Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

evet canım söyleidkleirn dişe işaret
yani ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi diyolar geç çıkan diş geç dökülürmüş mantığını bilemiyorum ha erken ha geç er yada geç süt dişleir dökülecek bu çocukalrın neysem
öptüm

yaa bnede bişi sorcam.kızımn altı çok fena pişik ne yapacağımı şaşırdım geçiremedim bir türlü travazol torys hepsini denedim aama olmadı.ne yapayım sizce.
vallaha bizim kzlr karışık bişiler yapıyolardı kevserde yazmış ya
bepanten tramesin bi krem daha vardı çok iyi geliyorduuu
Kızlar bide bir sey sormak istiyorum kahvaltıda ne veriyosunuz bende bebek biskuvisi peynir yumurta sarısı vermeye basladım daha neler yapmalıyım siz neler veriyosunuz
ben ilaveten tereyağı ve pekmez de koyuyorumm

birice cnm çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiorum cnm
rabbim tez zamanda kavuşmayı nasip etsin cnm
canımm naber yorucu bi gündüüü senin için yapmurda olunca
neysem benim içinde yorucuydı ütü ymek çamaşır bulaşık evimide görseniz aman neysem görmeyin leşşş gibi temizlik yapmam lazım kısmetse o da yarına
öptümmm

Selam arkadaşlar.....Nasılsınız..........

Ben evime yerleştim sayılır,ev çok büyük nasıl ısıtırız bilmiyorum.Daha gazımızda açık değil ufoyla idare ediyoruz.Gerçi çok güzel ısıtıyor.
Yağız çok hasta teyzeleri,yavrum taşınma telaşesinde hasta oldu.Hapşırık ve öksürük vardı,dr.aradım peditus içirin dedi.1 gün kullandık fayda etmedi.DR.götürdük durum daha ciddiymiş,iyiki getirmişsiniz dedi.Alerjik hırıltısı var dedi.Ama çok şükür ciğerleri iyimiş.Şurup ve fısfıs verdi.Nasıl husursuz kuzum seside kısık inşallah tez zamanda iyileşir içim çok yanıyor onu öyle gördükçe.

Yavrukirpi doğum yapmıştır geçmişi okuyamadım.Haberi olan varmı.
Kaç gündür net yoktu eşim bugün vın almış,ama çok gereksiz pahalı geldi bana.
Neyse şimdi çıkıyorum misafirim var.Herkesi öptüm.

evet cnm dediğin gibi olabilir benimkiler 38 haftada doğdular.....ilk haftalarda ben hep z.yağı sürdüm popişlere çok iyi geldi şimdi bizim burda eczacımız var kendi yapıyor pişik kremini anlatamam kızlar daha ilk sürmede geçiyor...dr bana krem verdi eczacım dedi alma bunlardan çoğunda kortizon var dedi azda olsa...

aynen hayatım ben ekimi bitirmişim gördüğün gibisempatiksalakcinni
hadi ya ee sende pimpiriksin ya nasıl söylesinler ama meyve karışımlı bisküvi he çok iyimiş yanii...kelekmisempatiksalakcinni oy kuzularım nerdeyse kebap yedireceklermiş......
berkin dr süpermiş ha yemediğini at alık herif parasını ver deseydinkaydirigubbakcemile3

birsenciğm valla okurken yoruldum anacığım..... rabbim dermansız dert vermesin.....böyle hastanelerde tek kişi olmuyorki nasıl hangisine gideceksin.....

güle güle otur cnmm....oğluşuna çok geçmiş olsun aman dikkat dahada soğuyacakmış hava, yanlız ufo çok kötü havayı kurutuyor aklında olsun yağız için....

