Aminn inşallah..Şu an annemle görüşmüyorum..o da 2 küçük bebekle bilmediğin bir şehirde izmir den uzakta napıyorsun demiyor..ilk günler altımda sonda kolumda serumlar wc ye kalkma iznimde yoktu ve hastanede getirilen yemeği doğru dürüst yiyemiyordum..üzerime döke saça....kırgınlıklarım çok..Allah bize güç kuvvet,sağlık versin ki bebişlerimize bakabilelim...
Ben anneme çok yakındım altlı üstlü oturuyordum.Annemim o kadar yardımını gördümkü hakkını asla ödeyemem.
Bak uzağa taşındım 1 haftadır hergün yanımda yağıza bakıyor,sen işini rahat yap,birde sen hasta olursun yorgunluktan diyor.
benimki de yapı olarak sinirlidir ama belinin ağrısından şikayet eder..evet beli ağrıyor ama beli ile olmasa da dili ile yardım edebilirdi...
eskiden çocuklarını mıncıklayıp aşkım,bebeğim diyen anneler gördüğümde tuhafıma giderdi..ne gereksiz ne laubalilik diye düşünürdüm,bunun yanlış olduğunu arada mesafe olması gerektiğini düşünürdüm...çünkü annem o şekilde hiç yaklaşmazdı..
Ama ben şimdi sıpalarıma aşkım,bir tanem diye sesleniyorum..bunu yazarken oğluma göz atıyorum anakucağında ,ona aşkım dedikçe yüzünde oluşan gülücükler beni çok mutlu ediyor..kızım da uyuyor şu an...
dırım çok geçmiş olsun canım annende kal bence kaynana seni üzer
ayşecim benim tansiyonumda hep 9-5 10-6 dır kişiye göre değişiyor benim normali öyle 11-13 olursa hastalanıyorum
ayşeciğim üzülme bende aynı kimse gelmek istemiyor 93 gündür 1 bebeğim küvezde bugün görüş vardı görmeye gidemedim çünkü evdekini bırakacak kimse yok
garip kuşun yuvasını Allah yapar o bize tardım eder canım
kardeşim 2. ye hamile ve doğumu ve lohusalığı izmir de annemde geçirmeyi düşünüyor..bel ağrısı ne durumda olur annemin,kardeşim hayal kırıklığına uğrar mı Allah bilir artık........ki kardeşimin tek ve sorunsuz geçmişti hamileliği.bu hamileliğinde de hematomu varmış ama çok küçükmüş yani genel olarak iyi geçiyor...
cnm kardeşin sağlıcakla alsın kuzusunu
yaşacak ve göreceksiniz nasl geceçecek ......sen kendini düşün
Aminn canım..Şimdi tek ailem eşim ve 2 sıpam......:asigim:
Ben anneme çok yakındım altlı üstlü oturuyordum.Annemim o kadar yardımını gördümkü hakkını asla ödeyemem.
Bak uzağa taşındım 1 haftadır hergün yanımda yağıza bakıyor,sen işini rahat yap,birde sen hasta olursun yorgunluktan diyor.
Canım annem azcık bencil ve ilgisiz malesef..yeni yeni genç kız olmaya başladığımda çıkan tüy kıl sorununa çözüm bulamıyordum..ağda olayını yeni duymuştum ama nasıl yapıldığını bilmiyordum..anneme sordum,bende kıl tüy fazla yok ağda yapmadım hayatımda hiç demişti ve ilgilenmemişti..( ama çocuğunda var )
şimdi ben gözlük takmıyorum .çocuklarımın görmelerinde sorun olursa benim gözlerimde nasılsa sorun yok diye onları göz doktoruna ya da gözlükçüye gözlük almaya götürmeyeckmiyim.....:1ninca:
biz geçtik canım..bir hafta oldu..önce meyve suyu şimdide yoğurt veriyorum..bence ek gıdaya geçeceksen meyve suyuyla başla..drum öyle demişti.
Hayır.........Canım ya,annende kendini kimse için üzmeyenlerden demakki.
Ama ne yapacaksın,annene birşey olsa allah korusun ilk koşacak olan sensin.
Ayşe ve firdos kızlar sizin bebişlerin ayları yağıza yakın diye soruyorum.
Ek gıdaya geçtinizmi siz daha.
DR.daha erken 6.aydan sonra diyor.Ama ben pek bir meraklıyım ekgıdaya geçmye.
Yarın pazara çıkıcam önce cam rende alıcam,havuç var birde elma alıp deniycem bakalım yiyecekmi.
Gerçi bugün parmağımın ucuyla yaptığım pastanın muhallebisinden tattırdım nasıl yalandı sıpam.Ama annem kızdı kakaolu dokunur çocuğa dedi.Aman o kadarcıktan birşey olmaz heralde,dünde elmayı soydum bütün yalattım onuda severek yaladı,çekince ağzından nasıl bağırıyor obur şirinim benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?