Nerocum yine kimse yokkk!!!!kızlar nerdesiniz,bi ses verin yahuohaoldumsmile.canım umarım hamile değilimdir,korkuyorum şu adetim bi gelseydi artık.gerçi cuma günü saç dökülmesi için kan vermiştim,olsaydı çıkardı herhalde..ne garip ya geçen sene bu zamanlar tüp bebek tedavisi görüyordum ve bebeğim olsun diye dua ediyordum şimdi hamile kalırsam diye korkuyorum..Allah Hayırlısını versin,bi de kızım olsa fena olmaz hani:kedi:..
Kirpicim,Dırımmmma.s.
Allah yardımcınız olsun canım,
sık sık kusmalardan sonra dişimiz çıktı bizim ikiside avuç içi kadart kustuğunda hee tamam diş geliyor diyorum..
canım ya, arıycaktım seni, akşama arıyım bari de hastaneden dönünce...
ya ben ne çok alıntı yapmıştım, kızlar silmiş sanırım az önce tepesindeydiiler..
herkes iidir umnarum,biz hala iyileşemedik, dr.a götürdüm dün ; yeter dedim ne vereceksen iğne mi verirsin, antibiyotik mi verirsin, ver yeter uyumöak istiyorum sabaha kadar uyanıp ağlıyorlar.. grip olalı 1 haftayı geçti iyileşmesi lazımdı dedi, kulakları kızarmış orta kulak ilti. olablir dedi, augmantin antibiyotik vrerdi şükür bu sabah daha iiyiz... Allah şifa versin hepimizin kuzularına hastayken çok daha zorlaşıyor.
canom, arıycam seni de uyuyorsun diye aramadım, müsait olunca çağrı yap...
günaydın kızlar.... bu ara giremiyorum pek.. annem burda hergün biyere gidiyoruz . c. tesidönecek gitmeden herkesi görmek istiyo...
bu arada irem hasta ya... çok fena burnu akıyo yavrumun gözleride akıyo ama ateş vs. yok dr a götürmedim. peditus veriyorum sabah akşam eczacım önerdi.. berenede geçiyo sanırım..üff yaçok zor u hastalık olayları...
yine geçmişi okuyamadım şimdi evi toparlıyım biraz... öpüyorum hepinizi.. herkes iydir umarm...
günaydın kızlar.... bu ara giremiyorum pek.. annem burda hergün biyere gidiyoruz . c. tesidönecek gitmeden herkesi görmek istiyo...
bu arada irem hasta ya... çok fena burnu akıyo yavrumun gözleride akıyo ama ateş vs. yok dr a götürmedim. peditus veriyorum sabah akşam eczacım önerdi.. berenede geçiyo sanırım..üff yaçok zor u hastalık olayları...
yine geçmişi okuyamadım şimdi evi toparlıyım biraz... öpüyorum hepinizi.. herkes iydir umarm...
ya ben ne çok alıntı yapmıştım, kızlar silmiş sanırım az önce tepesindeydiiler..
herkes iidir umnarum,biz hala iyileşemedik, dr.a götürdüm dün ; yeter dedim ne vereceksen iğne mi verirsin, antibiyotik mi verirsin, ver yeter uyumöak istiyorum sabaha kadar uyanıp ağlıyorlar.. grip olalı 1 haftayı geçti iyileşmesi lazımdı dedi, kulakları kızarmış orta kulak ilti. olablir dedi, augmantin antibiyotik vrerdi şükür bu sabah daha iiyiz... Allah şifa versin hepimizin kuzularına hastayken çok daha zorlaşıyor.
oy oy herkeste grip geçmiş olsun kızlar...bizde grip olduk... burunlarımız perişan... okyanus suyuyla açıyoruz..yoksa yemek bile yiyemiyorlar.... peditusa bende başlamıştım.. 3 gün sonra kesilmedi. doktor götürdüm kullanma dedi..yaşları çok küçük burunlarını aç düzelirler dedi hala bekliyoz düzelsinler...günaydın kızlar.... bu ara giremiyorum pek.. annem burda hergün biyere gidiyoruz . c. tesidönecek gitmeden herkesi görmek istiyo...
ah canım ya, geçmiyor körolası hastalık... biriiileşiyor diğeri başlıyor, hoop ondan öbürüne pöff ki ne pöff..
bi arkadaşımın da ikizleri var malum bizim gibi hastalıklarla boğuşuyor hep, sonunda bir imunex diye birşey keşfetmiş, ilaç demiyorum çünkü değil bir çeşit mantardan üretilen bağışıklıksistemi güçlendirici kapsül şeklinde kırıp mmamasına katıyorsun ekim ayında başlayıp 2 ay kullanıyormuş kışı rahat geçiriyor kuxular diyr, ben de dün aldım denedim bakalım işe yarayacak mı?
canımm nasılsınnn geç kaldım cevap vermeye ama kusurabakma olurmu kuşummm:))))merhaba kızlar,herkeşler nerdeee...
