yaa bnede bişi sorcam.kızımn altı çok fena pişik ne yapacağımı şaşırdım geçiremedim bir türlü travazol torys hepsini denedim aama olmadı.ne yapayım sizce.
canancığım geçmiş olsun zor bir gece olmuş inşallah tekrarlamaz melek gibi uyurlar geceleri
hituci okyanus suyu denilen serum fizyolojik zaten canım bende kullanıyorum mamalardan sonra 2 şer damla çok rahatlatıyor
firdos sormamışsın ama bende buradayımsenağlama
kızlar hepinize merhaba
ben oğlumu gördüm bugün hastanede beşiğe almışlar oksijen ihtiyacı azalmış yok sayılır çok iyiydi taburcusu yakın dedi dr çok mutluyumhihoyyyt
arkadaşlar o durduk yerde ağlamalar ,huysuzluklar,uykusuzluklar falan büyüme ataklarıymış..Aynı şeyleri yaşıyorum bende..Çıldırtıyorlar,sakin olmaya çalışıyorum...
Ah bu anneler iyki varlar ...
Bende öyle oldum ki hiç alakası yokken anneme yakın bir yerde oturuyorum RAbbim işte kolaylıklar veriyo.
Canan canım aynen öyle sık sık ve asitli kaka bu diş cıkarttıgına işaret mi ?
Bida daha erken değil mi gecende biri bana dedi ki erken diş cıkartmak iyi degilmiş erken dökülür müş bu ne demek yaa bilginiz var mi
Topuklu ayakkabı canım bende de böbrekelrimde agrı vardı baska yaptıkları için sanırım seninde öyle ama bir an önc gitsek daha iyi olur hiç olmassa bu sefer baska doktora...
Kızlar bide bir sey sormak istiyorum kahvaltıda ne veriyosunuz bende bebek biskuvisi peynir yumurta sarısı vermeye basladım daha neler yapmalıyım siz neler veriyosunuz
merhaba kızlar hayırlı cumalar
oğlum yine küveze girmiş şaka gibi neymiş oksijenini azaltarak kesmek için küveze sokmak lazımmış
öyle bir hal vardı ozaman niye beşiğe alıp beni umutlandırdınız?
şu doktorları ve tedavilerini anlayamıyorum evdeki bebeğimde her salı hastaneye yatıyor göz için bu haftaki muayenede gözünün beyaz kısmını kanatmışlar yavrumun iki gözünede kan oturmuş geçer dediler daha geçmedi hastaneyi aradım 3 yer bağlattılar bir muhatab dr bulamadım biri lutuf etti cevapladı damlalara devam 15 güne kadar iyileşmeye başlar dedi Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin
canım benimkilerdede oluyor arada ben her kremden önce şu sarı sular varya onla temizliyorum mikrop kırıcı sonra kremi sürüyorum hemen geçiyor .yaa bnede bişi sorcam.kızımn altı çok fena pişik ne yapacağımı şaşırdım geçiremedim bir türlü travazol torys hepsini denedim aama olmadı.ne yapayım sizce.
oğlum yine küveze girmiş şaka gibi neymiş oksijenini azaltarak kesmek için küveze sokmak lazımmış
şu doktorları ve tedavilerini anlayamıyorum evdeki bebeğimde her salı hastaneye yatıyor göz için bu haftaki muayenede gözünün beyaz kısmını kanatmışlar yavrumun iki gözünede kan oturmuş geçer dediler daha geçmedi hastaneyi aradım 3 yer bağlattılar bir muhatab dr bulamadım biri lutuf etti cevapladı damlalara devam 15 güne kadar iyileşmeye başlar dedi Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin
yaa bnede bişi sorcam.kızımn altı çok fena pişik ne yapacağımı şaşırdım geçiremedim bir türlü travazol torys hepsini denedim aama olmadı.ne yapayım sizce.
