herkezde aynı sorun demek cnm benm de incim 250 gr almış koca ay boyunca.....hiç birşey yemek istemiyor dün bebelac armutlu prinçli mam yaptım çok şükür yedi 1 kase beğendi demekki sende dene bakalım yer belki.....herkese slm,,
cnm çok sıkkın,,
kızlar ne süt nede mama içmiyor naz tamamen aç günde 100-200 oda kırk takla ile,, 5 günde 300 gr vermişidrar tahlilleri temiz dr zorlama aç bırak diyor ama 24 saat aç nasıl kalacak yavrum kaşık yada biberon görünce basıyor çığlığı napıcam kıslar aç mı bırakmalıyım gerçekten ?????????
zorlarsan daha iştahsız olur diyor dr.. ama zayıflıyor .. iştah açan şurup v.s. kullanan var mı? 3 gündür hastanedeyiz moralim çok bozuk.. neden böyle oldu..
yaptırdım vallaha pekte güzel oldum çok sadede bi bakyaj yaptım sadece eyelıner rimel ruj sürdüm minicikte bi allık mavi gömlek siyah etek giyindim psikolojim düzeldi yawww hehehe
ay geçen bende sütyen değiştirmeye gittim ya şişliye ay ne seksi iç çamaşır takımları vardı bi bilsennn hani fazladan harcayacak parmam olsa düşünmez alırdım ama ni tekim çok önemli değil diyerekten almadım
ben milupanın 8 tahıllı ballısını kullanıyorum kahvaltı olarak
ayyy yavrum benim dimek yorgunluktan kırılıyon haaa kocişe sat acukkk
hımmm yani aslında bu durumda dr doğru söylemiş bence aç bırak acıkınca yesin gerekirse 8 saat aç kalsın inan bişey olmaz ben kızımın daha fazla aç kaldığını biliyorum iştahsızdı yemiyodu çünkü iştah açıcı şuruplardan ben pek fayda görmedim eczacı bana bi vitamin tavsiye etmişti ucuz bi ilaç hemde (daha öncekiler epey pahalıydıda)o çok az bi fayda etti
yalnız şu noktaya değinmek istiyorum iştahsız yemeyen bebek problem tamam ama kilo kaybıda varsa bi problem var demekki bence çünkü benim kızımda çok iştahsızdı dr az yiyor olabilir dedi öenmli olan azda olsa yiyor olması dedi kilo kaybınız yok bu yüzden bi sorun yok dedi kişlo kaybı olmadığı sürece sorun yok dedi sizde kilo kaybı var sen olmazsa bi başka dr daha göster gerçi tahlilllerde temzi çıktı yazmışsın ama başka bi sorun yoktur umarım
şişşt şiştt sakin ol
sinirlenrine hakim ol
anacım hepimiz bazen hunilik duruma geliyoruz vallaha öyle böyle büyütecezbebeleri
ay canom kız benim kocam zaten işten gelince yardımcı oluyor arada ikiside sapıtınca biri benimle biri babasıyla yatıyor zaten ......
bende sabah kalktım veletlerle kahvalt felan bugün eşim geç gidiyosu onu kaldır kahvaltısını hazırla sonra o gitti bende biraz kaynanama çıktım evde çok pis felan dedi evini süpürüdm kızım bugün uyandığındna beri hiç uyumadı eve geldim saat 2 yi geçmişti onu uyuttum gideyim yatağını açayım dedim bir çığlık koptu mustafa kızın üstüne çıkmış uyandırmış salladım uyumadı osnra çorba içiryeim dedim ama ne zahmetle neysem pat kustular heryer battı kalktım temizlenecek gibi değil ik,s,ne soy yıka giydir uyut off bu saat oldu vallaha elimide bi işe sürmedim et koydum ocağa kavurma yapacağım yanınada pilav salata yeter evimide mok götürüyo ama kalsın vallaha bu gün hiç bi iş yapmama zaten şimdide dizim başladı öpüldünüzzz
aynen benim evide mok götürüyo bugün topladım yarın sabahta süpürüp sileceğim misafirim var yarına.......vay sıpa kız zaten uyumuyor bunlar sen bider uyuyan kızı uyandır......patlatsaydın kıçına iki tokat.......
kızlar bu sabah feci bir olay yaşadık,Allah korudu bebeğimi..Deniz yataktan düştü..eşim beni okula yolcu ederken denizi yatağımızın üstüne bırakmış,o kadar dönebileceğini düşünememiş..bende bakıcımızda sanıyorum..ayakkabılarımı giydim tam çıkacağım evden bir çığlık koptu..ayakkabılarla koştum odaya bir baktık biiZmkisi yerde ağlıyor..hemen müdehale ettik,dr a götürdük birşeyi yokmuş..doktor artık bunlar normal,korkmayın ama dikkatli olun dedi..bütün gün tansiyonum fırlamış vaziyette dolandım,birde misafirim vardı iyice başım ağrıdı..şimdi yemek yiyip uzanıcam biraz..geçmişe azıcık baktım,benimkilerde iştahsız kızlar..6.ay sendromu galiba
geçmiş olsun firdoscuğm oy kuzum nasıl korkmuştur.......
birsom şekerim sanada daima kolay gelsin anacığmmm....