Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

38,1 e kadar yükseldi eylülcüm. teşekkür ederim. bizde uğraştık sarılıkla malesef.

cemrenin bu 2. sistiti. neden oluyo bilmemki. sularını kaynatırım biberonlarını kaynatırım. ıslak mendillerini sıcak suyla yıkar popişlerini önden arkaya öyle silerim.. neden olurki..

doktor sadece mikrobik mi olur dedi

doktor sadece mikrobik mi olur dedi

yok öyle bişi demedi canım ama ama idrar yollarına bi şekilde mikrop girmiş.. bende düşünüp duruyorum nerde yanlış yaptım diye

allahım tüm bebekleri korusun. uyudular bende yatayım heryerim ağrıyor..

öpüyorum sizi. iyi geceler kızlar.

Günaydınnnnnnnnn.

Herkes uyuyordur eminim......

Bugün pazar ah eşime sarılıp şöyle 12,1 lere kadar uyumayı okadar özledimki...

Yağız sabahın 6 sında uyandı nasıl dinç ve zinde oyun oyna benimle diyor ya...

Uyuttum sonra sabah 10 da geri uyandı.Oturuyoruz bizde oğluşumla.

günaydın... artvinliden başka kimse uğramamış....
biz bu gece doğru düzgün uyumadık irem uyandı saat 3 de berenide uyandırdı. uyut uyutabilirsen...sabah 6mıydı neydi artık eşim aldı iremi içeri yattı. berenle saat 9.30 a kadar uyumuşuz... kahvaltı ettik. kociş ve kızlar güzellik uykusuna yattı bende çayımı aldım keyif yapıyorum... dışarsı çokkkkkkk soğuk camdan kafamı bi uzattım dondum dondum... sevmiyorum kışı ya

artvinlimmm.... yarı yaşınız kutlu olsun bitanem....... allahım sünnetini düğününü askerliğini torunu görmeyide nasip etsin huzurla sağlıkla inşallahh....

fatoşcum çokkkk geçmiş olsun tatlım ya çok üzüldüm allah şifa versin cemre kıza.....

merhaba hanımlar
fatoş çok geçmiş olsun cemre için çok acılıdır sistit Allah acil şifalar versin belli birşeyden kaynaklanmıyor bünye yapıyor birde idrarın fazla teması tetikliyor bende yıllardır sık sık çekiyorum sirkeli suyla özel bölgesini sil çok ratlatacaktır
artvinli canım bende özledim kocama sarılıp yatmayı ama ne mümkün bırak sarılmayı hiç yatırmıyor benim oğluşlar

doruk soğuğu bende sevmiyorum izmirde çok rüzgarlı
sefan olsun yap keyfini benim bir yığın işim var ben iş yapmayıda sevmiyorum yarın annem geklecek yılbaşına kadar kalacak hiç olmazsa bir müddet ev işlerinden kurtulurum iyi olur

selammmmmm....soğuk istanbul gününe.......

felaket uykusuz gece geçirdim yine 2.30 da yattım 4.30 inci hanıma uyandım mama yedirdim uyandı allahım slla salla uyumadı 6.30 kadar bende bıraktım yattım ......mutfakta lavabodan su sızmış borularda sızıntı çıktı aman mutfak kırılıyor ne sinir ya annem de yok dağınık heryer.......

aman inşallah şekerim ya bunlar 6 ay sendromuna girdiler galiba......

çok geçmiş olsun fatoşcuğum....cnm benim nasıl canı yandı ki ağladı o kadar kuzum......

bende de var öyle bir tane yarasa diyorum ben 4.30 uyandı.........tükürüp duruyordu sbahın köründe çığlık çığlığa sanırsınki 10 saat uyumuşş.....

nerocum bırakcak biri olsa bende çıkıcam alışveriş yapmam lazım.meyvesebze işi. ama taşımayı gözüm yemio... akşam üzeri eşim alsın gelsin napim...
burcu valla benim 2 makina çamaşşır var yıkancak evi öle üstünkörü topladım. benim hafta sonu hiç iş yapasım olmaz zaten.... yarın akıllı durursa benim bıdıklar yaparım inşallah...

kızlarya bnm bebısler acaba cokmu uyuyolar to atsan uyancak gıbı deıller gdun gece 10 yıkadım yatırdım hala uyuyolar tamam uyusunlarda acaba asırımı uyuyolar bunlarda :26::26:

Erenzeyno bırak uyusunlar canım ya acıkınca mutlaka kalkacaklar biz uyumalarına meraklıyız sendene diyosun bişi olacagına sanmama bazı bebekelr uykuyu sever

Dorukcum saolasın canım benim.Kız o ne güzel duadı sabah sabah içim açıldı.
Bende markete gidicem,alacakalrım ağır olacak ama ne yapayım evde durmaktan iyidir.

Burcucum valla bende 1 tane ama saolsun arkamı dönsem hissediyormu ne yapıyor benim sıpa direk basıyor çığlığı,ulen uyuyorsun ya diye kızıyorum ya.
Hele babaya sarılmak imkansız zaten.Sağ tarafıma yata yata tutuluyorum inan.
Annen gelecekmiş gözün aydın.Ah analarda olmasa işimiz yaş valla.

Nerocum aman nerden çıktı şimdi ya,durduk yere iş sana.
Çık anacım çık dışarı,için açılsın.Nasılsa gece senin yarasalar nöbette enerji depola

Erenzeyno valla bencede çok uyuyorlar.Hani daha 1,2 aylık olsalar anlıycamda.
Kan tahlili yaptırdınmı hiç.Kansızlıkta çok uyku yapar.

Canan oh sefan olsun tatlım.
Eşinide ihmal etmemişsin arada.Yapın anam yapın bari siz yapın yaramazlık.
Biz unuttuk nasılsa herşeyi

kızlarya bnm bebısler acaba cokmu uyuyolar to atsan uyancak gıbı deıller gdun gece 10 yıkadım yatırdım hala uyuyolar tamam uyusunlarda acaba asırımı uyuyolar bunlarda :26::26:

bencede çok hatta çok çok fazla uyuyolar ya... maşallahda yani fazla biraz maximum 8 saat kesintisiz uymaları lazım seninkiler abbartmış...

eylülll senin facede neden arkadaş ol seçeneği yok kız ekleyemedim seni...

ben de hiç sevmem kışı hele de yağmuru içim kararıyo
canım daha ne uyusun işte keşke erken yatsalar daha iyi olmaz mı 7-8 gibi akşam uykusu daha yararlışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…