hipp mamanın farkı neymiş ki......... bizede milumil önerdi doyurucu diye... benimkiler sabaha kadar 3-4 kere kalkıyorlarda....
merhaba kızlar geçmişi biraz okudum tüm hasta bebeklere acil şifalar diliyorum Allah onları ve tüm yavruları korusun
bugün hastane günümüzdü çağan arsal 15 gün sonra tekrar muayene olacak saat başı damlaya devam genel durumu iyiye gidiyor mamasını aldık 60 tl 10 gün yetmiyor
utku karan oksijen desteğine başlamış dün ayırmışlar tölöre edememiş tekrar solunum desteği dr biraz daha burada dedi 92 gün oldu gördüm kuzumu uyuyordu sesimi bile unutmuş hiç bakmadı
7 aylık olduklarında bile mi sürekli uyanıyolar(( tek ümidim küçük olmalarıydı
dırım çok geçmiş olsun zor günler çok iyi anlıyorum
artvinli sonu ferah olacak canım yerleş yeni evine sağlıkla huzurla otur inşallah
nero,canan,nefes.doruk.kirpi.firdos,winston,medine,kevser hepize sevgiler
GÜNAYDIN
dırım çok geçmiş olsun zor günler çok iyi anlıyorum
artvinli sonu ferah olacak canım yerleş yeni evine sağlıkla huzurla otur inşallah
nero,canan,nefes.doruk.kirpi.firdos,winston,medine,kevser hepize sevgiler
GÜNAYDIN
herkese selam... sadece son sayfayı okudum ve anladımki herkes benim giib. bizde 1 haftadır griple boğuşuyoruz. geceleri hiç uyumuyolar: burunları sürekli tıkalı. açtırmıyorlarda. ayy resmen işkenceciler gibi dolaşıyorum ortalıkta. bağıra çağıra el tut kol tut derken sabah oluyor. uff pedidus kullanıyorum ama sanırım hafifken daha çok işe yarıyor. hala bir değişiklik yok. bu nedenle takılamıyorum buraya kabus gibiler valla. uff acaba ne zaman buraya kabus gibiler yazmayacağım ya..
kevser bu ımunex i söylemiştin bana bak atlamışım ben bunu. hemen aldırayum. nede olsa bizim kuzular dördüz:)) hep aynı şeyleri yaşıyoruz...
herkese geçmiş olsun. geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ve beni soranlar varsa allah razı olsun. iyiyim merak etmeyin. öpğldününz..
selamlar,
herkesler gibi bizde griple boğuşuyoruz. cansunun burnunu fizyosol açmaya yetiyo ama cemreninkini açmaya yetmiyo. yarın aşımız var ama aşıdan önce dr göstericem. belki yaptırmayabiliriz aşıyı.....
herkese geçmiş olsun...
bugün hipp 1 mamaya başladık. sevdiler şükür. kıvamı koyu ve doyurucu bi mama.. milumil gibi... birde kendime humana stil tea aldım. inş işe yarar....
cano kızz geçmiş olsun şekerim......yahu kızlar grip aşısı olanınız varmı bu sene olmalımıyız acaba hani dışardan çocuklara bulaştırmamak açısından ???
daha iyiym nerocum
aslında ben bi tv progrMINDA izledim grip aşısı 6. aydan sonra bebeklerede yapılmalıymış
bende uzunnnn bi süre hıpp kullamdım dr tavsiyesiile şimdi aptamil veriyorum mamalar içinde bebelac kullanıyorum
mustafa kemal zaten uzun süredir mamayı bıraktı devrimde sadece geceleri içiyor bu kutu bitince devrim in içmesi içinde bebelac düşünüyorum zaten 9. ayımızın içindeyiz artık sulu süt bile içebilirler ama vermem tabi yaşına kadar
kociş gelsede markete çıksam ona yemek varda bana yok
tarhana çorbası yapcaç veletlerde içer kocişe dolma var kendimde bi parça beyaz et alayımda yağsız kızartayım
birsen ne zaman gitcen diyetsyene kızz
7 aylık olduklarında bile mi sürekli uyanıyolar(( tek ümidim küçük olmalarıydı
canım geçmiş olsun, Allah şifa versin, dermansız hastalık vermesininş.slm kızlar ben geldim yorgunum yorgunnnnnn hem hastayım hem yorgun
bugün sabah erkenden kalktık hastane yollarına düştük...sabah yine yağmur vardı neyse
gittik muayne olduk....ama muayne olana kadar ali ile ömer orayı birbirine kattı
çığlık modası çıktı sevinseler çığlık ,ağlasalar çığlık,kızsalarda çığlık....
doktor baktı nezle dedi...boğaz enfeksiyonu yok dedi..sadece aferim yada pedisus verin dedi ateşde 38 geçerse dolven verin dedi...kan testlerini yazdı.....oradan herşeyi topladık kan için yukarıya çktık....anam testlerin barkodunu almak için bi kuyruk.......kan vermek için bi kuyruk eşime dedim kan kuyruğunda bekle sen benim işim çabuk biter dedim...neyse bekle bekleee verdik kanları ...sonra çocuk cerrahisine gittik radevu alamamıştık.......onlarda muayne etmediler...kan sonucunu bekledik...malesef alişin kan değerleri düşmüş...ferro sanole başladı talasami testleri 10 gün sonra arayacağım...çıkıp çıkmadığını soracağız öle gideceğiz...ama alişin testlerine göre yüzde 90 talasami testi pozitif çıkar dedi doktor...
