,Hosbulduk canım
Geldim ama gene giremiçem vin almıstık eşim saolsun bozmus gene yokum uzun bir süre annemlerden girerim artık..
Yoruluyomuyum evet ama güzel oluyo bakabiliyorum şükürler olsun ama anneme yakınım gündüzleri geliyo ben gidiyorum böyle geçiyo zaman...
Cok tşk ederim canım
Elif bebek hoş gelmiş hayırlı bir evlat olsun inş..
Tebrikler annesi...
Nero canım ben göremedim gaz ilacını anlamadım bir türlü...
Fatoş canım cock cokkk şüker nazar degmesin..
Herkesi öptüm..
Kızlar bişi sormak istiyorum bizimkiler her beslerine kakalrını yapıyolar anlamadım gitti günde bir kere yapan cocuklar nerdeyse günde 10 kereyi buluyo sizde böyle bişi olan varmı yada bilgisi olan aynı zamanda oakdar asitliki pişik oldular ve kan geliyo sildigimde
medınecım bnm oglanda bır sefer gunde 8 kez yapmıstı olabılıor demekkı
ya bıde gaz ıcın ben metsıl sab sımplex ve nurse harvery kullanıorumbı halta yaramıo sız ne kullanıosunuz bu oglan delırtcek benı asırı gazlı yawrum
bunlarda bnm kızım ve oglum teyzelerı
eren zeyno hoşgeldin maşallah kuzulARINA
kirpi gözünaydın HOŞGELDİN ELİF BEBEKzemuszemus
ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA
benim hastanedeki oğlum hala çıkmadı evdeki iyi ama çok kucağa alıştı çünkü kayınvalidem geldi bebek ıhhhhhh dese alıyor ne yapacağımı şaşırdım koyunca ağlıyor bebek kafayı yiyaceceğimmafoldumben
eee canancğm biz hep 2 kıyafet almak zorundayız ee mecburende düşünüyoruz yani 15 tl hemen atlaız alalım diye ama 30 tl olunca düşünürsün yani bütçe meselesi valla bende ucuz alıyorum zaten giydikleri ne ki geçen bende gittm sepete koymuşlar bir mağzanın önünde 1 tl pijama altları evde giyecek aldım valla 5 tane 5 tl.....kıyafete harcayacağım parayı boğazlarına harcarım sempatiksalakcinniayy keşke benim kızımda bol bol yeseee
kilosu nasl peki bu kadar yemesine karşıı
daha tok tutucu şeylerde işe yaramıyorsa bi uzmana danış bence bi sorun var dmekki
dr ne dedi sordunmu hiçç
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
milumil iştahsız bebekler için daha lezzetli bir bebe
conformil kusan gazlı bebekler için kullanılıyor
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
son hamişimizde anneliğe teşrif etmişbulunuyorrrr yuppiiii
yani diş geliyor diyecem ama
kan işi aklımı karıştırdı pişiktenmi acaba
baciko baciko kullanırız cüzdanlarımzıııı
güle güle kullan dostumm
senin yaptıkların karşısında benimki ufak kalır
çok öptümmm
wavy kevseri göremiyorum hiççç nerelerdesiniz bakimmmm
off yopruldum bend ebugün havuzlu handaydım ayy ne güzel bebek şekerleri var görseniz fiyat olarak çok ucuz diyemeyeceğim benim gittgidiyordan aldığımla yanı fiyata geldi ama çok cici şeyler vardı
bende kuzularıma kışlık bişiler ladım
takımlar çok pahalı idi 25 liraydı yani pahalı değilde kk geçmiyor taksit yapmıo,yolar nakit o paraya staıyolar kızıyorum
4 tane alt aldım içi böyle pamuk pamuk çok güzel 4 lira dedi adam ama 13 lira veridm 4 üne 2 tanede üst aldım 5 er liradan
dışarı çıkmalık bişi alamadım ama artık onları lcw den felan alırım yada taksitli yerden ee ne yapayım 2 şer takım alsam çocuklara 25 liradan 100 lira yapar 100 lirayınakit vermek var 5-6 taksitle ufak ufak vermek var
vallaha ben taksitlialışverişi seviyorummm
doğumdan itibaren 4 ay oldu.kızım 1300 oglum 1800 dogdu.bebelac almiron ogluma kullanıyorum çünkü çok gazlı . kızımada bebelac kullanıyorum.milupa ve sma yı emmiyor.
