fatoş hanım maşaallah kuzularına....çok tatlılar...
medinecim hoşgeldin canım...evine geçmene sevindim...kuzular nasıl?yoruyormu seni?
kirpiii geldimi bacım elektiriğinnnn
medinecim gönüller bir olsun tatlımm başka zamanda buluşmakdileği ileee
yeni vein hayırlı olsunnn
güle güleotur tatlımm
om-x i ben kullanıyorum hiç bir faydası yok
ayrıca bia gaia diye bi damlada kullanıyorum ama yinede gazlı
anasonlu rezene çayı var sevmediler onuda içmiyolar
ayy keşke benim kızımda bol bol yeseeeayrıca bana yardımcı olacak birisini arıyorum.benim bebişler 10 aylık oldular.ama ne yaptımsa kızımın uyku düzenini oturtamadım.gece o kadar çok uyanıyorki ben sıfır uykuyla gezer oldum.belki 15 defa uyanıyor.sizce ne yapmalıyım?dewamlı mama içmek istiyor hemşire en fazla 2 kere 250 cc ver dedi.ama kızıma kalsa oooo onun iki mislini içmek istiyor.ne yapmalıyım sizce
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolurmu hiç cnaım yaaa
sen harika bi annesin bence.
sadece duyguları herkes farklı şekilde yaşıyo.
ben mesela çok sevindiğimde de ağlarım çok duygusalım.
burada bile sevecen yardımsever hoşgörülüsünki çocuklarının üzerine daha çok titriyorsundur eminim.ben buradaki bütün anneleri takdir ediyorum.
biz süper anneleriz.
milumil iştahsız bebekler için daha lezzetli bir bebemilumil nasıl bi mama bide aptamil conformil var o nasıl bilgisi olan var mı
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlarrrrrm kirpiyi aradım şimdi eşiyle konuştum durumu iymiş doğumdan çıkmış elif bebek 3.5 kilo doğmuş...
vatana millete anasına babasına hayırlı uğurlu olsun elif bebek......:teytey:
yani diş geliyor diyecem amaKızlar bişi sormak istiyorum bizimkiler her beslerine kakalrını yapıyolar anlamadım gitti günde bir kere yapan cocuklar nerdeyse günde 10 kereyi buluyo sizde böyle bişi olan varmı yada bilgisi olan aynı zamanda oakdar asitliki pişik oldular ve kan geliyo sildigimde
merhaba kızlar bugün daha iyiyim eyüp sultana gittik...
canancığımda geldi.....hep beraber eyüpsultanda dua ettik ...çay içtik dolaştık
canancığım bana hediyler aldı ..hatta cüzdan aldı kankikankiii kullanacağız
hoşgeldi ELİF bebek..zuhalle konuştum sesi çok iyiydi....3500 gr doğmuş..
zuhali yeni maceraları ile bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?