evet canım öyle zor ki yalnız yaşamaya alışmışız birileriyle aynı evi paylaşmak ortak noktada birleşmek çok zor.. ama en zoru da mecbur olmak, elin mahkum oluyor bazen, insana muhtaç oluyorsun iki bebek olunca, ne onlarla ne onlrsızolmuyor.. sen nasıl bakacaksın, annenler yakının da mı?
ara ara sertleşmeeler normal ama kasılma olmasın dikkat et, kasılma da göbek deliğinin yanları top gibi oluyor elini bastırıyorsun girmiyor bazen ağrılı bazen ağrısız oluyor, zamanları aralıkları kontrol et 10 dk. da bir kasılıyorsa dr.unu ara..
benim 1ocakta gün vermişti dr. ama 12 aralıkta geldiler, hafif kahverengi kan geldi doğum nişanıymış, sonra hemen dr.a gittik yatırdı ertesi gün de kpntrol altında tuttu ve 2 günsonra kanama artınca sezeryana aldı..
Tam ısırmalık zamanları yaaboshayallersmileayyyy söylemeyi unuttum
bugün oğluşuma yemek yedirirken cadı kızım bi çıktı kemalın stüne parmaını gözüne bi soktu çocuğun gözüne kan oturdu yaww canım sıkıldı
bu arada oğlum kendi kendine alkış yapmayı öğrendi
dırımım rüyamda seni gördüm, ev almışsınız ama senin ev satılmamış daha, napalım diyordun 2-3 yıla kadar öderizbu evi kaynanam da ölecek zaten 3 evimiz olur dedik diyorsun...
dilemmacım benim gibi doğurmada nasıl doğurursan doğur
cumartesi kontrolum vardı 28.hafta bitiyordu biraz akıntım ve bel ağrım vardı onları soracaktım doktoruma günlerden perşembeydi hiçbir sıkıntım yoktu kandil simitlerimi dağıttım,kocamı doyurdum,çayımızı içtik sahile gidecektik yoruldum şuraya bir uzanayım dememe kalmadı suyum geldi kendi doktoruma bile gidemedim ambulansla 2 hastane gezdik bilmediğim bir devlet doğumevinde geceyarısını geçe erken doğuma alındım spinal anestezi yapılırken bebeklerden biri normal doğmak üzereymiş uyuşturmadan kestiler sonra genel anestezi verdiler uyandığımda yoğunbakımdaydım çok şükür ikiside hayattalar
sen erken doğum haftalarını atlattın Allahtan hayırlı mutlu doğumların olsun inşallah
zuhahahadırımım rüyamda seni gördüm, ev almışsınız ama senin ev satılmamış daha, napalım diyordun 2-3 yıla kadar öderizbu evi kaynanam da ölecek zaten 3 evimiz olur dedik diyorsun...
Tam ısırmalık zamanları yaaboshayallersmile
Canım sen mi ayva kompostosu içtin,sütün arttı..Öyle bişey okudum sanırım
hastanede bir bebek gördüm yüzü gözü isilik olmuştu dr ilaç falan vermemiş iz kalmasın diye
2 hafta sonra gördüğümde iyileşmişti yüzü
kendiliğinden geçer erenzeynocum
sorularım hep havada kalıo ya neyse tecrubelı arkadaslar pek umursamıo sanırım canınız saolsun aeo opt herkesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?