Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Canancım senin laz hasta oldu.Ne mama yiyo nede huzurlu,minik burnumuz hep tıkalı açalım diyoruz kıyamet kopuyor,ağlaya ağlaya tekrar tıkıyor o laz burnunu.
Valla bir bursaya gittik sıpayı hasta ettik,gittiğimize pişman olduk geri geldik.

Canan kız resimleri ekledim ya,çatlak görmedinmi.

valla eşimde aynsını dedi...herkes kırılıyor aman evde durun diye...kendisi bol insanlı işte olduğundan ondan geçer bana sadece....ama alerjik nezle oluyorum ben ilaçlarımı aldım..viksimi sürdümmm

kız kuru birgün bekledimi daha güzel olurr bak canım çekti rahat iki aydır yapmadım yarın yapayımm

ortribebe ile çek burnunu o bağırsa bile duymaaaa...biz okyonus suyunu sıkardık sıkıştırarak çekerdik sonra uyurlardı

nefesciğim ikizlermi yoruyor seni...büyük oğlunmu? bide büyük olan kreşe gitmiyormu???

valla birsencim yardımcım varken büyük olan mafediyordu beni evde birisi varsa huyu hemen deyişiyor ama ikimiz baş başaysaz

azcuk çekiniyor kudurmaya ama kıskançlıkta dindi biraz onunda etkisiyle hatta yardımetmeye başladı bu hafta

bez getiriyor mamalarını onları oyalıyor ben mama yaprken .ikizlerde yoruyor ama gece uyuyorlarya dinleniyorum çok huysuz

deyiller normalde dişten dolayı bu aralar sorunluyuz bide kucak başladı .

berk artık kreşe gitmiyor anaokuluna başladı öğlenci 1de gidiyor 5,30da geliyor .tabi kreşe giderken

sabah 8 akşam 7 çocuksuz kadındımmm şimdi üç çocuklu kadınnnnnn

7
hahha iyi bari bende odlarında ytırıyorum vallaha 5. aydan itibareb yatl kalk çok oldumu yanıma laıyom ancaa

ttamma anam karışmıyom işime benim kociş en çok karnıyarık ve pirinç pilavı sever hadi menünüde haızladım bim ermcimek çorbası yaptınmı tatmadır adam olana çok bile hahahha

bende seni çooooookkkkk seviyorummmmmm
yiyim onun sümüklülaz burnunu ortibebeyle ağlaya zırlaya çek bişi olmazzz hahha
ülen resimleri ben niye görmedim yaaaa

kız kuru birgün bekledimi daha güzel olurr bak canım çekti rahat iki aydır yapmadım yarın yapayımm

ıslat anam kaşmadan yarın güzel bi sucuklu kuru yap ben öyle yaptım hahah:76::76:

Çekiyoruz otri bebeyle bağrış çağrış.

Kız canan valla korktum senden.....Ne kalbi temiz hatunsun.İçinemi doğdu nedir

EYLÜL hoşgeldin canım.Nasılsın?

Çok çok geçmiş olsun.Yaşadığınız sooooon sıkıntı olsun inşallah.

Banada iyi geceler ve iyi uykular bende yatayım beni sıpa uyumuşken....

herkeslere günaydın, birsenim gelemiyorum bu aralar kızlar acaip mızmız ve biberonu reddediyorlar ek gıdada öyle aseverek almıyorlarki 1-2 çay kaşığı hadi ondan desem ikisine birden ne oldu anlamadım çok kötüyüm valla ağlaya ağlaya bi hal oldum süt içiremiyorum.. uykuda asla içmiyorlar çok çaresizim çokkkk

Günaydın kızlar..

Beren belki diş cıkarma zamanıdır canım üzme kendini ek besinle alakası yoktur biraz diş cıkarma zamanlarında felaket oluyolar...

Günaydın kızlar..

Beren belki diş cıkarma zamanıdır canım üzme kendini ek besinle alakası yoktur biraz diş cıkarma zamanlarında felaket oluyolar...

ne bilem cnm ya çok kötü hissediyorum kendimi dişte yok daha belki o sürece girdik inş. diştendir ikisi birden 3-4 günde aynı şekildeler savunmasız bebeklere kızar oldum psikolojim bozuldu tek başıma kafayı yicem annem de yok bu aralar 6-7 saat aç duruyorlar biberon yada kaşık ne getirirsem ağlamaktan mosmor oluyorlar.. gece içmiyorlar uyumuyorlarda perişan oldum sütüm kesilecek iye korkuyorum birden azaldı stresten

günaydın şekerler..

Eylül canım çok geçmiş olsun..

Nero araban hayırlı olsun canım,kazasız belasız kullan İnşallah..

Artvinli yağıza geçmiş olsun,sen mi lazsın eşin mi?

Canancım,Dırımım nasılsınız?börekler yapılacak ne güzel,benim yerimede yiyin kızlar:)

Berencim hoşgeldin..

vee herkesi çom öptümm..

kızlar uykuda mama yedirme konusu geçmiş,bizde Denizi öyle yapıyoruz ama bu zararlı aslında..şu anda küçük oldukları için kanıyorlar ama biraz daha büyüyünce zor olacak..öyle alıştırmamak lazım aslında..mama konusunda da dün mecbur kaldım herobaby aldım ama pek sevmediler..peki bebelac mamaları ve püreleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

ayy toplantı varmış,sonra uğrarım artık kızlar..

günaydınlar

kanal d de tüp bebek konusu var. bir konukları vardı 40 yaşına giriyormuş bebekleri olmuyormuş, bi gün otobüse binmiş yanında 45 günlük bebeği olan bi kadın varmış, sırf bebeği daha uzun süre görebilmek için 4 durak geç inmiş sonrada eve ağlayarak dönmüş... salya sümük ağladım sonra kuzularıma sarılıp rabbime şükrettim ((((((

güne böyle başladım. zaten havada kapalı yağmur yağcak gibi........

kızlarşuan uyuyorlar bende biraz evi toplim.........

toplantı bitti:)..dün gece okulla yemeğe gittik..bebişleri bakıcımıza bıraktık.çok güzeldi,6 ay sonra böyle arkadaşlarla oturmak,sohbet etmek,müzik dinlemek harikaydı..özlemişimm yaaa..

merhaba hanımlar günaydın....

len canan menümü sıralamışsın ama o adam olana çok dimek ne demek lennn

berennaz cnm diş dönemidir.cnm yaaa iyi olunca gelirsin sende

doruk fatoş çiğdem günaydın kızlarrr

Günaydın arkdaşlar....

Çıldırmak üzereyim ya ben ne mama yedirebiliyorum nede beşiğine yatırıp eskisi gibi uyutabiliyorum.Bir bursaya gittik huy muy kalmadı bu sıpada.

DR.tekrar aradım 5 satte bir besle açlığını bilsin dedi.Hipin meyva suyunu aldık verelimmi dedim hayır daha erken dedi.Ama mama bile yemiyor doğru dürüst dedim birde 5 satte bir beslemeyi deneyelim dedi.Aman ya iyice şaşırdım ne yapacağımı artık.

FİRDOSCUM canım eşimde bende lazız yani karadenizliyiz, ama tam laz değiliz.Aman ne bileyim işte öyle birşey.

Ya uykuyda bende yediriyorum çaresizlikten,alışkanlıkmı yapar diyorsun şimdi.Nazarmı değdi bu çocuğa bilmiyorum 150 cc yiyip popoyu atan çocuk doymadım diye şimid en fazla 70 cc yiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…