- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
günaydın kızlar...
akşam6 civarı birden sağ tarafım tutuldu boynumkolum bi anda nolduğumuşaşırdım.eşim geldi. voltarenle ovdu sen yat dinlen ben bakarım dedi. uyumuşumsaat 8 gibi tekrar uynadım daha fena olmuşum am mecburen kızları yedirdim kociş beceremio...sonrn yemek yiyip yine yattım 12 ye kadar uyumuşum. 12 de eşimçıldırmışdı:)) irem sabah kadar 15 dk da uyandı ağlaya ağlaya. burunları tıkandı yine bay bay nezle oldular galiba orti bebyleçekioz sürekli..saki sokağaçıkıoz ya nerden kapıoz soğuğu bilmiom evimde sıcacık ama neden böle olduk ailecek anlamadım... eşimde soğuk soğuk terliom deyip duruyo. kızları kucağımalamıyoturmşuna kolum kalmıo boynum dönmüo. eşimde işe gitti 4 gibi gelirim idare et dedi ama bilmiyorum nasıl idare edicem(
günaydın herkeze bizkalktık ilk önce ufaklıklar kahvaltı yaptı onları uyuttum sonrada berkle ben kahvaltı yaptım kahvaltı bitti ufaklıklar uyandı şükür çok kötü bir gece geçirmedk çokkalktılar ama hemen uyudular inşallah günümüzde iyi geçer .yanlız kalmak kötüymüş valla annemde gelemez uzun bir süre bir kaç haftada toparlar kendini aman o iyi olsunda önemli olan o idareedecegiz.
Günaydın canım.
Oh neyseki korktuğun olmamış.İyi bir gece geçirmişsiniz.
Annene tekrar geçmiş olsun.
Günaydın hanımlar
Yağız hayırdır 10,30 a kadar uyudu bu sabah şaşırdım valla.
Önce onu doyurdum ilaçları meyvası vs.
Sonra kendimi dıyurayım dedim ama yarım yamalak tabi.
Kızlar ben bu salıncağı çok sevdim.İçinde mamasını yedirebiliyorum oturuş ayarları süper.
Uykusu gelince indiriyorum yatar pozisyona hemen uyuyor içinde.
FİRDOS sormuştu sanırım mama sandalyesi için erkenmi diye?,Canım mama sandalyedi konumundayken yüksekliğinden dolayı yağız rahat edemedi daha küçük onun için.
Ama biraz yatırınca mamasını çok rahat yiyor.
Sende alırken yükseklik ayarı olan mama sandalyesi alısan rahat edebilirler.
Sandalyede ydirmek daha rahatmış,diğer türlü zapdedemiyordum.
Dorukcum bu arada dün yağıza bebelac çorbasından yedirdim.(patates,havuç,prinç,karnıbahar)yedi ama son 2 kaşık kala öğürdü artık doyduğundan.
Bugünde (patates,havuç,prinç,pırasa dendim o diğerine göre daha katı yutamadı bende suyla incelttim onuda yedi.Bakalım bıkmazsa yedi şimdilik.Ama bunlar bitsin daha alımıycam
Beşiğine bile koymuyorum artık.Çok kullanışlıymış yani.
herkeze iyi akşamlar .ahhh birgünde şura mutlu güzel ferahlı birşeyler yazmak istiyorum ama malesef sıkıntılar bırakmıyor beni bu aralar .eşim şehir dışında oldugu için annem bende kalıyordu zaten üç gündürde rahassızdı yerinden kalkacak hali yoktu bugün olanlar oldu ege durmadı yine annemde iyice kötüledi bende egeyi komşum elif ablaya götürdüm biraz oyalasınlar diye o sırada annem bir fenalaşıyor karşı komşu çagırdı annemyerlerde nasıl bagırıp aglıyor hemen ambulans çagırdık çocukları komşuya bıraktım gittik bir kaç saat kaldım hastanede kardeşim babam geldi bende eve ocukların yanına şükür biraz evel ıkarmışlar sonuçları iyiymiş ama mutlaka dahiliyeye gitsin demişler ilaçta içme demişler ya nasıl insan bunlar kadın kıvranıyor agrıdan nasıl birşeyi olmaz ya gece birşey olsa anlayamadım.
