Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ya ben ne çok alıntı yapmıştım, kızlar silmiş sanırım az önce tepesindeydiiler..
herkes iidir umnarum,biz hala iyileşemedik, dr.a götürdüm dün ; yeter dedim ne vereceksen iğne mi verirsin, antibiyotik mi verirsin, ver yeter uyumöak istiyorum sabaha kadar uyanıp ağlıyorlar.. grip olalı 1 haftayı geçti iyileşmesi lazımdı dedi, kulakları kızarmış orta kulak ilti. olablir dedi, augmantin antibiyotik vrerdi şükür bu sabah daha iiyiz... Allah şifa versin hepimizin kuzularına hastayken çok daha zorlaşıyor.
canom, arıycam seni de uyuyorsun diye aramadım, müsait olunca çağrı yap...

zaten 2 haftadır inanılmaz huzursuz,ateşlenmesinde ben huzursuzluğuna katlanırım...

geşmiş olsun cnm....benim kuzenimin 2 çocuğundada vardı çok zor inşallah çabuk geçer....

günaydın kızlar.... bu ara giremiyorum pek.. annem burda hergün biyere gidiyoruz . c. tesidönecek gitmeden herkesi görmek istiyo...
bu arada irem hasta ya... çok fena burnu akıyo yavrumun gözleride akıyo ama ateş vs. yok dr a götürmedim. peditus veriyorum sabah akşam eczacım önerdi.. berenede geçiyo sanırım..üff yaçok zor u hastalık olayları...
yine geçmişi okuyamadım şimdi evi toparlıyım biraz... öpüyorum hepinizi.. herkes iydir umarm...

hastalıklar başladı desene artık kışla birlikte pöfff......geçmiş olsun dorukcğm...

ah canım ya, geçmiyor körolası hastalık... biriiileşiyor diğeri başlıyor, hoop ondan öbürüne pöff ki ne pöff..
bi arkadaşımın da ikizleri var malum bizim gibi hastalıklarla boğuşuyor hep, sonunda bir imunex diye birşey keşfetmiş, ilaç demiyorum çünkü değil bir çeşit mantardan üretilen bağışıklıksistemi güçlendirici kapsül şeklinde kırıp mmamasına katıyorsun ekim ayında başlayıp 2 ay kullanıyormuş kışı rahat geçiriyor kuxular diyr, ben de dün aldım denedim bakalım işe yarayacak mı?

oy oy herkeste grip geçmiş olsun kızlar...bizde grip olduk... burunlarımız perişan... okyanus suyuyla açıyoruz..yoksa yemek bile yiyemiyorlar.... peditusa bende başlamıştım.. 3 gün sonra kesilmedi. doktor götürdüm kullanma dedi..yaşları çok küçük burunlarını aç düzelirler dedi hala bekliyoz düzelsinler...

ben melikede denemiştim 1 sene... şurubu var onu almıştım....deneyen çok kişşde memnundu

herkese selam... sadece son sayfayı okudum ve anladımki herkes benim giib. bizde 1 haftadır griple boğuşuyoruz. geceleri hiç uyumuyolar: burunları sürekli tıkalı. açtırmıyorlarda. ayy resmen işkenceciler gibi dolaşıyorum ortalıkta. bağıra çağıra el tut kol tut derken sabah oluyor. uff pedidus kullanıyorum ama sanırım hafifken daha çok işe yarıyor. hala bir değişiklik yok. bu nedenle takılamıyorum buraya kabus gibiler valla. uff acaba ne zaman buraya kabus gibiler yazmayacağım ya..
kevser bu ımunex i söylemiştin bana bak atlamışım ben bunu. hemen aldırayum. nede olsa bizim kuzular dördüz:)) hep aynı şeyleri yaşıyoruz...
herkese geçmiş olsun. geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ve beni soranlar varsa allah razı olsun. iyiyim merak etmeyin. öpğldününz..

selamlar,

herkesler gibi bizde griple boğuşuyoruz. cansunun burnunu fizyosol açmaya yetiyo ama cemreninkini açmaya yetmiyo. yarın aşımız var ama aşıdan önce dr göstericem. belki yaptırmayabiliriz aşıyı.....

herkese geçmiş olsun...

bugün hipp 1 mamaya başladık. sevdiler şükür. kıvamı koyu ve doyurucu bi mama.. milumil gibi... birde kendime humana stil tea aldım. inş işe yarar....

