Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

medine nerede oturuorsun cnm sen

doktorum gördüm seni aşağda selam nasılsın

canım msj nı şimdi gördüm....Allah yardımcın olsun ve etrafındakilere merhamet versin...umarım sıkıntılarını kısa sürede atlatır ve yeni evine çıkarsın...ben yardımcım olduğu halde bazen çıldırıyorum...Benim kızlarımda hasta gibi...burunları akıyor ateşleri yok ama keyifleride yok...ben ilaç verme taraftarı olmadığımdan ilaçsız atlatmaya çalışıyoruz bakalım...inşallah bütün hasta kuzular en kısa zamanda iyileşir....

cnm öncelikle hayırlı olsun cnm
benimde bebeklerim doğdunda sarılık oldular biri birkere fototerapi aldı
diğeri ise 1 2 gün .....bana verdiklerinde sarılığı 14 dü evde iyi bakarsan verelim dediler..

benimde kuzum yemiyordu....ama zorla cnm sırtım tutuluyordu...ama burnunu sıkardım ayağını sıkardım ona 2 saatte bir 60 cc içirirdim...zaten sarılığı düşünce yiyolar...

sütüne gelince demekki doyurucu değil cnm o yüzden mama destekli git demiş doktor
yada kaç saatte ne kadar yedirdiğinin hesabı tutmak için demiştir...

evet çevre insanı bunalıma sokuor ama aldırş etme he de geçsin
yada iki çocuğunuz yok konuşmayın de

amin cnm yaaa........aslında şu ev işim çözülse kimselere bu kadar ihtiyaç duymayacağım....yeni evimle huzura kavuşacağımı düşünüyorum...

sizede geçmiş olsun ...bizde 5 gün aferim kullandık ama çocuk dahada kötüye gitti...
ağzının içinde et beni gibi beyaz beyaz şeyler çıkmış.....bi pomat verdi...birde ön diş etlerinin ucu morarmış....offffffffff kuzumu gördükce bunalıyorum valla kendimi suçluyorum bakamıyorum da oluyor diyeeeeeeeeeee

bize gelelim kızlar gece güzel güzel uyuduk..sabahta alişin ağlaması ile kalktım kuzumun üstüne biberondan süt dökülmüş..çok mız mızzz zorla üstünü değiiştirdim....ağzının içindeki yaralar artmış pomat iyi gelir umarım....bende öksürüyorum acayip şekilde antibiyotiğe devam etmeliyim kestim 2-3 tane içip...
sabahta annem vız vzz yapmasın diye çayı koydum...bulaşık makinasında temiz bulaşık vardı çocuklarla bulaşık yerleştirdim..oda eline almış yağ sökücü dolap siliyor delirtiyor beni ...kahvaltı edeceğiz...çocuklara yemek vereceğim hiççç başka sevdada...sofrayı kurdum...oda komşu heyetini topladı kahvaltı yapıyoz...oturmuş aaa şunu ver birsen..çay dök birsen ....çocuk gitmiş birsen....ülen bi yemek yiyemedim...kalktık sofradan bulaşığı attım makinaya o çay içiyor hala....yine bişey buyurdu kucağımda aliş uyutmaya gidiyorum...aaaaaaaaaaaaa dedim ne köşeye oturdun da bişiler buyuruyorsun sen dedim..kalk hiç sesi çıkmadı....

kimseler yok yaww bende giyineğim markete gideyim alişime kavanoz meyvesi alacağım
ömerime muz alacağım....güzel bir fırın var orada taze ne var bakem ....öğleden sonra halam gelecek...

öperim siziiii

takip ettiğim kadarıyla dırım tek başına bakmıyor diye biliyorum.ara ara gidip annesinde kalıp ,sıpaları annesine emanet edip dışarı tek başına dışarı çıkmıyormuydu ?? bilmiyorumkismile

mecburiyetten gidiyor canım annesine, eşinin şehirdışında olduğuzamanlarda..

kızlar benim 4 gündür günüm geciyo ikinci adetim olucak olamadım bir türlü korktum tset yaptım yok cıktı sizdede böyle bişi olan varmı

canım, işk 6 ay benim de hep gecikmeli oldu, zamanla dzene giriyor.

canım çoook geçmiş olsun... nolur sen de dikkat et kendine..

ah be kuzum bee.. keşke yakınlarında olabilseydik..

canım aynenya, ben kızların bayram harçlıını tuttum bi köşede, kurban bayramında da 2. ye toplıycam üzerine de ekleyip peşin alıcam o armor modelini peşin 450 ye bırakıyorlar burada..

fatma kevser 200 cc sağıyormuş cnm hay maşallahhhhhhhhhhhhhhhh benim en büyük rekorum 100 oldu haha

ah canım çok sütüm vardı ama bıraktılar ki cadılar.. sağ sağ o da baş edemedim.. 5 ay emdiler bıraktılar, hala süt geli azcık azcık elleyince.. ama ben çok komposto içtim hergün 5 litreye yakın ayva kompostosu içtim.

