Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

selam guzel hatunlar ......herkes nasıl ıyı bakın bebeklere ben yogun bı sekılde üç kuzuyla ugrasıyorum .......opt bebekleınızı

aynen cnm valla iyi oluyor arada......

kızlarya bnm bebısler acaba cokmu uyuyolar to atsan uyancak gıbı deıller gdun gece 10 yıkadım yatırdım hala uyuyolar tamam uyusunlarda acaba asırımı uyuyolar bunlarda :26::26:

hakkaten kız one uyku öyle çok gerçekten......ama 6 ay geçince inan benimkilerin uykuları çok azaldı.....

aynen cnm bu soğukta mutfak kilimi ıslanmış kurumuyorda çok soğudu birden hava.......aynen benim yarasalar .......anacığım birşey almaya çıkıyorum 10 şey alıp dönüyorum dayanamıyorum :84:

ay televizyonda 3 adam ve 1 bebebk filmi var çok güzel ya çok seyrettim ama hala keyifli bir film 1987 yapımı ne kadar eskiymiş.....

pazar gecesi ve ne kadar sessiz buralar...mllet nerdesiniz,bebiler daha uyumadı herhalde..

burdada hava soğudu,yağmurlarda başlar yakında..offf kış gelmese ya,sıcaklar iyiydi.hastalıklarda başlar şimdi..dün bir arkadaşla bebeklerin kilosundan bahsediyorduk,benimki 2,5 aylıkken 6 kiloydu dedi..çocuk 3,5kilo doğmuş ve 40.haftasında üstelik tek bebek..bizim deniz daha 6500 gr.değil:)..

ay televizyonda 3 adam ve 1 bebebk filmi var çok güzel ya çok seyrettim ama hala keyifli bir film 1987 yapımı ne kadar eskiymiş.....
nerocum nerde izliyosun bitti mi
maşallah nazar değmesin benim de duyduklarım aynen öyle kıyaslamaya bile girmeyelim döverler bizimkileri

selam guzel hatunlar ......herkes nasıl ıyı bakın bebeklere ben yogun bı sekılde üç kuzuyla ugrasıyorum .......opt bebekleınızı

canım kızlar ne kadar tatlı oldu bizim melis de çok ufaktı nasıl güzelleşti bu kızlar inanamıyorum nazar değmesin

Son düzenleme:
selamlar

geçmişi okuyamadım

cemrenin ateşi düştü şükür

ama yarın detaylı incelenecek 2 kez sistit oldu çünkü

o yüzden yarında gelemem

herkesleri öptüm. iyi geceler.

günaydın hanımlar....mutlu bir hafta diliyorum herkes için...
fatoş canım geçmiş olsun umarım bi problem yoktur...

günaydınlar..niye bu kadar sessiz buralar..

Birsen artık hiç uğramıyorsun,unuttun mu bizi

Fatoşcum çok geçmiş olsun..

günaydınn, herkese iyi haftalar,

ben de çook yorucu bir haftasonu gecirdim, 3 çeşit misafir ağırladık pazar gecesi 4. talep etti gelmeyi yok dedik sooraya kalsın pilimiz bitti.
kızlar elif artık çok eglenceli oldu yaaa, sesler çıkarıyoo, cevap veriyo gibi yapıyoo, hatta accık gülümsüyo bile artııkk.veee bugün 2 aylık olduuukkk
fatoscum cook gecmiş olsun, temizlerken dikkat ediyorsundur zaten altlarını, bana doktor bi onu belirtmişti sistite karşı. belki bağışıklığı zayıftır birass.
birsoş nerelrde cidden yaaa?
erenzeyno seninkiler aşırı uyuyo yaww, bence de kansızlık fln olmasın, ben gündüz 3-3.5 saat uyudumu bile tedirgin oluyorum çok oldu diye hem seninkiler daha büyük okkadar uyumaması lazım sanki
nerocum annen daha dönmedi mi yaa, hac bittiiii
cano, firdos, doruk, artvinli, almina, eylül, beren, winston, sizlerede

günaydın....
bugün çok işim var... heryer heryerde malesef( hafta sonu dağınıklığı hafta başına temiz başlayalım dime.benim kuzulara akıllı dursada çabucak bitirsem...
birseni merak eden arkadaşlar dün konuşdum bende merak ettim gelmeyince.. annesindeymiş pc götürmemiş. eve geçicem dedi. düğünleri varmış telaş yani...
kirpicim bu ara elifdeki deiğikliklere inanamayacaksın. bi anda huy mimik değişecek... çok sevimli olmuş kuzu reesimlere bayıldım...

Günaydın arkadaşalr......

Aman allahım okadar uykusuzumki:84:

Yağız gece 2 oldu uyumuyor,en sonunda yine eski ve gıcık sistem battaniyede uyuttuk.Aman uyudu dedik ama 3 te geri uyandı acıkmış,bu böyle 30 dk.bir devam etti.Babada bende perişan olduk ruh gibi dolaşıyorum evde.Allahım bu diş çıksın artıkkkkkk.:84:

Hituci,doruk,firdos,yavrukirpi sizede günaydın..

Fatoşcum çok çok geçmiş olsun.inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bize.

Yavrukirpi maşallah size demek 2 aylık oldunuzDaha ne sevimlilikler bekliyor sizi hazırlıklı olun.Asıl bundan sonra daha çok aşık olacaksınız elife mest edecek sizi,her gün farklı bir hareket her gün farklı bir atraksiyon olacak evde.

offf lanet olsun yaaa
yazdım kopcağını bilerek kopyalarken mustafa bilgisayara bastı blogladığım yer gitti
kopmaz gönder dedim kendi kendime koptu
sırf bu yüzden yazasım gelmiyo offfff

ben bugün kafayı yemezsem iyidir.irem çılgınca ağlıyor sabahdan beri 2 dir kustu heryer battı.kucağımdan inmiyor. sinirimden zırıl zırıl ağladım... bi allahın kulu yok yakınımda çldırcam((

merhaba benım adet gunum bhcg 177.6 idi bugun gıttım doktora 1129 çıktı ıkız olabılır dedı sizce olabılırmı bılgınız varsa benı bılgılendırın pazartesı gıdıcem doktora cok merak edıyorum acil yardım

benimkilerde huysuz ve kusuyorlar sanırım midelerini üşüttüler biri zaten yemiyordu şimdi tam oldu
ağlama canım geçecek bu günler sabır bende yanlızım bu şehirde bugün kısa bir süreliğine annem gelecek

değerin yüksek ikiz olabilir hayırlısı olsun bende ilk kan testinde senin sonuca yakın bir rakamla karşılaşmıştım

Fatoscum cok geçmiş olsun canıım..

Bende cumartesi ünv. arkadaslarımı agırladım ertesi gün amcamları acayip yorulmusum cocuklarda o arada ilğisiz kaldı gelenede gelme denmez zor gecti her yer bir yerdeydi temizlik yap falan..
Camasırı yıkadım astım kurumuyo sanki daha cok ıslanmıs gibi kısı buu yüzden hiç sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…