çok soğuk burası ve okulda çok üşüyorum..cuma doktora gittim,kansızlık falan mı var diye,birde saçlarım dökülüyordu onu sormak için..kan tahlili yaptıırdım ama birşey çıkmadı..saç dökülmeside normalmiş,doğumdan sonra olurmuş..
birde kızlar birşey sorucam doğumdan kaç ay sonra acaba tekrar hamile kalınabilir?
NEFES canım özelden adını soyadıın yaz bende ekliyim seni..
işte bir anne daha :)))merhaba kızlar,
geçmişi okudumm bi 15-20 dk,
aRTVİNLİM TAŞINMIŞSIN HAYIRLI OLSUN YENİ EVİNİZ CANIM.
birce ve nefes bebişleriniz çook güzel maşallah, çağan ennn yakın zaman da kardeşine de kavuşur umarım.
canancımm çok bunalmışsınn, vbi de mevsim hızla değişince deprese olduk yahu, doğuma kolsuz penye elbisyle gitim, kabanla dönsüm resmen.
nefescim beni de eklesene, zu.... cel....
dırımcım sen niye anlatmıyorsunnnn, canın mı sıkkın?
bu arada elifcikle ilgili iyi dileklerini ileten herrrkese teşekkürler tekrar.
bize gelince Allaha şükür iyiyiz, memeye alışıyor gibi, ama tutana kadar kıyameti koparıyor eşşek, mücadeleden sırtım bayaa ağrıyor. onun dışında gündüz emer emmez yatan bebe gece 2 saat gözler açık mızırdanıyor ama yapcek bişi yok tabii.
ya kızlar bu nası bir duyguymuş ama, iki saat ayrı kalsam gözümde tütüyor, sanki ondan öncesi asırlarca geride kalmış gibi, küçük mucizemm öpmeye kıyamıyorum.
Allah hepimizinkilere hayırlı uzun ömürler versin inşallah.
tamam buraya yazayım snei aruyayımmm geçmiş olsun bu aradaaaya ben ne çok alıntı yapmıştım, kızlar silmiş sanırım az önce tepesindeydiiler..
gez anam anan burdayken deşarj ol kuzularımada geçmiş olsunnnngünaydın kızlar.... bu ara giremiyorum pek.. annem burda hergün biyere gidiyoruz . c. tesidönecek gitmeden herkesi görmek istiyo...
kullanda yorumları yaz bakımm bşide kaç kuruş bu ilaçççah canım ya, geçmiyor körolası hastalık... biriiileşiyor diğeri başlıyor, hoop ondan öbürüne pöff ki ne pöff..
bi arkadaşımın da ikizleri var malum bizim gibi hastalıklarla boğuşuyor hep, sonunda bir imunex diye birşey keşfetmiş, ilaç demiyorum çünkü değil bir çeşit mantardan üretilen bağışıklıksistemi güçlendirici kapsül şeklinde kırıp mmamasına katıyorsun ekim ayında başlayıp 2 ay kullanıyormuş kışı rahat geçiriyor kuxular diyr, ben de dün aldım denedim bakalım işe yarayacak mı?
geçmiş olsun kuşşşşherkese selam... sadece son sayfayı okudum ve anladımki herkes benim giib. bizde 1 haftadır griple boğuşuyoruz. geceleri hiç uyumuyolar: burunları sürekli tıkalı. açtırmıyorlarda. ayy resmen işkenceciler gibi dolaşıyorum ortalıkta. bağıra çağıra el tut kol tut derken sabah oluyor. uff pedidus kullanıyorum ama sanırım hafifken daha çok işe yarıyor. hala bir değişiklik yok. bu nedenle takılamıyorum buraya kabus gibiler valla. uff acaba ne zaman buraya kabus gibiler yazmayacağım ya..
