ben sey duymustum ama golden goat mıydı neydı kecı sutu maması anne sutune en yakın mama buymus emmeyen bebekelr ıcın kullaan oldumu kecı sutu maması ılk kez duydum
cerrahpaşa daki doktorlar bana asla keçi sütü önermedi mama almaya gücünüz yoksa sütle su karıştır içir dedi....
yaa nasıl resim ekliycem ben yaa??
Selam arkadaşlar......Nasılsınız......
Artık çok sıkıldım ya....Taşındığımızdan beri evden usta eksik olmuyor,tadilat bitmiyor bu neya.
Selam arkadaşlar......Nasılsınız......
Artık çok sıkıldım ya....Taşındığımızdan beri evden usta eksik olmuyor,tadilat bitmiyor bu neya.
cerrahpaşa daki doktorlar bana asla keçi sütü önermedi mama almaya gücünüz yoksa sütle su karıştır içir dedi....
ne kadar yoğun burası böyle,geçmişi yakalayamdım valla:))..
DIRIMCIM NASILSIN,MORALİN DÜZELDİ Mİ?ALİŞLE ÖMER NASIL?
CANACIM NAPIYON İKİZİM?
ERENZEYNOCUM HOŞGELDİN,BEN EK GIDAYA 4.AYDA GEÇTİM CANIM.5 AYLIK OLMAYI BEKLEMEDİK BİZ.
ALTTA GÖRDÜĞÜM KIZLAR;BİRCE,KEVSER,DİLEMMA,ARTVİNLİopuyorumnanaktan
oyyyyy... ne yazemm ki
kolay gelsin canancım,benimkile uyuyo valla.temizlik yapıyodum da dinlenirken buraya da uğrayayım dedim..yarın okul arkadaşlarım geleceler bebişleri görmeye..
Erenzeyno bence 4,5 aylıkken falan başla ek gıdaya..ikiz oldukları için erken geçebilirsin..
Kevser resimdeki sen değilsin dimi?facedeki haline benzemiyoda:)..
kevserciğim saçların çok yakışmış cnm....
maşallahh cnm
bu arada resimleri eklerken kadınlarkulübü yazısı kendi kendinemi çıkıyorrrr
aa bunu bilmiyordum Dıırmcım ya,bende yoğurtlarını keçi sütüyle yapayım diyordum..yapmayayım mı yani?
kızlar geçenlerde nişanlanan kaynım ve yeni gelinimizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?