Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydın kızlar..dünden beri hiç keyfim yok,bu okulda bunalıma giricem sanırım!dün bi velim geldi,kızı down sendromlu..8 yaşında..yıllardır kızının düzelmesini beklemiş ve hala normal bir çocuk olabileceğine inanıyor..bende bunun mümkün olmadığını anlattım,sadece gelişebileceğini söyledim..kadın ağlamaya başladı.."ben ölürsem ona ne olacak,hocam bazen Allah'a onun canını benden önce al diye dua ediyorum" dedi..öfff ya,öffff!!!çok kötü oldum..Allah'ım sen sabır ve güç ver o ailelere..

geçmişe şöyle bir baktım ama aklım o kadar karışık ki toparlayamadım..herkes iyidir İnşallah..hasta bebişlerimize geçmiş olsun,çookk öptüm..kendime geleyim uğrarım yine...

kızlar maşallah,2 sıpa ile her gün aksatmadan bu kadar uzun mesajlar yazabilecek enerjiyi nerden buluyorsunuz ?
Evde yardımcınız mı var ?bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

ah ne zordur o annenin durumu hep kızının yanında olmalı kim bakar kim ilgilenir anne gibi .......

geçen bende habertürkte gördüm 14 aylık bir kız çocuğu boğazı delik yavrumun nefes ordan alıp veriyor bir sürü alete bağlamışlar sesi çıkmıyo ağlasa gülse sesi duyulmuyor...tıkanıyormuş anne baba 24 saat başında bekliyor makinalar jeneratöre bağlı allah korusun elektrik kesilse ölecek diye korkuyorlar....küçük diye ameliyatta edilemiyormuş adam 700 tl maaşla çalışıyor nasıl geçinecekler allahım ya ..... gözlerim şişti ağlamaktan o kadar üzüldümki......

hemen buldum adamı 3-5 te olsa birşeyler gönderdim allah rızası için....sizlerde göndermek isterseniz kızlar hesap numarasını verebilirim....

kızlar maşallah,2 sıpa ile her gün aksatmadan bu kadar uzun mesajlar yazabilecek enerjiyi nerden buluyorsunuz ?

ben işte olduğum için çok rahat yazıyorum ayşecğmsempatiksalakcinni

günaydın herkese...

günydn cnm.......medine sanada günaydın gördüm senikaydirigubbakcemile3

ben işte olduğum için çok rahat yazıyorum ayşecğmsempatiksalakcinni

CADIARZU

günydn cnm.......medine sanada günaydın gördüm senikaydirigubbakcemile3

yani hem iştesin hem de gündüz bakan var ikizlere o zaman ne güzel üzerinizden yük kalkıyor az da olsa..

allaha şükür annem bakıyor....başımdan eksik olmasın anacığım...

tek başına bakabiliyo mu annen?
ben artık zaman çabuk geçsin 6 aylık olsunlar istiyorum hiç bi düzen oturtamıyorum(
etrafımdakiler hep değişiyo herkes bildiğini okumak istiyo(
6 aylık olsunlar tek başıma bakayım artık.senağlama

Anlaşılan herkesin yardım edeni var..tek başına bakan fazla yok sanırım...istisnamıyım Allah Allah ???

Son düzenleme:
çok şanslısın ,maşallah..
tek başıma bakıyorum en başından beri..eşim akşamları yardım ediyor arasıra..

öyle çok şükür......

şimdilik bakıyor bakalım ama artık hareketlenmeye başladıkları için sürekli yatmak istemiyorlar kalkmak kucakta durmak istiyorlar....birini alınca diğeri bağrıyo onu alınca öbürü başlıyor bağırmaya bazen arıyorum evi bağrış çağrış kıyamet kopuyor evde....bu hafta sonuda annanem gelicek kışı geçirecek daha rahat olacak annem inşallah bu arada 45 gün hacca gidecek haftaya bakalım biz ne yapacağız hatunlarla ama annanem olacak yanımda allahtan....

wins cnm ben kimseyi karıştırmam işime tavsiye sende karıştırma bırak konuşsunlar ben böyle yapıyorum de çık işin içinden geçenlerde kayınvalidem çok biliyosunuz herşeyi dedi bana bir konu oldu bende ben böyle istiyorum ve böyle yapıyorum dedim çıktım....nokta yani ...

