dorukcum arayacaktım dün bi fırsat olmadı allah kabul etsinn çoköpüyorum üçünüzüdeeeee
çok kötüyüm yaaa bu çocuklar yemiyor uyumuyor çiledne çıktım artıkk evdede sıkıldımmmm
off durup durup ağlıyorum
allah içine sindirsin ve allah kabuletsin canım bunuda atlattın hayırlısıyla .ben geldim..
hayırlı pazarlar hepinize... dün güzelll birmevlüt okuttuk allah kabul etsin... herşeyçok güzeldi.. kızlarım kucakdan kucağa ilahilerle gezdi.. allahım herkeslere nasip etsin hamdolsun bugünleride gördük....
geçmişi okumadan geldim bi okuyim yazim yine öptüm hepinizii...
dorukcum arayacaktım dün bi fırsat olmadı allah kabul etsinn çoköpüyorum üçünüzüdeeeee
çok kötüyüm yaaa bu çocuklar yemiyor uyumuyor çiledne çıktım artıkk evdede sıkıldımmmm
DSCN1456.jpg (55.9 KB (Kilobyte))
DSCN1455.jpg (53.4 KB (Kilobyte))
bir kaç gün evel çekilmiş ressimlerimiz
günaydın herkese...
umarım herkes iyidir...
bişe sorcam size...
kızların burnu tıkanıyo kaloriferden odayı nasıl nemlendirebilirim.sizin bebeklerinizdede varmı bu durum?
işte bennnn :)))
merhaba kızlar, dün eve geldim amma bugün yazabildim. çok güzel ama çok zor bir 3 gün geçirdim, hayatımın en mutlu ve en zor günleriydi, yahu maşallah hepinize hastanede hep o aklıma geldi biz bitane cadıyla başedemedik, anca şimdi gerçekten anladım.
neyse doğumumuz Allaha şükür güzel geçti, ilk gecye kadar da çoook iyiydim, epidural sistem belde kalınca ağrı fln yok tabii, e mutluluk bi de accaip, neyse gece meme verme faslı, toğuk kanı alınması fln derken sıfır uykuyla geçti, sonraki gün kaynoş çooook ama çok bunalttı beni, yok süt niye gelmemiş, boş memede niye tutuyormuşuz, su verin şunu yapın bunu edin öldürdü beni. neyyyse sustum sustum dün patladım artık papaz olduk evden kalktı gitti filan çok üzüldüm ama gece sütüm geldi rahatladımm, bebi de aldı şükür.
bugün daha iyiyim, kociş fotoları yüklemiş ilk akşam, tabii ki benim hiiiç katkım yok, hastanede mücadelenin içinde nerdeeeee ööle foto moto, ama çok beğendim.
neyse ş,imdi misafir geliyo, arkası yarın. merak eden, tebrik eden, arayan soran sevinen tüüümm dostlar teşekkürler
ben geldim....
hayırlı pazarlar hepinize... dün güzelll birmevlüt okuttuk allah kabul etsin... herşeyçok güzeldi.. kızlarım kucakdan kucağa ilahilerle gezdi.. allahım herkeslere nasip etsin hamdolsun bugünleride gördük....
geçmişi okumadan geldim bi okuyim yazim yine öptüm hepinizii...
kızlar bu ek gıdaları iki bebege yedirmek kabus gibi bişey önlüklerini baglamıyorum dügüm acıtmasındiye egeye veriyorum mama emreye verirken ege önlügüçekiyor yada üzerine gelen mamaları yiyecem diye ugraşıyor hadi onu düzeltiyorum siliyorum emre elini azına sokup bütün suratını mama yapıyor yada önlügü çekiyor yada yetiştiremiyorum diye bir bagrık atıyorlar ben amanınnnnnn diye bagrıklar arasında yediriyorum . siz nasıl yapıyorsunuz sıraylamı yediriyorsunuz bebişlere böyle çok zor oluyor .
DSCN1456.jpg (55.9 KB (Kilobyte))
DSCN1455.jpg (53.4 KB (Kilobyte))
bir kaç gün evel çekilmiş ressimlerimiz
günaydın herkese...
umarım herkes iyidir...
bişe sorcam size...
kızların burnu tıkanıyo kaloriferden odayı nasıl nemlendirebilirim.sizin bebeklerinizdede varmı bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?