Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Tam ısırmalık zamanları yaaboshayallersmile

Canım sen mi ayva kompostosu içtin,sütün arttı..Öyle bişey okudum sanırım

evet canım her sabah annemler 2 ayvayı doğrayıp kaynatıyorlardı 5 ltlik tencere de ben de gelip geçtikçe, hatta her emzirmeye kalkışımda lökür lökür içerdim.. çok sütüm var dı ama 5 ayda bıraktı cadılar..

kızlar ya bıse sorucam bnm kızım cok ısılık oluo daha gecenelrde oldu ewe gelınce tam gectı derken gene basladı neden bole oluo anlamadım hatır hutur oluo yuzu nemlendırıcı falan sursemmıkı

canım bişiy dokunuyor olabilir, emziriyor musun? emziren bi arkadaşım dr.una sormuştu yediği badem fındık fıstık geçmiş sütünden o dokunmuuş, kesince o da geçti..

Maşallah valla 5 ay ne güzel bir süre,hiç mama vermeden ne kadar süre sadece sütle idare edebildiler?

kızlar ya bıse sorucam bnm kızım cok ısılık oluo daha gecenelrde oldu ewe gelınce tam gectı derken gene basladı neden bole oluo anlamadım hatır hutur oluo yuzu nemlendırıcı falan sursemmıkı

kızzz bu havada ne isiliği başka bişey vardır sen dermatoloğa git derimm cnm

hehe napim dırımımı üzüyo,kabusum oldu karı :)

yok anacım böbreğe inemeden süt oluyordu yarım saatte bir emiyorlardı hem ikisini birden emziriyordum ya, o yüzden hiiç wc ye gitmiyordum hatta..
bakikisini de emzirdiğim fotomu koyem..

kevserciğim şimdi gördüm kızz dimek ev almışız bende rüyamda gelinlik gördümmm herzaman iiyi bişey olur inş.hayırlısı olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşallah canım güzel yüreklim.

sorularım hep havada kalıo ya neyse tecrubelı arkadaslar pek umursamıo sanırım canınız saolsun aeo opt herkesı

kızz alsanaalsanasmile ne demek havada kalıyo, cevapladuk ya hepümüz.. hımmmmklava:

İçerken abarttı öyleyseAma ben de içicem ,kararlıyım:)
iç iç canım..akannehir

sorularım hep havada kalıo ya neyse tecrubelı arkadaslar pek umursamıo sanırım canınız saolsun aeo opt herkesı
benimkiler isilik olmadı hiç
iç bol bolsüt olsun
benim nacizhane düşüncemi sorarsan süt kes,inlikle psikolojik ve emzirdikçe artan bişey süt için söylenen hiç bişi bende fayda etmedi ne komposto ne çaylar ne dereotu ne aktardan aldığım çaylar hiçbiri sütümü artırmadı
ne zaman çok su içtim benim sütün çok geldi ne zaman az içtim o zaman azaldı
bide tabi sağma olayım vardı sık sağdıkça daha çok gelirdi az sağdıkça azalardı
süt bünyedne bünyeyede değişiyor olabilir ama kimseye göre değişmeyen 2 gerçek emzireceksin ve bol sıvı tüketeceksin
Maşallah valla 5 ay ne güzel bir süre,hiç mama vermeden ne kadar süre sadece sütle idare edebildiler?
çocuğun iştahına ve snein gelen sütüne bağlı öncelikle
ama ilk amnalr az emdikleri için ilk zamanlar yetebilir
süt küser diye bi olay var ben çok inanırım
yani sen beyin olarak sütüm azaldı sütüm yetmiyor dediğinde gerçekten öyle oluyor
sen hep sütüm bol ve çocuklarıma yeter psikolojisine sahip ol
bunun bilimsel açıklaması da var gerçekten

Görüşürüz kızlar,ben çıkıyorum

5 ay, hiç mama almadılar vermeye çalıştık hani çok ağlıyorlardı açlar mı acaba diye ittiriyorlardı biberonu, 6. ayda da hep sağdım verdim ama damla biberon almadı hiç kaşık kaşık da olmadı ben de pes ettim malesef...çok yorulmuştum artık süt verecem diye boğuşmaktan..

ben takrar evlenecemdirim beni görmüşsündür

çüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş deyyommm

bak böle şeyler yazma şuan mesaj yoğunluğu var atlanmış olabilir burada herkes herkese cvp veriyorrrrrrrrrrr

içççç iççç bol bollll cnm ama stressiz ol bol bol dinlen cnm onlarada süt yaparr

:))))) sabırsız bı ınsanım saolun hatunlar bbıslerı opun yerıme dılemma sen dogurda ole opersın allah hayrlı dogumlar versın ınss bır avazda kurtul cnm

yok kız ısılık cok terlıo cokta sarmıorum ama oglumda ole bı sorn yok kız gecırıp gecırıp ısılık cıkarıo bole kızamık gıbı nokta nokta yuzunde vucudunda hatur hutur oluo sonrasenağlama

cnm havalar soğdu sen yinede götür derim benim alişimdede anlında kırmızı kırmızı
lekeler oldu götürdüm o yerdeki ter bezleri çok çalıştığından oluyormuş..

Görüşürüz kızlar,ben çıkıyorum
güle güleee

hehe napim dırımımı üzüyo,kabusum oldu karı :)

inşallah canım güzel yüreklim.

olumunekankayizsmileŞeniz

ben sey duymustum ama golden goat mıydı neydı kecı sutu maması anne sutune en yakın mama buymus emmeyen bebekelr ıcın kullaan oldumu kecı sutu maması ılk kez duydum

cokta terlıolar ya dr sart oldu buyuk ınsna gıbı kıyafetlerı su gıbı oluo battanıyesının dısına kadar bu ne bole terlemek dıorum

3 ay bıtınce yogurt suyu vırt zırt ver dıolardı ama ne bılım 3 bucuk aylık oldular bıde 2 ay erken dogum olunca ben 2 ay gecmı baslasam o halde acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…