Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

maşallah uyandıklarında 90 içiyolar bir daha içmiyolar bide işin kötüsü öle bakınmıyolar ortalığa ya uyuyacaklar ya mama içecekler yoksa sürekli ağlıyolar gözlerinden yaş gelesiye kadar hemde

benimkiler herzaman böyle düzenli içmiyorlar.90 yapıyorum 60ını içiyorlar.60 yapıyorum 30unu içiyorlar.

160 cc bizim için hayal şu an oğlum 90 içiyo anne sütü hiç yok kızımda bu aralar yeni 90 cc ye çıktı eskiden 60 içiyodu buna rağmen doktor çok iştahlılar dedi
daha küçükler tabiii benimkilerden ee iştahları iyise mşallah

uykunun mamadan daha önemli olduğunu düşünerek ellemiyorum uyuyorlar. ama tabi 3 saati geçirmiyorum. uyanınca veriyorum...

ben uyurken de veriyorum saati gelince

başım çatlıyor
çok ama çok kötü bi gece geçirdim doğum yaptım yapalı en kötü 10 gecemden biriydi
hiç bir dertleir olmamasına rağmen uyumdılar
saat 23.20 de yatağa girdim ve saat 00.00 a kadar tam 6 kez kalktım
baktım olmuyor sinirlendim kalk dedim kızıma kalk otur uyuma ağladı zırladı açtı gözleirni saat 2 oldu ama bizim kızda hala uyku yok ben bayıldım bayılacam aslında okendi kendineuyuyor bende bi köşede uyuyacağım ama sürünerek ara hole çıkıyo halısız yerlerdeyatıyo o yüzden uyuyamıyorumda hoppala derken oğlanda kalktı nasıl ağlıyo sanki etini koparıyorum gözler kapalı zır zır ağlıyo su veriyorum yok süt veriyorum yok emik veriyorum yok o sırada kzıda gene çığlık atıyo vallaha bi sarstım kızı o sinirle offf
eşim klaktı sonra ikiside ğlayınca ama tabi ben evde bağırış çağırış sinirden bitmiş bir haldeyim
hiç bi dertleir yok
karınarı a desem değil
altları temiz
kombiyi açmıştım zaten ev soğuk değil
offfff
neyse eşidme kalktı 3 .5 du yatırdık 4 de kız geri kalktı neyse aldım yanıma onu salladım geri uyuttum 1 saat 1 saat sonra geri kalktı 4.5 da tekrar bi mama yptım verirken artık ben uyuya kalmışım saat 5 bi daha uyandı neyse mamayı veridm ama oyumuyor altıya çeyrek var kalktık yataktan oğlanda kalktı gene geçtik çocuk odasına ama artık gık demelerine tahammülüm kalmamış aldım2 tane fitil soktum götleirne 6.30 da girdim tekrar yatağa 15 dk sonra bidaha kız vşiyakk eşim kalktı neyse yarım saat salladı uyuttu
bidaha kalktı 8 de 8.30 da tam olarak yataktan kalkmıştım 11.45 e kjadar uyumadık kahvaltılarını patılar birer paditus verdim burnumuz akıyod birer calpol sonra uyuttum
1 de kalktılar başım çatlıyo
sallarken pc açmıştım akapatmadan size yazayım dedimmm
offf
kevser şu baybaydan alacam bende unadıx pek işe yaramadı baksana yaa morleim çok bozuk kızlar yaaa ne olacak benim bu çocuklarım yaaa
ay ne güzel yazıyosunu 4 aylık bebeler kilo benim 8.5 aylık kızım 6.5 kilo yem,yo uyumuyor nedir benim çilem yaaa

oy canom ya çok zor geçen gecede benm ipek gece 1.30 kadar bağırdı uyumadı ee ben sabah 7.30 kalkıp işe gidiyorum uykusuzluk insanı perişan ediyor...kızıyorum sonrada üzülüyorum zaten küçücükler anlatamıyorlar dertlerini diye kendime sinirleniyorum...

ilk baştan mı itahsız devrim ????

iyi akşamlar kızlar,nasılsınız?herkeşler nerde yaa,kimse yok...Zuhalin resimlerini gördünüz mü facede..süper ya,çok duygulandım..Elifçik çok güzel Maaşallah..ayy yerim ben onu..

Winston canım aç olsalar uyumazlar zaten,deli gibi ağlarlar..daha iki aylık dimi bebişlerin,o zaman 3 saatte bir beslemen yeterli..biz iki aylıkken 2-3 saatte bir 90 cc besleniyorduk..küçükken daha iyi yiyorlar sanki,şimdi 4,5 aylığız ama Deniz hala 100 cc içiyor 3 saatte bir (

Canancım kötü bir gece geçirmişsin,geçmiş olsun canım..bazen bebişler çıldırıyo mu ne oluyor böyle durumlar..

Erenzeyno bebişler çook şeker,Allah bağışlasın..

Nero,Medine,Dırım,Kevser,artvinli,Doruk,Hituci nedesiniz kızlarrrrrrrrr....

off okurken sıkıntı bastı çok geçmiş olsun
bende gribim benimkilerde grip..burunları tıkalı ikide bi uyandılar..

bizdede dün gece buna benzer sahneler vardı ((((( başım çatlıyo benimde... :sinifsinif:

burdayım şekerm nbr sen nerdesin 1-2 gündr yoksun

canancığım geçmiş olsun zor bir gece olmuş inşallah tekrarlamaz melek gibi uyurlar geceleri
hituci okyanus suyu denilen serum fizyolojik zaten canım bende kullanıyorum mamalardan sonra 2 şer damla çok rahatlatıyor
firdos sormamışsın ama bende buradayımsenağlama
kızlar hepinize merhaba
ben oğlumu gördüm bugün hastanede beşiğe almışlar oksijen ihtiyacı azalmış yok sayılır çok iyiydi taburcusu yakın dedi dr çok mutluyumhihoyyyt

gözün aydın birceciğm.....ne güzel haber verdin......

hayırlı olsun gözün aydın şimdi asıl zor zamanlar başlayacak senin için ikisi birden:))

arkadaşlar o durduk yerde ağlamalar ,huysuzluklar,uykusuzluklar falan büyüme ataklarıymış..Aynı şeyleri yaşıyorum bende..Çıldırtıyorlar,sakin olmaya çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…