evet zuhal doğum yaptı 6 ekimde....
vın içinde birşey söylimmm nette işin yoksa vınn bilgisayarda takılı kalmasın 50 tl fatura 150 tl oluyor

eeee kimse yok bende kaçarrrrrr.....çok yağmur var soğukta kuzularımı doyuraym da yatayım bari....iyi geceler.......opuyorumnanaktan

güle güleotur yeni evindeee
yiğidede çok geçmiş olsun
mevsim dönüşü yaa benimkilerde hasta vallaha
brunları hiç durmuyo
dr aradım bende peditus calpol ve sprey kullanıyorum yeterlimi yoksa getiryeimmi dedeim
ateş öksürük yoksa gerek yokdedei
şükür ateş öksürük yok evde tedavi edicez bakalım

evet ya şiddetli yağmur var okmeydanındada kavak yellerini izleyemiyom uydu devamlı sinyal yok diyo sinirrr bende kaçım bariii

slm kzlar çok yorucu dününn aksamı 10.30 yattm..gece rahat uyumuşum.....sabah çocuklar 9 da kalktı...

kahvaltı faslı vs. uyuttum şimdi yok anam kalktılar dünki hava çarpış aliş ufaktan öksürüyor..ömer mız mızdı hala aynı....ömerin dudakları çatlıyordu...onun iiçin çinko vermişti doktor...onu verdim bide dolven verdim ama aferime yada pedisusa başlayacağım.....

bugün dişciye götüreceğiz çocukları ömerin diş etleri kanıyor....
eve gidip çocukların kışlık montunu alacağız...kışlık yelek süveter ne varsa işte....
sanırım karakışıda burada geçireceğiz...bizim ev baya soğuk olur...bide satılana kadar gitmek istemiorum ama bakalım şartlar ne göstertecek......

artvinli cnm hayırlı olsun yağıza gemiş olsun..bütün bebeler hasta sanırım...

işte bennnn :)))

merhaba kızlar, dün eve geldim amma bugün yazabildim. çok güzel ama çok zor bir 3 gün geçirdim, hayatımın en mutlu ve en zor günleriydi, yahu maşallah hepinize hastanede hep o aklıma geldi biz bitane cadıyla başedemedik, anca şimdi gerçekten anladım.
neyse doğumumuz Allaha şükür güzel geçti, ilk gecye kadar da çoook iyiydim, epidural sistem belde kalınca ağrı fln yok tabii, e mutluluk bi de accaip, neyse gece meme verme faslı, toğuk kanı alınması fln derken sıfır uykuyla geçti, sonraki gün kaynoş çooook ama çok bunalttı beni, yok süt niye gelmemiş, boş memede niye tutuyormuşuz, su verin şunu yapın bunu edin öldürdü beni. neyyyse sustum sustum dün patladım artık papaz olduk evden kalktı gitti filan çok üzüldüm ama gece sütüm geldi rahatladımm, bebi de aldı şükür.

bugün daha iyiyim, kociş fotoları yüklemiş ilk akşam, tabii ki benim hiiiç katkım yok, hastanede mücadelenin içinde nerdeeeee ööle foto moto, ama çok beğendim.

neyse ş,imdi misafir geliyo, arkası yarın. merak eden, tebrik eden, arayan soran sevinen tüüümm dostlar teşekkürler

herkese merhaba...
kirpicim iyi olmanıza sevindim cnaım...doğumun ikinci günü seni aradım ama müsait değildin herhalde görüşemedik.facebooktan ve burdan iyi olduğunu görünce bidaha rahatsız etmek istemedim.elif bebek izin verdiği sürece daha görüşürüz inşaallah.
dirim sizede geçmiş olsun cnaım.evet bu ara bütün bebişlerde az çok bişeyler var.salgınvarmış dikkat etmek lazım.
artvinli canım yeni eviniz hayırlı olsun ağız tadıyla oturun inş.
bizim bugün kontrolumuz vardı.
iclalin kabıslığına her 60cc mama için 1 tatlı kaşığı sıvı yağ önerdi.
ebrar mamayı pek sevmiyo dedim milumil sarı kutuyu önerdikullananınız varmı???)
onun dışında sağlıları iyi çok şükür Allaha.

merhaba kızlar...bebişleri uyuttum geldim ama her an uyanabilirler..

biraz geç oldu ama günaydın Winston:))

Kirpimmm hoşgeldin,yılın en hızlı annesi...canım tekrardan gözün aydın,facedeki resimler süper...

Artvinli güle güle oturun canım,Yağıza geçmiş olsun..

Dırımcım geçmiş olsun canım..dün baya yorulmuşsunuz..

