Nerocum günaydın,kimseler uğramıyor artık...zaten Kağanımın da gözü iltihap kapmış...yağmur var dışarda,hava soğuk..bugün bunalımdayım bennnn
gunaydin kizlar
az once yazdim telden giriyorum ucmus gitmis anlamiyorum zati bide sipalar rahat birakmio
nasilsiniz umarim keyifler yerndedir
ne yemek yapmaya ne de yemek yemeye vaktim var..akşamdan akşama yiyorum..ya eşim yemek yapıyor ya da dışardan söylüyoruz..ütü vs ev işleri hiç bir şey yapamıyorum..çöp dökmeye ,bakkaldan sakız almaya bile vaktim yok..anca hafta sonları eşimin sayesinde sıpaları alıp çıkıp dolaşıyoruz benim psikolojim açısından...
kaçıncı haftada doğdular ayşe ?benim de annemler izmir de .tek başımayım bu şehirde..ne eşimin ne de benim akrabamız yok burada..benimkiler de prematüreydi prematürelerin bakımı hayli zor...
Günaydınlar herkese.......
Bugün erkenciyim misafirim gelecek,süt sağarken şöyle bir bakayım dedim sizlere..
NEROCUM allah kolaylık versin valla,sabahları erken kalmak gerçekten çok zor,ben bile yağızı beslemeye kalkıyorum her yer karanlık yağmurlu zor besleyip yatıyorum inan.
Dorukcum mamayı değiştirmişsin ya ishal yapmış herhalde sancısı olduğu için ağlamasın...Birde neden değiştirdinki,buna alışması zor olur şimdi...Annen gitmese keşke iyi oluyordur sana.Ah annecim bende annemin kıymetini bilmiyormuşum meğer şimdi ne çok arıyorum.Neyse bugün gelecek annem.
AYŞECİM alllah kolaylık versin.Ben bazen yağızla bile sıyırıyorum inan.Yetişemiyorum diyorum eşime,senden iş isteyen çok diyor oğluma bak yeter.Gece gelince o devralıyorda bende dinleniyorum azcık.İki bebeğe bakmak gerçekten ödüllük bence..
FİRDOS canım,sen daha ilk işini söyleyince,ah dedim allah kolaylık versin çok zorlanacak bu kız dedim.Benim eşimde rehber öğretmen anlatır bazen erkek olmasına rağmen çok zorlanır.
YAVRUKİRPİ canım benim sen sık sık besle,allah korusun sarılık olur.Yağız oldu çok zorlandık.
32+4 de doğdular,2 hafta kuvezde kaldılar.erken doğum tehlikesi nedeniyle hamileliğimin %80 i hastanede yatarak kalan kısmı annemde evde yatarak geçmişti...
ne kadar zor değil mi?benimkide yaklaşık o şekilde geçti ama hastanede yatmadım hiç...offf ne zor günlermiş..32+4 de doğdular,2 hafta kuvezde kaldılar.erken doğum tehlikesi nedeniyle hamileliğimin %80 i hastanede yatarak kalan kısmı annemde evde yatarak geçmişti...
cnm çocuklarımız için ne yapalım çalışıyoruz işte ama allah kısmet ederse sgk günüm dolsun çalışmayı düşünmüyorum...kızlarımla vakit geçireceğim ne zaman onlarla ilgileneceğimki 15 yaşından sonramıbirce canli canli gunaydin...
firdos gecmis olsun canim
nero inan gece cocuklara bakipya gumduz calismak ne kadar zor allah kolaylik versm
aysecim bende esimin isi sebebyle vandaydim pili pirtiyi topladik geldik oylede olduki anneme yakin oturiyorum bu konuda cok sansliyim
ne kadar zor değil mi?benimkide yaklaşık o şekilde geçti ama hastanede yatmadım hiç...offf ne zor günlermiş..
ayşe canım bende yalnız bakıyorum.zor oluyo ama hayat daha düzenli oluyo bence.kontrol sende oluyo.alt katta kayınvalidem var.sadece yemek yapmıyorum evde onun dışında çocukların bakımı çamaşır ütü ev işi bana ait72kg ile doğuma girdim şuan 49 kiloyum eridim bittim ama çocukların bakımını kimseye bırakmak istemiyorum.bi yardımcım olsa çocukları yinede bırakmaş istemem herhalde ev işini veririm ona.
canım aptamilçok fena kabız yaptı bizi ya.. dr umuz zaten beblac önermişdi. aslında ishal değiller katı yapıyolar günde 2 3 defaolabilyor...severek yiyolar şimdilik bakalım. ağlamasının sebebini öğrendik camım yaGünaydınlar herkese.......
