Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

merhaba kıızlar ben geldim gezmemizi yaptm .........hava çok kötüydü yaaa

son turlar sanırım bu umarım bayram böyle olmaz yaa

canancığım konuştuk ama sabır cnm yaa ne yapalım seninde şansın

çok öptüm siziiiiiiiiiiiii

kızlar iclalimin burnu tıkalı arada birde hapşırıyo.ama ateşi yok huzursuzda değil hata gibi.serum fizyolojik verdim bugün.cumartesi kontrol var sizce hemen dra götürmelimiyim antibiyotiklik bi durum olabilirmi???

Hutici canım eger aglamıyo ateşlenmiyosa sorun yok canım zaten gitsende sana ya calpol falan veriçek zaten sende diyosun bende pazar günü kızımı götürdüm hiç bişeyi yok dedi sadece gribel bir durum havalar falan dedi biz bide paronax kullanıyoruz ...

Firdos canım buralardayım ama artık evimdeyim bi vin aldık onuda hmen bozduk anneme geldikce giriyorum yoksa takipteyim..

Nero canım cok tşk ederim en kısa zamanda alıp deniçem

Canan canım inan okurken okadar üzüldüm ki anlatamam işte iki bebek yardımcı yok ALLAh yardım etsin..
Anneme geldim annem dio sen bırak git eve yat sabah gelirsin ALLAH annemden razı olsun bide ablam var benim hiç zorlanmıyorum bazen tozutsalarda cok kişinin bakmasında fayda var...Bazende ne akdar cok kişi olsada onlar haylaz olacaklarsa oluyolar ben bile annemlerdeyim oakdar şikayetleniyorum size RAbbim cok cok sabırlar versin..

Kızlar bizim pişik yerlerimziden kan geliyodu ama okadar pişme yok bende teramisin die sanırım yanlış yazdım krem sürdüm bir gün demedi masaALLAh hemen gitti şükür öyle kan geliyoya cok üzüldüm ama okadr pişik degil sasırdm yani sanırım kakaları cok asitliydi günde nerdeyse 7 kere yaptılar

Elf bebege ismi gibi uzun ömürler diliyorum ...
REsimlere bayıldım benim bebeklerim kuveze girdi o halim olmadı cok kısakanılacak durum yaa süpr süper masaALLAH

canım unutmuşum ya..aslında herkesi sormak istiyorum ama isim yazınca unutuyorum işte..bundan sonra herkes nasıl diyim de kimseyi unutmayım:)

oğluşunun iyi olmasına çok sevindim.az kaldı kavuşmanıza..

iyi akşamlar kızlar...
çok yorucu bi gün geçirdim.biliyosunuz c. tesi mevlüt okutucam kısmetse temizlik çaşılmaları yaptık. amaişin en güzel kısmışu
sabah uynadım ev buz gibi kombiyi açdıkamakombinin barı bozulmuşneyse aşağıda bi doğalgaz tesisatçısı var çağırdık adam hava alaım derken petekden simsiyah susıçrattı hertarafa zaten birbaşımayım nasıl temizliycem ben buraları bide mevlüt var die sölenirken babam aradı. naber kızım dedim baba böle böle oldu olsun dedi kızım allah yardım eder bakarsın bi yardımcı gelir dedim baba ne dion ya kim gelcek kaldım bi başıma demeye kalmadı kapı çaldı aaaakim gelmiş dersiniz ANNEMMM...aaa şaka bu insan görmek istediğini görürmüş heralde hayal dedim :)ama canım annem taaaa kayserilerden dayanamamış gelmiş. halamda geldi kuzenimle hepberaber 4 elden bitirdik şükür temizliğimizi... kaynanamam kalsam ohooo hanım yarın geleekdide temizliğmi yapacakdıda yemekler hazırlanacakdıda falan filan... canım annem ne varsa sende var:)
kızlarda az önce uyudu bende yorgunlukdan ölüyorum...geçmişi az biraz okıyamabilidm daha doğrusu okudum ama yorgunlukdan analayamadım:)
canommm zor bi gece geçirmişsin allah yardımcın olsun bacım ne diyim...
hituci geçmiş olsun canım sizede...
valla kızlar ben gece ne zman uyanırlarsa o zman veriyorum mama 5 saat aç bile kalıyolar. dr un söylediği uyku onlar için herşeyden önemli beyin gelişimleri için özellikle zaten uykularında verince yemiyolar.. ama gündüz düzenli 3 satte bir besleniyolar...
neyse herkesi çokkk öptüm yarın girmek için fırsatım olmayabilir...yatılı misafirlerim gelecek...kalabalık olacak evim.. alllaha emanet olun...