bir iyi haber bu gün evişlerine bir bayan buldum sonunda pazartesi başlayacak belki biraz rahatlarım berkede zamn ayırırım .çocukların hepsi uyudu bende çay demledim bir bakayım dedim size inşallah bir kaç saat uyanmazlar bende dinlenirim.
günaydın kızlar...
akşam6 civarı birden sağ tarafım tutuldu boynumkolum bi anda nolduğumuşaşırdım.eşim geldi. voltarenle ovdu sen yat dinlen ben bakarım dedi. uyumuşumsaat 8 gibi tekrar uynadım daha fena olmuşum am mecburen kızları yedirdim kociş beceremio...sonrn yemek yiyip yine yattım 12 ye kadar uyumuşum. 12 de eşimçıldırmışdı:)) irem sabah kadar 15 dk da uyandı ağlaya ağlaya. burunları tıkandı yine bay bay nezle oldular galiba orti bebyleçekioz sürekli..saki sokağaçıkıoz ya nerden kapıoz soğuğu bilmiom evimde sıcacık ama neden böle olduk ailecek anlamadım... eşimde soğuk soğuk terliom deyip duruyo. kızları kucağımalamıyoturmşuna kolum kalmıo boynum dönmüo. eşimde işe gitti 4 gibi gelirim idare et dedi ama bilmiyorum nasıl idare edicem(
dorukcum çok geçmiş olsun..
eylülcüm inşallah geçecek 1 yaşına kadar sabır canım..
artvinlicim güle güle kullanın cicilerinizi. bende bugün o siteden oyuncak alacam..
benimkilerde hasta. dün kusma rekoru kırdılar. üşütmüşler galiba. nasıl üşütüyolar anlamıyorum. dışarı çıkmıyoz. ev 24,5 derece.. cemreninde burnu tıkalı. sinirleniyo bağırıyo. 50 kere uyandı bağırarak...
sabaha karşı 5 te uyudular.. uyku düzeni diye bişi kalmadı.. böyle olunca bende çok kötü oluyorum. başım çatlıyor..
aman cnm ıhmal etme sakın saglıgını gecmıssağol canım. sizede çok geçmiş olsun...
valla canımsoğuk almamimkansız gibi bişi. evim gerçekden sıcak. terleyipsoğuduğum için olmuşdur diyorum... kızlarda geçen gün yıkadım ondan sonra böle oldun üşüttüm heralde ya... şimdilik idare ediyorum kötüleşirsem gidicem dr a...
uyku demeyın bana uyku deyınce fıtıl oluorum uyku duzenı dıe bısey yok oldu püfff dıye ne uyku var ne yemek ne ıcmek nede gezmekk kızlar hayde toplasıp bebelerıde alıp kocalarıda bırakıp tatıle gıdekdorukcum çok geçmiş olsun..
artvinlicim güle güle kullanın cicilerinizi. bende bugün o siteden oyuncak alacam..
benimkilerde hasta. dün kusma rekoru kırdılar. üşütmüşler galiba. nasıl üşütüyolar anlamıyorum. dışarı çıkmıyoz. ev 24,5 derece.. cemreninde burnu tıkalı. sinirleniyo bağırıyo. 50 kere uyandı bağırarak...
sabaha karşı 5 te uyudular.. uyku düzeni diye bişi kalmadı.. böyle olunca bende çok kötü oluyorum. başım çatlıyor..
Canım çok geçmiş olsun hepinize.Kızların çok kusmasından belliydi bir sıkıntı olduğu.
