ayrıca bana yardımcı olacak birisini arıyorum.benim bebişler 10 aylık oldular.ama ne yaptımsa kızımın uyku düzenini oturtamadım.gece o kadar çok uyanıyorki ben sıfır uykuyla gezer oldum.belki 15 defa uyanıyor.sizce ne yapmalıyım?dewamlı mama içmek istiyor hemşire en fazla 2 kere 250 cc ver dedi.ama kızıma kalsa oooo onun iki mislini içmek istiyor.ne yapmalıyım sizce
olurmu hiç cnaım yaaahituci canım benim
uyuyorsa gazını çıkarma demişrti benim dr aklında olsun gazını çıkarmak için uyandırma bence gazını rahatsız olmasın diye çıkarıyoruz bebek rahatsa uyuyorsa gazını çıkarmasanda olur
evet havalar buradada epey soğuk son bi havuzlu han yapıp kalın pijamalar yapayım gene avm lere kaldık gezmek için hoş yazında sıcaktan gidiyosuk avm lere pöfff
evet evet o resmim var doğru ikisini birden saaloyodum hem pc ye takılıyodum hemd etelefonla konuşuyordum
bakılır ya bizler nasıl bakıyoruz kimimiizn yardımcısı var gene şikayet ediyor yardımcısı olmayand aşikayet ediyor yani kalabalıkta işler biraz daha sarpa sarıyor bebekte çok huysuz değilse biraz pratiklikle başaçıkılabilinir yani
panik yapmayacaksın stres yapmayacaksın bakarsın
canım destek için buradayız kötü zamanlarımızda birbirimize destek olmak için:)
ben mesela çocukların hiçbir aşısında ağlamadım kızımı kendi elleirmele amliyata soktum ağlamadım oğlum sünnet olurken uyanıktı bende başında durudm ellerini tuttum ağlamadım tamam tabiki içim cız etti ama hiç ağlamadım acaba ben çok fazla mı taş kalpliyim ya
ben duygusuz bir annemiyim sizce?
ayrıca bana yardımcı olacak birisini arıyorum.benim bebişler 10 aylık oldular.ama ne yaptımsa kızımın uyku düzenini oturtamadım.gece o kadar çok uyanıyorki ben sıfır uykuyla gezer oldum.belki 15 defa uyanıyor.sizce ne yapmalıyım?dewamlı mama içmek istiyor hemşire en fazla 2 kere 250 cc ver dedi.ama kızıma kalsa oooo onun iki mislini içmek istiyor.ne yapmalıyım sizce
canım benimkilerde çok uyanıyordu mama için.
ben geceleri milumil vermeye başladım. mesela gece 1 de veriyorum. sabaha karşı 5-6 ya kadar tutuyor onları... dene istersen
milumil nasıl bi mama bide aptamil conformil var o nasıl bilgisi olan var mı
milumil daha mı tok tutuyo ben aptamil 1 kullanıyorum 2 saatte bir uyanıyolar iki saatti 15 dadika geçince o baya uyudular diyorum o kıvamdayız((
birde sabah 7 de bir uyandılar uyumuyolar 5 dakika uyuyo gibi yapıyolar sonra bağırmaya başlıyolar ne yapacağımı şaşırdım artık açlarmı toklarmı gazlarımı var neden bağırıyolar diye(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?