Anlaşılan herkesin yardım edeni var..tek başına bakan fazla yok sanırım...istisnamıyım Allah Allah ???

aslında bence tek bakmak zor ama,yanında annen hariç sürekli karışan biri olunca daha zor kendi düzenini oturtmaya çalışıyosun ama aradan karışılan olunca sinir stresss

canım bende okulda olduğum için sorun olmuyor..zaten derse girin bir öğretmen değilim,psikolojik danışmanım..odamda bilgisayarda var..ama evde de olsam rahat olurdum,annem ve bakıcımız var zaten..

bende yanlızım şimdilik tek oğlana bakıyorum ama diğeride hastaneden çıkınca ikisinede kendim bakacağım biliyorsun annemler başka şehirde ben izmirde tek başımayım
birde benim bebekler ileri prematüre saat başı ilaçları var

Nerocum günaydın,kimseler uğramıyor artık...zaten Kağanımın da gözü iltihap kapmış...yağmur var dışarda,hava soğuk..bugün bunalımdayım bennnn

gunaydin kizlar

az once yazdim telden giriyorum ucmus gitmis anlamiyorum zati bide sipalar rahat birakmio
nasilsiniz umarim keyifler yerndedir

ne yemek yapmaya ne de yemek yemeye vaktim var..akşamdan akşama yiyorum..ya eşim yemek yapıyor ya da dışardan söylüyoruz..ütü vs ev işleri hiç bir şey yapamıyorum..çöp dökmeye ,bakkaldan sakız almaya bile vaktim yok..anca hafta sonları eşimin sayesinde sıpaları alıp çıkıp dolaşıyoruz benim psikolojim açısından...

artvinli,ayşe,firdos,medine,winston aşağıda gördüm sizleri
canlı canlı günaydınlarr
diğer arkadaşlara banttan yayın günaydın

kolay gelsin Ayşe ama bebişlerin çok şanslı çünkü anneleri bakıyor onlara..

Medineopuyorumnanaktan

Birce,canımmmmm:))

Son düzenleme:

benim de annemler izmir de .tek başımayım bu şehirde..ne eşimin ne de benim akrabamız yok burada..benimkiler de prematüreydi prematürelerin bakımı hayli zor...

Günaydınlar herkese.......
Bugün erkenciyim misafirim gelecek,süt sağarken şöyle bir bakayım dedim sizlere..

NEROCUM allah kolaylık versin valla,sabahları erken kalmak gerçekten çok zor,ben bile yağızı beslemeye kalkıyorum her yer karanlık yağmurlu zor besleyip yatıyorum inan.

Dorukcum mamayı değiştirmişsin ya ishal yapmış herhalde sancısı olduğu için ağlamasın...Birde neden değiştirdinki,buna alışması zor olur şimdi...Annen gitmese keşke iyi oluyordur sana.Ah annecim bende annemin kıymetini bilmiyormuşum meğer şimdi ne çok arıyorum.Neyse bugün gelecek annem.

AYŞECİM alllah kolaylık versin.Ben bazen yağızla bile sıyırıyorum inan.Yetişemiyorum diyorum eşime,senden iş isteyen çok diyor oğluma bak yeter.Gece gelince o devralıyorda bende dinleniyorum azcık.İki bebeğe bakmak gerçekten ödüllük bence..

FİRDOS canım,sen daha ilk işini söyleyince,ah dedim allah kolaylık versin çok zorlanacak bu kız dedim.Benim eşimde rehber öğretmen anlatır bazen erkek olmasına rağmen çok zorlanır.

YAVRUKİRPİ canım benim sen sık sık besle,allah korusun sarılık olur.Yağız oldu çok zorlandık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…