kevser kocanın işi hayırlı olsun mutlulukla inşallah
kirpi taze anne ilk günler oğlanla bende aynı panikteydim zamanla anneliğe ve telaşlanmamaya alışıyor insan
firdos yorgunluk zor hep aynıyız birde sen çalışıyosun
nero canım sende öyle Allah sizlere duble kolaylık versin
slm kızlar ben geldim .............
kafam kazan gibi kızlar bende adet olacağım çok bunaldım...
ölüyorum sinirimden aliş 8 diş çıkarıyor aynı anda ve nezlede sürekli ağlıyor
ama durmadan sürekli üzerime çıkıyor tabi bunu gören ömerde....
kaynana desen ayr terane çocuklara bağırdığı için çocuklar ona gitmiyor
oda çocuklar ağlayınca iyilikle yaklaşacağına
bağrınıyor onlarda daha çok ağlıyor.....dün kadın bütün gün yediğini içtiğini
yığmış....aksam bende yıkamadım bu sabah 2 saat bulaşıkla uğraştım..bu arada insan demezmi ya
kızım bu çocuklar ne yer ne içer ben vereyim..salmış çocukları ağlatıyor...
uyuz oluyroum bu kadınada ...bazen diyorum ben çokmu kerizim ben çokmu salağım..
yada sesimi çıkarmıyorum diye dahamı çok ezeyim diyor....
dün bana eşimin yanında bi bağırdı...ne oldum dedim...bende aynı ses tonu ile bağırdım
eşimde annesine kızdı sen birseni dinlemeden neden bağrıyorsun dedi...önce dinle anne dedi...
kadında bişeyleri çok biliyorum havası var yaaa........
işin en kötü yanııııııııııııı p.tesi eşim sehate gidiyor...ve cumamı c.tesimi döner bilmiyorum
bu kadar hafta nasıl dayanırım bilmiyorum.....
ama şubata kadar sıkacağım ve mart 1 eve gideceğim
evimiz için 2 kişi aradı inş. biri olumlu olur....umudumuzu kesioruz....tam arıyolar......umutlanıyoruz aramıyorlar.....rabbim beni bir sınava soktu ama bakalım ne olacakkk hayırlısını nasip etsin rabbim
dırımcımm ben okurken daraldım yaa, kadın resmen siz kalmak zorundasınız diye kendi yükünü de size bırakmış. Allah kolaylık versin canım, bu kaynanalarla uğraşmak cidden pek güç.
kızlar ben çok duygusalım yaaa, her an herşeye ağlayasım geliyor, lohusa sendromuna falan mı girdim nedir? bebişe birşey olur mu korkuları, ben onu hayata nasıl hazırlarım endişeleri, offf herşey çoook büyüyor gözümdee.
ya bir de çocuğu meme ya da mamayla besleme sıklığı konusunu danışacağımsize, sizce yenidoğanda her istediği an ağzına meme dayanmalı mı, yoksa disiplinize etmek açısından 3 saat-4 saat beklenmesi mi daha iyi sonuç verir. meme başları da tahriş oldu hafiften, nasıl yapsam bilemiyorum. bir de ,ilk günler 15-20 dk emiyordu şimdi 5-8 dk emip uyuyakalıyor, uyandırabilene aşkolsun sonra.
offffff nedir bu devamlı ağlama isteği? annelik bu mu?
kizlar imuneks kacinci aydan itibaren veriliyor ?
kızlar maşallah,2 sıpa ile her gün aksatmadan bu kadar uzun mesajlar yazabilecek enerjiyi nerden buluyorsunuz ?
Evde yardımcınız mı var ?bilmiyorumkismile
tek başına bakabiliyo mu annen?
ben artık zaman çabuk geçsin 6 aylık olsunlar istiyorum hiç bi düzen oturtamıyorum(
etrafımdakiler hep değişiyo herkes bildiğini okumak istiyo(
6 aylık olsunlar tek başıma bakayım artık.senağlama
Anlaşılan herkesin yardım edeni var..tek başına bakan fazla yok sanırım...istisnamıyım Allah Allah ???
gunaydin kizlar
az once yazdim telden giriyorum ucmus gitmis anlamiyorum zati bide sipalar rahat birakmio
nasilsiniz umarim keyifler yerndedir
ne yemek yapmaya ne de yemek yemeye vaktim var..akşamdan akşama yiyorum..ya eşim yemek yapıyor ya da dışardan söylüyoruz..ütü vs ev işleri hiç bir şey yapamıyorum..çöp dökmeye ,bakkaldan sakız almaya bile vaktim yok..anca hafta sonları eşimin sayesinde sıpaları alıp çıkıp dolaşıyoruz benim psikolojim açısından...
