- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
kızlar slm kırpıde kurtuldu hayırlısıyla allah analı babalı buyutsun ıns
fatoscumda dogum yapmıs kaldımı kız dogurmayan vay anasını suraya ılk geldıgımde kıımler kımler hamıleydı en kucuklerı bendım sımdı benden sonra kaç kısı dogum yaptı zaman su gıbı ya
merhaba arkadaşlar bende 4 aylık ikiz annesiyim.34+5 te doğum yaptım 20 şer günlük küvez anılarımız oldu ve bugünlere kadar gelebildik çok şükür.sormak istediğim bişiler var deneyimli annelere.sütüm olmadığı için mamayla besliyorum bebeklerimi.en fazla 3 saatte 90 ml içiyorlar.ve kiloları 5.300 ve 4.300.normal bir bebek kıvamına ne zaman gelirler ayrıca onuda çok merak ediyorum.sürekli gözümün önünde olduklarından bana normalmiş gibi geliyorlar ama bir başkası gördüğünde küçük olduklarından bahsediyor.bu hep bölemi gidecek ne zaman aylarına göre görünümleride nrmal olucak.yada benmi bebeklerimi besleyemiyorum.uff kafam çok karışık.nolur yol gösterin bana.
canım düzeltilmiş yaşları mı 4 aylık yoksa kronolojik yaşları mı ..? kiloları aylarına göre az gibi geldi bana da..hangi mamayı veriyorsun ? sana tavsiyem sma mama..
doğumdan itibaren 4 ay oldu.kızım 1300 oglum 1800 dogdu.bebelac almiron ogluma kullanıyorum çünkü çok gazlı . kızımada bebelac kullanıyorum.milupa ve sma yı emmiyor.
Kızlar bişi sormak istiyorum bizimkiler her beslerine kakalrını yapıyolar anlamadım gitti günde bir kere yapan cocuklar nerdeyse günde 10 kereyi buluyo sizde böyle bişi olan varmı yada bilgisi olan aynı zamanda oakdar asitliki pişik oldular ve kan geliyo sildigimde
bunlarda bnm kızım ve oglum teyzelerı
evt allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.hiç unutmuyorum bi tane kötü hemşire vardı doğumdan 5 gün sonra falandı dokunabilirmiyim demiştimde hayır demişti ne gücüme gitmişti başkasının bebeğine değil kendi bebeğime dokunmak istemiştim sadece
Soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim kızlar..Ben de deneyeceğim,olamzsa tek tek emziririm,yorulsam da sorun değil.Yeter ki sütüm bol olsun:Saruboceq:
Fatoş ,Erenzeyno;
bebeklerinize maşallah,Allah bağışlasın.Allah nazarlardan saklasın onları
Birce,inşallah yakında diğer bebeğinle de kucaklaşırsın canım,artık çok az kalmıştır eve gelmesine öyle sanıyorum:Saruboceq::Saruboceq:
Kucak olayı da hakkaten zor,genelde ananeler,babaneler alıştırıyor,bir de ayakta sallamya alıştırıyorlar ki,bu daha da beterlmaz:
merhaba arkadaşlar bende 4 aylık ikiz annesiyim.34+5 te doğum yaptım 20 şer günlük küvez anılarımız oldu ve bugünlere kadar gelebildik çok şükür.sormak istediğim bişiler var deneyimli annelere.sütüm olmadığı için mamayla besliyorum bebeklerimi.en fazla 3 saatte 90 ml içiyorlar.ve kiloları 5.300 ve 4.300.normal bir bebek kıvamına ne zaman gelirler ayrıca onuda çok merak ediyorum.sürekli gözümün önünde olduklarından bana normalmiş gibi geliyorlar ama bir başkası gördüğünde küçük olduklarından bahsediyor.bu hep bölemi gidecek ne zaman aylarına göre görünümleride nrmal olucak.yada benmi bebeklerimi besleyemiyorum.uff kafam çok karışık.nolur yol gösterin bana.
günaydınlAR.geçmiş olsun canım okyanus suyu diyorlarya ondan al.bende günde iki defa kullanıyordum burun tıkanıklığı olduğunda
facede KK İkiz anneleri-İkiz anne adayları diye grup var sende gel oraya.kirpi oraya koymamış ama resimleri kendi profilinde.bende bakıcam bende kimsenin facedeki ismi yok
facede KK İkiz anneleri-İkiz anne adayları diye grup var sende gel oraya.kirpi oraya koymamış ama resimleri kendi profilinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?