Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

cnm benimki sinir hastası bakırköyde tedavi gördü yaklaşık 10 yldır atidepresansız yaşayamıyor....ben ona bağlıyorum....

geçen birşey yaşadık ..çok kırldım çok üzüldüm buraya yazmadım bir iki arkadaşım biliyor...

halamda konuşacağım demişti...sanırım işe yaramış senin sinirlerin çok bozuk dedi..

sen böyle değildi dedi.....ağlamaya başladım komşularda kızına destek ol hep bak iki çocuk kolay değil dedi

Ben anneme çok yakındım altlı üstlü oturuyordum.Annemim o kadar yardımını gördümkü hakkını asla ödeyemem.
Bak uzağa taşındım 1 haftadır hergün yanımda yağıza bakıyor,sen işini rahat yap,birde sen hasta olursun yorgunluktan diyor.

dırım çok geçmiş olsun canım annende kal bence kaynana seni üzer
ayşecim benim tansiyonumda hep 9-5 10-6 dır kişiye göre değişiyor benim normali öyle 11-13 olursa hastalanıyorum

benimki de yapı olarak sinirlidir ama belinin ağrısından şikayet eder..evet beli ağrıyor ama beli ile olmasa da dili ile yardım edebilirdi...
eskiden çocuklarını mıncıklayıp aşkım,bebeğim diyen anneler gördüğümde tuhafıma giderdi..ne gereksiz ne laubalilik diye düşünürdüm,bunun yanlış olduğunu arada mesafe olması gerektiğini düşünürdüm...çünkü annem o şekilde hiç yaklaşmazdı..
Ama ben şimdi sıpalarıma aşkım,bir tanem diye sesleniyorum..bunu yazarken oğluma göz atıyorum anakucağında ,ona aşkım dedikçe yüzünde oluşan gülücükler beni çok mutlu ediyor..kızım da uyuyor şu an...

ayşeciğim üzülme bende aynı kimse gelmek istemiyor 93 gündür 1 bebeğim küvezde bugün görüş vardı görmeye gidemedim çünkü evdekini bırakacak kimse yok
garip kuşun yuvasını Allah yapar o bize tardım eder canım

ne yapalım cnm bizimkilerde böyle

valla cnm ben herşeyyyy diyorummmmmmmmmmmm sevigimi nasıl ifade edersemm

kardeşim 2. ye hamile ve doğumu ve lohusalığı izmir de annemde geçirmeyi düşünüyor..bel ağrısı ne durumda olur annemin,kardeşim hayal kırıklığına uğrar mı Allah bilir artık........ki kardeşimin tek ve sorunsuz geçmişti hamileliği.bu hamileliğinde de hematomu varmış ama çok küçükmüş yani genel olarak iyi geçiyor...

dırım çok geçmiş olsun canım annende kal bence kaynana seni üzer
ayşecim benim tansiyonumda hep 9-5 10-6 dır kişiye göre değişiyor benim normali öyle 11-13 olursa hastalanıyorum

sağolll cnm benim...artvinli sende sağol cnm dikkat etmeye çalışıorum ama olmuyor

kuzummm çok üzüldüm yaaaaaaaaa keşke yakıınında olsam da baksaydım yaa
hiçmi kimse yoktu yaaa tuhhh

cnm kardeşin sağlıcakla alsın kuzusunu
yaşacak ve göreceksiniz nasl geceçecek ......sen kendini düşün

dırım sağol düşünmen yeter ama gerçekten istanbulda yakınızda oturmak isterdim ikizleri buluştururduk

bugün çok mutsuzum küçük kuzumu göremedim ama kısmet olursa salı günü evdekinide alıp gideceğim hem yakında eve gelecek hissediyorum şu oksijen ihtiyacı bir azalsa

Canım annem azcık bencil ve ilgisiz malesef..yeni yeni genç kız olmaya başladığımda çıkan tüy kıl sorununa çözüm bulamıyordum..ağda olayını yeni duymuştum ama nasıl yapıldığını bilmiyordum..anneme sordum,bende kıl tüy fazla yok ağda yapmadım hayatımda hiç demişti ve ilgilenmemişti..( ama çocuğunda var )
şimdi ben gözlük takmıyorum .çocuklarımın görmelerinde sorun olursa benim gözlerimde nasılsa sorun yok diye onları göz doktoruna ya da gözlükçüye gözlük almaya götürmeyeckmiyim.....:1ninca:

Canım ya,annende kendini kimse için üzmeyenlerden demakki.

Ama ne yapacaksın,annene birşey olsa allah korusun ilk koşacak olan sensin.

Bircecim çok üzüldüm canım ya.
Bugün zor geçmiştir senin için.Dırımın dediği gibi yakın olsaydık seve seve bakardım oğluşuna.
Üzülme ama beraber geçireceğiniz çok güzel günler olacak azkaldı

iyi akşamlar kızlar..yazılanları bebişler izin verdiği müddetçe okumaya çalıştım....

Canancım gelmiş,özledim seni ikizim:))...bebişler nasıl oldu?sen nasılsın?

Birce,Dırım ve Ayşe YAZDIKLARINIZI HAYRETLE VE ÜZÜLEREK OKUDUM...ANNELERİNİZE İNANAMADIM...ÇOK SİNİRLENDİM..keşke sizi yalnız bırakmasalardı ama eminim sizler çok süper annelersiniz..çünkü onların size yapmadıklarını siz evlatlarınıza yapacaksınız..canınızı sıkmayın kızlar,artık yavrularınız var ve herşeyden önemliler...

herkesleri öptümmm...

Ayşe ve firdos kızlar sizin bebişlerin ayları yağıza yakın diye soruyorum.
Ek gıdaya geçtinizmi siz daha.
DR.daha erken 6.aydan sonra diyor.Ama ben pek bir meraklıyım ekgıdaya geçmye.
Yarın pazara çıkıcam önce cam rende alıcam,havuç var birde elma alıp deniycem bakalım yiyecekmi.
Gerçi bugün parmağımın ucuyla yaptığım pastanın muhallebisinden tattırdım nasıl yalandı sıpam.Ama annem kızdı kakaolu dokunur çocuğa dedi.Aman o kadarcıktan birşey olmaz heralde,dünde elmayı soydum bütün yalattım onuda severek yaladı,çekince ağzından nasıl bağırıyor obur şirinim benim.

biz geçtik canım..bir hafta oldu..önce meyve suyu şimdide yoğurt veriyorum..bence ek gıdaya geçeceksen meyve suyuyla başla..drum öyle demişti.

biz geçtik canım..bir hafta oldu..önce meyve suyu şimdide yoğurt veriyorum..bence ek gıdaya geçeceksen meyve suyuyla başla..drum öyle demişti.

Günde 1 kezmi meyva suyu veriyorsun canım.Birde kaç kaşık veriyorsun bir seferde.
1 hafta oldu demişsin hemenmi geçtin yoğurda,yoğurdunu kendinmi yapıyorsun.
Aman ne çok soru sordum yaw

Canım ya,annende kendini kimse için üzmeyenlerden demakki.

Ama ne yapacaksın,annene birşey olsa allah korusun ilk koşacak olan sensin.
Hayır.........

Ek gıda sayılmaz ama mamalarına süzerek çok az çilekli kefir ilave ederek verdim..
ayrıca arasıra keçi sütü veriyorum..elma suyunu kaşıkla vermeye çalıştım ama başarılı olamadım biberona koyduğumda içtiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…