Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canannnnn neden selam sabah vermiyon kk dan tlf dan çekiyom seni burdanda uğraşamamı deyyonnnnnnnnnnnn
aşk olsun canım arkadaşlar birbirini her zaman dinler
sen yoktun bend eo yüzden yüzden
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ayy evin halini görseniz varya kaçma istersiniz bend eöyleyaptım dışarı kaçamadığıma göre siizn yanınıza kaçtım pöfff
nabersiniz herkes iyi manın amanın maşallahhhh:icecream::icecream:

şuanda arkadaşıma bir koca ayarlamaya çalışıyorum hahaha çocuğu aradım sizmisiniz diyor hahha aytunç duysa beni vuracakkkkkkkkkkkkkkk

benim evde aynı

1- yatak toplanmayı bekliyor...

2- kahvaltı tepsisi öylece duruyor...

3- dün gece çocukların çamaşırlarını sermiştim. toplanmayı bekliyor

4- yemek yok

sallamayı bıraktığım anda vıyaklıyorlar... 2 tane anadizi var ikisinin ucunada birer kalın kurdele bağladım çekiştirip duruyorum.. ipler benim elimde gibi görünsede ipler onlarda oynatıyorlar saolsunlar :) eşim gelene dek ben bişi yapamıyorum valla....

benimde yemeğm yok vallaha fatoş hanım
dün de yapmadm çay patates kızartması ile akşam yemeği yaptık
şimdidde tatlı yapcam yemek yok vallaha
akşam ola hayrola
bimde gül mantı satılıyo tadı güzel oluyo 1 paket ondan yaparım valşlaha yoramam kendimi

bende tatlı yapmaya karra verdim tatlı yapcam başlarım diyete yawww

ne tatlısı yapıcan canım? benimde canım ekler pasta istemşti kızlar uyuyodu tam yapma moduna girmiştim bi baktım margarin yok. tereyağla olmazmıki dedim.. kokar diye yapamadım... eti tutku vardı ondan yedim çaresizce kaydirigubbakcemile3

bende poaça çay nutella yedim dün.. eşimde annesi kereviz koymuştu ondan yedi (hamileliğimde o kereviz kokusu yüzünden az çıkarmadım o yüzden şimdi ağzıma süremiyporum ((

Selam kızlara.s.Henüz doğurmadım,umarım 2 hafta daha dayanırız..
Hepinizin türlü türlü dertleri var,bazen okuyamıyorum bile o kadar çok yazıyorsunuz ki....Ama bu sorunları çoğu evde ebeveynlerle birlikte yaşamaktan kaynaklı sanıyorum....Allah yardımcınız olsun
Kızlar karnım ara ara sertleşiyor,hareketlerini de fazla hissedemiyorum,normal mi sizce?Kontrollerimizi haftada bire düştü,salı günü doktoruma da sorucam elbette..

Bir de merak ediyorum ,gün alıp mı doğum yaptınız;yoksa erken mi geldiler?Nasıl anladınız?Sancı ya da su mu geliyor?Öfff çok soru soruyorum ama kusuruma bakmayın..Anne olunca daha da çok sorarım

ben kontrole gittiğmde sancım başladı, suyum geldi doğurdum.. 16 temmuzda doğurcaktım güya... evlilik yıldönümümüzdü... ama sürpri,z yaptılar sempatiksalakcinni

ben 1 haftadır birini kucağımda veye sallanan beşikte öbüürnü ayağımda uyutuyorum, eşşek sıpaları 30 dk. sonra uyanıyorben de uyananı hemen ayağıma alıp tekrar uyutuyorum.. olumunekankayizsmile

