Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

fatoş hanım maşaallah kuzularına....çok tatlılar...
medinecim hoşgeldin canım...evine geçmene sevindim...kuzular nasıl?yoruyormu seni?

Hosbulduk canım
Geldim ama gene giremiçem vin almıstık eşim saolsun bozmus gene yokum uzun bir süre annemlerden girerim artık..
Yoruluyomuyum evet ama güzel oluyo bakabiliyorum şükürler olsun ama anneme yakınım gündüzleri geliyo ben gidiyorum böyle geçiyo zaman...

kirpiii geldimi bacım elektiriğinnnn

medinecim gönüller bir olsun tatlımm başka zamanda buluşmakdileği ileee
yeni vein hayırlı olsunnn
güle güleotur tatlımm

Cok tşk ederim canım

Elif bebek hoş gelmiş hayırlı bir evlat olsun inş..
Tebrikler annesi...

Nero canım ben göremedim gaz ilacını anlamadım bir türlü...

Fatoş canım cock cokkk şüker nazar degmesin..
Herkesi öptüm..

om-x i ben kullanıyorum hiç bir faydası yok
ayrıca bia gaia diye bi damlada kullanıyorum ama yinede gazlı
anasonlu rezene çayı var sevmediler onuda içmiyolar

Canım iki bebegi gazlı biri olarak ne yaparsan yap oluyolar ben hep yanımda yatırdım yüz üstü yatıyodu üstümda biraz rahatlatıyodu
Gercekten cok zor hala devam ediyo gecelri cıglık şekilde uyanıyo sanırım sürecek gibi..

kızlar slm kırpıde kurtuldu hayırlısıyla allah analı babalı buyutsun ıns
fatoscumda dogum yapmıs kaldımı kız dogurmayan vay anasını suraya ılk geldıgımde kıımler kımler hamıleydı en kucuklerı bendım sımdı benden sonra kaç kısı dogum yaptı zaman su gıbı ya

Kızlar bişi sormak istiyorum bizimkiler her beslerine kakalrını yapıyolar anlamadım gitti günde bir kere yapan cocuklar nerdeyse günde 10 kereyi buluyo sizde böyle bişi olan varmı yada bilgisi olan aynı zamanda oakdar asitliki pişik oldular ve kan geliyo sildigimde

medınecım bnm oglanda bır sefer gunde 8 kez yapmıstı olabılıor demekkı
ya bıde gaz ıcın ben metsıl sab sımplex ve nurse harvery kullanıorumbı halta yaramıo sız ne kullanıosunuz bu oglan delırtcek benı asırı gazlı yawrum

medine bi doktora götür bebeğini istersen kan geldiğine göre bişi olabilir allah korusun.benim oğlumda hemen her bezinde kakası oluyo ama her zaman öleydi yapısı öle sanırım ama kızımda kabız dereceyle yaptırıyorum

allah sağlıklı uzun ömürlü etsin inş benimkilerde küvezde kalmıştı çok zor günlerdi unuttum gitti bile:)

evt allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.hiç unutmuyorum bi tane kötü hemşire vardı doğumdan 5 gün sonra falandı dokunabilirmiyim demiştimde hayır demişti ne gücüme gitmişti başkasının bebeğine değil kendi bebeğime dokunmak istemiştim sadece

eren zeyno hoşgeldin maşallah kuzulARINA
kirpi gözünaydın HOŞGELDİN ELİF BEBEKzemuszemus
ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA
benim hastanedeki oğlum hala çıkmadı evdeki iyi ama çok kucağa alıştı çünkü kayınvalidem geldi bebek ıhhhhhh dese alıyor ne yapacağımı şaşırdım koyunca ağlıyor bebek kafayı yiyaceceğimmafoldumben

Soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar..Ben de deneyeceğim,olamzsa tek tek emziririm,yorulsam da sorun değil.Yeter ki sütüm bol olsun:Saruboceq:

Fatoş ,Erenzeyno;
bebeklerinize maşallah,Allah bağışlasın.Allah nazarlardan saklasın onları

Birce,inşallah yakında diğer bebeğinle de kucaklaşırsın canım,artık çok az kalmıştır eve gelmesine öyle sanıyorum:Saruboceq::Saruboceq:
Kucak olayı da hakkaten zor,genelde ananeler,babaneler alıştırıyor,bir de ayakta sallamya alıştırıyorlar ki,bu daha da beterlmaz:

merhaba kızlar bugün daha iyiyim eyüp sultana gittik...
canancığımda geldi.....hep beraber eyüpsultanda dua ettik ...çay içtik dolaştık
canancığım bana hediyler aldı ..hatta cüzdan aldı kankikankiii kullanacağız

hoşgeldi ELİF bebek..zuhalle konuştum sesi çok iyiydi....3500 gr doğmuş..

zuhali yeni maceraları ile bekliyorum

ayy keşke benim kızımda bol bol yeseee
kilosu nasl peki bu kadar yemesine karşıı
daha tok tutucu şeylerde işe yaramıyorsa bi uzmana danış bence bi sorun var dmekki
dr ne dedi sordunmu hiçç
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
milumil nasıl bi mama bide aptamil conformil var o nasıl bilgisi olan var mı
milumil iştahsız bebekler için daha lezzetli bir bebe
conformil kusan gazlı bebekler için kullanılıyor
kızlarrrrrm kirpiyi aradım şimdi eşiyle konuştum durumu iymiş doğumdan çıkmış elif bebek 3.5 kilo doğmuş...
vatana millete anasına babasına hayırlı uğurlu olsun elif bebek......:teytey:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
son hamişimizde anneliğe teşrif etmişbulunuyorrrr yuppiiii
yani diş geliyor diyecem ama
kan işi aklımı karıştırdı pişiktenmi acaba

baciko baciko kullanırız cüzdanlarımzıııı
güle güle kullan dostumm
senin yaptıkların karşısında benimki ufak kalır
çok öptümmm

wavy kevseri göremiyorum hiççç nerelerdesiniz bakimmmm

off yopruldum bend ebugün havuzlu handaydım ayy ne güzel bebek şekerleri var görseniz fiyat olarak çok ucuz diyemeyeceğim benim gittgidiyordan aldığımla yanı fiyata geldi ama çok cici şeyler vardı
bende kuzularıma kışlık bişiler ladım
takımlar çok pahalı idi 25 liraydı yani pahalı değilde kk geçmiyor taksit yapmıo,yolar nakit o paraya staıyolar kızıyorum
4 tane alt aldım içi böyle pamuk pamuk çok güzel 4 lira dedi adam ama 13 lira veridm 4 üne 2 tanede üst aldım 5 er liradan
dışarı çıkmalık bişi alamadım ama artık onları lcw den felan alırım yada taksitli yerden ee ne yapayım 2 şer takım alsam çocuklara 25 liradan 100 lira yapar 100 lirayınakit vermek var 5-6 taksitle ufak ufak vermek var
vallaha ben taksitlialışverişi seviyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…