canımm nasılsınnn geç kaldım cevap vermeye ama kusurabakma olurmu kuşummm:))))
adet olmaya başladınmı sne bakimm olduysan kaç kere oldunn de banaa

işte bir anne daha :)))
inan bende özlüyorummm bazen ağladılarmı yanıma laıyom özlüyom ne yapayım ama baende çiledne çıkarıyolar görmek istemiyom zuhahaha

tamam buraya yazayım snei aruyayımmm geçmiş olsun bu aradaaa
gez anam anan burdayken deşarj ol kuzularımada geçmiş olsunnnn

kullanda yorumları yaz bakımm bşide kaç kuruş bu ilaççç
geçmiş olsun kuşşşş

geçmiş olsunnnn

evet bütün topic toluca hastayız neys ebenimkiler epey atlattılar ama bebekler atlatınca kurtulmuyonuz şekerler bu defasa siz hastalanıyosunuz ben iki gündür boğaz be başş ağrısından geberiyorum ağrı kesici felan fayda etmiyor pöfff kış ayı geldi hastalıklar başladı bakalım ne yapacağız
topiğin yavaş ilerlemisede o sebepten kızlar çocukllar hasta oldumu gelemiyoz maalesefff
ben kociş gelmeden bi bakim dedim
öpüyorum hepiniziiii

ben doğduklarından beri hip kullanıyorum pahalı ama ne yapayım canları sağolsun.......

hastaneden çıkarken dr söylemişti eşimde gitti aldı ben hemen kaçpara diye sordum 19.50tl demişti bende amaann ne olacak dedimzemuszemus
ne bilem bu aylarda 1 paket mama 1.5 gün gideceğinisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni ekonomik çöküş

cano kızz geçmiş olsun şekerim......yahu kızlar grip aşısı olanınız varmı bu sene olmalımıyız acaba hani dışardan çocuklara bulaştırmamak açısından ???

Son düzenleme:
daha iyiym nerocum
aslında ben bi tv progrMINDA izledim grip aşısı 6. aydan sonra bebeklerede yapılmalıymış
bende uzunnnn bi süre hıpp kullamdım dr tavsiyesiile şimdi aptamil veriyorum mamalar içinde bebelac kullanıyorum
mustafa kemal zaten uzun süredir mamayı bıraktı devrimde sadece geceleri içiyor bu kutu bitince devrim in içmesi içinde bebelac düşünüyorum zaten 9. ayımızın içindeyiz artık sulu süt bile içebilirler ama vermem tabi yaşına kadar
kociş gelsede markete çıksam ona yemek varda bana yok
tarhana çorbası yapcaç veletlerde içer kocişe dolma var kendimde bi parça beyaz et alayımda yağsız kızartayım
birsen ne zaman gitcen diyetsyene kızz

bizede dr 6 ay kullanın dedi hipp 1 bakalım 6 ay dolunca ne diyecek.......cano kızzz sen diyetisyene başladınmı......

hipp mamanın farkı neymiş ki......... bizede milumil önerdi doyurucu diye... benimkiler sabaha kadar 3-4 kere kalkıyorlarda....

merhaba kızlar geçmişi biraz okudum tüm hasta bebeklere acil şifalar diliyorum Allah onları ve tüm yavruları korusun
bugün hastane günümüzdü çağan arsal 15 gün sonra tekrar muayene olacak saat başı damlaya devam genel durumu iyiye gidiyor mamasını aldık 60 tl 10 gün yetmiyor
utku karan oksijen desteğine başlamış dün ayırmışlar tölöre edememiş tekrar solunum desteği dr biraz daha burada dedi 92 gün oldu gördüm kuzumu uyuyordu sesimi bile unutmuş hiç bakmadı

slm kızlar ben geldim yorgunum yorgunnnnnn hem hastayım hem yorgun
bugün sabah erkenden kalktık hastane yollarına düştük...sabah yine yağmur vardı neyse
gittik muayne olduk....ama muayne olana kadar ali ile ömer orayı birbirine kattı
çığlık modası çıktı sevinseler çığlık ,ağlasalar çığlık,kızsalarda çığlık....

