Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

nerminciğim hemen hemen giittiğim tüm doktorlar labne peyniri veriyor...gerçi biz şuan normal peynir yiyoruz ...şaşırdımmm

ben sürekli pınar labne koyuyorum kahvaltılarına berkede koyardım valla ne yedirecegimizi şaşırdık hatta ben berke tarhana yedirirkende koyuyordum içine ilk başlarda sütü kestirip çökelek yapıyordum şimdide öylemi yapsam acaba

geçmiş olsun dileyen tüm arkadaşlarım sağolun....
ay bu peynir olayıda iyi geldi hani.. zaten ne yedirceğimizi şaşırmız durumdayız.. püfff.. gerçi henüz peynire geçmedik ama kafam karıştı :SSSS ne vercez peki peyniri sudamı bekletip vercez???

kızlar peynirciiilerde tuzsuz peynir var ondan alın....

çok iyi oluyor...normal peynirle uğraşana kadarr

nerocum bu ayda böyle oluyorlar diyosun. 7. ay nasıl düzelme var mı..

erenzeyno ben gelirim senle tatile.

valla bizim uyku düzenimiz çok berbat.. sabah 5 te yattık. eşimde uyuyamadı. tam yattık gök gürlüyo. yğmur pencereleri kıracak.. çok feciydi...

berennazcım benim kızlardan cemrenin pek iştahı yok bu aralar. ve çok sinirli kucağıma alınca beni ısırmak istiyor. bişi yemiyo pek. beni emip duruyo. bide muz püresi yiyo günde bi kez. sma kullanıyoduk yemedi sıpa. milumil başlattım biraz yedi ondan 60 cc yiyo 3-4 saatte bir..

siteyi artvinlicim yazmış. güvenerek alabilirsiniz. şimdiye kadar ben bi sorun yaşamadım

kızlar urunlan.com diye bi site var. ordan sakın ha sakın bişi almayın. ben dolandırıldım 100 lira iki site var güvendiğim birisi bebekavm diğeri farmasanal.. ordanda mama alıyoz...

evde yapabilir miyiz acaba peyniride..

bi deneyeyim ben... bakim netten araştırayım. :26:

sayfamızdaki tüm bebişlere, annelerine gelsin...

öğün atlamadan yesinler, hasta olmasınlar, deliksiz uyusunlar inşallah...

NAZAR DUASI_____
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْه

bugün biraz iş yapayım dedim.

evi süpürdüm.. koridordaki yolluğu ve oturma odasındaki halıyı yalan yanlış sildim.. yerleri sildim toz aldım.. mutfağı topladım..

kek yaptım..

kızlar uyanıktı tüm bunları yaptığımda.. anadizine koydum kızları hangi odaya gidersem o odaya taşıdım. ama çamaşır sererken bastılar çığlığı uykuları gelmiş..

akşama yemeğim yok..

siz her akşam ne pişiriyosunuz merak ediyorum.. ben bu konuda çok sıkıntılıyım..

bende işte çoğunuzun vediğini okuyunca değişiklik olsun diye vereyim dedim öylesine baktım ayrıca bebek için labne varmı diye bunu gördüm ilk çıkan sayfada...şaşırdım yani....

cnm sanki biraz daha düzeldiler aslında uyku düzene giriyor gibi....uyku düzelince onlarda otomatik düzeliyorlar

oh iyi bari :) 3 hafta daha sık dişini fatoş :))

valla fatoşcuğum yemek sıkıntısı hiç çekmiyorum..hafatlık program yaparım ben...

bu hafta ilk gün karnıyark yedik..salı günü karnıbahar pişirdim..
çarşamba balık yedik....dün misafirlikteydik ama yemeğimi yapmıştım bugün yiyeceğiiz..
nohut bulgur pilavı......

ama önümüzdeki hafta eğer bi aksilik olmazsa...

p.tesi yöresel yemek yapacam karalahana yemeği...
salı......kuruasulye,pilav olur
çarşambada aynı olur...
perşembe fırında tavuk yaparım...
cuma patates oturtma yada bezelye yaparım buzluktada var..

oh iyi bari :) 3 hafta daha sık dişini fatoş :))

aynen şekerim :)

programlı karu olunca..

canım süpersin..

bende şimdi tavuk but çıkardım. pilav yapacam yanınada meyve suyu roka salatası...

yeter.. biz haftada bi gün makarna bi günde kahvaltı yiyoz.. geriye kaldı 5 gün..

kurufasulye 2 günü çıkarır. kaldı 3. bi gün balık bi gün tavuk.. 1 gündeee napsak napsakkk

arada menemenle 1 günü kurtar....

fatoşcuğum pişirdiklerimi çocuklarda yiyor o yüzden yemek şart...ve eşim sulu yemek sever...
şart koşmaz ama sever...

inş atlatılan bir durumdur valla yoksa sağlam kalmayacam kafa yapısı olarak canım aynı şehirdeyiz tanışırız kısmet olursa dediğin gibi yaza rahat olur ama birde tekiz annemiz var kirpoş :) inş hepberaber görüşürüz birgün..

Berennazcım site bu tatlım.

YRTE'ler | BEBEKavm (BEBEK ALI-VER MERKEZ)

Banada fatoş önermişti saolsun.

Ben şimdi pazara çıkıyorum kızlar,gelince tekrar bakarım inşallah

sağol kuzucum alayım birazdan kocişin kartıyla

anladım şeker bende çok yapayım yumurta dokunmaz heralde malum ben yumurta yediremedim daha puhahaha ülen 7,5 aylık olduk he nedereyse :82: sizede afiyet olsun balbademim şifa olsunda iyileşin biraz önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…