canancığım geçmiş olsun zor bir gece olmuş inşallah tekrarlamaz melek gibi uyurlar geceleri
hituci okyanus suyu denilen serum fizyolojik zaten canım bende kullanıyorum mamalardan sonra 2 şer damla çok rahatlatıyor
firdos sormamışsın ama bende buradayımsenağlama
kızlar hepinize merhaba
ben oğlumu gördüm bugün hastanede beşiğe almışlar oksijen ihtiyacı azalmış yok sayılır çok iyiydi taburcusu yakın dedi dr çok mutluyumhihoyyyt
canommmm kız iştima gibi anam diş sıkıntısı vardır kuzuların ondan serin taşlarada yatıyordur onlar ama uykusuzluk çok zor sinirleri bozuluyor insanı eli ayagı tutmuyorbaşım çatlıyor
çok ama çok kötü bi gece geçirdim doğum yaptım yapalı en kötü 10 gecemden biriydi
hiç bir dertleir olmamasına rağmen uyumdılar
saat 23.20 de yatağa girdim ve saat 00.00 a kadar tam 6 kez kalktım
baktım olmuyor sinirlendim kalk dedim kızıma kalk otur uyuma ağladı zırladı açtı gözleirni saat 2 oldu ama bizim kızda hala uyku yok ben bayıldım bayılacam aslında okendi kendineuyuyor bende bi köşede uyuyacağım ama sürünerek ara hole çıkıyo halısız yerlerdeyatıyo o yüzden uyuyamıyorumda hoppala derken oğlanda kalktı nasıl ağlıyo sanki etini koparıyorum gözler kapalı zır zır ağlıyo su veriyorum yok süt veriyorum yok emik veriyorum yok o sırada kzıda gene çığlık atıyo vallaha bi sarstım kızı o sinirle offf
eşim klaktı sonra ikiside ğlayınca ama tabi ben evde bağırış çağırış sinirden bitmiş bir haldeyim
hiç bi dertleir yok
karınarı a desem değil
altları temiz
kombiyi açmıştım zaten ev soğuk değil
offfff
neyse eşidme kalktı 3 .5 du yatırdık 4 de kız geri kalktı neyse aldım yanıma onu salladım geri uyuttum 1 saat 1 saat sonra geri kalktı 4.5 da tekrar bi mama yptım verirken artık ben uyuya kalmışım saat 5 bi daha uyandı neyse mamayı veridm ama oyumuyor altıya çeyrek var kalktık yataktan oğlanda kalktı gene geçtik çocuk odasına ama artık gık demelerine tahammülüm kalmamış aldım2 tane fitil soktum götleirne 6.30 da girdim tekrar yatağa 15 dk sonra bidaha kız vşiyakk eşim kalktı neyse yarım saat salladı uyuttu
bidaha kalktı 8 de 8.30 da tam olarak yataktan kalkmıştım 11.45 e kjadar uyumadık kahvaltılarını patılar birer paditus verdim burnumuz akıyod birer calpol sonra uyuttum
1 de kalktılar başım çatlıyo
sallarken pc açmıştım akapatmadan size yazayım dedimmm
offf
kevser şu baybaydan alacam bende unadıx pek işe yaramadı baksana yaa morleim çok bozuk kızlar yaaa ne olacak benim bu çocuklarım yaaa
ay ne güzel yazıyosunu 4 aylık bebeler kilo benim 8.5 aylık kızım 6.5 kilo yem,yo uyumuyor nedir benim çilem yaaa
elif bebek hoş gelmiş allahım ananlı babalı büyümeyi nasipetsin .kirpim gözün aydın canım benim.opuyorumnanaktankızlarrrrrm kirpiyi aradım şimdi eşiyle konuştum durumu iymiş doğumdan çıkmış elif bebek 3.5 kilo doğmuş...
vatana millete anasına babasına hayırlı uğurlu olsun elif bebek......:teytey:
hitucu en kısa zamanda yazacağıma tam zamanında yazmışım yanlış anlama ne olur.eeee bende bir elim işte bir elim kk de olunca böle oluyor işte
arkadaşlar merhaba
17 haftalık üçüz gebeyim..2 gündür karnımın sol tarafında müthiş bir acı var.sanki tam orada yara varmış gibi..yatarken diğer tarafıma döndüğümde sanki ordan bişey aşağıya çekiyor gibi oluyor..daha çok canım yanıyor.doktorum seminerde olduğu için görüşemedim.sizlerde bu şekilde birşey yaşayan varmı? yada bu neyin acısıdır,bir fikri olan varmı?
