Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm ak şimdiiii tüh tühhh

tam selam verip çıkacaktımki yazını gördüm
birinin yazımı beklemesi hoşuma gitti kocişle hala gerginiz aynı evin içinde küs olunca ister istemez insanda bi huzursuzluk oluyo ama burdayım yazıcam size
sizler nasılsınızzz

boşver canım yaaa..bizde gerginiz bir haftadan fazladır...çokta takmıyorum artık...her sorunda kendimi suçlu bulmaya o kadar alışmışım ki haklıda olsam ilk adımı hep ben atıyorum..artık kasmıyorum böyleyse böyle...aslında kadının gönlünü almak o kadar kolay ki..ama nerde...gömülür bilgisayarına umrundamı adamın dünya...bazen yavaş yavaş yaşlandığımı hissediyorum ama ruhen:))))))))

ay devrime 90 lık mama yaptım iki dakkada sildi süpürdü koşa koşa gittim bi 60 lık daha yaptım tırt bi yudum bile almadı dedim o hızla bu 60 lığıda içer tarihimizde ilk defa 150 cc mama içtik diye sizemüjdeleyecektim ammam olmadıııı

vallaha bazen bende hissedorum o yaşlılığı
kaç yıllık evlisn bu arada hani benden fazlasysan belki ben snein zamanına geldiğimde takmam derim
önceleri eşim çok dayanmazdı böyle küslüğe gelir gönlümü alırdı yada konuşurdu artık oda tınlamıyo ben konuşmuyorum o da konuşmuyo gönül almaya felan hiç uğraştığı yok zaten
okuldan gelir muhakka yorgundur zaten ayağı ağrııştır ders anlatmaktan boğazı şişmiştir felan filan
oturur pc başına yazılı sorusu hazırlar 2-3 gnünü alır sonraki hafta 350 tane kağıt okur
sonraki hafta yazılı sonuçlarını girmekle uğraşır
anlayacağın bize hiç vakit yokbu evde bunşarı ona söylediğimde ben nankör oluyorum

canom küsmeyin eşlerinizle anam yanınızda ne güzel ısıtıyor evinizi bak benimki pazartesi bir gitti yarın akşamgelecek çok burum çok alışmışım her gece evde olmasına yoruyor beni yoklu

kocası yanında olan acık uzaklaşmak ister olmayan yanımda olsun der
nefesçim insanoğlu herzaman doyumsuz işte hahaha

yok kız uzaklaşmasın ne işi var uzaklaşacak dibimde dursun .kız ciddi ben ona kıssamda kavgada etsem uzagımda olsun istemem hatta tartıştıgımızda bir kaçkere hava almay çıkacaktı valla boşarım seni çıkamassın evden dedim kavgada etsem ayrı odadada olsaz evin içinde olsunda yeter.

bide haddim olmayarak bir şey söylemekistiyorum cananlada konuştuk daha evel bunu bir çok evlilikte

ilk çocuktan sonra ilk iki yıl sorunlar çok oluyor boşanmaya kadar geliyor iş hele bide uzun süre çocuksuz bir hayat yaşadıysanız sizipaylaşamıyor eskisi gibi düzen istiyor açıkçası ben ilk oğlumda yaşadım hemde çokagır bir dönemdi kimse inanamadı o duruma gelmemize ama atlattık alıştık yeni düzene oda anladıki artık sevgimin ilgimin bölündügünü kabullendi ikizlerde hiç sorun yaşamadık o yüzden inşlah yaşamayızda ama ilkler hep böyle

canan bizim 6 yıl bitti 7 nin içindeyiz..yanılmıyorsam seninde 2 yılın var...
yok canım yanılmıyosun
2 yılımız var daha demekki neysem hayırlısı ile bekleriz işallah
ben manton bi evlilik olsun istemiyorum aslında aşkımızı hep taze tutalım hep yeni heyecanlarımız olsun istiyorum
ona anlatacaklarım hiç bitmesin hep yeni şeyleirm olsun
am aynı hevesi onda göremeyince aksine dahda bi anlayışsız tavırlarıkarşısında insna geriliyoooo

