Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

herkezde aynı sorun demek cnm benm de incim 250 gr almış koca ay boyunca.....hiç birşey yemek istemiyor dün bebelac armutlu prinçli mam yaptım çok şükür yedi 1 kase beğendi demekki sende dene bakalım yer belki.....

ay canom kız benim kocam zaten işten gelince yardımcı oluyor arada ikiside sapıtınca biri benimle biri babasıyla yatıyor zaten ......

aynen benim evide mok götürüyo bugün topladım yarın sabahta süpürüp sileceğim misafirim var yarına.......vay sıpa kız zaten uyumuyor bunlar sen bider uyuyan kızı uyandır......patlatsaydın kıçına iki tokat.......

geçmiş olsun firdoscuğm oy kuzum nasıl korkmuştur.......

birsom şekerim sanada daima kolay gelsin anacığmmm....

Erenzeyno,Medine,Burcu,Artvinli,Nero...çok sağolun kızlar..artık çok dikkat ediyoruz,bir anlık dalgınlığımıza geldi işte..işin garibi sinirlerim öyle yıpranmışki şimdi de deli gibi gülüyorum olayı hatırladıkça..bana bi psikolog şart oldu

ya kızlar bizlerin bebişlere nazar değiyor bence..nazara pek inanmam hatta güler geçerim bazen ama düşünmeye başladım artık..

Ayşenur kızın gelmiş hadi gözün aydın..biz demştik yollama diye diycem ama oldu bir kez..kızz tosun oğluşun napıyo,iki kızım olsaydı birini senin oğluşa diğerini Artvinlinin oğluşuna verirdim valla,başlıkta istemezdim hee..Maaşallah ikisinede bayıldım

Canım valla şart oldu hepimize bir psikolog.Benim hepinizden çok ihtiyacım var sanırım.
Neyse önemli birşey çıkmadığına sevindim canım.Oğluşlar kimbilir ne kadar çok düşecekler yaşamlarında ama ilk olunca yürekler ağızda oluyor.
Firdos ben sana söylüyorum canım geç kalmış sayılmazsın kızları yapmak için.
Gerçi benim oğlumun beşik kertmesi hazır ama,doruğun iremi yağızın beşik kertmeside

ERenzeyno cnm hamd olsun gelmiş valla bir daha verirsen ben kızarım sana sakına sakına ...

Firdos ben verirım kızımı birine İstesinler yeter ki Ama ya baslıksız olmaz okadar büyütüp besledim

Kızlar benimkilerde kahvaltı hiç sevmiyolar bende su hazır olandan artık alıcam hangi markada var bu cocukları beslemek büyütmek ne zor ya biz nasıl büyümüşüz acaba hep böylemiydik

tskr ederım cnm napsın teyzesı mızır mızır ıkı dkk sırtı yere gelmıcek hıc hep kucak hep kucak yatmayı sevmıo sadece uyursa yatıo onun dısında aglak ve zalım bır oglan :) yesın ıcsın kucakta oynatılsın kussun temızlensın bunu sevıo pısıko oglusum :) keske olaydı kızında dunur olaydık sekerım sızden ıyı dunurmu bulcam :)
ERenzeyno cnm hamd olsun gelmiş valla bir daha verirsen ben kızarım sana sakına sakına ...

Firdos ben verirım kızımı birine İstesinler yeter ki Ama ya baslıksız olmaz okadar büyütüp besledim

bencede kuzum sakın sakınaa asla bırdaha kafıyelıde oldu

ya kızlar bnmde oglusum hazırmuhallebının tadına alıstı ve mamayı ıstemıo muhallebı ıstıo her ogundede dengesı bozulur dıye vermıorum zorya hazmetmesı napcam ben bu oglanı bılemedım
medınecım zamane bebelerı nazlı su organık muhallebıler var hero baby nın pekmezlı sutlu vs onlar cok guzel ve bebelerde severek yıyolar cnm

cnm çokkk geçmiş olsun ilk ve son kazanız olsun inş....

denemeyeceğim şey yok şuan cnm, önerin için teşekkürler,, bizde 7 kilo olamadık henüz çıtır kızlarız, kilo önemli değilde birden biberonu reddetmemelerinin sebebini anlayamadım...

bugün sütler hep çöpe gitti zaten mama içseler onada razıyım ama şimdi verdim 20 cc zor içti 120-150 içen çocuk.. Allah sonumuzu hayır etsin..

bizde var cnm açmadım hergün birini deniyorum yarında onu deneyim inş. severler.. ya hiç birşeyi mi sevmez insan acıkmazmı, anlam veremiyorum artık bugün sadece küçücük bir yoğurt yedi oda takla ata ata 20 cc de süt,, hastalanmasından korkuyorum

almınacım sana dokunmustur hassas bı sındırım sıstemın olabılır
bıze dr umuz erıklı tavsıye ettı cunku onlar yogun bakımdakı bebeklerın mamalarını erıklı ıle hazırlıorlar
kızlar eriklinin güzel olduğunu ben de arıtıcıdan duymuştum en iyilerden biri o çıkmış bi tane daha vardı ama adını unuttum

canım çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsınız

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler...düşe kalka büyüyecekler işte..

