nerden okudun cnm farklı bı topıktenmı bende okusamcanan hoşgeldinnn...keyfin yerinde mi? yazıcan mı bu akşam? bu arada hepinizin evlilik hikayesi çok hoş..bende o günlerimi hatırladım bugün içim burkuldu nerden nereye....sanırım bana göre biraz sıradanlaştı bazı şeyler...
çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm ak şimdiiii tüh tühhhgünaydın kızlar...
akşam6 civarı birden sağ tarafım tutuldu boynumkolum bi anda nolduğumuşaşırdım.eşim geldi. voltarenle ovdu sen yat dinlen ben bakarım dedi. uyumuşumsaat 8 gibi tekrar uynadım daha fena olmuşum am mecburen kızları yedirdim kociş beceremio...sonrn yemek yiyip yine yattım 12 ye kadar uyumuşum. 12 de eşimçıldırmışdı:)) irem sabah kadar 15 dk da uyandı ağlaya ağlaya. burunları tıkandı yine bay bay nezle oldular galiba orti bebyleçekioz sürekli..saki sokağaçıkıoz ya nerden kapıoz soğuğu bilmiom evimde sıcacık ama neden böle olduk ailecek anlamadım... eşimde soğuk soğuk terliom deyip duruyo. kızları kucağımalamıyoturmşuna kolum kalmıo boynum dönmüo. eşimde işe gitti 4 gibi gelirim idare et dedi ama bilmiyorum nasıl idare edicem(
canan hoşgeldinnn...keyfin yerinde mi? yazıcan mı bu akşam? bu arada hepinizin evlilik hikayesi çok hoş..bende o günlerimi hatırladım bugün içim burkuldu nerden nereye....sanırım bana göre biraz sıradanlaştı bazı şeyler...
çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm ak şimdiiii tüh tühhh
tam selam verip çıkacaktımki yazını gördüm
birinin yazımı beklemesi hoşuma gitti kocişle hala gerginiz aynı evin içinde küs olunca ister istemez insanda bi huzursuzluk oluyo ama burdayım yazıcam size
sizler nasılsınızzz
nerden okudun cnm farklı bı topıktenmı bende okusam
çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm ak şimdiiii tüh tühhh
tam selam verip çıkacaktımki yazını gördüm
birinin yazımı beklemesi hoşuma gitti kocişle hala gerginiz aynı evin içinde küs olunca ister istemez insanda bi huzursuzluk oluyo ama burdayım yazıcam size
sizler nasılsınızzz
kocası yanında olan acık uzaklaşmak ister olmayan yanımda olsun der
nefesçim insanoğlu herzaman doyumsuz işte hahaha
yok canım yanılmıyosuncanan bizim 6 yıl bitti 7 nin içindeyiz..yanılmıyorsam seninde 2 yılın var...
yok kız uzaklaşmasın ne işi var uzaklaşacak dibimde dursun .kız ciddi ben ona kıssamda kavgada etsem uzagımda olsun istemem hatta tartıştıgımızda bir kaçkere hava almay çıkacaktı valla boşarım seni çıkamassın evden dedim kavgada etsem ayrı odadada olsaz evin içinde olsunda yeter.
bide haddim olmayarak bir şey söylemekistiyorum cananlada konuştuk daha evel bunu bir çok evlilikte
ilk çocuktan sonra ilk iki yıl sorunlar çok oluyor boşanmaya kadar geliyor iş hele bide uzun süre çocuksuz bir hayat yaşadıysanız sizipaylaşamıyor eskisi gibi düzen istiyor açıkçası ben ilk oğlumda yaşadım hemde çokagır bir dönemdi kimse inanamadı o duruma gelmemize ama atlattık alıştık yeni düzene oda anladıki artık sevgimin ilgimin bölündügünü kabullendi ikizlerde hiç sorun yaşamadık o yüzden inşlah yaşamayızda ama ilkler hep böyle
yok kız uzaklaşmasın ne işi var uzaklaşacak dibimde dursun .kız ciddi ben ona kıssamda kavgada etsem uzagımda olsun istemem hatta tartıştıgımızda bir kaçkere hava almay çıkacaktı valla boşarım seni çıkamassın evden dedim kavgada etsem ayrı odadada olsaz evin içinde olsunda yeter.
