Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Canım çok geçmiş olsun hepinize.Kızların çok kusmasından belliydi bir sıkıntı olduğu.
Havalar çok soğudu geçen gün banyo yaptırdık demiştin o zaman üşümüş olabilirler.
Sen ne kadar dikkat etsende en ufak şeyden hasta oluyorlar bu sıpalar.

dorukcum çok geçmiş olsun..

eylülcüm inşallah geçecek 1 yaşına kadar sabır canım..

artvinlicim güle güle kullanın cicilerinizi. bende bugün o siteden oyuncak alacam..

benimkilerde hasta. dün kusma rekoru kırdılar. üşütmüşler galiba. nasıl üşütüyolar anlamıyorum. dışarı çıkmıyoz. ev 24,5 derece.. cemreninde burnu tıkalı. sinirleniyo bağırıyo. 50 kere uyandı bağırarak...

sabaha karşı 5 te uyudular.. uyku düzeni diye bişi kalmadı.. böyle olunca bende çok kötü oluyorum. başım çatlıyor..

oyoy amanın ya hepimiz hastayız ökülüyoruz nazarlara geldik galiba......

firdos cnm geçmiş olsun tansiyon aman ha dikkat et.....

kuzum çok gçmiş olsun anne korkutmuş allah tez şifa versin....p.teside inşallah istediğin gibi olurda azıcık nefes alırsın hayatı valla...

aslıcığım cnm bende bu tutulma için bir krem kulanıyorm akşama yazayım sana bende sık tutulurm parafon al boyun tutulması için çok iyi geliyor.....benimde aşırı sırtım ağrıyor hatta karıncalanma ve uyuşukluk halinde haftaya kuzuluğa gideceğim haftasonu için inşallah iyi gelir....

bu aylarda arada sapıtıyorlar fatoşcğm...

aman cnm ıhmal etme sakın saglıgını gecmıs

uyku demeyın bana uyku deyınce fıtıl oluorum uyku duzenı dıe bısey yok oldu püfff dıye ne uyku var ne yemek ne ıcmek nede gezmekk kızlar hayde toplasıp bebelerıde alıp kocalarıda bırakıp tatıle gıdek
kım gelcek benımle bakem
:92:

geçmiş olsun diyen arkadaşlara tekrar teşekkürler.

şükür benimkiler meyvalarını yiyip uyudular bende kendime bir kahve yaptım size bir bakayım dedim

valla şu kadın işine bende çok sevindim inşallah pazartesiye bir terslik olmaz aksilik bide ben ogün

büyükihtimalle emreyi nörologa götürecegim neyse artık evde birisi olacak mecbur egeye bakacak

zaten gelen bayan 12 de gelecek 12ye kadar bizim evde iş yapmak mümkün deyil berkte 12,30 da

gidiyor .mama koltugundan bahsetmişsiniz valla bende var bir tane berkten kalma çokta yer kaplıyor

ama kullanışlı boy ayarı var sırt ayarı Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

bundan ama ikinciyi alırmıyım bilmiyorum nasıl sıgdıracagım ikisini olmadı birini salıncaktamı yedirsem dedimbir denemeli

artvınlı cnm maşallah Yağız a uykusuda iştahıda hep böyle gide inş..

nefes kadın işi iyi olacak sana en azından hep evde biri var düşüncesi bile güzel inş. uyumlu biridir..

dorukcum nasıl yaptın yayla çorbasını ben birkez yumurtasız tuzsuz yaptım yemediler.. bir tarif versen belki adaşı berenim yer:)

erenzeyno cnm nazar mı değdi ya nasıl güzel uyuyup yiyorlardı ne oldu birden?

htc07 eve çıktın mı tatlım umuarım çokk iyisindir..

vil ben etimesguttayım cnm biraz geç yazdım kusurabakma..

kirpicim hergün soruyom kı nerdesin tatlım, Elif cim nasıl?

fatoşcum benimkiler açlıktan uyumuyor diyordum ya bu aralar hepimizinki mi böyle uykusuz ya inan heryerim ağrıyor püff... biri bu topiğe nazar duası okusun ben şuan müsait değilim

Fatoşcum hangi oyuncaklardan alıcan bahsetsene fikir olur bizded.
Çok geçmiş olsun kızlara canım.
Valla kusma işi çok sinir bozucu.
Yağızdada var,ama sürekli değil arada oluyor artık,önceleri her mamadan sonra çıkartıyordu.

ah bı bılsem kuzum ya son 1 haftadır canımı okudu oglan gecelerı ne guzel uyurdu kızım aynı ama eren cok duzenı bozuldu dısten dolayı gene uyuyor ama 10 dkk bır vızır vızır ıstahsızlıkta var az bıraz 150 ccyı banamısın demezdı sımdı 75 ı ıte kaka ıcırıorum

diş dönemi zor oluyor galiba allah yardımcınız olsun uyku ve iştah aynı anda sorun olunca turlatmamak elde değil

kızlar nuk un bpa free biberon ve emzikleri çıkmış ben chicco alıyordum ama nuk neredeyse üçte biri fiyatına biberonları 11 tl aldım güzelde yazayım dedim aklınızda olsun..

