Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

gazlı bie bebek diyo doktorda çekeceksin 3 ay diyo ama artık dayanılmayacak safraya geliyo bazen gözünden yaş geliyo çocukların o derecede ağlıyolar(rezene içirmeye çalışıyorum sevmediler 2 tane gaz ilacı veriyorum bana mısın demiyo:bbo:

sitesine baktım milumil için doyurucu tok tutucu diyo bence milupa kendi içinde anlaşmazlık yaşıyo...
conformilde gazlı bebekler içinmiş..

ay ne çok yazı yazdım:))
htc07 canım birde aptamil gece varmış gece acıkmaya bağlı uyanmaları azaltıyomuş.:)

canım benimkaynım eczacı o bile bulamadı bana gaz sorunu için doru bişi.okadar ilaç denedimki artık dedi sana getirtmediğim ilaç bitkisel şurup kalmadı bana bişi deme diyee.gaz sorunu iğrenç bişii

canım benimkaynım eczacı o bile bulamadı bana gaz sorunu için doru bişi.okadar ilaç denedimki artık dedi sana getirtmediğim ilaç bitkisel şurup kalmadı bana bişi deme diyee.gaz sorunu iğrenç bişii
canım yazılışını tam bilmiyorum ama omiks diye bi gaz ilacı varmış onu denedinmi?

anasonu kaynatıp hafif soğuduktan sonra içiriseniz iyi gelir..bir de mamasına ya da sütüne çok az süzerek kefir ilave ederseniz o da iyi geliyor gaza...

om-x i ben kullanıyorum hiç bir faydası yok
ayrıca bia gaia diye bi damlada kullanıyorum ama yinede gazlı
anasonlu rezene çayı var sevmediler onuda içmiyolar

ya o zaman neden isimleri değişik oluyo insanların akıllarını karıştırıyorlar ki??düzgünce bi isim koyun dimi ama 7 tahıllılar 4. aydan sonra verilenlerdir herhalde dimi

katılıyorum sana canım.... madem hepsi aynıysa isimler neden farklı :mymeka:

kızlarrrrrm kirpiyi aradım şimdi eşiyle konuştum durumu iymiş doğumdan çıkmış elif bebek 3.5 kilo doğmuş...
vatana millete anasına babasına hayırlı uğurlu olsun elif bebek......:teytey:

kızlarrrrrm kirpiyi aradım şimdi eşiyle konuştum durumu iymiş doğumdan çıkmış elif bebek 3.5 kilo doğmuş...

aaaa maşallahhhh

hoşgeldin elif bebek.... :teytey:

iyi olmalarına sevindim.Allah hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu ömüler nasip etsin elif bebeğe sevdikleriyle birlikte inşaallah...(amin)

burda bir arkadaşıma da tavsiye etmiştim İNFACOL yurt dıından getirtiliyor benm arkadaşım getirdi bana bende çok gaz ilacı denedim hiç fayda etmedi ama bundan çok memnun kaldım tavsiye ederim.....

:teytey::teytey::teytey: hogeldi elif bebeğimiz.....hihoyyythihoyyyt

Allah analı babalı büyütsün...:)

damlalıkla veriyorum biberonla almadıklarında..dolduruyorum damlalığı sonuna dek sonra emdiriyorum :)))

geçmişi okuyamadım kızlar,daha yeni geldim toplantım vardı..zuhali merak etmiştim eve gelir gelmez buraya uğradım..elif kzı gelmiş demek,çoook mutlu oldum...ikiside iyiymiş ya çok sevindim..kirpim gözün aydın olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…