Havalar çok soğudu geçen gün banyo yaptırdık demiştin o zaman üşümüş olabilirler.
Sen ne kadar dikkat etsende en ufak şeyden hasta oluyorlar bu sıpalar.
günaydın herkeze bizkalktık ilk önce ufaklıklar kahvaltı yaptı onları uyuttum sonrada berkle ben kahvaltı yaptım kahvaltı bitti ufaklıklar uyandı şükür çok kötü bir gece geçirmedk çokkalktılar ama hemen uyudular inşallah günümüzde iyi geçer .yanlız kalmak kötüymüş valla annemde gelemez uzun bir süre bir kaç haftada toparlar kendini aman o iyi olsunda önemli olan o idareedecegiz.
Günaydın canım.
Oh neyseki korktuğun olmamış.İyi bir gece geçirmişsiniz.
Annene tekrar geçmiş olsun.
Günaydın hanımlar
Yağız hayırdır 10,30 a kadar uyudu bu sabah şaşırdım valla.
Önce onu doyurdum ilaçları meyvası vs.
Sonra kendimi dıyurayım dedim ama yarım yamalak tabi.
Kızlar ben bu salıncağı çok sevdim.İçinde mamasını yedirebiliyorum oturuş ayarları süper.
Uykusu gelince indiriyorum yatar pozisyona hemen uyuyor içinde.
FİRDOS sormuştu sanırım mama sandalyesi için erkenmi diye?,Canım mama sandalyedi konumundayken yüksekliğinden dolayı yağız rahat edemedi daha küçük onun için.
Ama biraz yatırınca mamasını çok rahat yiyor.
Sende alırken yükseklik ayarı olan mama sandalyesi alısan rahat edebilirler.
Sandalyede ydirmek daha rahatmış,diğer türlü zapdedemiyordum.
Dorukcum bu arada dün yağıza bebelac çorbasından yedirdim.(patates,havuç,prinç,karnıbahar)yedi ama son 2 kaşık kala öğürdü artık doyduğundan.
Bugünde (patates,havuç,prinç,pırasa dendim o diğerine göre daha katı yutamadı bende suyla incelttim onuda yedi.Bakalım bıkmazsa yedi şimdilik.Ama bunlar bitsin daha alımıycam
Beşiğine bile koymuyorum artık.Çok kullanışlıymış yani.
ay sevindim ya. benimkiler hemen kusmuşdu ve tadıda iğrenç ya( yiende evde yapmak daha mantıklı dışarda filan zordakalınca neysede... bende kızlara ilk kez yayla çorbası verdim bayıla bayıla yediler... yoğurt ve yoğuttan yapılan herşeyi seviyolar demkki...sık sık yaparım artık.
beşikde iyi oldu sana rahtalık olmuşdur... güle güle kullanın canım...yürüteçle arası nasıl.. bizim beren bayılıyo yürüteçe maşallah geri geri o kadar hızlı gidioki artık ileri gitmeyi nasıl öğretcem bilmiyorum:)
dorukcum çok geçmiş olsun..
Canım çok geçmiş olsun hepinize.Kızların çok kusmasından belliydi bir sıkıntı olduğu.
Havalar çok soğudu geçen gün banyo yaptırdık demiştin o zaman üşümüş olabilirler.
Sen ne kadar dikkat etsende en ufak şeyden hasta oluyorlar bu sıpalar.
ay sevindim ya. benimkiler hemen kusmuşdu ve tadıda iğrenç ya( yiende evde yapmak daha mantıklı dışarda filan zordakalınca neysede... bende kızlara ilk kez yayla çorbası verdim bayıla bayıla yediler... yoğurt ve yoğuttan yapılan herşeyi seviyolar demkki...sık sık yaparım artık.
beşikde iyi oldu sana rahtalık olmuşdur... güle güle kullanın canım...yürüteçle arası nasıl.. bizim beren bayılıyo yürüteçe maşallah geri geri o kadar hızlı gidioki artık ileri gitmeyi nasıl öğretcem bilmiyorum:)
Benimkide yan yan gidiyor ben çağırınca,elime oyuncak alıyorum yan ayan geliyor sersemim benim.
