Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

.çok sağol canommm....
sende sıkma canını be gülüm . napalım öle böle büyüycekler... çok sıkıldıysan atla gel kuzum bana....:)

iyi pazarlar herkeze .biz her pazar oldugu gibi yorucu bir güne başladık berk evde babamız emre ve ege dört erkek berkin istekleri bitmiyor babamızın karnı agrıyor kafa hiçkalkmıyor yastıktan ege emrede mama ve ilgi bekliyor ablamız hafta sonu yok dört erkegin içinde başım dönüyor tabi patlamalarda berke isabetediyor kıyamam bal oğluma en zor günleri o yaşıyor esasında ama geçecek bu günlerde .bide tarana yaptım bebişlere karşımda bana bakıyor bir sereyim kurutayım diye ayaklanıyorum başına gittimmi vaz geçiyorum yarın sabah kalktıgım gibi ilk iş onu dökmem lazım yoksa tarana heba olacak .
bakalım geri kalan saatlerimiz nasıl geçecek içinde aglama istek ve yemek karın agrısı olacagı kesin.

allah içine sindirsin ve allah kabuletsin canım bunuda atlattın hayırlısıyla .

sabırrr kuzum sabır hepsi geçecek yiyeceklerde uyuyacaklarda .eşin evdeyse yarım saat çık bir hava al belki iyi gelir .hasta olmasınlarda en zoru o bir düzene girecek hepimizin bebişleri.

kızlar bu ek gıdaları iki bebege yedirmek kabus gibi bişey önlüklerini baglamıyorum dügüm acıtmasındiye egeye veriyorum mama emreye verirken ege önlügüçekiyor yada üzerine gelen mamaları yiyecem diye ugraşıyor hadi onu düzeltiyorum siliyorum emre elini azına sokup bütün suratını mama yapıyor yada önlügü çekiyor yada yetiştiremiyorum diye bir bagrık atıyorlar ben amanınnnnnn diye bagrıklar arasında yediriyorum . siz nasıl yapıyorsunuz sıraylamı yediriyorsunuz bebişlere böyle çok zor oluyor .

Selam kızlar..

Hepiniz çok saolun iyi dilekleriniz için.Yağız bugün daha iyi gibi,ama hırıltısı var..,içi bir temizlenseydi rahat edecekti.Mamasını bile zor yiyor kuzum,ağlayarak mama yiyoruz.Eski keyfimiz yok anlayacağınız.

Dorukcum mevlüdünüz olmuş allah kabul etsin.Ne güzel olmuştur,benimde çok hoşuma giderdi,kucaktan kucağa dolandırılması,ama bizim hoca yapmadı,bende unuttum.Neyse sağlık olsun.

DSCN1456.jpg (55.9 KB (Kilobyte))

DSCN1455.jpg (53.4 KB (Kilobyte))

bir kaç gün evel çekilmiş ressimlerimiz

Eklentiler

• $DSCN1456.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSCN1455.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 29
merhaba kızlar
nefesciğim maşallah kuzularına 41 kerebenim oğlum tepecik eğitim araştırmada canım
artvinli çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebişe
dorukcuğum mevlütünüzü Rabbim kabul etsin
isimini yazamadığım arkadaşlar hepinizi bebekleri ayrı ayrı öpüyorum
kirpiciğim kaynannalar adı üstünde kaynana herşeye karışmazlarsa olmaz takma kafana elif kızla ilgilen sen çok şükür bu günlere

iyi akşamlar kızlar...bugün çok sevdiğimiz teyzelerimizle vakit geçirdik,arkadaşlarımla buluştum..muhabbeti özlemişim,eve kapanmıştım kaç aydır neredeyse.

Dorukcum Allah kabul etsin canım..

Birce oğluşun Maaşallah toparlamış,çok sevimli..İnşallah yakında kardeşiyle çekilmiş fotolarınıda koyarsın buraya..

Canancım ağlama kuzum ya,kıyamam sana..ikiz büyütmek kolay mı hem.tabiki böyle sıkıntıları olacak.

