günaydınnnn..iyi haftalar kızlar.....
ilk önce geçmişi okudum haftasonu hiç bakamadım zira azıma mıçıldı yani....annemin binada dış cephe izolasyonu yapıldı allahım her taraf inşaat tozu balkona mermer yapıldı mermer tozları un gibi döküldüğü yerde yapışıp kalıyor...
kızların odalarını değiştirdim kendi yatak odamla daha sıcak odaya aldık eşya varken ev değiştirmek allahım ne zor koca baza ordan oraya.......cuma ve c.tesi gecesi inci hiç uyumadı dsem yeri saat başı uyandı ağlıyor sürekli,cuma gece 3 kadar salladım sallarken uyuya kalmışım...ay bide az ama sık sık kusuyor cocuğum neden anlamadım sizde de oldumu kızlar ????
dün gece saat 11 kadar temizlik yaptık allahım hertarafım ağrıyor gece bile kalkamadım mama için anacığım kalkmış doyurmuş kuzularımı sağolsun....hakkını nasıl öderim bilmem.....
canım benim tavsiyelerin için teşekkürler.su kabı var peteklerde,serum fizyolojikte kullanıyoruz ama su kapları yeterli olmuyo sanırım,pencere önlerine ve petek üstlerine bez ıslatıp koyuyorum oda sorunu çözmedi.serum fizyolojik işe yarıyo bitek oda kısa süreli bi çözüm.sonra yine tıkanıyo(yoksa benmi sıkamıyorum).odayı nemlendirmem lazım benim.peteklerin yanına su kabı koy zamanla sular azalacaktır hatta peteklere takılan özel su kaplarıda var onlarıda kullabilirsin (ama hepsi naylon bardak ütü su kabı gibi) odayı güzel nemlendirir burun tıkanıklığı içinde serum fizyolojik kullan çok rahat nefes alabildiklerini göreceksin
günaydın kızlar herkeze tbiii biz çoktan kalktık hatta gece 3 ten sonra yatmadık.mamada yemediler doğru düzgün sabaha kadar bibaronla damaklarımızı kaşıdık .ablamızda gecikti bugün ölüyorum uykusuzluktan .
bir nescafe yaptım dinleneyim dedim bakalım ne kadar sürecek keyfimiz.
kızlar ben sonunda facee açtım baktım kimse ressim koymuyor buraya çare yok en iyisi açayım dedim ama sizi nasıl bulacagım bilmiyorum biriniz yardımcı olun .
kocaman öpüyorum hepinizi
ilk önce geçmişi okudum haftasonu hiç bakamadım zira azıma mıçıldı yani....annemin binada dış cephe izolasyonu yapıldı allahım her taraf inşaat tozu balkona mermer yapıldı mermer tozları un gibi döküldüğü yerde yapışıp kalıyor...
kızların odalarını değiştirdim kendi yatak odamla daha sıcak odaya aldık eşya varken ev değiştirmek allahım ne zor koca baza ordan oraya.......cuma ve c.tesi gecesi inci hiç uyumadı dsem yeri saat başı uyandı ağlıyor sürekli,cuma gece 3 kadar salladım sallarken uyuya kalmışım...ay bide az ama sık sık kusuyor cocuğum neden anlamadım sizde de oldumu kızlar ????
dün gece saat 11 kadar temizlik yaptık allahım hertarafım ağrıyor gece bile kalkamadım mama için anacığım kalkmış doyurmuş kuzularımı sağolsun....hakkını nasıl öderim bilmem.....
günaydınnn canım .sen yazdıkça bana sıkıntı bastı .benim başımdada tadilat var .bütün kapılar camlar deyişecek tabi sıra bize gelene kadar kara kış olacak nasıl yaparım üç çocukla düşünüyorum ev sahibinle konuşacagım bugün öne alabilirse bizi en azından çok soğuklara kalmayız ..
annelerimizin hakkını ne yapsaz ödeyemeyiz .
diyecek bişey bulamıyorum bu tempoya.akannehir
özel mesaj at adını soyadını face nasıl görünüyorsa şekerim
gelecemde ne vardı o kadar uzakta oturacak aslıcımm.çok sağol canommm....
