Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Nerocum günaydın,kimseler uğramıyor artık...zaten Kağanımın da gözü iltihap kapmış...yağmur var dışarda,hava soğuk..bugün bunalımdayım bennnn

çocuklar hasta ya cancağızım ondan uğrayamıyorlardır.....neden tırmaladımı yoksa gözünü falan inci de olmuştu benm kızardı bozardı gözü tırnak atmış gözüne oda mikrop kapmış.......pöff evet çok sıkıcı valla bende dışarı çıkıp 2 tur atayım diyorum ama havadan çıkasım bile yok yani....

iyki anneler var sukur bende Annem le bakiyrm
bu gece oglum ateslendi annemde kaldik allah yokluklarini aratmasin

Artvinli hoşgeldin canım..yerleştiniz mi evinize?Yağızcık nasıl?demek eşinde rehber öğretmen,ayy çok sevindim ya:)..gerçi biz burda pek rehberlik yapamıyoruz,öğrenciyle görüşemedikten sonra hiç bir zevki yok bu mesleğin!boş boş oturuyorum işte!

Nerocum ne oldu bilmiyoruz,dün bir gözü sulanıp akmaya başladı.sabahta çok çapaklanmıştı.annemler dr.a götürmüştü iltihap demiş.damla vermiş oğulcuğuma(

gunaydin kizlar

az once yazdim telden giriyorum ucmus gitmis anlamiyorum zati bide sipalar rahat birakmio
nasilsiniz umarim keyifler yerndedir

sanada günaydın medinecğm....

kesinlikle insanın psikolojisi bozuluyor valla......durmayan bebeklerde daha zor allahtan benimkiler gündüz çok yorucu değiller şimdilik ben gidince eve sapıtıyolar anneye yaparmış ya uyumak istemiyorlar oyunamak istiyorlar ama gözler kapalı bağrınıyorlar oynama arası....

benim de annemler izmir de .tek başımayım bu şehirde..ne eşimin ne de benim akrabamız yok burada..benimkiler de prematüreydi prematürelerin bakımı hayli zor...
kaçıncı haftada doğdular ayşe ?

yat şekerim benim yerimede uyu arada

32+4 de doğdular,2 hafta kuvezde kaldılar.erken doğum tehlikesi nedeniyle hamileliğimin %80 i hastanede yatarak kalan kısmı annemde evde yatarak geçmişti...

birce canli canli gunaydin...

firdos gecmis olsun canim

nero inan gece cocuklara bakipya gumduz calismak ne kadar zor allah kolaylik versm

aysecim bende esimin isi sebebyle vandaydim pili pirtiyi topladik geldik oylede olduki anneme yakin oturiyorum bu konuda cok sansliyim

32+4 de doğdular,2 hafta kuvezde kaldılar.erken doğum tehlikesi nedeniyle hamileliğimin %80 i hastanede yatarak kalan kısmı annemde evde yatarak geçmişti...
ne kadar zor değil mi?benimkide yaklaşık o şekilde geçti ama hastanede yatmadım hiç...offf ne zor günlermiş..

cnm çocuklarımız için ne yapalım çalışıyoruz işte ama allah kısmet ederse sgk günüm dolsun çalışmayı düşünmüyorum...kızlarımla vakit geçireceğim ne zaman onlarla ilgileneceğimki 15 yaşından sonramı (

ne kadar zor değil mi?benimkide yaklaşık o şekilde geçti ama hastanede yatmadım hiç...offf ne zor günlermiş..

allah bugünlerimizi aratmasın....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayşe canım bende yalnız bakıyorum.zor oluyo ama hayat daha düzenli oluyo bence.kontrol sende oluyo.alt katta kayınvalidem var.sadece yemek yapmıyorum evde onun dışında çocukların bakımı çamaşır ütü ev işi bana ait72kg ile doğuma girdim şuan 49 kiloyum eridim bittim ama çocukların bakımını kimseye bırakmak istemiyorum.bi yardımcım olsa çocukları yinede bırakmaş istemem herhalde ev işini veririm ona.

