- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
ay bende kuru fasülye pilav yapmıştım bide köfteyi yoğurunca biraz kızartayım dedim kociede okulda yemek vermiş müdürleir tok gelmiş acuk pilavla köfte yedi bende köfte pilav salata takıldım kuru hiç ellenmedi yani keşlkem yapmasaymışımmmm
Canancım senin laz hasta oldu.Ne mama yiyo nede huzurlu,minik burnumuz hep tıkalı açalım diyoruz kıyamet kopuyor,ağlaya ağlaya tekrar tıkıyor o laz burnunu.
Valla bir bursaya gittik sıpayı hasta ettik,gittiğimize pişman olduk geri geldik.
Canan kız resimleri ekledim ya,çatlak görmedinmi.
nefesciğim ikizlermi yoruyor seni...büyük oğlunmu? bide büyük olan kreşe gitmiyormu???
7aynen canancım dediğini yaptım canım biri uyudu öbür keçi annemle cebelleşiyo uyumamak için...ben karyolasına yatıyorum yanına bana sarılıyo öyle uyuyacakmış...eee yatak küçük ne kadar yatayım yanında kalkınca bağırıyor...neyse uyumuş şimdi...ben artık odalarında yatırıyorum...bazen hastalarsa yada gereklilik halinde yanımıza alıyorum. sabah uykusunu seviyorlar ama....bu sabah yanıma aldım emzirmek için saat 10 kadar uyumuşuz....
ttamma anam karışmıyom işime benim kociş en çok karnıyarık ve pirinç pilavı sever hadi menünüde haızladım bim ermcimek çorbası yaptınmı tatmadır adam olana çok bile hahahhaülen adana söyleyim ama adanadan gelmez bende adanaya yollamam herüfüüü....bayenn pazarlamacı var orada...hahah bizim sokaktaki kebapcı keserse seni oradan söyleyim haha...
canım 11 bişey olmazsa bendesiniz inş..rabbim izin verirse...
kociişin ne yemekler sever cnm???
bide arnavut böğreğinde salça olmazzzz ben yaparım sen yersinnnnnnnn karışma bendee,,,
böğreeeeeeeeeeeeekkkkkk çekmesin yawwwwwwww sen buralardada değilsin sanırım gel ye desem...neyse ikizler dışarda en azından içerde olsaydı dert olurdu içime
bende seni çooooookkkkk seviyorummmmmmcananancım birsencim nerocum sagolun inşallah en kısa zamanda bir istanbul havası alırım sizlerle .
canommm kız seni seviyorum harikasın sen beni hem aglattın hem sevindirdin kocaman öpüyorum seni
nerom araban hayırlı olsun kazasız belasız .
eylülcüm gelmiş geçmiş olsun zor günler geçirmişsin allahım bir daha böyle sınamasın .
yiyim onun sümüklülaz burnunu ortibebeyle ağlaya zırlaya çek bişi olmazzz hahhaCanancım senin laz hasta oldu.Ne mama yiyo nede huzurlu,minik burnumuz hep tıkalı açalım diyoruz kıyamet kopuyor,ağlaya ağlaya tekrar tıkıyor o laz burnunu.
Valla bir bursaya gittik sıpayı hasta ettik,gittiğimize pişman olduk geri geldik.
Canan kız resimleri ekledim ya,çatlak görmedinmi.
kız kuru birgün bekledimi daha güzel olurr bak canım çekti rahat iki aydır yapmadım yarın yapayımm
Günaydın kızlar..
Beren belki diş cıkarma zamanıdır canım üzme kendini ek besinle alakası yoktur biraz diş cıkarma zamanlarında felaket oluyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?