:2: banada 7 gün göstermemişlerdi. 7. gün gittiğimde bir tuhaf oldum. yanlış biir uygulama bence. anne kendine gelir gelmez yürüyebilecek hale gelince göstermeliler bebeği. bana göstermediler(((((
bide ordaki hemşireler bebeği uyandıracakları zaman yanaklarını çimdikliyordu çocukların sinir oluyordum ama bişide diyemiyordum.. ben gidince daha çok çimdikler diye korkuyordum
yeni arkadaş tubakork hoşgeldin....cnm 34+2 ikiz için çokda erken bi zaman değil kilolarıda doğum kilosuna göre bence gayet iyi her çocuğun yapsı başkadır...
benim çocuklar 33+2 de doğdular 2330 ve 2440 olarak ama 2 altına düşmeden çıktık 4 aylıklken 6 küsür kilodaydılar....şuan 18 aya yaklaştık 1 ay önce biri 11750 diğeri 10650 çıktı
kilosu az olan kilolu doğan ama o çocuğum kardeşi ile aynı yiyor ....hatta ayakta gezerken bile yiyen bi tip ama çok hareketli....
yani yaştılarına göre küçük olabilir iki kardeş arası fark olabilir ....yeterki motor gelişimi düzgün olsun
millete bakma kim bi anda 5 kilo çocuk doğuruyor.....
ben tınlamıyorum heleki tek doğmuş çocukla kıyaslanmasına sinir oluuyorum
bizim çocuklarımızzzzz ÖZELLLL
günaydın herkese hayırlı sabahlar...
kimsecikler gelmemiş....umarım herkes iyidir.
bugün iclalin burnu tukanmış zor nefes alıyo yavrum ama arada bir açılıyo rahatlıyo.uyurkende rahat nefes alıyo.serum fizyolojik alsammı ne dersiniz?birde nasıl kullanılıyo,kaç damla???
birsen burdamısın nbr cnm....gülçini merak ettim face de sesi çıkmıyor ??
tünaydın canım.neden gelemiyceksin yaww.kimse takılmıyor buralara artık
buradayım cnm evet duşa gireceğim şimdi ....gülçinin tlf yokki bende yawww nerede acep
cnm ben annemdeyim anneme gelemeyeceğim bayrama kadar dedim kk da hep olacağım allahın izni ile cnm yaa
tecrübeli anneler size bi sorum var şimdi benimkiler uyandığında bas bas bağırıyolar mecburen mama veriyorum susuyolar sonra uyanık kalıyolar sallayarak uyutuyorum tabi biraz vakit geçiyo o zamnda sanki aç karnına uyuyolar gibime geliyo ve hemen uyanıyolar siz nasıl yapıyodunuz?
tecrübeli anneler size bi sorum var şimdi benimkiler uyandığında bas bas bağırıyolar mecburen mama veriyorum susuyolar sonra uyanık kalıyolar sallayarak uyutuyorum tabi biraz vakit geçiyo o zamnda sanki aç karnına uyuyolar gibime geliyo ve hemen uyanıyolar siz nasıl yapıyodunuz?
günaydın herkese hayırlı sabahlar...
kimsecikler gelmemiş....umarım herkes iyidir.
bugün iclalin burnu tukanmış zor nefes alıyo yavrum ama arada bir açılıyo rahatlıyo.uyurkende rahat nefes alıyo.serum fizyolojik alsammı ne dersiniz?birde nasıl kullanılıyo,kaç damla???
bende bakıcam bende kimsenin facedeki ismi yok
bendede yok boshayallersmile
bende fae mesaj attım ama tık yok yanee...
wins cnm nekadar mama veriyorsunki yani ben 160 cc veriyorum 4-5 saat takılıyorlar hatunlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?