Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydın canım biz de aynı durumdayız ne oldu iştahlarına anlamadım eliyle biberona vurup atıyorlar uzaktan görünce bile sinirleniyorlar offff açlıktan durmuyorlar da bi yeseler yaaaaaaaaaaaa

günaydın canım biz de aynı durumdayız ne oldu iştahlarına anlamadım eliyle biberona vurup atıyorlar uzaktan görünce bile sinirleniyorlar offff açlıktan durmuyorlar da bi yeseler yaaaaaaaaaaaa

valla cnm hava değişikliğimi, diş mi, ek gıda mı bu çocuklar neye sinir olduysa biran önce geçsin inş. geçici bir durumdu hepimizinkide..
onlar yemedi ben uyumadım üzüntümden
işte birde bizim kilo kaybımız var CANAN ın dediği gibi başka dr a daha götürücem endişeleniyorum..

günaydın herkeslere dün gelemddim abime gittim sabahdan..aradamisafir oyuncu olarak bi girdim ama kızlarkudurdu geri çıkdım... gece bereni uyutmak ne mümkün salla salla ben salak oldum....
iştahsızlık konuşulmuş... malesefe benim kızlarda gündüz maması almıolar zor bela uykuda verirsem o kadar ama gördüğü anda basıyo çığlığı... ama hamdolsun bu gece ikiside güzel güzel yediler... yoğurdu ve meyveyi kolay yediriyorum şu aralar. ama çorba bizi bozuyo:) bide kaşık mamalarını akşam dönüşümlü veriyorum sıkılmasınlar die. inşallah güzel devam ederiz...
herkesler iydir inşallah..çok acıkdım kahvaltı etcem.. evim yine dandini biyere git gel ev mahvoluyo..çamaşır yıkıycam ütüm var .. gün başladı koşşş aslı:)

saol berennazcım denemkte fayda var bırkaç gun vermesem bakalım gecermı
fırdosum ya durup durup bısıler oluo bı huylar cıkarıolar anlayamadım gıtttı valla muhallebı alerjı yaparmı bılemıorum ama bırkaç gun ara versem ıyı olucak
eylulum sanada aynen katılıorum ole nazlılarkı ne yapıcaklarını sasırıolar

günaydınlarrrr
bbenimkiler hala kahvaltı bile yapmadı güzelce hazıladım ama 4-5 tatlı kaşığo ydiler baktım iştahları almıyo kusacak gibilerpes ettim şimdi uyutuyorum aç karnına belki uyandıklarında yerler

DORUK cnm bizim ev hep öyle yakında kurt ve sinek basacak temizliyorum topluyorum aksama eski haline geliyor birde bebişlerin Allahın izniyle yürüdükleri zaman nasıl olacak mrk ediyorum, sana kolay gelsin bende çamaşır koacam:))
cnm ayaktamı sallıyorsun? çok zor ya ben unutturdum çok şükür

ERENZEYNO kes bakalım denemekte fayda var cnm..

CANOM bşy soracam ek gıdayı tamamen kessem bir müddet,, geri süte alışırlar mı? bu arada naz ek gıda almadığı halde reddediyor biberonu..

ben kociş dolayısıyla paylaşım sitelerine foto koyamıyorum ancak msn den görültüğüm arkadaşlarla paylaşıyoz napiim kociş cins..

KİRPİCİM naptın cnm dr işini? hepsi bi tuhaf aslında, birbirleriyle çelişiyorlar ama mecbur gidicez Allah eksik etmesin başımızdan yinede..

DIRIM nerelerde,, yoğundur mutlaka kolay gelsin cnm..

kızlar ben sanki hergün aynı güne uyanıyormulum gibi geliyor yaaa
nasssı yaniiiii

sanmam alışmazlar yani alışsalar bile geri ek gıdayı alırlar bence şuan ne yiyolarsa onu ver kilo vermesinler yeterki

Günaydın arkadaşlar....

Aman topikçe ne dertliyiz beeee.Bütün sorunlu çocuklar bu tıpikte sankim.

Yağızda dün gece hiiiç uyumadı salla salla benim beynim bulandı onunkine hiç birşey olmadı uyumadı yav.Saat 4 te mama yaptım onu yerken uyuyakaldı.

