dirim denedim ama yok gelmiyo o gun sagmadim ondan sonra kesildi gitti
bahcelievlerdeyim dirim yeni bosna
selamlar.. 13 günlük anneyim oğullarım 2280 ve 2220 gram doğdular.. sarılıktan 24 saat fototerqpi aldık 6. günümüzde.. değerler düşünce ece döndük yemeleri daha da arttı ama dünkü kontolde oğullarımın 2300 ve 2080 gram olduklarını ve sarılıklarının da tekraqr fototerapi öncesindeki değere yükseldiğini gördükçç sütüm çok olduğu halde doktorum nenatal mama yazdı.. 60 ml vereceksin bir öğünce mamayla bir öğünde emzirerek besleyeceksin dedi.. emmeleri de az mamayı da en fazla 30 ml içiyorlar.. ne yapacağımı bilmiyorum cmt kontrol var değerler beslenmeyle düşmezde yine küveze gideceğiz... ben 30 mlyi zor yediriyorum kusuyorlar hemen nasıl 60 ml içirebilirim ki... 2 saate bir besliyorum uyku falan gözümde değil yeter ki yesinler...
sizler sarılık yaşadınız mı? sizce daha ne yapmalıyım( resmen bunalıa girdim.. lohusa depresyonu diye bi şey yok aslında çevredekiler insanı depresyona sokuyor kendini yetersiz hissettiyor (
selamlar.. 13 günlük anneyim oğullarım 2280 ve 2220 gram doğdular.. sarılıktan 24 saat fototerqpi aldık 6. günümüzde.. değerler düşünce ece döndük yemeleri daha da arttı ama dünkü kontolde oğullarımın 2300 ve 2080 gram olduklarını ve sarılıklarının da tekraqr fototerapi öncesindeki değere yükseldiğini gördükçç sütüm çok olduğu halde doktorum nenatal mama yazdı.. 60 ml vereceksin bir öğünce mamayla bir öğünde emzirerek besleyeceksin dedi.. emmeleri de az mamayı da en fazla 30 ml içiyorlar.. ne yapacağımı bilmiyorum cmt kontrol var değerler beslenmeyle düşmezde yine küveze gideceğiz... ben 30 mlyi zor yediriyorum kusuyorlar hemen nasıl 60 ml içirebilirim ki... 2 saate bir besliyorum uyku falan gözümde değil yeter ki yesinler...
sizler sarılık yaşadınız mı? sizce daha ne yapmalıyım( resmen bunalıa girdim.. lohusa depresyonu diye bi şey yok aslında çevredekiler insanı depresyona sokuyor kendini yetersiz hissettiyor (
ben im de bazen tek gogsumden 200 geliyordu ama sonra diger gogusden en fazla 50 cc ya geliyor ya gelmiyor..vitamalt cok sutu artiriyor..birde tahin helvasi..humana still tes..bunlarin 3 unu yiyordum ..cesme gibi oluyordu goguslerim..Fatoş hanım maşallah senin kızlara yaw.
Birde canım milupa stil tee mi bu sütü arttıran.Kimmiş tek göğsünden 200 cc sağan yav.
herkese selamlar geçmişi okuya okuya geldim yarım yamalakta olsa...
dün biz aşı olduk. aynı anda 3 aşı.. o kadar ağladılarki helak oldular ağlamaktan(
dr kontrollerini ve kalça usg side çekildik..
sorun çıkmadı şükür.
cemre 6.080 gr
cansu 5.070 gr olmuş (badi ve bezleriyle)
dr iyi dedi gelişimlerine. ek gıdaya 4. aydamı başlıcaz dedim, kg almaları iyi böyle giderse 5. ya da 6. ayda başlarız dedi...
dün kayınvalidede kaldık. eşimle 3 saatliğine çarşıya gittik. kızlara alışveriş yaptım. herşeyleri küçülmüştü... valide ile peder allah sana sabır versin biz ikimiz bakamadık bunlara durmuyorlar dedi... eh işte anlayın neler çekiyorum hiç kolay değil dedim.. ben işi bıraktım işi bırakmama tepki göstermişlerdi ama dün anlamışlar beni....... :)
şimdilik böyle. uyandı kuzular.. iyi geceler herkese...
maşallah kuzulara fatoş hanımm
ciclerini gülegüle giyinsinlerrr
ee halimiz dışardan millete kolay geliyo yaşayan biliyooo
fatos canim o eczacidan bizde alabilirmiyiz...
canan bende hasta olim baska bisi istemiyrm karmim sisti sisti resmen 7 aylik hamileykenki karnim gibi...
offf tirsiyorum
fatos canim o eczacidan bizde alabilirmiyiz...
canan bende hasta olim baska bisi istemiyrm karmim sisti sisti resmen 7 aylik hamileykenki karnim gibi...
offf tirsiyorum
Fatoş hanım maşallah senin kızlara yaw.
Birde canım milupa stil tee mi bu sütü arttıran.Kimmiş tek göğsünden 200 cc sağan yav.
Ah canım hiç olmazsa sıpaları kayınvaldene bırakıp eşinle 2-3 saatliğine de olsa çarşıya çıkabilme olanağın varmış...benim o lüksüm de yok........:çok üzgünüm:
Allah hepimize kolaylık versin.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?