Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

ayyyy söylemeyi unuttum
bugün oğluşuma yemek yedirirken cadı kızım bi çıktı kemalın stüne parmaını gözüne bi soktu çocuğun gözüne kan oturdu yaww canım sıkıldı
bu arada oğlum kendi kendine alkış yapmayı öğrendi

dilemma dediğin şey kasılma sanırım ve kasılma olurken bebekler hareket etmez kısacası bebeklerde rahimde kendini doğuma hazırlıyor

dırımım rüyamda seni gördüm, ev almışsınız ama senin ev satılmamış daha, napalım diyordun 2-3 yıla kadar öderizbu evi kaynanam da ölecek zaten 3 evimiz olur dedik diyorsun...

Annem yeğenime bakıyor zaten,ilk iki hafta gelebilir,sonra kayınvalidem...40 ları çıkınca kendim de iyice alışmak adına,tek olmak istiyorum,her ne kadar zor olsa da..Bu sene çalışmayacağım,sırf bu yüzden....Alışmak zorundayım,bakalım doğsunlar da bir...Zaten ara ara kayınvalidem gelir,tek başına zaten.
Benim göğüslerimin altı sertleşiyor tam olarak,yani popoları var orda zaten..
ama dün gece göbek kısmım çok acıdı,dönerken falan ..epey tırstım

dilemmacım benim gibi doğurmada nasıl doğurursan doğur
cumartesi kontrolum vardı 28.hafta bitiyordu biraz akıntım ve bel ağrım vardı onları soracaktım doktoruma günlerden perşembeydi hiçbir sıkıntım yoktu kandil simitlerimi dağıttım,kocamı doyurdum,çayımızı içtik sahile gidecektik yoruldum şuraya bir uzanayım dememe kalmadı suyum geldi kendi doktoruma bile gidemedim ambulansla 2 hastane gezdik bilmediğim bir devlet doğumevinde geceyarısını geçe erken doğuma alındım spinal anestezi yapılırken bebeklerden biri normal doğmak üzereymiş uyuşturmadan kestiler sonra genel anestezi verdiler uyandığımda yoğunbakımdaydım çok şükür ikiside hayattalar
sen erken doğum haftalarını atlattın Allahtan hayırlı mutlu doğumların olsun inşallah

Tam ısırmalık zamanları yaaboshayallersmile
dırımım rüyamda seni gördüm, ev almışsınız ama senin ev satılmamış daha, napalım diyordun 2-3 yıla kadar öderizbu evi kaynanam da ölecek zaten 3 evimiz olur dedik diyorsun...

Canım sen mi ayva kompostosu içtin,sütün arttı..Öyle bişey okudum sanırım

kızlar ya bıse sorucam bnm kızım cok ısılık oluo daha gecenelrde oldu ewe gelınce tam gectı derken gene basladı neden bole oluo anlamadım hatır hutur oluo yuzu nemlendırıcı falan sursemmıkı

Senin doğum yaptığını duyunca çok şaşırmıştım...Erken olduğundan sanırım..Hastaneniz uzaktı sanırım,başka hastanede doğum yapmışsın.Çok zor şeyler atlattın sen,okudum hep,diğer oğlun ne zaman çıkıyor kısmetse,az kalmıştır inşallah canım

tarihinin en kalabalık dk.yaşıoruz sanırım 11 üye var

canancığım halam geldi bi akrabası ile çay keyfi yapıyoruz....

çocuğa arkadaşımın resmini yolladım..çocuk muhasebeciymiş

bankadayım dedi...tamam dönün siz bana dedim..bakimmm neler olacakkk

zuhahaha
kaynanayıda öldürmeden geçmemişsin haaaa
Tam ısırmalık zamanları yaaboshayallersmile

Canım sen mi ayva kompostosu içtin,sütün arttı..Öyle bişey okudum sanırım

evet tatlım sevimli ve yaramaz zamanları

hehe tam üstüne bastın koca tencerelerle ayva kompostosu içiyoduu
allahtan bıraktı yoksa böbrekler iflas edecektiii

kevserciğim şimdi gördüm kızz dimek ev almışız bende rüyamda gelinlik gördümmm herzaman iiyi bişey olur inş.hayırlısı olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hastanede bir bebek gördüm yüzü gözü isilik olmuştu dr ilaç falan vermemiş iz kalmasın diye
2 hafta sonra gördüğümde iyileşmişti yüzü
kendiliğinden geçer erenzeynocum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…