Fatoşcum hangi oyuncaklardan alıcan bahsetsene fikir olur bizded.
Çok geçmiş olsun kızlara canım.
Valla kusma işi çok sinir bozucu.
Yağızdada var,ama sürekli değil arada oluyor artık,önceleri her mamadan sonra çıkartıyordu.
Benimkide yan yan gidiyor ben çağırınca,elime oyuncak alıyorum yan ayan geliyor sersemim benim.
Yedi canım ama pek severek değil.Bende artık evde yapıcam içime sinmedi benimde.
artvınlı cnm maşallah Yağız auykusuda iştahıda hep böyle gide inş..
Amiiiiiin canım.İnşallah seninkilerde ani bir değişiklikle çoook düzenli olurlar.
Tosun olsunlar tosuuuuuuun
.
dorukcum nasıl yaptın yayla çorbasını ben birkez yumurtasız tuzsuz yaptım yemediler.. bir tarif versen belki adaşı berenim yer:)
Bnede istiyorum tarifiiiiii
canım oyuncaklar kısmında kraftın titreşimli köpeği var. beline basınca ses çıkarıyormuş, kuyruğunu çekince titriyormuş, kulağına basıncada ses çıkarıyormuş. 15 lira ondan alcam bi tane.
2 tanede kraftın yumuşak hayvan fiğürlü çıngırağını alcam. iki tanesi 10 lira.
bide şekilli tırtıl çıngırak var ondan almayı düşünüyom. bişi daha alcam ama ne 50 liraya tamamlıcam kargo ücreti ödememek için. dün eşim avm gitmişti oyuncak al kızlara dedim.. aradı beni şu var 90 lira bu var 70 lira deyince aman dur netten alayım ben dedim..
nerocum bu ayda böyle oluyorlar diyosun. 7. ay nasıl düzelme var mı..
erenzeyno ben gelirim senle tatile.
valla bizim uyku düzenimiz çok berbat.. sabah 5 te yattık. eşimde uyuyamadı. tam yattık gök gürlüyo. yğmur pencereleri kıracak.. çok feciydi...
berennazcım benim kızlardan cemrenin pek iştahı yok bu aralar. ve çok sinirli kucağıma alınca beni ısırmak istiyor. bişi yemiyo pek. beni emip duruyo. bide muz püresi yiyo günde bi kez. sma kullanıyoduk yemedi sıpa. milumil başlattım biraz yedi ondan 60 cc yiyo 3-4 saatte bir..
siteyi artvinlicim yazmış. güvenerek alabilirsiniz. şimdiye kadar ben bi sorun yaşamadım
kızlar urunlan.com diye bi site var. ordan sakın ha sakın bişi almayın. ben dolandırıldım 100 liraiki site var güvendiğim birisi bebekavm diğeri farmasanal.. ordanda mama alıyoz...
bende işte çoğunuzun vediğini okuyunca değişiklik olsun diye vereyim dedim öylesine baktım ayrıca bebek için labne varmı diye bunu gördüm ilk çıkan sayfada...şaşırdım yani....
cnm sanki biraz daha düzeldiler aslında uyku düzene giriyor gibi....uyku düzelince onlarda otomatik düzeliyorlar
oh iyi bari :) 3 hafta daha sık dişini fatoş :))
valla fatoşcuğum yemek sıkıntısı hiç çekmiyorum..hafatlık program yaparım ben...
bu hafta ilk gün karnıyark yedik..salı günü karnıbahar pişirdim..
çarşamba balık yedik....dün misafirlikteydik ama yemeğimi yapmıştım bugün yiyeceğiiz..
nohut bulgur pilavı......
ama önümüzdeki hafta eğer bi aksilik olmazsa...
p.tesi yöresel yemek yapacam karalahana yemeği...
salı......kuruasulye,pilav olur
çarşambada aynı olur...
perşembe fırında tavuk yaparım...
cuma patates oturtma yada bezelye yaparım buzluktada var..
aynen şekerim :)
programlı karu olunca..
valla fatoşcuğum yemek sıkıntısı hiç çekmiyorum..hafatlık program yaparım ben...
bu hafta ilk gün karnıyark yedik..salı günü karnıbahar pişirdim..
çarşamba balık yedik....dün misafirlikteydik ama yemeğimi yapmıştım bugün yiyeceğiiz..
nohut bulgur pilavı......
ama önümüzdeki hafta eğer bi aksilik olmazsa...
p.tesi yöresel yemek yapacam karalahana yemeği...
salı......kuruasulye,pilav olur
çarşambada aynı olur...
perşembe fırında tavuk yaparım...
cuma patates oturtma yada bezelye yaparım buzluktada var..
canımmm ne yapayım düşünmek istemiyorum
tabiiii annen yapıyorrr rahatsınnnnnn
canım süpersin..
bende şimdi tavuk but çıkardım. pilav yapacam yanınada meyve suyu roka salatası...
yeter.. biz haftada bi gün makarna bi günde kahvaltı yiyoz.. geriye kaldı 5 gün..
kurufasulye 2 günü çıkarır. kaldı 3. bi gün balık bi gün tavuk.. 1 gündeee napsak napsakkk
kesinlikle ne pişirsem diye düşünmek çok sinir vlla annemde sürekli yapamıyor kadın durmadıklarında bende beklemiyorum zaten annemden her akşam yemek...
herkese merhabaaa....hasta annişlere ve bebişlere çokk geçmiş olsun diliyorumm..havalar çok soğuk walla bu kış nasıl geçecek...benim cadılarda bu sabah 9 30 gibi kalktılar biras oynadık alt değiştir üst değiştir kahvaltı yaptır derken saat bir oldu devam sütü içip uyudular..yakındır kalkmalarıı...Pek bi cadı oldular teyzoşları hergün değişik sesler oyunlar falan çektirdikleri sıkıntıları unutturuyolar...Genel olarak iştahsızlık uykusuzluk problemleri ek gıdaya geçiş döneminde yaşanıyo ...birde dişler derken düzenleri bozuluyo yavrucakların..Ama inş atlatılıyo allahın izniylee..
