Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

dırım çok geçmiş olsun zor günler çok iyi anlıyorum
artvinli sonu ferah olacak canım yerleş yeni evine sağlıkla huzurla otur inşallah
nero,canan,nefes.doruk.kirpi.firdos,winston,medine,kevser hepize sevgiler
GÜNAYDIN

günaydınnnnn,a.s.

hipp mamanın farkı neymiş ki......... bizede milumil önerdi doyurucu diye... benimkiler sabaha kadar 3-4 kere kalkıyorlarda....

organik mama,aptamil gibi köpürüp tıkanmıyor,kabız yapmıyor en azından bize yapmadı:)buda çok doyurucu tavsiye edrim gece yatarken 160 cc veriyorm ben 5 saat uyuyorlar arada mıkırdanıyorlar ama öyle uyanmaları yok.. ..

mafoldumben üzülme birceciğm allahım daha kötülerden korusun

7 aylık olduklarında bile mi sürekli uyanıyolar(( tek ümidim küçük olmalarıydı

sempatiksalakcinni

günaydın cnm sanada,,,

günaydın canım..

herkese günaydınn

günaydın kızlar...yoğunum bugün,öğrenciler çok zorluyor bizi..aileleri zaten yılmış,yorgun..ne kadar zor engelli bir çocuğa sahip olmak...

Canancım ilk adetimi 17 eylülde oldum,bu ikinci olacak işte..tabii olursameyvahedigeldismile..sen nasılsın canımcım?

Dırım kolay gelsin ve geçmiş olsun canım.

Birce İnşallah herşey iyi olacak tatlım,yavrun iyileşecek annesi biliyorum ben.

Nero,Nefes,Artvinli,Doruk,Kirpi,Winstona.s.

Tünaydın..

Netim yok eşim vın aldı onunda bir yeri bozuldu giriemiyorum zaten bizimkiler iyice fena oldu uyumak istemiyolar oglum gece 12:30da uyudu kızımda onun gibi ama aglaya aglaya bir oluyolar anlamadım eşimlede kavga ettim konuşmuyoruz hersey zor geçiyo hayırlısı bakalım neler gösterecek

canım arıycam bugün, kızlar uyansın.. imunex ii geliyormuş 2. günümüz ama keşke daha önce alsaydım, dr.umuz imunex değil pediakid vermişti hiç işe yaramadı.. tecrübelileri dinliycem bu konuda dr. anlamıyor halimizden...

still tea çok işe yarıyor canım, benim sütümü 2 katına çıkarmıştı, hattabir memeden 200 cc sağıyordum :)

cano kızz geçmiş olsun şekerim......yahu kızlar grip aşısı olanınız varmı bu sene olmalımıyız acaba hani dışardan çocuklara bulaştırmamak açısından ???

grip aşısı 2 sene önce olmuştum ben, anam ii de bana yaramadı ya, tam anlamıyla grip de olamıyorsun koca kış süründürmüştü beni, kırgın yorgundum hep, bari grip oluum da 1 haftada geçer dedim.. yaptırmadım bi daha..

benim doktor keçi sütü verebilirsin demişti, hatta wavy de veriyor sanırım.. ama ben daha alamadım..

7 aylık olduklarında bile mi sürekli uyanıyolar(( tek ümidim küçük olmalarıydı

ah canım be tek umudum 2 yaş, 2. yaştan sonra düzene giriyormuş uykular..

canım geçmiş olsun, Allah şifa versin, dermansız hastalık vermesininş.

Günaydın kızlara.s.Pek yazamsam da okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı..Ben de 2 haftadır kaşıntı var,ovadril krem vermişti doktorum..Geçmeyince ursofalk diye bir ilaç yazdı....Aslında çok şükür iyi bir gebelik geçiriyorum ama kaşıntı olayı da fenaymış,gece azıyor bazen,uyutmuyor...Sizlerden bu ilacı kullanan oldu mu?Dırımkızı sanırım sende kaşıntı olmuştu dimi?