birde suluk aldım ama içmeyi bilmiyorlar ne zaman kullanmaya başladınız alışıyor mu bebişer?

berannazcım uyumlu biri diye biliyorum sessiz sakin doğrusu eski bir müşterim sıkıntıya dara düşmüş

bizim bir arkadaş aracı oldu oda tanıdıgımı bilmiyordu tabi tanımış omam içimi daha bir rahatlatıyor hayırlısı bakalım.

ben daha yayla çorbası yapmadım dr başla dedi ama siz blendırdanmı geçiriyorsunuz benimkiler yemez

pütür bende bugün çorbamıza patatez havuç az sovan mercimek bide bulgur koydum azar azar

bakalım bu karışımı beyeneceklermi

herkese merhabaaa....hasta annişlere ve bebişlere çokk geçmiş olsun diliyorumm..havalar çok soğuk walla bu kış nasıl geçecek...benim cadılarda bu sabah 9 30 gibi kalktılar biras oynadık alt değiştir üst değiştir kahvaltı yaptır derken saat bir oldu devam sütü içip uyudular..yakındır kalkmalarıı...Pek bi cadı oldular teyzoşları hergün değişik sesler oyunlar falan çektirdikleri sıkıntıları unutturuyolar...Genel olarak iştahsızlık uykusuzluk problemleri ek gıdaya geçiş döneminde yaşanıyo ...birde dişler derken düzenleri bozuluyo yavrucakların..Ama inş atlatılıyo allahın izniylee..

merhaba kızlar ,sabah geç kalktık....annemle yatak keyfi yaptık.....sonra kahvaltı yaptık evimi temizledim.....çocukları uyutmuşuk hemen kalktılar....
şimdi onları sallıyoruz....

annem bugün gidecekti...kal yarın git dedim.....yarın kahvaltıdan sonra gidecek

doruk geçmişşş olsun diğer arkaşlarımada selam olsunn

önemli değil canım bazen gözden kaçabiliyo yazılanlar..tanışmayı çok isterim inş.nasip olur birgün...olmazsa yaza toplanırız ankaralı ikizlerlee

canım ben 4.aylarından beri kullanıyorum suluk başta zorlandılar ama sonra alışıyolar..Güle güle kullanın...

kızlara bu akşam labne almayı düşündüm hiç vermemiştim netten baktım bu yazıyı buldum...sizce?????

peynir konusunda cogumuzun aklinda sorular vardi. ben de bu isi yapan kimya muhendisi arkadasima sordum. aldigim yanit asagida. umarim faydasi olur. sevgiler

Labne peynirin kabaca üretim şeması aşağıda...

- LABNE ÜRETİMİ -

FORMÜLASYON-

INGREDIENTLER
(%)

% 10 'luk krema
93.20

Sofra Tuzu
6.00

SODIUM ALGINATE FG*
0.80

TOPLAM
100.00

kullanılan katkı alginat sadece....alginatın kaynagı deniz yosunu fakat icerisinde bir takım tuzlar ve stabilizerler var.....fakat yediğin bir cok urunde alginat kullanımı mevcut zaten.....gıdaya uygun saflıkta ürün kullanıyorsa firma sorun yok....

fakat en buyuk sorun su....yaz ayları geldiği için peynirlerde bozulma-kuf maya eksime gibi sorunlar ortaya cıkıyor...ozellikle labne de krema oldugu icin bu risk daha fazla....bunun icin koruyucular devreye giriyor....koruyucu kısmında ise firmalar etiketlerinde bunu belirtmiyorlar zaten analizde bulunmayan koruyucular tercih ediliyor genelde...

bize, yetiskinlere pek biz zararı yok...en azından bizim sattıklarımızın karacigerde parcalanabilme ve gıdaya uygunlugu mevcut....fakat ufak cocuklar icin dikkatli olmak gerek bence...kaynagı belli olmayan kanserojen koruyucular da firmalar tarafından ucuz ve etkili oldugu icin tercih edilebiliyor...bu sebeple .yine ulusal marka tercih etmekte fayda var...pınar ve ak gıda-ulker....bence ikisi de basarılı hatta pınar daha bir tercih edilebilir......ama bence yetiskinler yemeli sadece....

eger zorunlu bir sebep yoksa ben process peynirlerin bebeklere yedirilmesine karsıyım.....

berennazcım hemen yazayım...
ben hem biz yiyelim hem onlar diye... 5 kişilik filan yapdım yani... yoğurda1yumurta 1 kaşık un koydum onları çıptım ve sulandırdım.. ocakda kaynayana kadar karıştıra karıştıra pişirdim. bi kenarda pirinçhaşladım sonra onuda içine attım karıştırdım. sonra çocuların yiyebiliceği kadar ayırdım onlarınkinin içine 1 tatlı kaşığı z. yağ koydum tatlandı sanki.tuz yok... sonra kendimizinkine tus tnane ve yağ ekledim.bizde,onlarda afiyetle yedik... 1 yumurta 4 kişiye pay edilince dokunmaz bence diedüşündüm dokunmadıdaşimdilik şükür... hergün vermiyorum neticede... bide bşyerden başlıycam yumurtaya zaten burdan başladım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…