medine nerede oturuorsun cnm sen
doktorum gördüm seni aşağda selam nasılsın
selamlar.. 13 günlük anneyim oğullarım 2280 ve 2220 gram doğdular.. sarılıktan 24 saat fototerqpi aldık 6. günümüzde.. değerler düşünce ece döndük yemeleri daha da arttı ama dünkü kontolde oğullarımın 2300 ve 2080 gram olduklarını ve sarılıklarının da tekraqr fototerapi öncesindeki değere yükseldiğini gördükçç sütüm çok olduğu halde doktorum nenatal mama yazdı.. 60 ml vereceksin bir öğünce mamayla bir öğünde emzirerek besleyeceksin dedi.. emmeleri de az mamayı da en fazla 30 ml içiyorlar.. ne yapacağımı bilmiyorum cmt kontrol var değerler beslenmeyle düşmezde yine küveze gideceğiz... ben 30 mlyi zor yediriyorum kusuyorlar hemen nasıl 60 ml içirebilirim ki... 2 saate bir besliyorum uyku falan gözümde değil yeter ki yesinler...
sizler sarılık yaşadınız mı? sizce daha ne yapmalıyım( resmen bunalıa girdim.. lohusa depresyonu diye bi şey yok aslında çevredekiler insanı depresyona sokuyor kendini yetersiz hissettiyor (
canım msj nı şimdi gördüm....Allah yardımcın olsun ve etrafındakilere merhamet versin...umarım sıkıntılarını kısa sürede atlatır ve yeni evine çıkarsın...ben yardımcım olduğu halde bazen çıldırıyorum...Benim kızlarımda hasta gibi...burunları akıyor ateşleri yok ama keyifleride yok...ben ilaç verme taraftarı olmadığımdan ilaçsız atlatmaya çalışıyoruz bakalım...inşallah bütün hasta kuzular en kısa zamanda iyileşir....
takip ettiğim kadarıyla dırım tek başına bakmıyor diye biliyorum.ara ara gidip annesinde kalıp ,sıpaları annesine emanet edip dışarı tek başına dışarı çıkmıyormuydu ?? bilmiyorumkismile
kızlar benim 4 gündür günüm geciyo ikinci adetim olucak olamadım bir türlü korktum tset yaptım yok cıktı sizdede böyle bişi olan varmı
güzel şeyler yazayım dedim ama olmuyor kızlar gece 10.30 da yatan alişim gece 1 de kalktı sabah 6 kadar uyumadı hep ağladı benide istemiyor babasını istior.....bu kadar ağlayan çocuğa kaynanam hiççç kalkmadı......kaynım bile kalktı....neyse sabah 8.30 uyandı aliş ömer....bardak kırmışlar kaynana söyleniyor.....kalktım temizledim....o gitti tahlil vermeye ben onları besledim...kaynımla kahvaltı yaptım aliş yine ağlıyor....bi baktım ağzınn içinde yaralar var hemen hazırlandım kaynımda yardım etti sağolsun hastaneye geldim...ömeri anneme bırakıp gittik bronşiyolit başlangıcı dedi... doktor 39.8 atesi vardı hemen iğne yapıldı bekliyorum düşmüyor...bi düştü 37.5 biraz daha bekleyin dedi doktor o ara iğenin etkisi ile uyudu aliş bidaha ölçüldü ateşi 38.5 doktorumuz korktu sonra düştü allahtan..
anneme geldim komşu heyeti toplanmış..herkes ömeri bırak öyle git dedi...aksama eve gidecektim....ama alişim yine 39 terece oldu ..şimdi kaynananın yanına gidersem....çocuklara bakmaz bir kap yemek yapmaz....annemde çocuk azcık toplanana kadar kal dedi...olmadı c.tesi gideriz...
haftaya eşim yok annem gelir kalırım 1-2 gün dedi.....
şimdide başım çok dönüyor tansiyonum düşmüş 9-6 olmuş.....bende hastayım öksürüyorum halada
bizden böleeeeeee
ayşeciğim üzülme bende aynı kimse gelmek istemiyor 93 gündür 1 bebeğim küvezde bugün görüş vardı görmeye gidemedim çünkü evdekini bırakacak kimse yok
garip kuşun yuvasını Allah yapar o bize tardım eder canım
başım ağrıyor hasta oluyorum kociş yattı ben ve çocuklarım var her zamanki gibi
oto koltuğu bakıyom hala alamaıdm yaww
e bebekte 500 lira bonus ilşe alışveriş yapana 100 lira bonus veriyolarmış aklıma yattı ama kraftın armor modelini almayı düşünüyom ama hala araştırmdayım o koltuk 300 lira iki tane 600 lira 10 taksit yapsalar ayda 60 lira kapı taksidi var bide 135 lira anam taksitlerde hiç bitmiyoki
fatma kevser 200 cc sağıyormuş cnm hay maşallahhhhhhhhhhhhhhhh benim en büyük rekorum 100 oldu haha
selamlar.. 13 günlük anneyim oğullarım 2280 ve 2220 gram doğdular.. sarılıktan 24 saat fototerqpi aldık 6. günümüzde.. değerler düşünce ece döndük yemeleri daha da arttı ama dünkü kontolde oğullarımın 2300 ve 2080 gram olduklarını ve sarılıklarının da tekraqr fototerapi öncesindeki değere yükseldiğini gördükçç sütüm çok olduğu halde doktorum nenatal mama yazdı.. 60 ml vereceksin bir öğünce mamayla bir öğünde emzirerek besleyeceksin dedi.. emmeleri de az mamayı da en fazla 30 ml içiyorlar.. ne yapacağımı bilmiyorum cmt kontrol var değerler beslenmeyle düşmezde yine küveze gideceğiz... ben 30 mlyi zor yediriyorum kusuyorlar hemen nasıl 60 ml içirebilirim ki... 2 saate bir besliyorum uyku falan gözümde değil yeter ki yesinler...
