Tam ısırmalık zamanları yaaboshayallersmile
Canım sen mi ayva kompostosu içtin,sütün arttı..Öyle bişey okudum sanırım
kızlar ya bıse sorucam bnm kızım cok ısılık oluo daha gecenelrde oldu ewe gelınce tam gectı derken gene basladı neden bole oluo anlamadım hatır hutur oluo yuzu nemlendırıcı falan sursemmıkı
evet canım her sabah annemler 2 ayvayı doğrayıp kaynatıyorlardı 5 ltlik tencere de ben de gelip geçtikçe, hatta her emzirmeye kalkışımda lökür lökür içerdim.. çok sütüm var dı ama 5 ayda bıraktı cadılar..
canım bişiy dokunuyor olabilir, emziriyor musun? emziren bi arkadaşım dr.una sormuştu yediği badem fındık fıstık geçmiş sütünden o dokunmuuş, kesince o da geçti..
kızlar ya bıse sorucam bnm kızım cok ısılık oluo daha gecenelrde oldu ewe gelınce tam gectı derken gene basladı neden bole oluo anlamadım hatır hutur oluo yuzu nemlendırıcı falan sursemmıkı
kızzz bu havada ne isiliği başka bişey vardır sen dermatoloğa git derimm cnm
zuhahaha
kaynanayıda öldürmeden geçmemişsin haaaa
evet tatlım sevimli ve yaramaz zamanları
hehe tam üstüne bastın koca tencerelerle ayva kompostosu içiyoduu
allahtan bıraktı yoksa böbrekler iflas edecektiii
kevserciğim şimdi gördüm kızz dimek ev almışız bende rüyamda gelinlik gördümmm herzaman iiyi bişey olur inş.hayırlısı olurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sorularım hep havada kalıo ya neyse tecrubelı arkadaslar pek umursamıo sanırım canınız saolsun aeo opt herkesı
iç iç canım..akannehirİçerken abarttı öyleyseAma ben de içicem ,kararlıyım:)
benimkiler isilik olmadı hiçsorularım hep havada kalıo ya neyse tecrubelı arkadaslar pek umursamıo sanırım canınız saolsun aeo opt herkesı
iç bol bolsüt olsunİçerken abarttı öyleyseAma ben de içicem ,kararlıyım:)
çocuğun iştahına ve snein gelen sütüne bağlı öncelikleMaşallah valla 5 ay ne güzel bir süre,hiç mama vermeden ne kadar süre sadece sütle idare edebildiler?
Görüşürüz kızlar,ben çıkıyorum
Maşallah valla 5 ay ne güzel bir süre,hiç mama vermeden ne kadar süre sadece sütle idare edebildiler?
ben takrar evlenecemdirim beni görmüşsündür
sorularım hep havada kalıo ya neyse tecrubelı arkadaslar pek umursamıo sanırım canınız saolsun aeo opt herkesı
İçerken abarttı öyleyseAma ben de içicem ,kararlıyım:)
yok kız ısılık cok terlıo cokta sarmıorum ama oglumda ole bı sorn yok kız gecırıp gecırıp ısılık cıkarıo bole kızamık gıbı nokta nokta yuzunde vucudunda hatur hutur oluo sonrasenağlama
güle güleeeGörüşürüz kızlar,ben çıkıyorum
hehe napim dırımımı üzüyo,kabusum oldu karı :)
inşallah canım güzel yüreklim.
:))))) sabırsız bı ınsanım saolun hatunlar bbıslerı opun yerıme dılemma sen dogurda ole opersın allah hayrlı dogumlar versın ınss bır avazda kurtul cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?