Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

gece yatmadan önce tok tutan bişiler yedir muhallebi gibi yeğenime öle yapıyodu annesi birde nette bi yerde okudum sma diye bi mama varmış iki çeşitmiş birisi tok tutuyomuş nasılsa bi araştır istersen

olurmu hiç cnaım yaaa
sen harika bi annesin bence.
sadece duyguları herkes farklı şekilde yaşıyo.
ben mesela çok sevindiğimde de ağlarım çok duygusalım.
burada bile sevecen yardımsever hoşgörülüsünki çocuklarının üzerine daha çok titriyorsundur eminim.ben buradaki bütün anneleri takdir ediyorum.
biz süper anneleriz.

saol winstoncum amin cümlemizinkine sağlıklı uzun ömürler versin rabbim...

cemre kıskandı benide göster teyzelere diyor :)

canım benimkilerde çok uyanıyordu mama için.

ben geceleri milumil vermeye başladım. mesela gece 1 de veriyorum. sabaha karşı 5-6 ya kadar tutuyor onları... dene istersen

canım sen daha iyi bilirsin belki denemişsindir ama aklıma geldi yinede yazaym.gece yatmadan önce daha tok tutacak şeyler yedirmeyi denedinmi.muhallebi gibi mesela.

ya kızımda şöle bişi var babannesi sayesinde küçükken sussun diee normalde 3 saat arayla verilirya mama babannesi ağladıkça verdi okadar dedim dinlemedi şimdide acısını ben çekiyorum ağladıkça mama istiyor.muhallebi yedir yatır uyuyacağı 10 dakika sonra yişne mama istiyor.mama düşkünü oldu sanırım of yaaaaaaa

geçenlerde burdan bi arkadaş bitkisel bi damla demişti onu aldım ama bakalım.bide sma onun hangisini alcam netten baktım ama pek anlamadımki

SMA PLUS--SIK ACIKAN VE GECE SIK UYANAN BEBEKLERİN TÜM BESİNSEL GEREKSİNİMLERİNİ KARŞILAYAN BEBEK FORMÜLÜ.
,
sma s-26--BEBEKLERİN YETERLİ VE DENGELİ BESLENMESİNİ SAĞLAYAN STANDART BAŞLANGIÇ FORMÜLÜ.
,
sma promil gold -- BEBEKLERİN OPTİMAL ZİHİNSEL VE BEDENSEL GELİŞİMİNİ DESTEKLEYEN, ANNE SÜTÜNE DAHA YAKIN, ÜSTÜN KALİTELİ TAM ADAPTE FORMÜL.

ama bu plus kilo da aldırıyormuş

milumil daha mı tok tutuyo ben aptamil 1 kullanıyorum 2 saatte bir uyanıyolar iki saatti 15 dadika geçince o baya uyudular diyorum o kıvamdayız((
birde sabah 7 de bir uyandılar uyumuyolar 5 dakika uyuyo gibi yapıyolar sonra bağırmaya başlıyolar ne yapacağımı şaşırdım artık açlarmı toklarmı gazlarımı var neden bağırıyolar diye(

canlar şimdi aradım aptamili uzmanıyla konuştum dediki bi bebek acıktığı için çok uyanmaz dedi başka bir şeyi vardır dedi.milumili sordum daha tok tutmaz dedi ama içine 7 tahıllı mamalardan içine kayarsanız o zamn tok tutabilir ama diğerinden pek farkı yok dedi.

ya o zaman neden isimleri değişik oluyo insanların akıllarını karıştırıyorlar ki??düzgünce bi isim koyun dimi ama 7 tahıllılar 4. aydan sonra verilenlerdir herhalde dimi

saol winstoncum amin cümlemizinkine sağlıklı uzun ömürler versin rabbim...

cemre kıskandı benide göster teyzelere diyor :)

ayyyy buda çok tatlıopuyorumnanaktan

cnm benim kızım biride sürekli ağlıyordu karnı tok.gazını çıkartıyor ama öyle böyle değil yani çıkardığı gaz sürekli bağırıyordu dr götürdm.okadar çok gaz çıkartmasına rağmen çok gazlı bir bebekmiş ....beki çıkardığı gaz onu rahatlatmıyor dr sorsana

walla canım bende anlamadım kadın bana öle dedi.daha az önce aradım o daha tok tuttar diyemem dedi.normalde bi bebeği kaşık mamasıyla doyurup uyutunca 1 defa felan kalkması gerekirmiş.diğer kalkmaları ya emiyorsa memeyi ararmış yada anne kokusunu.ama emmeyenler benimki gibi bi sıkıntısı vardır da öle uyanıyordur dedi.istersen bak aptamilin sayfasında var kaşık mamaları ve içerikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…