Berennazcım site bu tatlım.
YRTE'ler | BEBEKavm (BEBEK ALI-VER MERKEZ)
Banada fatoş önermişti saolsun.
Ben şimdi pazara çıkıyorum kızlar,gelince tekrar bakarım inşallah
berennazcım hemen yazayım...
ben hem biz yiyelim hem onlar diye... 5 kişilik filan yapdım yani... yoğurda1yumurta 1 kaşık un koydum onları çıptım ve sulandırdım.. ocakda kaynayana kadar karıştıra karıştıra pişirdim. bi kenarda pirinçhaşladım sonra onuda içine attım karıştırdım. sonra çocuların yiyebiliceği kadar ayırdım onlarınkinin içine 1 tatlı kaşığı z. yağ koydum tatlandı sanki.tuz yok... sonra kendimizinkine tus tnane ve yağ ekledim.bizde,onlarda afiyetle yedik... 1 yumurta 4 kişiye pay edilince dokunmaz bence diedüşündüm dokunmadıdaşimdilik şükür... hergün vermiyorum neticede... bide bşyerden başlıycam yumurtaya zaten burdan başladım...
Fatoşcum hangi oyuncaklardan alıcan bahsetsene fikir olur bizded.
Çok geçmiş olsun kızlara canım.
Valla kusma işi çok sinir bozucu.
Yağızdada var,ama sürekli değil arada oluyor artık,önceleri her mamadan sonra çıkartıyordu.
Benimkide yan yan gidiyor ben çağırınca,elime oyuncak alıyorum yan ayan geliyor sersemim benim.
Yedi canım ama pek severek değil.Bende artık evde yapıcam içime sinmedi benimde.
canım oyuncaklar kısmında kraftın titreşimli köpeği var. beline basınca ses çıkarıyormuş, kuyruğunu çekince titriyormuş, kulağına basıncada ses çıkarıyormuş. 15 lira ondan alcam bi tane.
2 tanede kraftın yumuşak hayvan fiğürlü çıngırağını alcam. iki tanesi 10 lira.
bide şekilli tırtıl çıngırak var ondan almayı düşünüyom. bişi daha alcam ama ne 50 liraya tamamlıcam kargo ücreti ödememek için. dün eşim avm gitmişti oyuncak al kızlara dedim.. aradı beni şu var 90 lira bu var 70 lira deyince aman dur netten alayım ben dedim..
evet tatlım mağazalarda pahalı sapık eşim gidip locopoko ne zıkkımsa gidip gidip alıyor dünya para sinir ediyor benibu site güvenilirse alırım ben artık buradan çok sağol..
kızlar peynirciiilerde tuzsuz peynir var ondan alın....
çok iyi oluyor...normal peynirle uğraşana kadarr
inş bizde peynirle tanışırım yavrukuşum
nerocum bu ayda böyle oluyorlar diyosun. 7. ay nasıl düzelme var mı..
erenzeyno ben gelirim senle tatile.
valla bizim uyku düzenimiz çok berbat.. sabah 5 te yattık. eşimde uyuyamadı. tam yattık gök gürlüyo. yğmur pencereleri kıracak.. çok feciydi...
berennazcım benim kızlardan cemrenin pek iştahı yok bu aralar. ve çok sinirli kucağıma alınca beni ısırmak istiyor. bişi yemiyo pek. beni emip duruyo. bide muz püresi yiyo günde bi kez. sma kullanıyoduk yemedi sıpa. milumil başlattım biraz yedi ondan 60 cc yiyo 3-4 saatte bir..
siteyi artvinlicim yazmış. güvenerek alabilirsiniz. şimdiye kadar ben bi sorun yaşamadım
kızlar urunlan.com diye bi site var. ordan sakın ha sakın bişi almayın. ben dolandırıldım 100 liraiki site var güvendiğim birisi bebekavm diğeri farmasanal.. ordanda mama alıyoz...
cemre herkesten önce dişi pırtlatacak heraldeinş ondandır iştahsızlığı, cnm siz hipp içmiyormuydunuz bizde sma yı sevmedik birde milumil mi denesemki benimkilerde 30 ve 50 içerek uyudu şimdi birazdan açlıktan mızırdamaya başlarlar
sayfamızdaki tüm bebişlere, annelerine gelsin...
öğün atlamadan yesinler, hasta olmasınlar, deliksiz uyusunlar inşallah...
NAZAR DUASI_____
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْه
aminnnnnnnnnnnnnn...
fatoşcuğum pişirdiklerimi çocuklarda yiyor o yüzden yemek şart...ve eşim sulu yemek sever...
şart koşmaz ama sever...
yavrum bu yemek menüsü süpermiş sen haftalık yazsan bizde kopya çeksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?