ferrosanoli içmiyolar dedim ferrum verin dedim....ferrosanolde demir daha fazlaymış...ondan onu verdi..kavonaz meyvesine kat meyve suyuna kat ver dedi.......oradan çıktk dişciye gittik ömerin diş eti kanıyordu...bişey yokmuş diş çıktığı için hasaslaşmış...oradan eve geldik gelirken kocam aş erdi pasta aldı bende çok çay istiyordum çay demledim yedik size bakem dedim......
bizden böleee...
cano bu ara gidemem cnm diyetisyene .....hem diyet yapamıyorum....hemde maddi yönden ama eserse ararım seni......bu arada şaka gibi ama 5 sene önce aldığm kumaş yaz olmuyordu geçen pazar evden aldım oldu ne ara verdim...yada şiştim o gitti bilmiorum....ama genede kaçırdım ipin ucunu adet yaklaşınca çok yiyorum ben h.sonu yada hafta başı adet olacağımm çünki....
kevser,wavy ve diğer arkadaşlar herkes hasta sanrım çok geçmiş olsunn
Günaydın kızlara.s.Pek yazamsam da okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı..Ben de 2 haftadır kaşıntı var,ovadril krem vermişti doktorum..Geçmeyince ursofalk diye bir ilaç yazdı....Aslında çok şükür iyi bir gebelik geçiriyorum ama kaşıntı olayı da fenaymış,gece azıyor bazen,uyutmuyor...Sizlerden bu ilacı kullanan oldu mu?Dırımkızı sanırım sende kaşıntı olmuştu dimi?
Bu arada facedeki ikiz anne adayları ,anneleri grubuna katıldım..Çok güzel fotolar,eşimle bayıldık..Kendimizi hayal ettikboshayallersmile
canım alış uykusuzluğa, çok ii moral veremiyorum ama inan uykusuzluktan gözlerine kan oturacak, bunları bana hamileyken söylediklerinde aman doğsunlar da ben razıyım diyordum, eminim sen de öyle diyorsundur, ama inan herşeye bedeller, iyiki varlar..
face de ekleyebilirsin bizi ama mesaj atıp dilemma olduğunu yaz canım..
YAA BENİDE FACEDE EKLEYİN YAA.Kİmse beni eklemiyor
Hadi yaaa,karıştırdım kusura bakmakaydirigubbakcemile3 Tek resimde öyle yansıdı bana..Bir kız bir erkek ne güzel benimkiler de öyleAma fenerbahçeli olan kızım
rutin yorgunluk var canım bizde paspal ev kadını modundaymmmgünaydın kızlar...yoğunum bugün,öğrenciler çok zorluyor bizi..aileleri zaten yılmış,yorgun..ne kadar zor engelli bir çocuğa sahip olmak...
Canancım ilk adetimi 17 eylülde oldum,bu ikinci olacak işte..tabii olursameyvahedigeldismile..sen nasılsın canımcım?
Dırım kolay gelsin ve geçmiş olsun canım.
Birce İnşallah herşey iyi olacak tatlım,yavrun iyileşecek annesi biliyorum ben.
Nero,Nefes,Artvinli,Doruk,Kirpi,Winstona.s.
ahh canımm senş ne çok anlıyorum bi bilsennnTünaydın..
Netim yok eşim vın aldı onunda bir yeri bozuldu giriemiyorum zaten bizimkiler iyice fena oldu uyumak istemiyolar oglum gece 12:30da uyudu kızımda onun gibi ama aglaya aglaya bir oluyolar anlamadım eşimlede kavga ettim konuşmuyoruz hersey zor geçiyo hayırlısı bakalım neler gösterecek
hapmı şeker bu ya bağışıklık sistemi güçlendiricimi alsammı ne diyosunncanom 25 tl imunex 40 tane var içinde, 2 ay kullanılıyormuş..
daha sık yaz bence sonra fırsatın olmayacakGünaydın kızlara.s.Pek yazamsam da okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı..Ben de 2 haftadır kaşıntı var,ovadril krem vermişti doktorum..Geçmeyince ursofalk diye bir ilaç yazdı....Aslında çok şükür iyi bir gebelik geçiriyorum ama kaşıntı olayı da fenaymış,gece azıyor bazen,uyutmuyor...Sizlerden bu ilacı kullanan oldu mu?Dırımkızı sanırım sende kaşıntı olmuştu dimi?
Bu arada facedeki ikiz anne adayları ,anneleri grubuna katıldım..Çok güzel fotolar,eşimle bayıldık..Kendimizi hayal ettikboshayallersmile
bende sen gibiyim şeker her yerim kusmuk salya sümük yemek artığı pöffff sorma kış geldi çamaşır kurumaz artıkkızlar aynada kendime bakamıyorum, saç baş dağınık, üzerimde gecelik pijamalar kusmuk ve mam içinde, gözlerim kanlanmış vampir gibiyim... e gece bu pijamalarla yatılmıyor, 1 makina benim kıyafetler 1 makina kızların, off kış da geldi kurumuyorlar, salonun petekleri kapalı diğer odalarda da kızlar üzerlerine deviriyorlar çamaşırlığı, kurutma makinası istiyom beeeennnnnnakannehir
bu arada eşim bugün yeni iş yerine başlıyor, Allah ım sana çok şükürler olsun.. maddi manevi eski işinden kat kat ii.. çok mutluyuz... Allah herkese iş rastlığı versin çok zor, 2 çocukla çok sıkıntıdaydık...
ekle canım beni canan arife diye gidio adım :))YAA BENİDE FACEDE EKLEYİN YAA.Kİmse beni eklemiyor
hepimizin bebeği hasta canım yaaa keşke sen gelmeseydin aramıza ama geldn heheh geçmiş olsunnnbu arada bende perişanım bugün.uykusuzluk hat safada kızım sabaha dek uyumadı.burnu akıyor iştahsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?