sende sıkma canını be gülüm . napalım öle böle büyüycekler... çok sıkıldıysan atla gel kuzum bana....:)
ben çoğu zaman beraber yediriyorum bi kaşık ona bi kaşık ona her tarafımız batıyo biizmde maalesef hatta yuemek yediğimiz yerde batıyor benimkileirn ağzınd abişi varken hapşırma huyu varda bide duvarlar koltuklar halı hep mama oluyorkızlar bu ek gıdaları iki bebege yedirmek kabus gibi bişey önlüklerini baglamıyorum dügüm acıtmasındiye egeye veriyorum mama emreye verirken ege önlügüçekiyor yada üzerine gelen mamaları yiyecem diye ugraşıyor hadi onu düzeltiyorum siliyorum emre elini azına sokup bütün suratını mama yapıyor yada önlügü çekiyor yada yetiştiremiyorum diye bir bagrık atıyorlar ben amanınnnnnn diye bagrıklar arasında yediriyorum . siz nasıl yapıyorsunuz sıraylamı yediriyorsunuz bebişlere böyle çok zor oluyor .
amanında amanın maşallah bunlara yerim siziiiiDSCN1456.jpg (55.9 KB (Kilobyte))
DSCN1455.jpg (53.4 KB (Kilobyte))
bir kaç gün evel çekilmiş ressimlerimiz
oy oy oy maşallah çok cici en yakın zamanda kardeşyile görelim resmini öptüm kokulu kokuluu
hoşgeldinnnn...en yeni güzel anne....a.s.
canancığm annen nerde senin şöyle 3-5 gün kalabileceği yer yokmu değişiklik olurdu sanada....
maşallah birseciğim çok tatlı...en kısa sürede 2 oğluunuda birarada göreceğiz...
benimkilerde de başladı peteklere asılan uzun su kapları var onlardan alacağım bende bugün...damla veriyorum ama yine tıkanıyor...
beni eklemişsin burçinle benim ortak arkadaşlarımıza bak onlar hep kk dandırgünaydın kızlar herkeze tbiii biz çoktan kalktık hatta gece 3 ten sonra yatmadık.mamada yemediler doğru düzgün sabaha kadar bibaronla damaklarımızı kaşıdık .ablamızda gecikti bugün ölüyorum uykusuzluktan .
bir nescafe yaptım dinleneyim dedim bakalım ne kadar sürecek keyfimiz.
kızlar ben sonunda facee açtım baktım kimse ressim koymuyor buraya çare yok en iyisi açayım dedim ama sizi nasıl bulacagım bilmiyorum biriniz yardımcı olun .
kocaman öpüyorum hepinizi
özel mesaj almıyorsun canımmmm
özel mesaj almıyorsun canımmmm
gelecemde ne vardı o kadar uzakta oturacak aslıcımm
ben çoğu zaman beraber yediriyorum bi kaşık ona bi kaşık ona her tarafımız batıyo biizmde maalesef hatta yuemek yediğimiz yerde batıyor benimkileirn ağzınd abişi varken hapşırma huyu varda bide duvarlar koltuklar halı hep mama oluyor
amanında amanın maşallah bunlara yerim siziiii
oy oy oy maşallah çok cici en yakın zamanda kardeşyile görelim resmini öptüm kokulu kokuluu
ne yazık canımm annem var ama o da çalışıyor bide ileir derecede sigara tiryakisi gitsemde kalamam pek
kız kardeşim var oda beykozda oturuyo ve evi çok küçük
o yüzden gitmek istiyorum ama gidebileceğim bi yer yok ne yazıkki
beni eklemişsin burçinle benim ortak arkadaşlarımıza bak onlar hep kk dandır
hala gerginim kızlar aşırı başım ağrıyo boğazlarım çok ağrıyor hastayım ama canım dışarıda olmak istiyor biraz kafa dağıtmak için
herkesi öptümmm
birsoo nerdesin kuş
merhaba kızlar,herkeşler nerdeee...
çok soğuk burası ve okulda çok üşüyorum..cuma doktora gittim,kansızlık falan mı var diye,birde saçlarım dökülüyordu onu sormak için..kan tahlili yaptıırdım ama birşey çıkmadı..saç dökülmeside normalmiş,doğumdan sonra olurmuş..
birde kızlar birşey sorucam doğumdan kaç ay sonra acaba tekrar hamile kalınabilir?