canım aptamilçok fena kabız yaptı bizi ya.. dr umuz zaten beblac önermişdi. aslında ishal değiller katı yapıyolar günde 2 3 defaolabilyor...severek yiyolar şimdilik bakalım. ağlamasının sebebini öğrendik camım yayavrumun gece ateşi 38.6 ya yükseld. hemen soydum calpol verdim.bideüstüne elektirkler gitti sinir oldum iyice gece vakdi sabah 5 e geliyodu sıdı kaldı yavrum..huzursuzluğu bundan sanırım...
aynen takiii annem gelene kadar... 15 gün için geldi annem kayseridende azcık temzilik gördük20 günden beri bende yalnız bakıyorum yavrulara... çok zor ama memnunum hayatımdan çokşükür... biraz dağınık yaşıyoruz o kadarkaydirigubbakcemile3
kesinlikle katılıyorum sana.alkisalkisalkis
günaydınnnnn herkeslere......
bugün çokk zor bi gece geçirdik gece 2 de beren çığlık çığlığa uyandı ateşi 38.6... yavrum inim inim inledi. üstüne elektirkler gitti. dışarda fırtına kıyamet...allahdan annem yanımdaydı çok telaşlandım ne alan sölimdünden beri ağlamaları bundanmış demkki...
ireminde burun akıntısı hala devam edio..ilaç fayda etmedi. şu yağmurlar bi dursa dr gdicez amaçıkmayahiç cesaret edemiyrum...
cano dırım kirpi gelememiş hala:)
hasta olan bebişlerimize geçmiş olsun diliyorum.benim bebişlerde hasta oğlum ateşleniyor kızımsa nedenini bilmemekle beraber sabaha dek ağladı yinee.
Ben de kendim bakacağım..İlk zamanlar annem,biraz kayınvalidem gelir,lohusalık zormuş..İşleri yaparlar daha çok,öz bakımlarıyla ben ilgilenirim..
Tabiki kızlar ben henüz doğum yapmadığım için ilk düşündüğüm sağlıkla doğmaları,sonra diğer şeyleri sorun edebilirim tabiii...
nero daha cok varmıs yaa..
ALLAH kolaylık versın dısardan ödeme die bişi varmı
sağol canım..
ha sabır birsenim be, ha sabır... mart da gelecek inş. yeni evin telaşına düşersin..
canım ağla ağlayabildiğin kadar bana ağlama dedikçe ben daha çok ağlardım sonunda kadın doğumcu bi arkadaş anlattı hormonlardan olduğunu da bizimkler bana ağlama demekten vazgeçmişti..
dr.a sormak lazımaslında ama ben 10. ayda başladım sanırım 6 aydan sonradır..
6 aydan sonra bulursun sende
canım ben de iple çektim 6 aylık olmayı çünkü annem ve kaynanam geliodu dönüşümlü olarak çıldırma noktasına geliyordum çoğu zaman, belki dahaçok yoruluyorsun ama en azından stres olmuyorsun...
var var canım canan, dırım, ben daha çoook arkadaş yalnız bakıyor..
günaydın cannn
2 çeşit yemeğimi, kocişin ütülerini, hatta alıp kızları markete gitmeyi bile beceriom 4 aydır, temizlik çok ii olamıyor malesef ama bok götürmüyor çok şükür.. ama ilk 6 ay evde 2 kişi olmamıza rağmen hiiiç bi şey yapamıyordum.. çok gaz sancımız vardı, /COLOR]
sağol canım yaptım ama gel bugün bak hiç temizlenmiş giib değilkııızzz kirpi bir haftalık mı oldunuz maşaallah size.benimkilerin göbeği farklı zamalarda düştü.birisi 1 haftada birisi 10 günde düştü.
canan canım sanada kolay gelsin:)))temizlik yapcanya:)
bende bugün çok hastayım.çocuklara zor bakıyom bide yarın mevlüt var dua edin bizim için.çocukları çok mıncıklamazlar umarım.
ya kızlar bebeleri kucağa alıştırmamaya çalışlıyom kaynana inadına gelip kucağına alıyo ben napim bu karıyı,bide alt latımda oturuyo.üfff yaaa.çok canım sıkkın çok...