kevser bu ımunex i söylemiştin bana bak atlamışım ben bunu. hemen aldırayum. nede olsa bizim kuzular dördüz:)) hep aynı şeyleri yaşıyoruz...
herkese geçmiş olsun. geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ve beni soranlar varsa allah razı olsun. iyiyim merak etmeyin. öpğldününz..
selamlar,
herkesler gibi bizde griple boğuşuyoruz. cansunun burnunu fizyosol açmaya yetiyo ama cemreninkini açmaya yetmiyo. yarın aşımız var ama aşıdan önce dr göstericem. belki yaptırmayabiliriz aşıyı.....
herkese geçmiş olsun...
bugün hipp 1 mamaya başladık. sevdiler şükür. kıvamı koyu ve doyurucu bi mama.. milumil gibi... birde kendime humana stil tea aldım. inş işe yarar....
selamlar,
herkesler gibi bizde griple boğuşuyoruz. cansunun burnunu fizyosol açmaya yetiyo ama cemreninkini açmaya yetmiyo. yarın aşımız var ama aşıdan önce dr göstericem. belki yaptırmayabiliriz aşıyı.....
herkese geçmiş olsun...
bugün hipp 1 mamaya başladık. sevdiler şükür. kıvamı koyu ve doyurucu bi mama.. milumil gibi... birde kendime humana stil tea aldım. inş işe yarar....
daha iyiym nerocum
aslında ben bi tv progrMINDA izledim grip aşısı 6. aydan sonra bebeklerede yapılmalıymış
bende uzunnnn bi süre hıpp kullamdım dr tavsiyesiile şimdi aptamil veriyorum mamalar içinde bebelac kullanıyorum
mustafa kemal zaten uzun süredir mamayı bıraktı devrimde sadece geceleri içiyor bu kutu bitince devrim in içmesi içinde bebelac düşünüyorum zaten 9. ayımızın içindeyiz artık sulu süt bile içebilirler ama vermem tabi yaşına kadar
kociş gelsede markete çıksam ona yemek varda bana yok
tarhana çorbası yapcaç veletlerde içer kocişe dolma var kendimde bi parça beyaz et alayımda yağsız kızartayım
birsen ne zaman gitcen diyetsyene kızz
hipp mamanın farkı neymiş ki......... bizede milumil önerdi doyurucu diye... benimkiler sabaha kadar 3-4 kere kalkıyorlarda....
başladım ama daha bi kere gittim öyle düzenli gidemiyorum ama gitmek istiyorum kociş geç geliyo çocukları bırakamıyom yani tuhaf bi diyet şekli benimkiiibizede dr 6 ay kullanın dedi hipp 1 bakalım 6 ay dolunca ne diyecek.......cano kızzz sen diyetisyene başladınmı......
vallaha organik olduğunu biliyorum bide iyi bir mama yani dr dediğine göre aptam,l felan normal mama bu onlardan bi gömlek üstün sanırım ha bi farkıda epey tuzlu hahahahipp mamanın farkı neymiş ki......... bizede milumil önerdi doyurucu diye... benimkiler sabaha kadar 3-4 kere kalkıyorlarda....
aşk olsun ne küsmesi olurmu öyle şeyHerkese hayırlı geceler...
Şöyle bir geçmişe baktımda bütün bebekler hasta neredeyse.....Yağızda tam iyileşemedi,bugün kontrolümüz vardı,dr.şurubu kesti spreye devam.Bende çok kötüyüm kızlar boğazlarım berbat...
Ev taşıma telaşı yerleşme derken çok yoruldum.Sütümüde etkiledi,azaldı sütüm,inşallah artar tekrar.
Eve alışmaya çalışıyorum,annem geliyordu şimdiye kadar yerleşmem için,dün biz gittik kaldık orda,kaçıp kaçıp gidicez alışana kadar artık......
Bugün aşımız vardı.iki bacaktan oldu çok ağladı kuzum ya.......
DORUKCUM verdiğin karışımı yaptım 2 gündür içiyorum.inşallah işe yarar.....İNCİR,KAYISI,KURU ÜZÜM,HURMA koydum unuttuğum varmıki acaba?Canım seni aramak istiyorum rehperim silindi,çaldırrırsan ararım canım.
DIRIM tekrar çok geçmiş olsun.Gerçi konuştuk ama yine söyleyeyiim.
Canan kız küsmüyüz geçmişe baktım hiç selam sabah yok bize.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?