NEFES canım özelden adını soyadıın yaz bende ekliyim seni..
merhaba kızlar,
geçmişi okudumm bi 15-20 dk,
aRTVİNLİM TAŞINMIŞSIN HAYIRLI OLSUN YENİ EVİNİZ CANIM.
birce ve nefes bebişleriniz çook güzel maşallah, çağan ennn yakın zaman da kardeşine de kavuşur umarım.
canancımm çok bunalmışsınn, vbi de mevsim hızla değişince deprese olduk yahu, doğuma kolsuz penye elbisyle gitim, kabanla dönsüm resmen.
nefescim beni de eklesene, zu.... cel....
dırımcım sen niye anlatmıyorsunnnn, canın mı sıkkın?
bu arada elifcikle ilgili iyi dileklerini ileten herrrkese teşekkürler tekrar.
bize gelince Allaha şükür iyiyiz, memeye alışıyor gibi, ama tutana kadar kıyameti koparıyor eşşek, mücadeleden sırtım bayaa ağrıyor. onun dışında gündüz emer emmez yatan bebe gece 2 saat gözler açık mızırdanıyor ama yapcek bişi yok tabii.
ya kızlar bu nası bir duyguymuş ama, iki saat ayrı kalsam gözümde tütüyor, sanki ondan öncesi asırlarca geride kalmış gibi, küçük mucizemm öpmeye kıyamıyorum.
Allah hepimizinkilere hayırlı uzun ömürler versin inşallah.
merhaba kızlar,
geçmişi okudumm bi 15-20 dk,
aRTVİNLİM TAŞINMIŞSIN HAYIRLI OLSUN YENİ EVİNİZ CANIM.
birce ve nefes bebişleriniz çook güzel maşallah, çağan ennn yakın zaman da kardeşine de kavuşur umarım.
canancımm çok bunalmışsınn, vbi de mevsim hızla değişince deprese olduk yahu, doğuma kolsuz penye elbisyle gitim, kabanla dönsüm resmen.
nefescim beni de eklesene, zu.... cel....
dırımcım sen niye anlatmıyorsunnnn, canın mı sıkkın?
bu arada elifcikle ilgili iyi dileklerini ileten herrrkese teşekkürler tekrar.
bize gelince Allaha şükür iyiyiz, memeye alışıyor gibi, ama tutana kadar kıyameti koparıyor eşşek, mücadeleden sırtım bayaa ağrıyor. onun dışında gündüz emer emmez yatan bebe gece 2 saat gözler açık mızırdanıyor ama yapcek bişi yok tabii.
ya kızlar bu nası bir duyguymuş ama, iki saat ayrı kalsam gözümde tütüyor, sanki ondan öncesi asırlarca geride kalmış gibi, küçük mucizemm öpmeye kıyamıyorum.
Allah hepimizinkilere hayırlı uzun ömürler versin inşallah.
günaydınlar......ben kalktım hastane yolcusuyuz bugünde...ömerin alişin testlerini yaptıracağız
bende felaket hastaym.......kaynanada görüyor ama hiç istifini bozmuyor....ben yapınca aaa ben yapardım diyor........annem bile umursamazken kaynanamın olması çok normal...
hadi öptüm..........
gelen giden yok firdoscğm bugn....aynen sabahtan beri ellerim buz kalem tutamıyorum :))
saç dökülmesi bende de var inanılmaz derecede öff çok sinir ama doğum sonrası normalmiş geçici bir döküntüymüş allahtan....
ne kız hamilemisin yoksasempatiksalakcinni 3-4 ay sonra kalanı biliyorum...hatta kuzenim 6 aylıktı oğlu hamile şu an
Nerocum yine kimse yokkk!!!!kızlar nerdesiniz,bi ses verin yahuohaoldumsmile.canım umarım hamile değilimdir,korkuyorum şu adetim bi gelseydi artık.gerçi cuma günü saç dökülmesi için kan vermiştim,olsaydı çıkardı herhalde..ne garip ya geçen sene bu zamanlar tüp bebek tedavisi görüyordum ve bebeğim olsun diye dua ediyordum şimdi hamile kalırsam diye korkuyorum..Allah Hayırlısını versin,bi de kızım olsa fena olmaz hani:kedi:..
Kirpicim,Dırımmmma.s.
günaydınlar......ben kalktım hastane yolcusuyuz bugünde...ömerin alişin testlerini yaptıracağız
bende felaket hastaym.......kaynanada görüyor ama hiç istifini bozmuyor....ben yapınca aaa ben yapardım diyor........annem bile umursamazken kaynanamın olması çok normal...
hadi öptüm..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?