günaydın kızlar..dünden beri hiç keyfim yok,bu okulda bunalıma giricem sanırım!dün bi velim geldi,kızı down sendromlu..8 yaşında..yıllardır kızının düzelmesini beklemiş ve hala normal bir çocuk olabileceğine inanıyor..bende bunun mümkün olmadığını anlattım,sadece gelişebileceğini söyledim..kadın ağlamaya başladı.."ben ölürsem ona ne olacak,hocam bazen Allah'a onun canını benden önce al diye dua ediyorum" dedi..öfff ya,öffff!!!çok kötü oldum..Allah'ım sen sabır ve güç ver o ailelere..
geçmişe şöyle bir baktım ama aklım o kadar karışık ki toparlayamadım..herkes iyidir İnşallah..hasta bebişlerimize geçmiş olsun,çookk öptüm..kendime geleyim uğrarım yine...
kızlar maşallah,2 sıpa ile her gün aksatmadan bu kadar uzun mesajlar yazabilecek enerjiyi nerden buluyorsunuz ?
Evde yardımcınız mı var ?bilmiyorumkismile
günaydın herkese...
ben işte olduğum için çok rahat yazıyorum ayşecğmsempatiksalakcinni
CADIARZU
günydn cnm.......medine sanada günaydın gördüm senikaydirigubbakcemile3
yani hem iştesin hem de gündüz bakan var ikizlere o zaman ne güzel üzerinizden yük kalkıyor az da olsa..
allaha şükür annem bakıyor....başımdan eksik olmasın anacığım...
allaha şükür annem bakıyor....başımdan eksik olmasın anacığım...
çok şanslısın ,maşallah..
tek başıma bakıyorum en başından beri..eşim akşamları yardım ediyor arasıra..
tek başına bakabiliyo mu annen?
ben artık zaman çabuk geçsin 6 aylık olsunlar istiyorum hiç bi düzen oturtamıyorum(
etrafımdakiler hep değişiyo herkes bildiğini okumak istiyo(
6 aylık olsunlar tek başıma bakayım artık.senağlama
Anlaşılan herkesin yardım edeni var..tek başına bakan fazla yok sanırım...istisnamıyım Allah Allah ???
kızlar maşallah,2 sıpa ile her gün aksatmadan bu kadar uzun mesajlar yazabilecek enerjiyi nerden buluyorsunuz ?
Evde yardımcınız mı var ?bilmiyorumkismile
Anlaşılan herkesin yardım edeni var..tek başına bakan fazla yok sanırım...istisnamıyım Allah Allah ???
öyle çok şükür......
şimdilik bakıyor bakalım ama artık hareketlenmeye başladıkları için sürekli yatmak istemiyorlar kalkmak kucakta durmak istiyorlar....birini alınca diğeri bağrıyo onu alınca öbürü başlıyor bağırmaya bazen arıyorum evi bağrış çağrış kıyamet kopuyor evde....bu hafta sonuda annanem gelicek kışı geçirecek daha rahat olacak annem inşallah bu arada 45 gün hacca gidecek haftaya bakalım biz ne yapacağız hatunlarla ama annanem olacak yanımda allahtan....
wins cnm ben kimseyi karıştırmam işime tavsiye sende karıştırma bırak konuşsunlar ben böyle yapıyorum de çık işin içinden geçenlerde kayınvalidem çok biliyosunuz herşeyi dedi bana bir konu oldu bende ben böyle istiyorum ve böyle yapıyorum dedim çıktım....nokta yani ...
aslında bence tek bakmak zor ama,yanında annen hariç sürekli karışan biri olunca daha zor kendi düzenini oturtmaya çalışıyosun ama aradan karışılan olunca sinir stresss
bende yanlızım şimdilik tek oğlana bakıyorum ama diğeride hastaneden çıkınca ikisinede kendim bakacağım biliyorsun annemler başka şehirde ben izmirde tek başımayım
birde benim bebekler ileri prematüre saat başı ilaçları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?