doktor baktı nezle dedi...boğaz enfeksiyonu yok dedi..sadece aferim yada pedisus verin dedi ateşde 38 geçerse dolven verin dedi...kan testlerini yazdı.....oradan herşeyi topladık kan için yukarıya çktık....anam testlerin barkodunu almak için bi kuyruk.......kan vermek için bi kuyruk eşime dedim kan kuyruğunda bekle sen benim işim çabuk biter dedim...neyse bekle bekleee verdik kanları ...sonra çocuk cerrahisine gittik radevu alamamıştık.......onlarda muayne etmediler...kan sonucunu bekledik...malesef alişin kan değerleri düşmüş...ferro sanole başladı talasami testleri 10 gün sonra arayacağım...çıkıp çıkmadığını soracağız öle gideceğiz...ama alişin testlerine göre yüzde 90 talasami testi pozitif çıkar dedi doktor...
ferrosanoli içmiyolar dedim ferrum verin dedim....ferrosanolde demir daha fazlaymış...ondan onu verdi..kavonaz meyvesine kat meyve suyuna kat ver dedi.......oradan çıktk dişciye gittik ömerin diş eti kanıyordu...bişey yokmuş diş çıktığı için hasaslaşmış...oradan eve geldik gelirken kocam aş erdi pasta aldı bende çok çay istiyordum çay demledim yedik size bakem dedim......

bizden böleee...

cano bu ara gidemem cnm diyetisyene .....hem diyet yapamıyorum....hemde maddi yönden ama eserse ararım seni......bu arada şaka gibi ama 5 sene önce aldığm kumaş yaz olmuyordu geçen pazar evden aldım oldu ne ara verdim...yada şiştim o gitti bilmiorum....ama genede kaçırdım ipin ucunu adet yaklaşınca çok yiyorum ben h.sonu yada hafta başı adet olacağımm çünki....

kevser,wavy ve diğer arkadaşlar herkes hasta sanrım çok geçmiş olsunn

Herkese hayırlı geceler...

Şöyle bir geçmişe baktımda bütün bebekler hasta neredeyse.....Yağızda tam iyileşemedi,bugün kontrolümüz vardı,dr.şurubu kesti spreye devam.Bende çok kötüyüm kızlar boğazlarım berbat...

Ev taşıma telaşı yerleşme derken çok yoruldum.Sütümüde etkiledi,azaldı sütüm,inşallah artar tekrar.

Eve alışmaya çalışıyorum,annem geliyordu şimdiye kadar yerleşmem için,dün biz gittik kaldık orda,kaçıp kaçıp gidicez alışana kadar artık......

Bugün aşımız vardı.iki bacaktan oldu çok ağladı kuzum ya.......

DORUKCUM verdiğin karışımı yaptım 2 gündür içiyorum.inşallah işe yarar.....İNCİR,KAYISI,KURU ÜZÜM,HURMA koydum unuttuğum varmıki acaba?Canım seni aramak istiyorum rehperim silindi,çaldırrırsan ararım canım.

DIRIM tekrar çok geçmiş olsun.Gerçi konuştuk ama yine söyleyeyiim.

Canan kız küsmüyüz geçmişe baktım hiç selam sabah yok bize.......

kizlar biizmkilerde 4 kez kalkiyorlardi..aptamil 2 gece kullaninca 2 kez kalkmaya basladialr..150 iciyorlar..gun icinde az yerlerse eger gece 3 kez kalkiyorlar...tavsiye ederim..bu arada benim bebeklerimde hasta..fakat biz nebulizer dan pulmicort ve ventolin veriyoruz iyi geliyor..

bizede dr 6 ay kullanın dedi hipp 1 bakalım 6 ay dolunca ne diyecek.......cano kızzz sen diyetisyene başladınmı......
başladım ama daha bi kere gittim öyle düzenli gidemiyorum ama gitmek istiyorum kociş geç geliyo çocukları bırakamıyom yani tuhaf bi diyet şekli benimkiii
hipp mamanın farkı neymiş ki......... bizede milumil önerdi doyurucu diye... benimkiler sabaha kadar 3-4 kere kalkıyorlarda....
vallaha organik olduğunu biliyorum bide iyi bir mama yani dr dediğine göre aptam,l felan normal mama bu onlardan bi gömlek üstün sanırım ha bi farkıda epey tuzlu hahaha
aşk olsun ne küsmesi olurmu öyle şey
keyfim yok bu aralar çocuklar tüm keyfimi enerjmi aldı götürdü gözleirn uykusuzluktan kan çanağı gibi baş ağrısı boğaz ağrısı bi arada baktım bi geçmiş olsun dedim çıktım
sanada geçmiş olsun bu arada hepimiz hastayız vallaha kk olarak bebekler anneler kış geldi
bolca emzir sütüm gitti deme süt küser derler ben inanırım
çok öptüm iyi bak kendine

poffffffff canım sıkılıyorrrr
d,rim demek pastayediniz haaaa
tatlı aş eriyom resmen yaaa bi pastaneye girip bütün tatlıları yemek istiyorum sınızsızca ay ben ne zaman kilo vericem yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…