Kızlar bide bir sey sormak istiyorum kahvaltıda ne veriyosunuz bende bebek biskuvisi peynir yumurta sarısı vermeye basladım daha neler yapmalıyım siz neler veriyosunuz
arkadaşlar merhaba
17 haftalık üçüz gebeyim..2 gündür karnımın sol tarafında müthiş bir acı var.sanki tam orada yara varmış gibi..yatarken diğer tarafıma döndüğümde sanki ordan bişey aşağıya çekiyor gibi oluyor..daha çok canım yanıyor.doktorum seminerde olduğu için görüşemedim.sizlerde bu şekilde birşey yaşayan varmı? yada bu neyin acısıdır,bir fikri olan varmı?
arkadaşlar o durduk yerde ağlamalar ,huysuzluklar,uykusuzluklar falan büyüme ataklarıymış..Aynı şeyleri yaşıyorum bende..Çıldırtıyorlar,sakin olmaya çalışıyorum...
kızlar iclalimin burnu tıkalı arada birde hapşırıyo.ama ateşi yok huzursuzda değil hata gibi.serum fizyolojik verdim bugün.cumartesi kontrol var sizce hemen dra götürmelimiyim antibiyotiklik bi durum olabilirmi???
nerooooo naber canım nasıl gidiyor.
sen yumurtaya peynire ne zaman başladın hayatım .ben daha başlamadım .bu sabah mesela formül mama iyice haşlanmış ezilmiş havuç iki tane bebek bisküvisi yedirdim .bebe büskivisine pek taraftar deyilim berkke hiç vermemiştim ama bunlarda arada koyuyorum çeşit olsun diye.
bizimde 31 eylülde 4 bitti canım .yanlışlıkla ekim yazmışsın bende şaşırdım bir an kasımdamıyız diye :))iyi kuzum senin nasıl gidiyor...
cnm ben 13 ekimde 4 ay bitti dr kontrolümz vardı dr başlamamı söyledi ilk önce peyniri ıhlamur ile ez ver birkaç gün ara ilede ilaveleri yap dedi o gün bugün çoğaltarak gidiyoruz alışsınlar....hoş ben 3 aylıktan itibarende emzikleri ile hep zararsız olan yiyeceklerden tattırdımsempatiksalakcinni
ben ekliyorum bebe biskv.1 .çay kaşığı pekmez.yumurta sarısı
iyi akşamlar kızlar..havalar soğudu,burası çok soğukkkk.....bugün hep yağmur yağdı,oğlanları kalın giydirmeye başladım..bugün okuldan sonra annemle alışverişe çıktık..bebişlete kışlık bir kaç kıyafet aldım..
Nero,Medine ve Nefes ek gıdalardan bahsetmişsiniz;biz daha geçen pazartesi geçtik onlara..daha katı gıdalara geçmedik,meyve suları veriyorum..bu pzteside yoğurda geçicez,sonra meyve pürelerine..33 haftalık doğdukları için doktorumuz hemen ek gıdaya geçmeyelim demişti..şimdi sizi okuyunca yanlış mı yapıyorum,geçmi kalıyorum diye düşünüyorum..biz 4,5 ayı geçtik..ama sizinkiler 36.haftadan sonra doğdular sanırım..
kızlar pişik konusunda en önce krem falan sürüyordum,sonra kayınvalidem geldi saf zeytinyağı sürmeye başladı..çok iyi geldi,tavsiye ederim..gerçi zeytinyağı çok pahalı bebeğin poposuna mı sürülür deyip benimle baya dalga geçmişlerdi ama olsun :))
Birce canım üzülme lütfen,İnşallah yakında çıkacak..evet devlet hastaneleri maalesef çok sorunlu..ilgilenecek birilerini bulmak çok zor..ben ankarada özel ünv.te hastanesinde doğum yapmıştım,her aradığımda doktorumuza ulaşabiliyordum.zaten onlar hergün bilgi veriyordu.ilgi süperdi..tabii parası da öyle:))..Allah kimseyi dara düşürmesin..
herkesi çok öptüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?