canommmm kız iştima gibi anam diş sıkıntısı vardır kuzuların ondan serin taşlarada yatıyordur onlar ama uykusuzluk çok zor sinirleri bozuluyor insanı eli ayagı tutmuyor
bizimkilerde dün gece uyumak istemedu ahu ahu diye saatlerce oyun istiyor benimkiler
kardeşimde bebeklerin odasındaydı en sonunda kalkmış yeterin uyuyacagım ben ahu ahu ne bu be nenni nenni yapın yeter diye çıkmış gitmiş abla anlatıyor .kıyamam kardeşimde şimdiden dogurmıyacagım valla abla diyor .
napalım bu günlerde geçecek canommm .ama büyüdükçe dertleride büyüyor oda bir gerçek ben şimdi berk bebek kalsaydı ne rahatmışım diyorum bide bunun ileri yaşları var
allahım saglık versin onlarada bizede .

kızlarrrrrm kirpiyi aradım şimdi eşiyle konuştum durumu iymiş doğumdan çıkmış elif bebek 3.5 kilo doğmuş...
vatana millete anasına babasına hayırlı uğurlu olsun elif bebek......:teytey:
elif bebek hoş gelmiş allahım ananlı babalı büyümeyi nasipetsin .kirpim gözün aydın canım benim.opuyorumnanaktan

bizede gelince her zamanki koşuşturma .sabah kalk berki yedir içir küçük bıcırıklarla oyna kahvaltı yaptır .sonra berkle çizgi film seyretme saatimiz .sonra berki servise indir
ufaklıkları yıkıyoruz ve böyle akşama kadar geçiyor tabi bide gelen giden . bu gün alışverişe çıktım berkin bütün kıyafetleri küçülmüş .büyüdügüne ilk defa sevinemedim çünki hiç birşeyi olmuyor üstüne bayagı bir masraf oldu egeyle emreninkilerde küçülüyor bide onlara alışveriş babamız göçtü bugün insaflı olmaya çalıştım ama .eşim sen nasıl oldu kendine bişey almadın dedi nasıl alayım üç çocuktan bana sıra gelmedi bide ben alasam göçmeyi bırak yerlebir olacaktın acıdım sana dedim .valla kızlar ikiz bebege alışveriş maddi olarak sarsıyor ama napalım canları sag olsun .
bişey soracagım benim oğluşların yogurtla hiç arası yok sevmiyorlar sizlerdede böyle sorun yaşayan varmı nasıl çözdünüz meyva koy diyorlar ama tatları karışacak sonradan hep meyvayla isterlerse ondanda korkuyorum .önerilerinizi bekliyorum .

günaydın herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar...
verdiğiniz cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.bugün ebrarında burnu tıkandı.ateş ve huzursuzluk olmadığı için kaloriferlerin yanmasına bağladık sebebi.şimdi odayı nemlendirme çareleri bulmam lazım.
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir.Allaha emanet olun.

arkadaşlar hepinize günaydın.bazı arkadaşlar bay bay damlayı sormuşta kullanan biri olarak cewaplayayım dedim.benim kaynım eczacı onmu sordum araştırmış bi yan etkisi yok dedi ve getirddi.tamamen bitkisel yatmadan önce 1 çay kaşığı suya 5 damla damlatıp veriyorsunuz.içinde 20günle-2 yaş arası günde iki kere 5er damal diyor.ben işte olunca sadece akşam veriyorum daha 3 gün oldu başlayalı sanki daha iyi gibi uykusu ama minimum 4 haftada tam belli olur diyor.kullanıyorum bakalım.