Bugün erkenciyim misafirim gelecek,süt sağarken şöyle bir bakayım dedim sizlere..
NEROCUM allah kolaylık versin valla,sabahları erken kalmak gerçekten çok zor,ben bile yağızı beslemeye kalkıyorum her yer karanlık yağmurlu zor besleyip yatıyorum inan.
Dorukcum mamayı değiştirmişsin ya ishal yapmış herhalde sancısı olduğu için ağlamasın...Birde neden değiştirdinki,buna alışması zor olur şimdi...Annen gitmese keşke iyi oluyordur sana.Ah annecim bende annemin kıymetini bilmiyormuşum meğer şimdi ne çok arıyorum.Neyse bugün gelecek annem.
AYŞECİM alllah kolaylık versin.Ben bazen yağızla bile sıyırıyorum inan.Yetişemiyorum diyorum eşime,senden iş isteyen çok diyor oğluma bak yeter.Gece gelince o devralıyorda bende dinleniyorum azcık.İki bebeğe bakmak gerçekten ödüllük bence..
FİRDOS canım,sen daha ilk işini söyleyince,ah dedim allah kolaylık versin çok zorlanacak bu kız dedim.Benim eşimde rehber öğretmen anlatır bazen erkek olmasına rağmen çok zorlanır.
YAVRUKİRPİ canım benim sen sık sık besle,allah korusun sarılık olur.Yağız oldu çok zorlandık.
aynen takiii annem gelene kadar... 15 gün için geldi annem kayseridende azcık temzilik gördükvalla ev işleri için lazım biri muhakkak..eşim elinden geleni yapıyor ama yarım yamalak oluyor tabi..ev mok götürmekten biraz daha hallice anlayacağınız...:kedi:
kesinlikle katılıyorum sana.alkisalkisalkisayşe canım bende yalnız bakıyorum.zor oluyo ama hayat daha düzenli oluyo bence.kontrol sende oluyo.alt katta kayınvalidem var.sadece yemek yapmıyorum evde onun dışında çocukların bakımı çamaşır ütü ev işi bana ait72kg ile doğuma girdim şuan 49 kiloyum eridim bittim ama çocukların bakımını kimseye bırakmak istemiyorum.bi yardımcım olsa çocukları yinede bırakmaş istemem herhalde ev işini veririm ona.
Canım erkekler nedense hep aynı aksam geldi ALLAH bilir sen ne dedin bende böyle dedim dio sanırım bize ne kadar zorsa onlarada zor işte yuvArlanıp gidicez böylelikle büyücekler:hulya: :mymeka:ahh canımm senş ne çok anlıyorum bi bilsennn
o eşle olan kavgalar bitmiyo bitmiyo bitmiyooo
bizde gece kavga ettik
yukarı kata hırsız girdi ya çok tırsıyorum artık geceleri kalkrken heran arkamda biri vuracak gibime geliyor neysem oğlanı uyutuyom yatağa yatıyom yemin ederim 5 dakka sürmüyor geri uyanıyor 2 kere kalktım baktım olmadı eşime seslendim cezmi kalk çocuklara bak dedim bi sinir bi hışım kalktıki göreceksin allah cezminin belaısnı versin allah beni kahretsin ddiye diye çocukların odasına gidişi varki göreceksin oğlanın poposna nasıl vuruyor uyusun diye susmasam tam birbirimize girmelikti yani sabahta meseaj çekmiş hiç cevap vermedim şimdide arıyı ne oldu diye deidm böle böle uyku sersemi yapmışımdır hatırlamıyorum diyo
sabaha kadar sinirden uyuyamadım ama offff:bbo::bbo:
hn
Anlaşılan herkesin yardım edeni var..tek başına bakan fazla yok sanırım...istisnamıyım Allah Allah ???
Hituci canım ne kadar zayıflamıssın canım yaa insan ne kadar olsada yardım alıyo kayın validen yardım etmek istemiyor mu?
Nero canım cok haklısın ne kadardır calısıyosun bitmesine ne kadar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?