- 27 Mart 2008
- 1.710
- 106
- 163
38,1 e kadar yükseldi eylülcüm. teşekkür ederim. bizde uğraştık sarılıkla malesef.
cemrenin bu 2. sistiti. neden oluyo bilmemki. sularını kaynatırım biberonlarını kaynatırım. ıslak mendillerini sıcak suyla yıkar popişlerini önden arkaya öyle silerim.. neden olurki..
doktor sadece mikrobik mi olur dedi
aman inşallah şekerim ya bunlar 6 ay sendromuna girdiler galiba......aman nerocum bunlar uzun olsun bari berki çekiştire çekiştire uzatıyoruz .evet bende annemin gelmesine sevindim
gelmesse gelmesin desemde üzülüyordum çok .yaa ben anlamadım bu veletleri nerden çıktı bu kadar uykusuzluk
bide derler ya 6 aya kadar çocugu nasıl alıştırırsan öyle gider anam bunlar tam altıda bozdular düzenlerini.
inşallah bidaha bozarlarda buda uykuuyuma olarak bize geri döner
herkeslere iyi akşamlarrr
20 sayfa geçmiş okudum ama başım çok ağrıyo pek bişey anlamadım okuduğumdan da
yeni gelen anneler hoşgeldiniz yorucu bi gündü
sabah kızkardeşim geldi kahvaltı yaptık sonra o anneme gitti bi kız arkadaşım geldi onunla beraber bebek görmeye gittik alibeyköye
ordan anneme gittim erkek kardeşmin doğumgününü kutladık yemek hazırladık eve geldim misafirim geldi
sonra kocişin gönlünü yaptım canı yaramazlık yapmak istemiş
anlayacağınız pert durumdayım çok yorgunum
bebeklerime yemek yedirip yatıcam
yatmadan canlarıma bi bakayım deidm hepinizi öpüyorum
çok geçmiş olsun fatoşcuğum....cnm benim nasıl canı yandı ki ağladı o kadar kuzum......selamlar
cemre uyandı dedim gittim
bi baktım yine ateşler içinde yanıyo
hemen hazırlandık hastaneye gittik.
kan alındı kan alınırken ömrümden ömür gitti. damarı bulunmadı. elini delik deşik ettiler. morarana kadar ağladıalamadılar
küvözlerin olduğu yere gittik ordaki hemşireler daha tecrübeli dediler. oda o kadar zor aldıki cemre ağlamaktan perişan oldu(((((((
bayıldım bayılacaktım....
idrar vermek için tam 2 saat cemrenin poposunu bekledik 2 saatin sonunda yaptı..
kanda sorun çıkmadı ama idrarda enfeksiyon çıktısistit olmuş kuzum bize bana dr kendi çocuk drumuzun eşi. söyledim böyle böyle diye aradı eşini durumu anlattı. oda pazartesi gelsinler tekrardan böbreklerine bakmamız lazım demiş. pzt yine gidicez yani.
ve iğne verdi antibiyotik iğne. bide o vurulurken mosmor oldu.......
sırtımda ter kurumadı...
bunca saattir perişan oldum şükür yeni uyudu...
Günaydınnnnnnnnn.
Herkes uyuyordur eminim......
Bugün pazar ah eşime sarılıp şöyle 12,1 lere kadar uyumayı okadar özledimki...
Yağız sabahın 6 sında uyandı nasıl dinç ve zinde oyun oyna benimle diyor ya...
Uyuttum sonra sabah 10 da geri uyandı.Oturuyoruz bizde oğluşumla.
kızlarya bnm bebısler acaba cokmu uyuyolar to atsan uyancak gıbı deıller gdun gece 10 yıkadım yatırdım hala uyuyolar tamam uyusunlarda acaba asırımı uyuyolar bunlarda :26::26:
ben de hiç sevmem kışı hele de yağmuru içim kararıyogünaydın... artvinliden başka kimse uğramamış....
biz bu gece doğru düzgün uyumadık irem uyandı saat 3 de berenide uyandırdı. uyut uyutabilirsen...sabah 6mıydı neydi artık eşim aldı iremi içeri yattı. berenle saat 9.30 a kadar uyumuşuz... kahvaltı ettik. kociş ve kızlar güzellik uykusuna yattı bende çayımı aldım keyif yapıyorum... dışarsı çokkkkkkk soğuk camdan kafamı bi uzattım dondum dondum... sevmiyorum kışı ya
canım daha ne uyusun işte keşke erken yatsalar daha iyi olmaz mı 7-8 gibi akşam uykusu daha yararlışmışkızlarya bnm bebısler acaba cokmu uyuyolar to atsan uyancak gıbı deıller gdun gece 10 yıkadım yatırdım hala uyuyolar tamam uyusunlarda acaba asırımı uyuyolar bunlarda :26::26:
eylülll senin facede neden arkadaş ol seçeneği yok kız ekleyemedim seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?