canım Allah yardımcınız olsun, çok zor hakkatten,sen bol bol sıvı tüket, anne sütü toplar çocuğu boşver mamayı bence, benim damla da 1997 doğdu 2. gün 1700 e düştüğ o gece hep emzirdim ertesi gün 2080 oldu ve çıktık hastaneden, darısı başına inş.

canım ya, dr.lar hiç ilaç vermek istemiyor ama iyileşeemiyorlar ilaçsız da, zaten bakımları tek başına çok zor oluyorbir de hasta oldukarında uykusuzluk mızmızlık, dr.a peşin peşin söylüyorum nolur ilaç ver diye..

offfff... "ha gyet güzelim gayret, biter elbet bu yağmur sabret..."

tünaydın gızlarrrrrrrrrr noruyonuz
benı sorarsanız bu kuzular nobetlese vyaklıyolar anneyı yıldırma operasyonundalar dun oghlum tum gun agladı bugunde cadım aglıo uyumuo kılo alıola artık 5 ı gectıler 3 bucuk aylık olduk duzeltılmıs 1 bucuk ıyıdır sanırım yanaklar elma elma ısırmalık oldu bu bebelerı bole gorcen deseler ınanmazdım
eeee sızın kuzucuklarbuyuyolarmı ya sızınkıler gunde kaç saat uyuyolar uyutma teknıklerınız nedır kuzular uykususluktan suzuluo ama uyumuolar neden olabılırkı hele kızım uesıl yesıl bakıo gozume bırde rengı cok beyazladı bır kaç gundur neden olabılırkı

herkesı cok cok opup bahrıma basıyorum :)))) kndınıze çok cicişşşşş bakın bebıslerıde opun yerıme okış

gecmıs olsun dırımkızı kaynanayı kaynar kazana atmalı demıs atalar bosa konusmamıs rahatsızmı olmus hanım aga kımse bızı dusunmuor ya varsa yoksa baskalarının rahatı bız ne cekıyoz ne durumdayız umru deıl kımsenın hem ew hem koca hem 2 bebe azfedersınız azımıza edılıo omrumuzden omur gıdıo her tarafa bız yetısıoruz herkes as beklıo hızmet beklıo saygı beklıo bızse bunca temponun ıcınde azcık gergın olsak suc oluo agızlara sakız oluoruz kımse dedımız ne sormuo kımse dusunmuo sankı bız patlıcan tasıoz bogrumuzdew aaaa yeterın be alayına ısyan

bende evdekiyle gece nöbetindeydim hala huysuz miyav miyav hiç durmuyor erenzeynom
öyle bir formül varsa bana da verin fişide yokki bunalınca çeksek

Son düzenleme:
sorma benim bir oğlum hala küvezde evdekiyle avunuyorum 1 haftalığına geldi kaynanam durmadan iğneli laf sokuyor yok hamileyken bunu dedin kırıldım,yok lohusayken kayınpederini,kaynını istemedin zaten her iş bende yardım yok bolbol laf eşime dedim diğer bebek çıkmadı benim ihtiyacım yok oda gönderdi annesini

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım boşver...hepsi aynı belki bizde böyle olacağız.ayy bilemiyorum....

neyse şuan keyifliğim...rahatım...azcık huzurum var...kayganalardan bahsetmeyelimmm

bizim doğumgünümüze 5,5 ay kaldı şaka maka yaaaa.......bu sefer neler yapsam diye düşüneyim ......yeni araştırmalara gireyim hahahaa :))

bence onlara kargana dıyelım yarın bı gun bızde olcaz kaynana ama anlayıslı bı kaynana olucama emınım ama ıyı olanlarıda tenzii ederım

Kendi çocuklarına nasıl bakmışlar ??? Allah Allah...:1shok:

alışmıyayım, ikide bir bırakmıyayım diye böyle yapmışta olabilirler kaydirigubbakcemile3

Yuh demek istiyorum çok afedersin,o kadar hesap kitap yapar mı insan torunları için ...:bbo:

insanda vicdan olur ya hani tecrubesiz insanlar olsa hadi diyeceğim ama tecrubesiz biri bile o kadar da umursamaz olmaz olamaz beee....:1no2:.

Son düzenleme:

görümcemin 2 çocuğuna baktı. ben annemle aynı şehirde değilim diyoki gelsin annen baksın sen çalış...

2 erkek kardeşim var birisi 26 yaşında hadi kendini idare eder diyelim ama yemek yapmasını falan bilmezki, diğer erkek kardeşim 12 yaşında oda çocuk daha ve bide babam var tabi oda kundaktaki bebeden farksız aşırı mızmız ve titiz... nasıl derim ona gel benim çocuklarıma bak. bu bencillik olmazmı...

ben valideye kızının çocuğuna nasıl baktıysan bunlarada bak dicem diye ben doğum yaptığım hafta bakmayı bıraktı :))))))))))) kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…