sizler sarılık yaşadınız mı? sizce daha ne yapmalıyım( resmen bunalıa girdim.. lohusa depresyonu diye bi şey yok aslında çevredekiler insanı depresyona sokuyor kendini yetersiz hissettiyor (
canım msj nı şimdi gördüm....Allah yardımcın olsun ve etrafındakilere merhamet versin...umarım sıkıntılarını kısa sürede atlatır ve yeni evine çıkarsın...ben yardımcım olduğu halde bazen çıldırıyorum...Benim kızlarımda hasta gibi...burunları akıyor ateşleri yok ama keyifleride yok...ben ilaç verme taraftarı olmadığımdan ilaçsız atlatmaya çalışıyoruz bakalım...inşallah bütün hasta kuzular en kısa zamanda iyileşir....
bize gelelim kızlar gece güzel güzel uyuduk..sabahta alişin ağlaması ile kalktım kuzumun üstüne biberondan süt dökülmüş..çok mız mızzz zorla üstünü değiiştirdim....ağzının içindeki yaralar artmış pomat iyi gelir umarım....bende öksürüyorum acayip şekilde antibiyotiğe devam etmeliyim kestim 2-3 tane içip...
sabahta annem vız vzz yapmasın diye çayı koydum...bulaşık makinasında temiz bulaşık vardı çocuklarla bulaşık yerleştirdim..oda eline almış yağ sökücü dolap siliyor delirtiyor beni ...kahvaltı edeceğiz...çocuklara yemek vereceğim hiççç başka sevdada...sofrayı kurdum...oda komşu heyetini topladı kahvaltı yapıyoz...oturmuş aaa şunu ver birsen..çay dök birsen ....çocuk gitmiş birsen....ülen bi yemek yiyemedim...kalktık sofradan bulaşığı attım makinaya o çay içiyor hala....yine bişey buyurdu kucağımda aliş uyutmaya gidiyorum...aaaaaaaaaaaaa dedim ne köşeye oturdun da bişiler buyuruyorsun sen dedim..kalk hiç sesi çıkmadı....
sorma benim bir oğlum hala küvezde evdekiyle avunuyorum 1 haftalığına geldi kaynanam durmadan iğneli laf sokuyor yok hamileyken bunu dedin kırıldım,yok lohusayken kayınpederini,kaynını istemedin zaten her iş bende yardım yok bolbol laf eşime dedim diğer bebek çıkmadı benim ihtiyacım yok oda gönderdi annesinigecmıs olsun dırımkızı kaynanayı kaynar kazana atmalı demıs atalar bosa konusmamıs rahatsızmı olmus hanım aga kımse bızı dusunmuor ya varsa yoksa baskalarının rahatı bız ne cekıyoz ne durumdayız umru deıl kımsenın hem ew hem koca hem 2 bebe azfedersınız azımıza edılıo omrumuzden omur gıdıo her tarafa bız yetısıoruz herkes as beklıo hızmet beklıo saygı beklıo bızse bunca temponun ıcınde azcık gergın olsak suc oluo agızlara sakız oluoruz kımse dedımız ne sormuo kımse dusunmuo sankı bız patlıcan tasıoz bogrumuzdew aaaa yeterın be alayına ısyan
gecmıs olsun dırımkızı kaynanayı kaynar kazana atmalı demıs atalar bosa konusmamıs rahatsızmı olmus hanım aga kımse bızı dusunmuor ya varsa yoksa baskalarının rahatı bız ne cekıyoz ne durumdayız umru deıl kımsenın hem ew hem koca hem 2 bebe azfedersınız azımıza edılıo omrumuzden omur gıdıo her tarafa bız yetısıoruz herkes as beklıo hızmet beklıo saygı beklıo bızse bunca temponun ıcınde azcık gergın olsak suc oluo agızlara sakız oluoruz kımse dedımız ne sormuo kımse dusunmuo sankı bız patlıcan tasıoz bogrumuzdew aaaa yeterın be alayına ısyan
sorma benim bir oğlum hala küvezde evdekiyle avunuyorum 1 haftalığına geldi kaynanam durmadan iğneli laf sokuyor yok hamileyken bunu dedin kırıldım,yok lohusayken kayınpederini,kaynını istemedin zaten her iş bende yardım yok bolbol laf eşime dedim diğer bebek çıkmadı benim ihtiyacım yok oda gönderdi annesini
merhaba güzeller
canlı canlı erenzeyno,kevser,kirpi
banttan yayın diğer anneler
hayırlı cumalarrrrrrr
bıraktım canım ama geldiğimde ikisininde bezleri taşmış, kusmuklarından yakaları ıslanmış, ve taa ben giderken yaptığım mamayı yiyorlardı... yani zorunlu kalmadıkça bırakmam. gerçekten giyecekleri üst kıyafetleri yoktu küçüldü hepsi. arabamız olsa ya da bebek arabasında duracak kıvamda olsalar bırakmam kuzularımı... zaten içim içimi yedi çarşıdayken... :sinifsinif:
Kendi çocuklarına nasıl bakmışlar ??? Allah Allah...:1shok:
alışmıyayım, ikide bir bırakmıyayım diye böyle yapmışta olabilirler kaydirigubbakcemile3
Yuh demek istiyorum çok afedersin,o kadar hesap kitap yapar mı insan torunları için ...:bbo:
insanda vicdan olur ya hani tecrubesiz insanlar olsa hadi diyeceğim ama tecrubesiz biri bile o kadar da umursamaz olmaz olamaz beee....:1no2:.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?