günaydın canım biz de aynı durumdayız ne oldu iştahlarına anlamadım eliyle biberona vurup atıyorlar uzaktan görünce bile sinirleniyorlar offff açlıktan durmuyorlar da bi yeseler yaaaaaaaaaaaa
nasssı yaniiiiikızlar ben sanki hergün aynı güne uyanıyormulum gibi geliyor yaaa
DORUK cnm bizim ev hep öyle yakında kurt ve sinek basacaktemizliyorum topluyorum aksama eski haline geliyor birde bebişlerin Allahın izniyle yürüdükleri zaman nasıl olacak mrk ediyorum, sana kolay gelsin bende çamaşır koacam:))
cnm ayaktamı sallıyorsun? çok zor ya ben unutturdum çok şükür
ERENZEYNO kes bakalım denemekte fayda var cnm..
CANOM bşy soracam ek gıdayı tamamen kessem bir müddet,, geri süte alışırlar mı? bu arada naz ek gıda almadığı halde reddediyor biberonu..
ben kociş dolayısıyla paylaşım sitelerine foto koyamıyorum ancak msn den görültüğüm arkadaşlarla paylaşıyoznapiim kociş cins..
KİRPİCİM naptın cnm dr işini? hepsi bi tuhaf aslında, birbirleriyle çelişiyorlar ama mecbur gidicez Allah eksik etmesin başımızdan yinede..
DIRIM nerelerde,, yoğundur mutlaka kolay gelsin cnm..
ya kızlar ben bu elifin pamukcuğunu geçiremiyorum, mikostatin aldık, tadı çok kötü galiba, atıyo ağzından, karbonatla da ben beceremedim bi türlü, başka bildiğiniz bir yöntem var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?