aynen ya, benimki de kış geldi ya döndüler bursa ya koca yaz gelmedi şimdi evde canı sıkılıo habire gelem de sen şu işini yap buran tozlu şuran dağınık topla diye emirler veriyo yahu geçen hafta çççok hastaydık , uykusuzduk canım iş falan isemedi sen mi karrar vercen benim ne zaman iş yapçağıma dedim, eşim de dedi annemi çağır da sen iş yap bi patlarsın ona, ulen dedim koca yaz annen mi geldi ben iş yaparken, ütüsüz mü kaldın, aç mı kaldın, çocklarına mı bakılmadı senin gönlün mü yapılmadı ee daha ne istiyon, ben bilirim ne zaman iş yapacağımı karışmayın be dedim.. ay sinir ya, sddün kuzularım iidi maşallah ben cam sildim toz aldım yemek yaptım perde yıkadım canım yerindeydi uykusuz ve yporgun değildim bak yaptım.. bugün de saat 12 oldu kızları uyutup tam ütüye girişecektim hevesim gelmişken çat kapı kaynanam .. bi tepem attı. tümiştahımkaçtı sinir oldum, hanım kendince plan yapmış kocasını camiye geçirmiş camiden sonra da gel demiş, ohh ne ala.. ay sinir oldum ne bilim onların planı plan seninkiler b.ktan.. neyse şimdi gittiler, yok ev çok sıcakmış, yok çok giydirmişim kızları,yok öyle meyve yedirmiycek mişim, yok daha uykulları gelmemiş uyutmıycak mışım, sonunda pataladım sen hergün yanımda mısın ki biliyorsun.. bir de çikolata getirmiş kızlara yahu daha erken çikolata zamanı mı hadi kırılmsınlar diye birer tane yedirdim az gelmiş daha yedirecek mişim.... poooffff...

merhaba güzeller
canlı canlı erenzeyno,kevser,kirpi
banttan yayın diğer anneler
hayırlı cumalarrrrrrr

merhaba canımm..

bence onlara kargana dıyelım yarın bı gun bızde olcaz kaynana ama anlayıslı bı kaynana olucama emınım ama ıyı olanlarıda tenzii ederım

aman olamayız be alayış farkliii düzen farkliii insan farkliii..

canım zamanla düzelecekler boşver ev işini önemli olan kuzuların huzuru, mükemmel anne değil mutlu anneye ihtiyaçları var..

bende tatlı yapmaya karra verdim tatlı yapcam başlarım diyete yawww

ne tatlısı yapçan kız ben de yapayım, canım istiyor ama ne yapsam bilemedim..

bende poaça çay nutella yedim dün.. eşimde annesi kereviz koymuştu ondan yedi (hamileliğimde o kereviz kokusu yüzünden az çıkarmadım o yüzden şimdi ağzıma süremiyporum ((

ahhh nutellaaa...vazgeçilmezimmm cokacimcoook

canancım müsaitmisin arıycamm
ara canım müsaidim

karnındakş hareketler normal canım rahim kendini doğuma hazırlıyor

evttt
tatlımın kremasını yaptım ucundan acukta evi topladım hadi bakalımmm

ben kontrole gittiğmde sancım başladı, suyum geldi doğurdum.. 16 temmuzda doğurcaktım güya... evlilik yıldönümümüzdü... ama sürpri,z yaptılar sempatiksalakcinni
En azından hastanede denk gelmiş..Bakalım benim nasıl olacak?
ara canım müsaidim

karnındakş hareketler normal canım rahim kendini doğuma hazırlıyor

evttt
tatlımın kremasını yaptım ucundan acukta evi topladım hadi bakalımmm
Normal sanırım evet..Ama hareket edemiyor yavrularım sanki,beni de sıkıştırıyorlar bolca tabii..Kafaları aşağıga,popolarını dayıyorlar ki sorma

evet canım öyle zor ki yalnız yaşamaya alışmışız birileriyle aynı evi paylaşmak ortak noktada birleşmek çok zor.. ama en zoru da mecbur olmak, elin mahkum oluyor bazen, insana muhtaç oluyorsun iki bebek olunca, ne onlarla ne onlrsızolmuyor.. sen nasıl bakacaksın, annenler yakının da mı?

ara ara sertleşmeeler normal ama kasılma olmasın dikkat et, kasılma da göbek deliğinin yanları top gibi oluyor elini bastırıyorsun girmiyor bazen ağrılı bazen ağrısız oluyor, zamanları aralıkları kontrol et 10 dk. da bir kasılıyorsa dr.unu ara..

benim 1ocakta gün vermişti dr. ama 12 aralıkta geldiler, hafif kahverengi kan geldi doğum nişanıymış, sonra hemen dr.a gittik yatırdı ertesi gün de kpntrol altında tuttu ve 2 günsonra kanama artınca sezeryana aldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…