Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydınnnnnnnn.....soğuk bir istanbul sabahına.......kış geliyor.....eyvahedigeldismile

,

İNFACOL medineciğim

cnm dr sorsana...nasıl kan geliyor ayrıca anlamadımki ?????

bu senin kullandıklarını bende kullandım bendede bir halta yaramadı medineyede yazdım onu dene...

bunlarda bnm kızım ve oglum teyzelerı

maşallah maşallah kuzulara....

aman anlatamıyorsunki hayatım hep öyle bende gittiğimde hep kucaktalar eve geliyoruz sapıtıyolar hep kucakta durmak istiyorlar vırak vırak almayınca...nasılda alışıyorlar 3-5 saat içinde cadılar...

eee canancğm biz hep 2 kıyafet almak zorundayız ee mecburende düşünüyoruz yani 15 tl hemen atlaız alalım diye ama 30 tl olunca düşünürsün yani bütçe meselesi valla bende ucuz alıyorum zaten giydikleri ne ki geçen bende gittm sepete koymuşlar bir mağzanın önünde 1 tl pijama altları evde giyecek aldım valla 5 tane 5 tl.....kıyafete harcayacağım parayı boğazlarına harcarım sempatiksalakcinni

doğumdan itibaren 4 ay oldu.kızım 1300 oglum 1800 dogdu.bebelac almiron ogluma kullanıyorum çünkü çok gazlı . kızımada bebelac kullanıyorum.milupa ve sma yı emmiyor.

hipp 1 kullanıyorum çokta memnunum...tavsiye ederim....

yok artık ya zaten minicik surat neresini çimcikliyolardı....ayy ben görseydim varya paralardım o hemşireyi:mymeka:

kesinlikle......bende sinir oluyorum birsenciğim.....

3-4 damla kullanabilirsin ilk seferde açılıyor cnm ben kullanıyorum...damla olarak saymak zor tabi bide kıpır kıpır olunca çok rahat damlatılmıyor ben 1 kere sıkarak veriyorum....

kızlar günaydın
kirpicim gözün aydın allah analı babalı büyütsün . maşallah diyorum
sizlerinde gözü aydın kızlar teyze oldunuz yine bi bebiş daha eklendin hayırlısı bekleyenlerin başına inşallah

tünaydınlar .......ben geldim bugün bi akrabaya giddeceğiz ev hediyesi ,için şimdi gitmezsem dahada gidemem........bayrama kadar gelemeyeceğim daha .....
gidem duş alayımmm

birsen burdamısın nbr cnm....gülçini merak ettim face de sesi çıkmıyor ??

buradayım cnm evet duşa gireceğim şimdi ....gülçinin tlf yokki bende yawww nerede acep

tünaydın canım.neden gelemiyceksin yaww.kimse takılmıyor buralara artık

cnm ben annemdeyim anneme gelemeyeceğim bayrama kadar dedim kk da hep olacağım allahın izni ile cnm yaa

tecrübeli anneler size bi sorum var şimdi benimkiler uyandığında bas bas bağırıyolar mecburen mama veriyorum susuyolar sonra uyanık kalıyolar sallayarak uyutuyorum tabi biraz vakit geçiyo o zamnda sanki aç karnına uyuyolar gibime geliyo ve hemen uyanıyolar siz nasıl yapıyodunuz?

buradayım cnm evet duşa gireceğim şimdi ....gülçinin tlf yokki bende yawww nerede acep

cnm ben annemdeyim anneme gelemeyeceğim bayrama kadar dedim kk da hep olacağım allahın izni ile cnm yaa

bende fae mesaj attım ama tık yok yanee...

wins cnm nekadar mama veriyorsunki yani ben 160 cc veriyorum 4-5 saat takılıyorlar hatunlar....

canım sizinle haftalarımız çok yakın:))bende uyanınca hemen besliyorum.genelde emziriyorum uyandıklarında.biraz zaman geçiyo 1 - 1,5 - 2 saat geçiyo uyutmadan bidaha emziriyorum yada az miktar mama veriyorum.uyandığında 90 verdiysem mamayı uyutmadan 60 veriyorum mesela.

günaydın canım.

ben kullanıyorum. 1 er damla damlatılıyor canım. 2 saate bir damlatabilirsin demişti dr. benimkilerde grip burunları tıkalı mafoldumben

bende fae mesaj attım ama tık yok yanee...

wins cnm nekadar mama veriyorsunki yani ben 160 cc veriyorum 4-5 saat takılıyorlar hatunlar....

160 cc bizim için hayal şu an oğlum 90 içiyo anne sütü hiç yok kızımda bu aralar yeni 90 cc ye çıktı eskiden 60 içiyodu buna rağmen doktor çok iştahlılar dedi

uykunun mamadan daha önemli olduğunu düşünerek ellemiyorum uyuyorlar. ama tabi 3 saati geçirmiyorum. uyanınca veriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…