ayyyy buda çok tatlıopuyorumnanaktan
cnm benim kızım biride sürekli ağlıyordu karnı tok.gazını çıkartıyor ama öyle böyle değil yani çıkardığı gaz sürekli bağırıyordu dr götürdm.okadar çok gaz çıkartmasına rağmen çok gazlı bir bebekmiş ....beki çıkardığı gaz onu rahatlatmıyor dr sorsana
walla canım bende anlamadım kadın bana öle dedi.daha az önce aradım o daha tok tuttar diyemem dedi.normalde bi bebeği kaşık mamasıyla doyurup uyutunca 1 defa felan kalkması gerekirmiş.diğer kalkmaları ya emiyorsa memeyi ararmış yada anne kokusunu.ama emmeyenler benimki gibi bi sıkıntısı vardır da öle uyanıyordur dedi.istersen bak aptamilin sayfasında var kaşık mamaları ve içerikler
canım yazılışını tam bilmiyorum ama omiks diye bi gaz ilacı varmış onu denedinmi?canım benimkaynım eczacı o bile bulamadı bana gaz sorunu için doru bişi.okadar ilaç denedimki artık dedi sana getirtmediğim ilaç bitkisel şurup kalmadı bana bişi deme diyee.gaz sorunu iğrenç bişii
gazlı bie bebek diyo doktorda çekeceksin 3 ay diyo ama artık dayanılmayacak safraya geliyo bazen gözünden yaş geliyo çocukların o derecede ağlıyolar(rezene içirmeye çalışıyorum sevmediler 2 tane gaz ilacı veriyorum bana mısın demiyo:bbo:
ya o zaman neden isimleri değişik oluyo insanların akıllarını karıştırıyorlar ki??düzgünce bi isim koyun dimi ama 7 tahıllılar 4. aydan sonra verilenlerdir herhalde dimi
kızlarrrrrm kirpiyi aradım şimdi eşiyle konuştum durumu iymiş doğumdan çıkmış elif bebek 3.5 kilo doğmuş...
vatana millete anasına babasına hayırlı uğurlu olsun elif bebek......:teytey:
gazlı bie bebek diyo doktorda çekeceksin 3 ay diyo ama artık dayanılmayacak safraya geliyo bazen gözünden yaş geliyo çocukların o derecede ağlıyolar(rezene içirmeye çalışıyorum sevmediler 2 tane gaz ilacı veriyorum bana mısın demiyo:bbo:
kızlarrrrrm kirpiyi aradım şimdi eşiyle konuştum durumu iymiş doğumdan çıkmış elif bebek 3.5 kilo doğmuş...
vatana millete anasına babasına hayırlı uğurlu olsun elif bebek......:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?