bide haddim olmayarak bir şey söylemekistiyorum cananlada konuştuk daha evel bunu bir çok evlilikte
ilk çocuktan sonra ilk iki yıl sorunlar çok oluyor boşanmaya kadar geliyor iş hele bide uzun süre çocuksuz bir hayat yaşadıysanız sizipaylaşamıyor eskisi gibi düzen istiyor açıkçası ben ilk oğlumda yaşadım hemde çokagır bir dönemdi kimse inanamadı o duruma gelmemize ama atlattık alıştık yeni düzene oda anladıki artık sevgimin ilgimin bölündügünü kabullendi ikizlerde hiç sorun yaşamadık o yüzden inşlah yaşamayızda ama ilkler hep böyle
kızlar suan onlıne olan herkese seslenıyorum gelınde sıze suan yaptıgım antep fıstıklı pudıng ıkram edeyımmmmmmmmmmm
göynümden koptu stresı bırakak bı kenara pudinglere gömülelimm kısada olsa bu essız lezzetle kendımızden gecelım tey teyyyyyy
yok allah eksikliğini göstermesin...nöbette olduğu geceler ben sabaha kadar uyuyamam...Allah alıştığımızın yokluğuyla imtahan etmesin...bizde oda ayırmak zinhar yasak...hiç ayırmadık...benim koca iyidir ama biraz beni takmıyor önemsemiyor,ilgisiz,nazlandırmaz,naz yapsan kavga çıkar,...bu yaz 1 ay yurtdışına gitti işi gereği döndü 3 gün sonra birbirimize girdik ilk defa ayrılmayı düşünecek raddeye geldim.ne oluyor anlamıyorum...bunun sebebini çocuklara yüklemek istemiyorum...kızlarımızla şimdi daha mutluyuz düzen desen herşey tam...bilmiyorum????
yok allah eksikliğini göstermesin...nöbette olduğu geceler ben sabaha kadar uyuyamam...Allah alıştığımızın yokluğuyla imtahan etmesin...bizde oda ayırmak zinhar yasak...hiç ayırmadık...benim koca iyidir ama biraz beni takmıyor önemsemiyor,ilgisiz,nazlandırmaz,naz yapsan kavga çıkar,...bu yaz 1 ay yurtdışına gitti işi gereği döndü 3 gün sonra birbirimize girdik ilk defa ayrılmayı düşünecek raddeye geldim.ne oluyor anlamıyorum...bunun sebebini çocuklara yüklemek istemiyorum...kızlarımızla şimdi daha mutluyuz düzen desen herşey tam...bilmiyorum????
bazen ayrılma düşünceleirne bende giriyorum ama
allah eksiklikleirni hiç göstermesin
eşnini kaybende bi kaçtane yakın arkadaşım var kendimi onşarın yerine koydummu delirecek gibi oluyorum
allah kimseye öyle aco göstermesin hele aşkla kocaısna bağlı olanara hiçççç göstermesin amin
bizdede kavgada olsa yatak hiç ayrılmaz hep yatağımzda yatarız
canım eskisi gibi her kafanıza estiinde gezemiyorsunuz istediginiz gibi film seyredemiyorsunuz sosyal hayat sıfırlanıyor annelik farklı baba dah düşüncesiz bu konuda kısacası bencil eski hareketli yaşantısını arıyor eşine istedigi zamn sarılmayı arıyor bunun gibi büssürü şey .bilmiyorumda bizim çok delidolu 8 yılımız oldu gece 2de kalkar dünyanın yolunu gider güneşin doğuşunu seyrederdik haftanın en az 3 günü o bar senin bu bar benim gezerdik biz anneler öocugumuzla hemen bütünleşip yeni hayata adapte oluveririz ama erkekler için zaman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?