valla ev işleri için lazım biri muhakkak..eşim elinden geleni yapıyor ama yarım yamalak oluyor tabi..ev mok götürmekten biraz daha hallice anlayacağınız...:kedi:

canım aptamilçok fena kabız yaptı bizi ya.. dr umuz zaten beblac önermişdi. aslında ishal değiller katı yapıyolar günde 2 3 defaolabilyor...severek yiyolar şimdilik bakalım. ağlamasının sebebini öğrendik camım ya yavrumun gece ateşi 38.6 ya yükseld. hemen soydum calpol verdim.bideüstüne elektirkler gitti sinir oldum iyice gece vakdi sabah 5 e geliyodu sıdı kaldı yavrum..huzursuzluğu bundan sanırım...

valla ev işleri için lazım biri muhakkak..eşim elinden geleni yapıyor ama yarım yamalak oluyor tabi..ev mok götürmekten biraz daha hallice anlayacağınız...:kedi:
aynen takiii annem gelene kadar... 15 gün için geldi annem kayseridende azcık temzilik gördük 20 günden beri bende yalnız bakıyorum yavrulara... çok zor ama memnunum hayatımdan çokşükür... biraz dağınık yaşıyoruz o kadarkaydirigubbakcemile3

kesinlikle katılıyorum sana.alkisalkisalkis

günaydınnnnn herkeslere......
bugün çokk zor bi gece geçirdik gece 2 de beren çığlık çığlığa uyandı ateşi 38.6... yavrum inim inim inledi. üstüne elektirkler gitti. dışarda fırtına kıyamet...allahdan annem yanımdaydı çok telaşlandım ne alan sölimdünden beri ağlamaları bundanmış demkki...
ireminde burun akıntısı hala devam edio..ilaç fayda etmedi. şu yağmurlar bi dursa dr gdicez amaçıkmayahiç cesaret edemiyrum...
cano dırım kirpi gelememiş hala:)

Hituci canım ne kadar zayıflamıssın canım yaa insan ne kadar olsada yardım alıyo kayın validen yardım etmek istemiyor mu?

Nero canım cok haklısın ne kadardır calısıyosun bitmesine ne kadar var

doruk cok geçmiş olsun cnm
bende gecen gece oglumda cektim şükür gecti okadar huzursuzduki o agladı ben bagırdım ona meger cocugum hasta olacakmış...

hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun diliyorum.benim bebişlerde hasta oğlum ateşleniyor kızımsa nedenini bilmemekle beraber sabaha dek ağladı yinee.

Htc canım sanada geçmiş olsun sanırım seninkide hastalanacak onlar hasta olmasın biz olalım gene derdimizi dile getiriyoruz yavrularım yaaa bişide diyomuyolar geciyolar haqstalıgı

ewet yaaa sabaha kadar ağladı bişeyi vardı ama ben çözemedim.anlayamamak daha da zoruna gidiyor insanın

Canım erkekler nedense hep aynı aksam geldi ALLAH bilir sen ne dedin bende böyle dedim dio sanırım bize ne kadar zorsa onlarada zor işte yuvArlanıp gidicez böylelikle büyücekler:hulya: :mymeka:

Anlaşılan herkesin yardım edeni var..tek başına bakan fazla yok sanırım...istisnamıyım Allah Allah ???

Ben de kendim bakacağım..İlk zamanlar annem,biraz kayınvalidem gelir,lohusalık zormuş..İşleri yaparlar daha çok,öz bakımlarıyla ben ilgilenirim..
Tabiki kızlar ben henüz doğum yapmadığım için ilk düşündüğüm sağlıkla doğmaları,sonra diğer şeyleri sorun edebilirim tabiii...

aslıcığım çok geçmiş olsun....

Hituci canım ne kadar zayıflamıssın canım yaa insan ne kadar olsada yardım alıyo kayın validen yardım etmek istemiyor mu?

Nero canım cok haklısın ne kadardır calısıyosun bitmesine ne kadar var

:gitme:4.5 sene falan cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…