nero sanada merhaba canım..
canımm allah yardımcın olsunnnnboshayallersmilenjhfsağolun canlarım....valla zor yahu eve gidiyorum hadi bütün gün annem uğraşıyor diye kızlarla ilgileniyorum ( zevkle tabii) maması üstü başı...bulaşıkları yıka kızların dağnıklığını topla illa çamaşır ütü vs uyuturken birini illa sala sırtım artık iflas etmek üzere uyuşmaya ve karıncalanmaya başladı.....her akşamda nerdeyse 1 den önce yatmak yok bana...sabah 7 kalk hazırlan haydi işe abowww yaniii bilmiyorumkismile
canım eşin kpss kursundamı çalışıyodu ne öğretmeni kız benimkinid alsın yanına heheh 700 lira fena değilBen geldim ama kimsecikler yokkkkkkkk.
Aman anamın yokluğu ne zormuş beee.Bugün yağızla ilk kez tek kalıyoruz gün boyu.Saolsun oğlum kıçımı yere koydurmadıda.Eşimde gece 10 da geliyor nasıl dururuz bilmem.Eşim 10 a kadar kursta kalıyor dedim artık kalma ben geceleri yanlız kalmak istemiyorum.Önceleri annemlerle zaman geçiyordu,şimdi oğlumla ben yanlızız.Oda pek istemiyor bırakmayı,ek gelir işte diyor gitmesem 700 az değil diyor.Aman arada kaldım valla.
herkes yazmış gerçi ama yazmadan geçmek istemedim cnaımdırımcımm ben okurken daraldım yaa, kadın resmen siz kalmak zorundasınız diye kendi yükünü de size bırakmış. Allah kolaylık versin canım, bu kaynanalarla uğraşmak cidden pek güç.
kızlar ben çok duygusalım yaaa, her an herşeye ağlayasım geliyor, lohusa sendromuna falan mı girdim nedir? bebişe birşey olur mu korkuları, ben onu hayata nasıl hazırlarım endişeleri, offf herşey çoook büyüyor gözümdee.
ya bir de çocuğu meme ya da mamayla besleme sıklığı konusunu danışacağımsize, sizce yenidoğanda her istediği an ağzına meme dayanmalı mı, yoksa disiplinize etmek açısından 3 saat-4 saat beklenmesi mi daha iyi sonuç verir. meme başları da tahriş oldu hafiften, nasıl yapsam bilemiyorum. bir de ,ilk günler 15-20 dk emiyordu şimdi 5-8 dk emip uyuyakalıyor, uyandırabilene aşkolsun sonra.
offffff nedir bu devamlı ağlama isteği? annelik bu mu?
canım konuştuk ama çok geçmiş olsun hasta oldu benim küçük kuzlarımiyi geceler hanımlar.... çok zor bi gündü ya benren öğelden sonra ağlama krizine girdi. sanırım biyerleri ağrıyordu yarım paranox verdimde sakinleşti biraz...bugün kaç kere kaka değiştridim bilmiyorum inanınn... kıçları hiç tutumyo maşallah bu ara bebelaca geçdik geçeli böle gidio....
bende çokkk yorgunumm..annem c. tesi gidiicem die tutturdu.. ne güzel o burdayken azda olsa fırsatım oluyodu dinlenmeye...
şimdi doyurdum cadılarııı iremin ilacını verip bende uyuycam çokkk yoruldumm...
iyi geceler...
hehe çalışırken bend eöyleydim vinç gerekiyordu beni kaldırmak içinnngünaydın hatunlar....
öfff ner sıkıcı hava yahu zaten uykum var havada iyice mayıştırıyor zor kalkıyorum yataktan sabah...sinek gibi yapışmak istiyorum yatağakaydirigubbakcemile3
zor vallaha sorunlu çocuklarla uğraşmak sne bari normal okula yatin iste yoksa psikolojin bozulacakgünaydın kızlar..dünden beri hiç keyfim yok,bu okulda bunalıma giricem sanırım!dün bi velim geldi,kızı down sendromlu..8 yaşında..yıllardır kızının düzelmesini beklemiş ve hala normal bir çocuk olabileceğine inanıyor..bende bunun mümkün olmadığını anlattım,sadece gelişebileceğini söyledim..kadın ağlamaya başladı.."ben ölürsem ona ne olacak,hocam bazen Allah'a onun canını benden önce al diye dua ediyorum" dedi..öfff ya,öffff!!!çok kötü oldum..Allah'ım sen sabır ve güç ver o ailelere..