Bu arada facedeki ikiz anne adayları ,anneleri grubuna katıldım..Çok güzel fotolar,eşimle bayıldık..Kendimizi hayal ettikboshayallersmile

Son düzenleme:
kızlar aynada kendime bakamıyorum, saç baş dağınık, üzerimde gecelik pijamalar kusmuk ve mam içinde, gözlerim kanlanmış vampir gibiyim... e gece bu pijamalarla yatılmıyor, 1 makina benim kıyafetler 1 makina kızların, off kış da geldi kurumuyorlar, salonun petekleri kapalı diğer odalarda da kızlar üzerlerine deviriyorlar çamaşırlığı, kurutma makinası istiyom beeeennnnnnakannehir
bu arada eşim bugün yeni iş yerine başlıyor, Allah ım sana çok şükürler olsun.. maddi manevi eski işinden kat kat ii.. çok mutluyuz... Allah herkese iş rastlığı versin çok zor, 2 çocukla çok sıkıntıdaydık...

canım alış uykusuzluğa, çok ii moral veremiyorum ama inan uykusuzluktan gözlerine kan oturacak, bunları bana hamileyken söylediklerinde aman doğsunlar da ben razıyım diyordum, eminim sen de öyle diyorsundur, ama inan herşeye bedeller, iyiki varlar..
face de ekleyebilirsin bizi ama mesaj atıp dilemma olduğunu yaz canım..

bu arada bende perişanım bugün.uykusuzluk hat safada kızım sabaha dek uyumadı.burnu akıyor iştahsız

Tartışmalar kısmına yazarım canım..

Evet az çok tahmin ediyorum ,uyku muyku hak getire..Tek bebekle bile zorken,ikizi hayal edmiyorum..Yaşayıp görücez.Sen tek başına bakıyorsun sanırım

önemli değil canım.kızım saçsızya ondan öle görmişsindür belkii:seninkilerede maşallah diyelim

rutin yorgunluk var canım bizde paspal ev kadını modundaymmm
ilk zamanlar adet düzensiz oluyo o yüzden hamileyim diye düşünme ama korunmayıda elden bırakma kötü süprizlere yer yok :)))
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2ohaoldumsmile
ahh canımm senş ne çok anlıyorum bi bilsennn
o eşle olan kavgalar bitmiyo bitmiyo bitmiyooo
bizde gece kavga ettik
yukarı kata hırsız girdi ya çok tırsıyorum artık geceleri kalkrken heran arkamda biri vuracak gibime geliyor neysem oğlanı uyutuyom yatağa yatıyom yemin ederim 5 dakka sürmüyor geri uyanıyor 2 kere kalktım baktım olmadı eşime seslendim cezmi kalk çocuklara bak dedim bi sinir bi hışım kalktıki göreceksin allah cezminin belaısnı versin allah beni kahretsin ddiye diye çocukların odasına gidişi varki göreceksin oğlanın poposna nasıl vuruyor uyusun diye susmasam tam birbirimize girmelikti yani sabahta meseaj çekmiş hiç cevap vermedim şimdide arıyı ne oldu diye deidm böle böle uyku sersemi yapmışımdır hatırlamıyorum diyo
sabaha kadar sinirden uyuyamadım ama offff:bbo::bbo:
canom 25 tl imunex 40 tane var içinde, 2 ay kullanılıyormuş..
hapmı şeker bu ya bağışıklık sistemi güçlendiricimi alsammı ne diyosunn

daha sık yaz bence sonra fırsatın olmayacak
kaşıntı doğumun yaklaştığını gösteren bi belirti olduğunu söylemişti cildiye doktorum bana bendede olmuştu
bende sen gibiyim şeker her yerim kusmuk salya sümük yemek artığı pöffff sorma kış geldi çamaşır kurumaz artık
eşinin yeni işi hayırlı olsun canım benimkide okulda kurs açmış 40 öğrencisi varmışl haftada 4 gün 2 şer saat daha gelecek ama 700 civarı ek bi para geçecek elimize o yüzden çok mutluyumm tabi öğrencilerde azalma olmazsa

YAA BENİDE FACEDE EKLEYİN YAA.Kİmse beni eklemiyor
ekle canım beni canan arife diye gidio adım :))

bu arada bende perişanım bugün.uykusuzluk hat safada kızım sabaha dek uyumadı.burnu akıyor iştahsız
hepimizin bebeği hasta canım yaaa keşke sen gelmeseydin aramıza ama geldn heheh geçmiş olsunnn

amanın yavrukirpiyi görüyorum hızlıannebu karu yawww naber zuhalcim elif bebek nasılllbugün haftanız doldu haa maşallah süphanallahhh tütütütü
:)))

ayy bende kalktın evi sildüm süpürdüm
ülen daha cumartesi full temizlik yaptım gene bir yığın toz çıktı yaaaartık camlarda kapalı dışaruda çıkmıyom nerden geliyo bu kadar pislik çözemedim yaa
neysem sildim süpürdüm kıza dolma yedireyim dedim tabak arkamda ben kıza yediriken baktım ki mustafa dolma ile bütünleşmiş yoğurma çabalarında halı felan batmış hep pöfff
kızamıyorumda böyle durumlarda evim batsada acayip hoşuma gidiyor bu munzurlukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…