hitucu en kısa zamanda yazacağıma tam zamanında yazmışım yanlış anlama ne olur.eeee bende bir elim işte bir elim kk de olunca böle oluyor işte

hitucu en kısa zamanda yazacağıma tam zamanında yazmışım yanlış anlama ne olur.eeee bende bir elim işte bir elim kk de olunca böle oluyor işte

yanlış anlamadım cnaım için rahat olsun.düşünüp cevap yazman bile bi incelik teşekkür ederim yanlış anlarmıyım hiç olumunekankayizsmile

arkadaşlar merhaba

17 haftalık üçüz gebeyim..2 gündür karnımın sol tarafında müthiş bir acı var.sanki tam orada yara varmış gibi..yatarken diğer tarafıma döndüğümde sanki ordan bişey aşağıya çekiyor gibi oluyor..daha çok canım yanıyor.doktorum seminerde olduğu için görüşemedim.sizlerde bu şekilde birşey yaşayan varmı? yada bu neyin acısıdır,bir fikri olan varmı?

canım senin durumunla ilgili bir fikrim yok ama ben druma kasıklarım ağrıyo dediğimde,küçücük bir kist bile ağrı yapıyo sen iki bebek taşıyorsun çok normal demişti.umarım seninkide normal bi durumdur.sağlıcakla kal hayırlı cumalara.s.

günaydınn...hayırlı cumalar kızlar herkeze......

nefes cnm bende yoğurtlarını meyva ile veriyorum gerçi sade olarakta yiyorlar ama yesinlerde meyva ile yesinler hayatım,,,,,

kızlar iclalimin burnu tıkalı arada birde hapşırıyo.ama ateşi yok huzursuzda değil hata gibi.serum fizyolojik verdim bugün.cumartesi kontrol var sizce hemen dra götürmelimiyim antibiyotiklik bi durum olabilirmi???
panik olma cnm ya ateşi ve huzursuzluk yoksa havalardandır benim incide sabaharı tıkanıyor buru damla ile hemen açılıyor.....

anacığın hızır gibi yetimiş dorukcğm desene şimdiden kolay gelsin allah kabu etsin cnm....

en iyisi bu peteklere asılan su kapları benm arkadaşım bosch servisi bu nemlendiricileri tavsiye etmiyor pek....

üçüzlerin hayırlı olsun....allah tamamına erdirsin arkadaşım.....seminerde de olsa telefon ile ulaşamıyormusun yada asistanı falan yokmu ???

zordu gerçekten
evet doğumdan beri kızım az yiyor yemek yemeyi sevmiyor sütümüsağar ikiye bölerdim kız içmez onun payınıda oğlum içerdi mama yapardım içmezdi yine oğlumiçerdi

işte çıldırdı benimkilerde tabi bende çıldırıdm kıza bi tane yapıştırdığımı hatırlıyorum yani
ama çok pişmanım

yaşaması da çok sıkıntılıydı inan bazen isyan ediyoruma artık yaaa
ben ikizim olsun çok istiyodum biliyomusun allahta gönlüme göre verdi hem doğal hamilelik hem ikiz bende böyle iyan ettikten sonra içim içimi yiyo pişman oluyorum

işalahh tatlım yaaaa

yok yokgötürme zaten yarın cumartesi
ateş yoksa çok acil değildir

allah yardımcılarını eksik etmeisnelifçim
seninkiler diş çıkartıyor bence asitli kaka sık sık kaka bunlara işaret canım böle kakası diş dişmi ?