geçmişe şöyle bir baktım ama aklım o kadar karışık ki toparlayamadım..herkes iyidir İnşallah..hasta bebişlerimize geçmiş olsun,çookk öptüm..kendime geleyim uğrarım yine...
yoo yalnızım uyurlerken veya uyanık keyifliyken yürütece koyuyorum bende bi yarım saatçik takılıyorumkızlar maşallah,2 sıpa ile her gün aksatmadan bu kadar uzun mesajlar yazabilecek enerjiyi nerden buluyorsunuz ?
Evde yardımcınız mı var ?bilmiyorumkismile
kızzz banada gönder acuk yardum zuhahahhaah ne zordur o annenin durumu hep kızının yanında olmalı kim bakar kim ilgilenir anne gibi .......
geçen bende habertürkte gördüm 14 aylık bir kız çocuğu boğazı delik yavrumun nefes ordan alıp veriyor bir sürü alete bağlamışlar sesi çıkmıyo ağlasa gülse sesi duyulmuyor...tıkanıyormuş anne baba 24 saat başında bekliyor makinalar jeneratöre bağlı allah korusun elektrik kesilse ölecek diye korkuyorlar....küçük diye ameliyatta edilemiyormuş adam 700 tl maaşla çalışıyor nasıl geçinecekler allahım ya ..... gözlerim şişti ağlamaktan o kadar üzüldümki......
hemen buldum adamı 3-5 te olsa birşeyler gönderdim allah rızası için....sizlerde göndermek isterseniz kızlar hesap numarasını verebilirim....
yoo ben tekim hemde 1. günden itibarenn tek olanlar varAnlaşılan herkesin yardım edeni var..tek başına bakan fazla yok sanırım...istisnamıyım Allah Allah ???
kuzum siz sabah işe gider gitemz açıp bakıyonuz biz 2 veletle ancak geliyozNerocum günaydın,kimseler uğramıyor artık...zaten Kağanımın da gözü iltihap kapmış...yağmur var dışarda,hava soğuk..bugün bunalımdayım bennnn
vallaha ben yapıyorum yardım eden olmayınca pestilim çıksada yapıyorum ne yapayımne yemek yapmaya ne de yemek yemeye vaktim var..akşamdan akşama yiyorum..ya eşim yemek yapıyor ya da dışardan söylüyoruz..ütü vs ev işleri hiç bir şey yapamıyorum..çöp dökmeye ,bakkaldan sakız almaya bile vaktim yok..anca hafta sonları eşimin sayesinde sıpaları alıp çıkıp dolaşıyoruz benim psikolojim açısından...
cnm çocuklarımız için ne yapalım çalışıyoruz işte ama allah kısmet ederse sgk günüm dolsun çalışmayı düşünmüyorum...kızlarımla vakit geçireceğim ne zaman onlarla ilgileneceğimki 15 yaşından sonramı(
allah bugünlerimizi aratmasın....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ay nasıl düştünkız o kiloya ben 2 ye kadar kahvaltı yapamıyordum ilk 5 ayayşe canım bende yalnız bakıyorum.zor oluyo ama hayat daha düzenli oluyo bence.kontrol sende oluyo.alt katta kayınvalidem var.sadece yemek yapmıyorum evde onun dışında çocukların bakımı çamaşır ütü ev işi bana ait72kg ile doğuma girdim şuan 49 kiloyum eridim bittim ama çocukların bakımını kimseye bırakmak istemiyorum.bi yardımcım olsa çocukları yinede bırakmaş istemem herhalde ev işini veririm ona.
canım büyüdülermi daha çok mok götürüyo bu defa temizlesend eonlar dağıtıyorrrvalla ev işleri için lazım biri muhakkak..eşim elinden geleni yapıyor ama yarım yamalak oluyor tabi..ev mok götürmekten biraz daha hallice anlayacağınız...:kedi:
anca geldim kuşumm çok geçmiş olsun yaz bize ne ilaç verdi ne dediicanım aptamilçok fena kabız yaptı bizi ya.. dr umuz zaten beblac önermişdi. aslında ishal değiller katı yapıyolar günde 2 3 defaolabilyor...severek yiyolar şimdilik bakalım. ağlamasının sebebini öğrendik camım yayavrumun gece ateşi 38.6 ya yükseld. hemen soydum calpol verdim.bideüstüne elektirkler gitti sinir oldum iyice gece vakdi sabah 5 e geliyodu sıdı kaldı yavrum..huzursuzluğu bundan sanırım...