panik olma cnm ya ateşi ve huzursuzluk yoksa havalardandır benim incide sabaharı tıkanıyor buru damla ile hemen açılıyor.....kızlar iclalimin burnu tıkalı arada birde hapşırıyo.ama ateşi yok huzursuzda değil hata gibi.serum fizyolojik verdim bugün.cumartesi kontrol var sizce hemen dra götürmelimiyim antibiyotiklik bi durum olabilirmi???
iyi akşamlar kızlar...
çok yorucu bi gün geçirdim.biliyosunuz c. tesi mevlüt okutucam kısmetse temizlik çaşılmaları yaptık. amaişin en güzel kısmışu
sabah uynadım ev buz gibi kombiyi açdıkamakombinin barı bozulmuşneyse aşağıda bi doğalgaz tesisatçısı var çağırdık adam hava alaım derken petekden simsiyah susıçrattı hertarafa zaten birbaşımayım nasıl temizliycem ben buraları bide mevlüt var die sölenirken babam aradı. naber kızım dedim baba böle böle oldu olsun dedi kızım allah yardım eder bakarsın bi yardımcı gelir dedim baba ne dion ya kim gelcek kaldım bi başıma demeye kalmadı kapı çaldı aaaakim gelmiş dersiniz ANNEMMM...aaa şaka bu insan görmek istediğini görürmüş heralde hayal dedim :)ama canım annem taaaa kayserilerden dayanamamış gelmiş. halamda geldi kuzenimle hepberaber 4 elden bitirdik şükür temizliğimizi... kaynanamam kalsam ohooo hanım yarın geleekdide temizliğmi yapacakdıda yemekler hazırlanacakdıda falan filan... canım annem ne varsa sende var:)
kızlarda az önce uyudu bende yorgunlukdan ölüyorum...geçmişi az biraz okıyamabilidm daha doğrusu okudum ama yorgunlukdan analayamadım:)
canommm zor bi gece geçirmişsin allah yardımcın olsun bacım ne diyim...
hituci geçmiş olsun canım sizede...
valla kızlar ben gece ne zman uyanırlarsa o zman veriyorum mama 5 saat aç bile kalıyolar. dr un söylediği uyku onlar için herşeyden önemli beyin gelişimleri için özellikle zaten uykularında verince yemiyolar.. ama gündüz düzenli 3 satte bir besleniyolar...
neyse herkesi çokkk öptüm yarın girmek için fırsatım olmayabilir...yatılı misafirlerim gelecek...kalabalık olacak evim.. alllaha emanet olun...
günaydın herkese hayırlı sabahlar hayırlı cumalar...
verdiğiniz cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.bugün ebrarında burnu tıkandı.ateş ve huzursuzluk olmadığı için kaloriferlerin yanmasına bağladık sebebi.şimdi odayı nemlendirme çareleri bulmam lazım.
sizler nasılsınız umarım herkes iyidir.Allaha emanet olun.
arkadaşlar merhaba
17 haftalık üçüz gebeyim..2 gündür karnımın sol tarafında müthiş bir acı var.sanki tam orada yara varmış gibi..yatarken diğer tarafıma döndüğümde sanki ordan bişey aşağıya çekiyor gibi oluyor..daha çok canım yanıyor.doktorum seminerde olduğu için görüşemedim.sizlerde bu şekilde birşey yaşayan varmı? yada bu neyin acısıdır,bir fikri olan varmı?
zordu gerçektenoy canom ya çok zor geçen gecede benm ipek gece 1.30 kadar bağırdı uyumadı ee ben sabah 7.30 kalkıp işe gidiyorum uykusuzluk insanı perişan ediyor...kızıyorum sonrada üzülüyorum zaten küçücükler anlatamıyorlar dertlerini diye kendime sinirleniyorum...
ilk baştan mı itahsız devrim ????
işte çıldırdı benimkilerde tabi bende çıldırıdm kıza bi tane yapıştırdığımı hatırlıyorum yaniCanancım kötü bir gece geçirmişsin,geçmiş olsun canım..bazen bebişler çıldırıyo mu ne oluyor böyle durumlar..