melek arkadaşım benim bak allah yardımına yetişmiş çok sevindim vallaha
ama kaynananda tam sopalıkklava:klava: o kadar iş yapılacak o yarınmı geliyo kötü kaynana
ayy ugün ve yarın epey yorulacaksın ama olsun tatlı yorgunluk
canım ben sana gelmeyi çok istiyorum aslında ama hani kalabalıktan muhabbetimişz olmaz diye gelmiyorum sakın darılma ama en yakın zamanda rahatsız edeceğiz haberin olsunn çok öptüm sen uğrayamazsın şimdi buralara bugün yarınn:asigim:
sağol canımm
eee çocuklara almaktan bize kalmıyo vallahaaa

bend dün başladım günd iki kez 5 er damla su ile veriyorum kevser de 3-4 gün sonra etkisini gösteriyor demişti işallah işe yarra yaa unadıx pek etkili olmadı

evet günaydınlar herkeseee güzel cumalarrrr
eşime randevu almak için açtım pc y, size bakmadan kapatmayayım deidmm
herkese tek tek teşekkür ediyorum kızlarr
işte bazen kötü çok kötü geceler oluyorrr hasta olsalar anlayacağım ama durduk yere yapmaları dahada canımı sıkıyor gözler kapalı zır zrı ağlıyor neysem
akşama kadar ruh gibi gezdim ağrıdan çatlayan bir baş tahammül sınırım kalmamış gündüz oğlanı 2 sallaıdm uyumadı bi bağırmışım çocuğa içini çeke çeke nasıl ağladı bi bilseniz hıçkıra hıçkıra daldı uykuya çok kızıdm kendime korkuttum çocuğu çünkü allah muhafaza kekeme bile olabilir aklını alıcma oğlanın yaa offf çok kötüüym kızlarrr
neysem akşam 10 da yattım 21.3 a kadar aralıksız uyumuşum sonası yatk kalktı 3 e kadar 3 tente sabaha kadar arlaıksız uyudum yani kız uyandu ama onu yanıma almıştım pışpışladım geriş daldı onları için kendimi uyanmamış sayıyorummm
kalktım oğluma kahvaltı yaptırdım yatırdım şimdi kızımlayım kendim kahvaltıyapıyom sonraona yaptırıcam iyice acıksın bakalım o zamana oğlanda uyanır zatei çamaşır attım makineye iptekileri toplayayım bu arada hepinizi kocaman öptümmm

size komik bğişey söyleyeyim
geçmişi okuyarak ilerliyorum aynı zamanda alıntı yapıyorum ama alınıları alıp cevapları yazmaya başlayınca bazen yazılanlardan hangisine cevap vereceğimi unutuyorumü
örneğin birburcuğuma cavap yazacaktım yoğurtla ilgili
ama cavap yazarken alıntı alırken hangisine cevap yazacağımı unuttumn kıyafetlerine cavap yazdım
şimdi nero yoğurt konusunda cevap yazınca ulann dedim bend bu konuylailgili yazacaktım hahahah

bide arkadaşlar bi konuyla ilgili birinize cevap yazmıyorsam bu o konu hakkında tam ve doğru bir fikrim olmadığındandır önemsemediğimden değil bildirmek isterimmm

Benimde tarif ettiğin acıya benzer şikayetlerim vardı. karnınım üst tarafı çok gerilmişti sanki aşağıdan etimi çekiyolar gibiydi.yırtılıyor gibi acıyordu. ciddi bir şey olacağını sanmıyorum. zira üçüz gebesin karnın hızla büyüyecek bu dönemde.. buna bağlı şikayetlerinde olacak haliyle.
bu arada tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin.

Ah bu anneler iyki varlar ...
Bende öyle oldum ki hiç alakası yokken anneme yakın bir yerde oturuyorum RAbbim işte kolaylıklar veriyo.

Canan canım aynen öyle sık sık ve asitli kaka bu diş cıkarttıgına işaret mi ?
Bida daha erken değil mi gecende biri bana dedi ki erken diş cıkartmak iyi degilmiş erken dökülür müş bu ne demek yaa bilginiz var mi

Topuklu ayakkabı canım bende de böbrekelrimde agrı vardı baska yaptıkları için sanırım seninde öyle ama bir an önc gitsek daha iyi olur hiç olmassa bu sefer baska doktora...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…