Canan tatlım galiba topikteki bebişlerin hepsi seninkilerin peşinden geliyor.Artık yanlız değilsin canım.

merhaba bayanlar men geldim...malum annem bende nette olamama tahammül edemiyor..bide ben ona iş yaptırmıyorum işlerdde bitmiyor...

herkeslerin bebişleri iştahsız valla ben okudukca çok üzülüyorum...biz hastalk çok yaşadık...ama iştahszlık yaşamadık...tabbiki dönem dönem oluyordu ama süreklilik kazanmazdı..hep ömer aliden daha iştahlıyd...bu düzen bozulmadıda...

hepinizin bebekleri ayları yakın...kiminde hastalık var......bebekler değişik şeylerde yemek isteyebilirler...yani değişik şeyler....birde kızlar bilmem yaparmısınız ama benim annem biraz pirinci iyice yıkadı...üzerini birparmak su geçecek kadar su koydu o pirinci pişirdi..içinede azcık şeker attı blendrdan geçirdi..biberonla vermiştim alişle ömere 3 aylıklardı...deneyin isterseniz...

kirpoşummm sen lohusalıktan çıkamadınmı kuzummmmmmmm...:2: hersabah aynı uyanıyoruz hepimiz şekillleri ve yaşadıklarımzı değiştiren bizleriz...
ben mesela uzun bi süre evimde olmanın mutluluğunu yaşayacağım sanırım....

ay yok fatoşum gelmeyin benim peşimden ben duman olmuşum sizde olmayın vallaha daha ne yemeğe elimi sürebildim ne temizliğe uyutumuştumçocukları o aradada nete takıldım şimdide uyandılar bakalım napcammm

günaydınlar

benimde cemre yemiyo

cansuda dün 2 te kadar uyumadı delirtti bizi

kirpicim bende hergün aynı güne uyanıyom

erenzeynocum bizimkilerinde ağız kenarında var o dediğin kızarıklardan, salyadan oluyomuş bide çok öpmekten... annemlere gittiğimizde olmuştu bizde ilk. oranın dr una sormuştum.

alerji olsa vucudunda da olur demişti. bizimki sadece ağız kenarındaydı.

merhaba herkese evimi çok şükür temizleyebildim benimkinide yakında kurtlar basacaktı çok şükür şimdi tehlike kalktı
benim kızımda oldum olası oğluma göre iştahsız ama çok da üstüne gitmiyorum yapısı herhalde diip sizde çok üstüne gitmeyin allah korusun bu sefer tiksinirse daha zor hayatınız boyunca çekersiniz üzülüyoruz anne olarak hep yesin istiyoruz ama malesef her zman mümkün olmuyo biraz oluruna bırakın bana kalırsa
huysuzlukda oğlumda bu yarışda önde gidiyo hiç mi susmaz bi çocuk benimki öle işte gece 11 de muhallebi yedi yatırdım saat 12 de kalktı pışpışladım 1 de tekrar kalktı gören aç bıraktık da çocuk açlıktan ölüyo sanır yazık dedim çocuğa su verdim maksat emmek az bişi su içti sızdı kaldı artık 2 de uyandı tekrar mama içirdim öle işte her saat başı kalkıyo eşşek sıpası
sanırım denildiği gibi bütün cins çocuklar bu topikte
allah sağlıklarını versinlerde çekeriz ne yapalım
bu arada diş çıkma belirtileri neler kızlar benimkilerin alt dişlerinin olduğu yerler belli olmuş beyazlaşmış ama salya falan yok daha anca tükürük yapıyolar baloncuklardan:))

ya kızlar ben bu elifin pamukcuğunu geçiremiyorum, mikostatin aldık, tadı çok kötü galiba, atıyo ağzından, karbonatla da ben beceremedim bi türlü, başka bildiğiniz bir yöntem var mı?

ya kızlar ben bu elifin pamukcuğunu geçiremiyorum, mikostatin aldık, tadı çok kötü galiba, atıyo ağzından, karbonatla da ben beceremedim bi türlü, başka bildiğiniz bir yöntem var mı?

karbonatla göğsünü sil her defasında ama çok sulu olmasın karbonat sonra emzir ağzına bulaşır o iileşir benim bildiğim yöntem bu

İştahsız bebelerin annelerine sabır diliyorum, çok zor yaaa sinir bozucu bir durum. berennaz sen ihmal etme canım, inşallah geçer kısa zamanda iştahsızlığı. artvinlim ben de dün gece salla salla bi hoş oldum yaa, cin gibi bakıyo beni nasıl uyku basıyo o sırada offf. yastık bana bakar ben yastığa, vuslata eremedik bi türlü.
dırımcım neblim hep aynı, herşey aynı geliyor. biraz enerji toplasam da dışarı çıkıp yürüsem bari hergün accık. off kaşımı bile almıyom.
ha bir de bir soru daha, benim kanama daha kesilmedi, 55 gün fln oldu bitince mi gitsem doktora. offf hiç vainal ultrasona giresim de yok şimdi, aylardır rahattık giriş çıkş yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…