Erenzeyno bebişler çook şeker,Allah bağışlasın..
Nero,Medine,Dırım,Kevser,artvinli,Doruk,Hituci nedesiniz kızlarrrrrrrrr....
yaşaması da çok sıkıntılıydı inan bazen isyan ediyoruma artık yaaaoff okurken sıkıntı bastı çok geçmiş olsun
bende gribim benimkilerde grip..burunları tıkalı ikide bi uyandılar..
bizdede dün gece buna benzer sahneler vardı((((( başım çatlıyo benimde... :sinifsinif:
işalahh tatlım yaaaacanancığım geçmiş olsun zor bir gece olmuş inşallah tekrarlamaz melek gibi uyurlar geceleri
hituci okyanus suyu denilen serum fizyolojik zaten canım bende kullanıyorum mamalardan sonra 2 şer damla çok rahatlatıyor
firdos sormamışsın ama bende buradayımsenağlama
kızlar hepinize merhaba
ben oğlumu gördüm bugün hastanede beşiğe almışlar oksijen ihtiyacı azalmış yok sayılır çok iyiydi taburcusu yakın dedi dr çok mutluyumhihoyyyt
merhaba kıızlar ben geldim gezmemizi yaptm .........hava çok kötüydü yaaa
son turlar sanırım bu umarım bayram böyle olmaz yaa
canancığım konuştuk ama sabır cnm yaa ne yapalım seninde şansın
çok öptüm siziiiiiiiiiiiii
yok yokgötürme zaten yarın cumartesikızlar iclalimin burnu tıkalı arada birde hapşırıyo.ama ateşi yok huzursuzda değil hata gibi.serum fizyolojik verdim bugün.cumartesi kontrol var sizce hemen dra götürmelimiyim antibiyotiklik bi durum olabilirmi???
allah yardımcılarını eksik etmeisnelifçimHutici canım eger aglamıyo ateşlenmiyosa sorun yok canım zaten gitsende sana ya calpol falan veriçek zaten sende diyosun bende pazar günü kızımı götürdüm hiç bişeyi yok dedi sadece gribel bir durum havalar falan dedi biz bide paronax kullanıyoruz ...
Firdos canım buralardayım ama artık evimdeyim bi vin aldık onuda hmen bozduk anneme geldikce giriyorum yoksa takipteyim..
Nero canım cok tşk ederim en kısa zamanda alıp deniçem
Canan canım inan okurken okadar üzüldüm ki anlatamam işte iki bebek yardımcı yok ALLAh yardım etsin..
Anneme geldim annem dio sen bırak git eve yat sabah gelirsin ALLAH annemden razı olsun bide ablam var benim hiç zorlanmıyorum bazen tozutsalarda cok kişinin bakmasında fayda var...Bazende ne akdar cok kişi olsada onlar haylaz olacaklarsa oluyolar ben bile annemlerdeyim oakdar şikayetleniyorum size RAbbim cok cok sabırlar versin..
Kızlar bizim pişik yerlerimziden kan geliyodu ama okadar pişme yok bende teramisin die sanırım yanlış yazdım krem sürdüm bir gün demedi masaALLAh hemen gitti şükür öyle kan geliyoya cok üzüldüm ama okadr pişik degil sasırdm yani sanırım kakaları cok asitliydi günde nerdeyse 7 kere yaptılar
Elf bebege ismi gibi uzun ömürler diliyorum ...
REsimlere bayıldım benim bebeklerim kuveze girdi o halim olmadı cok kısakanılacak durum yaa süpr süper masaALLAH
melek arkadaşım benim bak allah yardımına yetişmiş çok sevindim vallahaiyi akşamlar kızlar...