Yedi canım ama pek severek değil.Bende artık evde yapıcam içime sinmedi benimde.
artvınlı cnm maşallah Yağız auykusuda iştahıda hep böyle gide inş..
Amiiiiiin canım.İnşallah seninkilerde ani bir değişiklikle çoook düzenli olurlar.
Tosun olsunlar tosuuuuuuun
.
dorukcum nasıl yaptın yayla çorbasını ben birkez yumurtasız tuzsuz yaptım yemediler.. bir tarif versen belki adaşı berenim yer:)
Bnede istiyorum tarifiiiiii
Fatoşcum hangi oyuncaklardan alıcan bahsetsene fikir olur bizded.
Çok geçmiş olsun kızlara canım.
Valla kusma işi çok sinir bozucu.
Yağızdada var,ama sürekli değil arada oluyor artık,önceleri her mamadan sonra çıkartıyordu.
Benimkide yan yan gidiyor ben çağırınca,elime oyuncak alıyorum yan ayan geliyor sersemim benim.
Yedi canım ama pek severek değil.Bende artık evde yapıcam içime sinmedi benimde.
Amiiiiiin canım.İnşallah seninkilerde ani bir değişiklikle çoook düzenli olurlar.
Tosun olsunlar tosuuuuuuun
.
dorukcum nasıl yaptın yayla çorbasını ben birkez yumurtasız tuzsuz yaptım yemediler.. bir tarif versen belki adaşı berenim yer:)
Bnede istiyorum tarifiiiiii
amin cnm benim.. yaw bu hangi site ben bir yürüteç daha alıcam şimdi birini koyunca diğerini kucakta görüp çıkmak istiyor belki ikisini koyarsam durur.. hangi yürüteçti birde onu gösterin bakem .. Fatoş valla cnm oyuncakları bizede söyle ev karman çorman oldu heryer oyuncak salıncak hamak mama sandalyesi yürüteç ana kucağı püfff,, hiç bir odada yer kalmadı rezalet.. eve kimse gelmesin istiyorum evimin toplu haki bile dağınık çünkü
ah bı bılsem kuzum ya son 1 haftadır canımı okudu oglan gecelerı ne guzel uyurdu kızım aynı ama eren cok duzenı bozuldu dısten dolayı gene uyuyor ama 10 dkk bır vızır vızır ıstahsızlıkta var az bıraz 150 ccyı banamısın demezdı sımdı 75 ı ıte kaka ıcırıorum
nefes kadın işi iyi olacak sana en azından hep evde biri var düşüncesi bile güzel inş. uyumlu biridir..
erenzeyno cnm nazar mı değdi ya nasıl güzel uyuyup yiyorlardı ne oldu birden?
htc07 eve çıktın mı tatlım umuarım çokk iyisindir..
vil ben etimesguttayım cnm biraz geç yazdım kusurabakma..
kirpicim hergün soruyom kı nerdesin tatlım, Elif cim nasıl?
fatoşcum benimkiler açlıktan uyumuyor diyordum ya bu aralar hepimizinki mi böyle uykusuz ya inan heryerim ağrıyor püff... biri bu topiğe nazar duası okusun ben şuan müsait değilim
diş dönemi zor oluyor galiba allah yardımcınız olsun uyku ve iştah aynı anda sorun olunca turlatmamak elde değil
kızlar nuk un bpa free biberon ve emzikleri çıkmış ben chicco alıyordum ama nuk neredeyse üçte biri fiyatına biberonları 11 tl aldım güzelde yazayım dedim aklınızda olsun..
birde suluk aldım ama içmeyi bilmiyorlar ne zaman kullanmaya başladınız alışıyor mu bebişer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?