Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

hiç isilik olmadı sıpalarım
ama kızımın gözünde çapaklanma var ve masaj yapmama rağmen tam olarak geçmedi...göz yaşı kanalı tıkalıymış..
ikisinin de erken doğumda çok sık rastlanan göbek fıtıkları var..azcık geçti gibi..

cnm yaa ben bi ara gdo takmıştm en iyi keçi sütü diye duydum ve cerrahpaşaya kontrole
gittiğimde doktora sordum ...onlarda bana keçi sütü en son dedi inek sütü yoksa verebilirsiniz dedi

ben keçi sütü veriyorum arasıra..öyle önerildi..sanırım her dr un görüşü farklı..küçük bebeklere 1 yaşında dek inek sütü verilmiyor diye biliyorum..ayrıca inek sütü alerjisi veya laktoz intoleransı durumu söz konusu olabiliyormuş.

Son düzenleme:

cnm çok fazla detay bilmiyorum......doktor öyle dedi...

benim oğlum inek sütü içiyor şuan .....tabi yaşı geçtik

olduu sanırımmm

Eklentiler

• $64828_444934415788_656915788_5141882_5096863_n.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 29
bızde kırgızız dırımkızı esım taraf saf kan tatar soyadımızda kırgız :))))
bebıslerımı yıkadım yuppıı bır basıma mıs gıbı koktu kuzularopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

heee valla iiyi bir kız ama çok tanımıoruz...ve çok fazla anlamıyor türkçeyi

aman insan olsun da

Erenzeyno canım.Daha şimdi fırsat bulabildim kusuruma bakma olurmu.

Bepanthen krem(ilacın dışı mavi beyaz olanından)Hametan pomad,Trosyd.Bu 3 kremi tek kullanımlık olarak avuç içine sık bulamaç yap.Sonra her altlarını değiştirdiğinde suyla sil ve karıştırdığın kremleri sür.
Ama sadece poposunda kullandım yağızın ben.Bize çok iyi geldi inşallah sendede işe yarar.

onemlı degıl canım ne kusuru bebeklı kadından kımse bısey beklemesın zaten
ben dedıgın o bepanten kremı kullanıorum zaten dr onermıstı bepanten ve anestol kremı karıstırıp srdum popoalrına cok ıyı geldı bırde kızımın yuzu hatur hutur oluodu ısılıkten bepanten ve banyodan once zeytın yagıyla masaj yapıorum cok ıyı gelıo yumusacık oluo yuzu gecıo ama gene ısılıo dr umuzla bı konusalım su durumuda
ama dedıkelrınıde deneyım bakayım azcık bı kaka ble hemen pısırıo popolarını sonrada cıs degınce yanıomune aglıolar acı acı

ne oluyorki yaaaaaaaaa neden usta geliyor cnm

hyrdr kız hg sende ne tadılatı ne yaptırıosunuz dokuyonuzmu paracıkları hafıflıonuzmu :)naniknaniknaniknanik

Zeynocum ev bizim değilki,ev sahibi yaptırıyor,yani o döküyor paraları.

Dırımcım her gün birşey çıkıyor.Dün gece lavabomun alt borusu patlatı her taraf su oldu,altındaki tencere tava battı tekrar yıkadım.

Yok tuvalet sorunlu,kapılar sorunlu,aman resmen evi biz adam ettik millet sefasını sürecek.

yağızla temizlik yapmak çok zor oluyor zaten.

Evim okadar dağınıkki,yağızın beşiğini kurmaya geldi okuldaki hoca,yemek hazırladım sofra bile ortada.Ama ben bayan gezenti yağızı giydirdim anneme geldim.Bu gece burda kalıcaz.Değişiklik iyidir dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…