Medine ben talibim kızına,başlık parasını konuşalım..Medinecim bütün markaların hazır kahvaltıları var,ben aldım hepsinden..haftanın 4 günü bebebisküvili veriyorum,diğer üç gün hazır kahvaltı..hazır kahvaltıya ek birşey koymuyorum.kızlar bide yumurtayı hergün vermeyin,4 gün verin zaralıymış..

Erenzeynocum sakın günde bir öğünden fazla muhallebi verme,onuda gece yatarken ver bence..kaşık mamaları verebilirsin.

Artvinli demek senin oğlanın başı bağlı,ee o zaman kız falan doğrmayım ben yaaa..bizde de lazlık vardı kız dünür olurduk işte

Berennaz canım biraz aç bırak o zaman yerler belki..

Eylül nasılsın canım..

Son düzenleme:
Firdoscum gelde bir yüz yüze görüşsünler
SEnden iyisini bulucak baksana neler var neler

sağol canım iyiyim çok şükür ben de aynen kızlarla uğraşıyorum bugün iyice huzursuzdular uyutamadım bi türlü

ay delırtıcek bu oglus benı zır zır devamlı aglıor hıc yatmıcak sırtı yere gelmıcek burcucum bende senın gıbıyım suan basıma hunı takıp dolana modundayım

ay mama yı almıo muhallebının tadını aldıktan sonra gunde bır yatarken verıordum gunde 2 3 e cıkardım mecburen ama son 1 haftadır 1 kez verıorum bazı gunler hıc vermıorum yarın asımız var bakalım kaç kg oldular bırde oglumun yuzu kırmızı kırmızı noktacıklarla doldu sıvılce gıbı ısılık gıbı ama ısılık deıl bazı yerlerı kırmızı lekelendı sankı dogum lekesı gıbı ne olabılırkı

yemeyen çocuk zor bende bu gün devrime ne şekkillerde yedirdim görsen öğlen yemeğide yemedi akşaımdazorla yedi 1 kavonoz meyve püresini bitirtemeidm düşün benim aklıma takılan kilo vermiş olması oldu bu konuyu es geçme

ay anam oğlana ne yapayım şirin şirin gözüme baktımı öpmekten başka hiç birşey gelmiyor içimden

canım çok geçmiş olsunn ama kötü haber düşe kalka büyüyecekler benimkiler şimdi yürüme çabalarındalar ya sürekli düşüyolar
kilonız süper biz 10. ayı devirdik 7.5 u yeni gördük neden şikayet ediyorsun

hımm anladım artık anacın gelene kadar sıkıcan dişini kocalar ne yapsın onlarada yazık vallaha ay anam ben temizşesemde evimi mok götürüyo heryrde bisküvi kırıntısı kırpılmış peçete kağıt artıkları salyalar off offf

herkese günaydın..
zor bir geceydi, naz sabaha kadar mıkırdandı berenide uyutmadı.. açlıktan uyumasada beslenmek istemiyor..
FIRDOS
CANOM

saolun tavsiyeleriniz için, canancım başka dr a götüreyim o zaman kilo kaybı için..
öpüyorum tüm anneler ve yavruşlarını

Son düzenleme:
erenzeyno,

cnm besin alerjiside döküntü şeklinde oluyor, son günlerde değişik birşey verdiysen 3-5 gün verme bakalım.. geçmiş olsun..

a_ilcin günaydın cnm

Son düzenleme:

kızlar bu bebeklere ne oldu anlamadım benim de Almina çok iştahlıydı şimdi yemek yemek istemiyor. hele geceleri mama ağzına sürmüyor kıyameyi koparıyor tek aldığı meme ama sütüm de yetmez ki onu beslemeye fazla değil. canım aynı şey benimkinde de oldu alerjik bi durum olabilir

günaydın kızlar..

Cananım ve Almina sağolun..

Erenzeynom sen muhallebiyi fazla verdiğin için allerji yapmış olmasın..sanki fazla yediriyormuşsun gibi geliyor,kiloları iyi 3 saatte bir besle bence..mideleri rahatlar biraz.

kızlar Denizde çok huysuz 3 gündür..geece 2 satte bir kalkıp ağlıyor ama mama yemiyor..biberon istemiyor artık,kaşığa çok alıştı..bu gece perişan etti bizi!

Medine biz gelicez dimi..anamm istanbul uzuk ya,siz gelseniz:)))..erkek evi naz evi artık:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…