aynen takiii annem gelene kadar... 15 gün için geldi annem kayseridende azcık temzilik gördük20 günden beri bende yalnız bakıyorum yavrulara... çok zor ama memnunum hayatımdan çokşükür... biraz dağınık yaşıyoruz o kadarkaydirigubbakcemile3
kesinlikle katılıyorum sana.alkisalkisalkis
günaydınnnnn herkeslere......
bugün çokk zor bi gece geçirdik gece 2 de beren çığlık çığlığa uyandı ateşi 38.6... yavrum inim inim inledi. üstüne elektirkler gitti. dışarda fırtına kıyamet...allahdan annem yanımdaydı çok telaşlandım ne alan sölimdünden beri ağlamaları bundanmış demkki...
ireminde burun akıntısı hala devam edio..ilaç fayda etmedi. şu yağmurlar bi dursa dr gdicez amaçıkmayahiç cesaret edemiyrum...
cano dırım kirpi gelememiş hala:)
ohh ohhh bitmiş vallahaaslıcığım çok geçmiş olsun....
:gitme:4.5 sene falan cnm...
kızlar hepiniz aynı şeyi söylemişsiniz gerçi ama işte her istediğinde verirsem uyku düzeni oluşmaz diye tedirgin oluyorum, ir de meme uçlarım bayaa hassaslaştı, emerken canım gidiyor o yüzden arayı biraz açmak istiyorum. elektrikli pompa ile sağıp versem, kolayına gider bir daha memeyle uğraşmazmı acaba diyorum. amaaan kısacası işin içinden çıkamıyorumm.
bu kucağa almama muhabbetine ne zaman başlıyorsunuz? yani ben şimdi uyumayınca bazrn kucağımda uyutuyorum, onu da yapmasam mı? off bi de benim hiçibrşey yapasım yok, telefonla konuşmak, tv izlemek, yıkanmak bile ağır geliyor. evde gecelikle geziyorum devamlı, doğum sonrası depresyona girmemişimdir inşallah.
nero daha cok varmıs yaa..
ALLAH kolaylık versın dısardan ödeme die bişi varmı
kızlar hepiniz aynı şeyi söylemişsiniz gerçi ama işte her istediğinde verirsem uyku düzeni oluşmaz diye tedirgin oluyorum, ir de meme uçlarım bayaa hassaslaştı, emerken canım gidiyor o yüzden arayı biraz açmak istiyorum. elektrikli pompa ile sağıp versem, kolayına gider bir daha memeyle uğraşmazmı acaba diyorum. amaaan kısacası işin içinden çıkamıyorumm.
bu kucağa almama muhabbetine ne zaman başlıyorsunuz? yani ben şimdi uyumayınca bazrn kucağımda uyutuyorum, onu da yapmasam mı? off bi de benim hiçibrşey yapasım yok, telefonla konuşmak, tv izlemek, yıkanmak bile ağır geliyor. evde gecelikle geziyorum devamlı, doğum sonrası depresyona girmemişimdir inşallah.
kızlar benim 4 gündür günüm geciyo ikinci adetim olucak olamadım bir türlü korktum tset yaptım yok cıktı sizdede böyle bişi olan varmı
MERHABALAR......geçmişe şöyle bir baktım
ayşeciğim cnm bende çok sorunlu ve zorlu bir gebelik geçirdim ya evde yattık yada hastanede
33 haftalıkken doğurdum biz şanslıydık 2 buçuk kiloya yakın doğurdum.....bir bebeğim yanımda bir bebeğim 7 gün özel bakımda kaldı....neyse evemize geldik 38 gün annem yanımızda kaldı.....ben doğumdan sonra kan problemi yaşadığımdan gece duymuyordum bile çocuklarımı 6 idi doğumdan sonra kan takıldı 10 la çıktım eve geldiğimde.....sonra annem gitti ben tek baktım...evim 6 kat asla dışarı çıkamadım....eşim aksamları 8 de geliyordu....1 ay anneme gitmedim..evet eşimin seyhatlerinde anneme gittim dinlenme molalarım oldu... ama eşim seyhatte değilse evde tek başımaydım....
o zamanlara bakıyorumda ne zor dediğim günler çok basitmiş........ikisini beslerken zor derdim...
ama şimdiler daha zor....benim evime yardımcı tutma lüxsüm olmadı çamaşır bulaşık ütü yemek...ek gıdalar...annemede geldiğimde annem sorunludur azcık...gece kalksa gündüz uyur...sürekli sitemkardr..
yanlız bakmayı tercih ederim ama imkanım yok..eşim olmadığı için..olduk 18 aylık şimdi daha zorrrr
kimsenin kapısına sığmıyorsun....
