bende erenzeynoda sorun var sanmıştım kızlar ayarlarımı düzeltim şimdi bakar mısınız
nerocum bırakcak biri olsa bende çıkıcam alışveriş yapmam lazım.meyvesebze işi. ama taşımayı gözüm yemio... akşam üzeri eşim alsın gelsin napim...
burcu valla benim 2 makina çamaşşır var yıkancak evi öle üstünkörü topladım. benim hafta sonu hiç iş yapasım olmaz zaten.... yarın akıllı durursa benim bıdıklar yaparım inşallah...
kızlarya bnm bebısler acaba cokmu uyuyolar to atsan uyancak gıbı deıller gdun gece 10 yıkadım yatırdım hala uyuyolar tamam uyusunlarda acaba asırımı uyuyolar bunlarda :26::26:
Dorukcum saolasın canım benim.Kız o ne güzel duadı sabah sabah içim açıldı.
Bende markete gidicem,alacakalrım ağır olacak ama ne yapayım evde durmaktan iyidir.
Burcucum valla bende 1 tane ama saolsun arkamı dönsem hissediyormu ne yapıyor benim sıpa direk basıyor çığlığı,ulen uyuyorsun ya diye kızıyorum ya.
Hele babaya sarılmak imkansız zaten.Sağ tarafıma yata yata tutuluyorum inan.
Annen gelecekmiş gözün aydın.Ah analarda olmasa işimiz yaş valla.
Nerocum aman nerden çıktı şimdi ya,durduk yere iş sana.
Çık anacım çık dışarı,için açılsın.Nasılsa gece senin yarasalar nöbetteenerji depola
Erenzeyno valla bencede çok uyuyorlar.Hani daha 1,2 aylık olsalar anlıycamda.
Kan tahlili yaptırdınmı hiç.Kansızlıkta çok uyku yapar.
Canan oh sefan olsun tatlım.
Eşinide ihmal etmemişsin arada.Yapın anam yapın bari siz yapın yaramazlık.
Biz unuttuk nasılsa herşeyi
nerocum nerde izliyosun bitti miay televizyonda 3 adam ve 1 bebebk filmi var çok güzel ya çok seyrettim ama hala keyifli bir film 1987 yapımı ne kadar eskiymiş.....
maşallah nazar değmesin benim de duyduklarım aynen öyle kıyaslamaya bile girmeyelim döverler bizimkileripazar gecesi ve ne kadar sessiz buralar...mllet nerdesiniz,bebiler daha uyumadı herhalde..
burdada hava soğudu,yağmurlarda başlar yakında..offf kış gelmese ya,sıcaklar iyiydi.hastalıklarda başlar şimdi..dün bir arkadaşla bebeklerin kilosundan bahsediyorduk,benimki 2,5 aylıkken 6 kiloydu dedi..çocuk 3,5kilo doğmuş ve 40.haftasında üstelik tek bebek..bizim deniz daha 6500 gr.değil:)..
selam guzel hatunlar ......herkes nasıl ıyı bakın bebeklere ben yogun bı sekılde üç kuzuyla ugrasıyorum .......opt bebekleınızı
nerocum nerde izliyosun bitti mi
maşallah nazar değmesin benim de duyduklarım aynen öyle kıyaslamaya bile girmeyelim döverler bizimkileri
ben bugün kafayı yemezsem iyidir.irem çılgınca ağlıyor sabahdan beri 2 dir kustu heryer battı.kucağımdan inmiyor. sinirimden zırıl zırıl ağladım... bi allahın kulu yok yakınımda çldırcam((
merhaba benım adet gunum bhcg 177.6 idi bugun gıttım doktora 1129 çıktı ıkız olabılır dedı sizce olabılırmı bılgınız varsa benı bılgılendırın pazartesı gıdıcem doktora cok merak edıyorum acil yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?