Nefescim senin oğlanlarda çok güzeller,bir tanesi benim Kağanıma benziyor ya:))..bizde ek gıdalara yeni geçtik biliyorsun,dün yoğurt verdim ikiside yemedi..üç kaşık ancak aldılar onunda yarısını attılar geri..tatlı şeyleri çok seviyorlar.evet aynı anda yedirmek çok zor oluyorkafamçokkarıştı

ayy bizimkiler ağlıyor,herkesi çok öptüm kızlar..kaçtım ben

selamlar

dorukcum mevlütünüz güzel geçmiş anladığım kadarıyla.. allah kabul etsin inş.

birce çağan çok tatlı maşallah. inş kardeşide kısa zamanda gelir annesi.

nefescim senin kuzularda çok tatlı maşallah.. rabbim tüm bebişleri korusun..

günaydın herkese...
umarım herkes iyidir...
bişe sorcam size...
kızların burnu tıkanıyo kaloriferden odayı nasıl nemlendirebilirim.sizin bebeklerinizdede varmı bu durum?

günaydın herkese...
umarım herkes iyidir...
bişe sorcam size...
kızların burnu tıkanıyo kaloriferden odayı nasıl nemlendirebilirim.sizin bebeklerinizdede varmı bu durum?

peteklerin yanına su kabı koy zamanla sular azalacaktır hatta peteklere takılan özel su kaplarıda var onlarıda kullabilirsin (ama hepsi naylon bardak ütü su kabı gibi) odayı güzel nemlendirir burun tıkanıklığı içinde serum fizyolojik kullan çok rahat nefes alabildiklerini göreceksin

hoşgeldinnnn...en yeni güzel anne....a.s.

allah kabul etsin cnm atlattın sonunda sende hayırlısı ile....

canancığm annen nerde senin şöyle 3-5 gün kalabileceği yer yokmu değişiklik olurdu sanada....

biz ayrı ayrı yediriyoruz cnm aynı anda çok zor oluyor...şimdi benim inci birde püskürtmeye başladı yer gök mamasempatiksalakcinni

DSCN1456.jpg (55.9 KB (Kilobyte))

DSCN1455.jpg (53.4 KB (Kilobyte))

bir kaç gün evel çekilmiş ressimlerimiz

maşallah kzulara yerim onları çok tatlılar erkeklerim.....opuyorumnanaktan

maşallah birseciğim çok tatlı...en kısa sürede 2 oğluunuda birarada göreceğiz...

günaydın herkese...
umarım herkes iyidir...
bişe sorcam size...

benimkilerde de başladı peteklere asılan uzun su kapları var onlardan alacağım bende bugün...damla veriyorum ama yine tıkanıyor...

günaydınnnn..iyi haftalar kızlar.....

ilk önce geçmişi okudum haftasonu hiç bakamadım zira azıma mıçıldı yani....annemin binada dış cephe izolasyonu yapıldı allahım her taraf inşaat tozu balkona mermer yapıldı mermer tozları un gibi döküldüğü yerde yapışıp kalıyor...
kızların odalarını değiştirdim kendi yatak odamla daha sıcak odaya aldık eşya varken ev değiştirmek allahım ne zor koca baza ordan oraya.......cuma ve c.tesi gecesi inci hiç uyumadı dsem yeri saat başı uyandı ağlıyor sürekli,cuma gece 3 kadar salladım sallarken uyuya kalmışım...ay bide az ama sık sık kusuyor cocuğum neden anlamadım sizde de oldumu kızlar ????
dün gece saat 11 kadar temizlik yaptık allahım hertarafım ağrıyor gece bile kalkamadım mama için anacığım kalkmış doyurmuş kuzularımı sağolsun....hakkını nasıl öderim bilmem.....

günaydın kızlar herkeze tbiii biz çoktan kalktık hatta gece 3 ten sonra yatmadık.mamada yemediler doğru düzgün sabaha kadar bibaronla damaklarımızı kaşıdık .ablamızda gecikti bugün ölüyorum uykusuzluktan .
bir nescafe yaptım dinleneyim dedim bakalım ne kadar sürecek keyfimiz.
kızlar ben sonunda facee açtım baktım kimse ressim koymuyor buraya çare yok en iyisi açayım dedim ama sizi nasıl bulacagım bilmiyorum biriniz yardımcı olun .
kocaman öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…