çocuklarım çok hareketli hiperaktif diyebilecek kadarlar duvaradaki tablolara kadar saldırıyolar....anlatılmaz yaşanır durumdayım...evine gittiğim buradaki arkadaşlarım bilirim...
neyseee tek bakma bana göre çok daha iyi anne,bakıcı vs.olmaması bi yerde iyi bi yerde kötü ben sadece gezebilmek için bir yardımcı isterim hee bide hastayken ...................
herkesleri selamlıyorum..............
.benim annem de öyle malesef....doğum sonrası ve lohusayken yardımı dokunur sanmıştım ama nerdeee..
hamileyken kolumda serumlar hastanede yatarken gecenin 1 i olmuş tutturmuştu siyasi haber programlardan birini izlicem diye..dünyadan habersiz kalmışmış 1-2 gün için hanfendi..ki hastane ortamı streslidir .doktorun hemşirenin biri gider biri gelir..uyumak bile lükstür yani..sanki 40 yıllık tecrubeli anneymişim muamelesi yaptı ya çok kırgınım anneme..onun yerine koyuyorum da kendimi,çocuğum hastanede yatıcak da ben haber derdine düşücem....serumlarla wc ye kalkmak için inleye inleye yürürken kadın yerinden kalkmadı bile..ne oldu demekle yetindi..ne olsun zevkten bağırıyorum canım acıyor.mazoşistim ya ...:bbo:
seni bu konuda çok iyi anlyorum cnm zaten yanında olmaması daha iyi şu durumda..bir yappı bin söylemeleri daha kırıcı ve üzücü oluyor....
senin dediğin gibi benim evladım olsa gözüme uyku girmez....
ve ikiside erkek çocuğu kayınvalide ollacağım allah izin verirse...
hep annesi gibi olacağm...kaynanam şimdi bile bana tırnağımın ucu kadar yardımı yok...
yanlzığın iiyi ama çocuklar hastayken zor cnm....biri hasta ağlar diğeri kıskanır ilgi bekler ağlar....aksam eşin olsada gündüz yıpranırsın...
bugün hastanede ağlayacaktım neredeyse.....
rabbim bize çokkkk güç versin sabır versinde kuzularımıza hep tek bakalımkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
dırımcım 9-6 tansiyon kötü mü ? sürekli öyledir benim..ya 10-6 ya da 9-6..hamilelikte de öyleydi ???
Artvinli hoşgeldin canım..yerleştiniz mi evinize?Yağızcık nasıl?demek eşinde rehber öğretmen,ayy çok sevindim ya:)..gerçi biz burda pek rehberlik yapamıyoruz,öğrenciyle görüşemedikten sonra hiç bir zevki yok bu mesleğin!boş boş oturuyorum işte!
Nerocum ne oldu bilmiyoruz,dün bir gözü sulanıp akmaya başladı.sabahta çok çapaklanmıştı.annemler dr.a götürmüştü iltihap demiş.damla vermiş oğulcuğuma(
Aminn inşallah..Şu an annemle görüşmüyorum..o da 2 küçük bebekle bilmediğin bir şehirde izmir den uzakta napıyorsun demiyor..ilk günler altımda sonda kolumda serumlar wc ye kalkma iznimde yoktu ve hastanede getirilen yemeği doğru dürüst yiyemiyordum..üzerime döke saça....kırgınlıklarım çok..Allah bize güç kuvvet,sağlık versin ki bebişlerimize bakabilelim...
cnm benim benim tansiyonum genelde 12 -7 gibi oluyor bu düşük kalıyor benim için
benim hamileliğimde 9 du tansiyonum mesela gebe olduğumu anladım
dilerim şidmi böyle bişey yoktur....hapımı bazen ataladığım oluyor....
midemde bulanıor ama stresten olacağını düşünüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?