Hituci ben o mamayı değil ama conformil 1 kullanmıştım kabızlık için..iyi gelmişti..ayrıca zeytinyağıda çok iyi geliyor..

Nefes ve Nero demekki sizlerinki prematüre değilmiş,o yüzden ek gıdaya zamanında geçmişsiniz..bizde bugün yoğurda geçtik..Hayırlısı bakalım:)

Canancım,tek yumurta ikizim nasılsın:))

vee tüm herkeşleri öptümmm..

Son düzenleme:

biz kullanıyoruz milumil 1 sarı kutudan... severek içiyorlar. doyurucu bi mama

hehe doğumdan sonra her kafadan bir ses bunalımları başlamaış ürkütmek gibi olmasın ama bunlar daha iyi günlerin yediğine karışacaklar giydiğine karışacaklar bebeğe giydi,rdiğine karışacaklar tutuşuna karışavaklar.....
bende aradım ama kapalıydı telefonun birsen konuştu zati yanımda tekrar tebrikler aramızda kal kaybolmaaa
bu arada her sıkıntıda bi telefon uzağındayzı haberin olsun canın sıkıldımı ara herhangi birimizi keyfin yerine gedlib
bol öpücükkk

iyiyim canımn ikizimmmm
tatile bekliyom seni dört gözleee

ayy temizlik yaptım metrelişk büyük bir halı serdim eve siyah :)) kaynanmdan çaldım ee ne yapayım benimkiler halıya dökmediklerini bırakmadı bide sürünyo devrim halısız yerlere gidip yatıyo şimdi çoğu yer kapandı yemek faslı felan
canım acayip gezmek istiyoo bugün kocişe zarf attım cevahire gitsem felan diye soğuğu bahane etti haklı olaraktan
yarın bi bahane bulsamda kaçıp gitsem acuk kafa dağıtıtımm
öpüldünüzzz

Herkese günaydın bugun acayip yagmur var buralarda...

Htc inş iyi gelmiştir canım ögrenmek isterim :)

Neo canım demek ki buda bir hurafe her kafadan bir ses cıkıyoya genelde..
Sen şanslı gurupsun anneme cok yakınım ama senin kadar deği :))
En kısa zamanda ıhlamur alıcam onunyapıcam inş.

Birce canım ALLAh sana sabır versin.
İnşaALLA yavruna bir an önce kavusursun zor günler fakat gecek Yaradanın izniyle..

Firdos canım ben 38 haftada dogum yaptım oy üzden veriyorum saglı ocagı ne akdar erken desede cocuklar mamayla bir eyre kadar doyyo ben yogutta veriyorum herseyden tattırıyorum inan..

Dirim okurken o tempoyu düşünemiyorum..
Hemde cerrahpaşa gibi bir yer kalabalık hadi geçmiş inş kolaylıklar olsun..

Artvinli canım geçmiş olsun bende cocukları taşınırken hasta ettim ama ilçalarla geçti cok şükür..
İnş kısa zamanda kaybolur..

Canan cok haklısın yaww bunlar dökülecek cıksında bende kurtulım inan elleri yiyolar o bile az geliyo aglıyolar...

gunaydın kızlar.............elıf gelmıs masallah ..........rabbım guzel bı omur versın canım............canan dırım hıtucı medıne ve tum ıkız annelerı kıs geldı ınş sıkıntısız gecer benımkıler her bırı bı yerde emeklıyoo yaktım kalorıferllerı ya .......opt sızı

ben geldim....
hayırlı pazarlar hepinize... dün güzelll birmevlüt okuttuk allah kabul etsin... herşeyçok güzeldi.. kızlarım kucakdan kucağa ilahilerle gezdi.. allahım herkeslere nasip etsin hamdolsun bugünleride gördük....
geçmişi okumadan geldim bi okuyim yazim yine öptüm hepinizii...

dorukcum arayacaktım dün bi fırsat olmadı allah kabul etsinn çoköpüyorum üçünüzüdeeeee

çok kötüyüm yaaa bu çocuklar yemiyor uyumuyor çiledne çıktım artıkk evdede sıkıldımmmm
off durup durup ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…