evet nefesçim konuştuk
neyse ben bekleirm kocacığımın babalık depresyonunun bitmesini sabırla hahahaha

yok allah eksikliğini göstermesin...nöbette olduğu geceler ben sabaha kadar uyuyamam...Allah alıştığımızın yokluğuyla imtahan etmesin...bizde oda ayırmak zinhar yasak...hiç ayırmadık...benim koca iyidir ama biraz beni takmıyor önemsemiyor,ilgisiz,nazlandırmaz,naz yapsan kavga çıkar,...bu yaz 1 ay yurtdışına gitti işi gereği döndü 3 gün sonra birbirimize girdik ilk defa ayrılmayı düşünecek raddeye geldim.ne oluyor anlamıyorum...bunun sebebini çocuklara yüklemek istemiyorum...kızlarımızla şimdi daha mutluyuz düzen desen herşey tam...bilmiyorum????

kızlar suan onlıne olan herkese seslenıyorum gelınde sıze suan yaptıgım antep fıstıklı pudıng ıkram edeyımmmmmmmmmmm
göynümden koptu stresı bırakak bı kenara pudinglere gömülelimm kısada olsa bu essız lezzetle kendımızden gecelım tey teyyyyyy

saolasın canım yemiş kadar oldum...

oluor cnmya arada olmasa daha ıyı tabı ama olmadanda olmuor kavgada lazım ben sahsen tartısma olmadan eslerın bırbırını tam anlamıyla tanıyacagını zannetmıorum
bızde sık sık tartısırız bır kaç kez ayrılmayı bıle dusundum ama baktımkı bı anlık ofkeymıs hepsı suan ıse 1 haftadır gecelerı uyumuorum cocuklar uyusa bıle sabah 5 e kadar beklıorum sabhcı oldugu geceler uyanamam ısıne gec kalır dıye sevmesme yaparmıyım bunu kavgalarda tuzu bıberı dıye dusunorum hep ask olmuor ıste malesef

canım eskisi gibi her kafanıza estiinde gezemiyorsunuz istediginiz gibi film seyredemiyorsunuz sosyal hayat sıfırlanıyor annelik farklı baba dah düşüncesiz bu konuda kısacası bencil eski hareketli yaşantısını arıyor eşine istedigi zamn sarılmayı arıyor bunun gibi büssürü şey .bilmiyorumda bizim çok delidolu 8 yılımız oldu gece 2de kalkar dünyanın yolunu gider güneşin doğuşunu seyrederdik haftanın en az 3 günü o bar senin bu bar benim gezerdik biz anneler öocugumuzla hemen bütünleşip yeni hayata adapte oluveririz ama erkekler için zaman lazım

bazen ayrılma düşünceleirne bende giriyorum ama
allah eksiklikleirni hiç göstermesin
eşnini kaybende bi kaçtane yakın arkadaşım var kendimi onşarın yerine koydummu delirecek gibi oluyorum
allah kimseye öyle aco göstermesin hele aşkla kocaısna bağlı olanara hiçççç göstermesin amin
bizdede kavgada olsa yatak hiç ayrılmaz hep yatağımzda yatarız

amin canom allahım hiç bir yuvayı dagıtmasın çocuklarımız anasıyla babasıyla beraber sağlıkla büyüsün inşallah

doğru söylüyorsun...birkere yazmıştım son 1.5 yıldırhiç sinemaya bile gitmemişiz...bizde çok gezerdik o yüzden geç anne baba olduk..gönlümüzde hiçbir şey kalmasın diye..neyse geçecek inşallah...her gece dua ederim: Allahım yarın bana bugünümü arattırma diye...bizimkiler sorun bile sayılmaz aslında....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…