çok yorucu bi gün geçirdim.biliyosunuz c. tesi mevlüt okutucam kısmetse temizlik çaşılmaları yaptık. amaişin en güzel kısmışu
sabah uynadım ev buz gibi kombiyi açdıkamakombinin barı bozulmuşneyse aşağıda bi doğalgaz tesisatçısı var çağırdık adam hava alaım derken petekden simsiyah susıçrattı hertarafa zaten birbaşımayım nasıl temizliycem ben buraları bide mevlüt var die sölenirken babam aradı. naber kızım dedim baba böle böle oldu olsun dedi kızım allah yardım eder bakarsın bi yardımcı gelir dedim baba ne dion ya kim gelcek kaldım bi başıma demeye kalmadı kapı çaldı aaaakim gelmiş dersiniz ANNEMMM...aaa şaka bu insan görmek istediğini görürmüş heralde hayal dedim :)ama canım annem taaaa kayserilerden dayanamamış gelmiş. halamda geldi kuzenimle hepberaber 4 elden bitirdik şükür temizliğimizi... kaynanamam kalsam ohooo hanım yarın geleekdide temizliğmi yapacakdıda yemekler hazırlanacakdıda falan filan... canım annem ne varsa sende var:)
kızlarda az önce uyudu bende yorgunlukdan ölüyorum...geçmişi az biraz okıyamabilidm daha doğrusu okudum ama yorgunlukdan analayamadım:)
valla kızlar ben gece ne zman uyanırlarsa o zman veriyorum mama 5 saat aç bile kalıyolar. dr un söylediği uyku onlar için herşeyden önemli beyin gelişimleri için özellikle zaten uykularında verince yemiyolar.. ama gündüz düzenli 3 satte bir besleniyolar...
neyse herkesi çokkk öptüm yarın girmek için fırsatım olmayabilir...yatılı misafirlerim gelecek...kalabalık olacak evim.. alllaha emanet olun...
sağol canımmcanommmm kız iştima gibi anam diş sıkıntısı vardır kuzuların ondan serin taşlarada yatıyordur onlar ama uykusuzluk çok zor sinirleri bozuluyor insanı eli ayagı tutmuyor
bizimkilerde dün gece uyumak istemedu ahu ahu diye saatlerce oyun istiyor benimkiler
kardeşimde bebeklerin odasındaydı en sonunda kalkmış yeterin uyuyacagım ben ahu ahu ne bu be nenni nenni yapın yeter diye çıkmış gitmiş abla anlatıyor .kıyamam kardeşimde şimdiden dogurmıyacagım valla abla diyor .
napalım bu günlerde geçecek canommm .ama büyüdükçe dertleride büyüyor oda bir gerçek ben şimdi berk bebek kalsaydı ne rahatmışım diyorum bide bunun ileri yaşları var
allahım saglık versin onlarada bizede .
elif bebek hoş gelmiş allahım ananlı babalı büyümeyi nasipetsin .kirpim gözün aydın canım benim.opuyorumnanaktan
bizede gelince her zamanki koşuşturma .sabah kalk berki yedir içir küçük bıcırıklarla oyna kahvaltı yaptır .sonra berkle çizgi film seyretme saatimiz .sonra berki servise indir
ufaklıkları yıkıyoruz ve böyle akşama kadar geçiyor tabi bide gelen giden . bu gün alışverişe çıktım berkin bütün kıyafetleri küçülmüş .büyüdügüne ilk defa sevinemedim çünki hiç birşeyi olmuyor üstüne bayagı bir masraf oldu egeyle emreninkilerde küçülüyor bide onlara alışveriş babamız göçtü bugün insaflı olmaya çalıştım ama .eşim sen nasıl oldu kendine bişey almadın dedi nasıl alayım üç çocuktan bana sıra gelmedi bide ben alasam göçmeyi bırak yerlebir olacaktın acıdım sana dedim .valla kızlar ikiz bebege alışveriş maddi olarak sarsıyor ama napalım canları sag olsun .
bişey soracagım benim oğluşların yogurtla hiç arası yok sevmiyorlar sizlerdede böyle sorun yaşayan varmı nasıl çözdünüz meyva koy diyorlar ama tatları karışacak sonradan hep meyvayla isterlerse ondanda korkuyorum .önerilerinizi bekliyorum .
arkadaşlar hepinize günaydın.bazı arkadaşlar bay bay damlayı sormuşta kullanan biri olarak cewaplayayım dedim.benim kaynım eczacı onmu sordum araştırmış bi yan etkisi yok dedi ve getirddi.tamamen bitkisel yatmadan önce 1 çay kaşığı suya 5 damla damlatıp veriyorsunuz.içinde 20günle-2 yaş arası günde iki kere 5er damal diyor.ben işte olunca sadece akşam veriyorum daha 3 gün oldu başlayalı sanki daha iyi gibi uykusu ama minimum 4 haftada tam belli olur diyor.kullanıyorum bakalım.
arkadaşlar merhaba
iyi akşamlar kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?