aşk olsun canım arkadaşlar birbirini her zaman dinlerlannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canannnnn neden selam sabah vermiyon kk dan tlf dan çekiyom seni burdanda uğraşamamı deyyonnnnnnnnnnnn
aşk olsun canım arkadaşlar birbirini her zaman dinler
sen yoktun bend eo yüzden yüzden
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ayy evin halini görseniz varya kaçma istersiniz bend eöyleyaptım dışarı kaçamadığıma göre siizn yanınıza kaçtım pöfff
nabersiniz herkes iyi manın amanın maşallahhhh:icecream::icecream:
hnmlar sallyın ya sankı onlaramı guvenıp dogurduk
catır catır dogurduk aslanlar gıbıde buyuturuz alımallh
bende tatlı yapmaya karra verdim tatlı yapcam başlarım diyete yawww
benimde yemeğm yok vallaha fatoş hanım
dün de yapmadm çay patates kızartması ile akşam yemeği yaptık
şimdidde tatlı yapcam yemek yok vallaha
akşam ola hayrola
bimde gül mantı satılıyo tadı güzel oluyo 1 paket ondan yaparım valşlaha yoramam kendimi
vallaha olayım be zati hastayım sen ne haltlar çeviriyon bakimm
çöpçatan birsen
Selam kızlara.s.Henüz doğurmadım,umarım 2 hafta daha dayanırız..
Hepinizin türlü türlü dertleri var,bazen okuyamıyorum bile o kadar çok yazıyorsunuz ki....Ama bu sorunları çoğu evde ebeveynlerle birlikte yaşamaktan kaynaklı sanıyorum....Allah yardımcınız olsun
Kızlar karnım ara ara sertleşiyor,hareketlerini de fazla hissedemiyorum,normal mi sizce?Kontrollerimizi haftada bire düştü,salı günü doktoruma da sorucam elbette..
Bir de merak ediyorum ,gün alıp mı doğum yaptınız;yoksa erken mi geldiler?Nasıl anladınız?Sancı ya da su mu geliyor?Öfff çok soru soruyorum ama kusuruma bakmayın..Anne olunca daha da çok sorarım
tünaydın gızlarrrrrrrrrr noruyonuz
benı sorarsanız bu kuzular nobetlese vyaklıyolar anneyı yıldırma operasyonundalar dun oghlum tum gun agladı bugunde cadım aglıo uyumuo kılo alıola artık 5 ı gectıler 3 bucuk aylık olduk duzeltılmıs 1 bucuk ıyıdır sanırım yanaklar elma elma ısırmalık oldu bu bebelerı bole gorcen deseler ınanmazdım
eeee sızın kuzucuklarbuyuyolarmı ya sızınkıler gunde kaç saat uyuyolar uyutma teknıklerınız nedır kuzular uykususluktan suzuluo ama uyumuolar neden olabılırkı hele kızım uesıl yesıl bakıo gozume bırde rengı cok beyazladı bır kaç gundur neden olabılırkı
herkesı cok cok opup bahrıma basıyorum :)))) kndınıze çok cicişşşşş bakın bebıslerıde opun yerıme okış
gecmıs olsun dırımkızı kaynanayı kaynar kazana atmalı demıs atalar bosa konusmamıs rahatsızmı olmus hanım aga kımse bızı dusunmuor ya varsa yoksa baskalarının rahatı bız ne cekıyoz ne durumdayız umru deıl kımsenın hem ew hem koca hem 2 bebe azfedersınız azımıza edılıo omrumuzden omur gıdıo her tarafa bız yetısıoruz herkes as beklıo hızmet beklıo saygı beklıo bızse bunca temponun ıcınde azcık gergın olsak suc oluo agızlara sakız oluoruz kımse dedımız ne sormuo kımse dusunmuo sankı bız patlıcan tasıoz bogrumuzdew aaaa yeterın be alayına ısyan
merhaba güzeller
canlı canlı erenzeyno,kevser,kirpi
banttan yayın diğer anneler
hayırlı cumalarrrrrrr
bence onlara kargana dıyelımyarın bı gun bızde olcaz kaynana ama anlayıslı bı kaynana olucama emınım ama ıyı olanlarıda tenzii ederım
benim evde aynı
1- yatak toplanmayı bekliyor...
2- kahvaltı tepsisi öylece duruyor...
3- dün gece çocukların çamaşırlarını sermiştim. toplanmayı bekliyor
4- yemek yok
sallamayı bıraktığım anda vıyaklıyorlar... 2 tane anadizi var ikisinin ucunada birer kalın kurdele bağladım çekiştirip duruyorum.. ipler benim elimde gibi görünsede ipler onlarda oynatıyorlar saolsunlar :) eşim gelene dek ben bişi yapamıyorum valla....
bende poaça çay nutella yedim dün.. eşimde annesi kereviz koymuştu ondan yedi (hamileliğimde o kereviz kokusu yüzünden az çıkarmadım o yüzden şimdi ağzıma süremiyporum((
ara canım müsaidimcanancım müsaitmisin arıycamm
Hepinizin türlü türlü dertleri var,bazen okuyamıyorum bile o kadar çok yazıyorsunuz ki....Ama bu sorunları çoğu evde ebeveynlerle birlikte yaşamaktan kaynaklı sanıyorum....Allah yardımcınız olsun
Kızlar karnım ara ara sertleşiyor,hareketlerini de fazla hissedemiyorum,normal mi sizce?Kontrollerimizi haftada bire düştü,salı günü doktoruma da sorucam elbette..
Bir de merak ediyorum ,gün alıp mı doğum yaptınız;yoksa erken mi geldiler?Nasıl anladınız?Sancı ya da su mu geliyor?Öfff çok soru soruyorum ama kusuruma bakmayın..Anne olunca daha da çok sorarım
En azından hastanede denk gelmiş..Bakalım benim nasıl olacak?ben kontrole gittiğmde sancım başladı, suyum geldi doğurdum.. 16 temmuzda doğurcaktım güya... evlilik yıldönümümüzdü... ama sürpri,z yaptılar sempatiksalakcinni
Normal sanırım evet..Ama hareket edemiyor yavrularım sanki,beni de sıkıştırıyorlar bolca tabii..Kafaları aşağıga,popolarını dayıyorlar ki sormaara canım müsaidim
karnındakş hareketler normal canım rahim kendini doğuma hazırlıyor
evttt
tatlımın kremasını yaptım ucundan acukta evi topladım hadi bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?