- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
cnm yarın alayım bakalım birde onu deneriz belkim yerler..
cnm yürüteç sen 50 YTL olanımı almıştın? şimdi sipariş verdim sanal kartla alınıyormuş aradım bu saatte açılmayınca kurulu mu zor mu? birde kaç günde gelir ki ankaradayım ben
bişi değil canım..
artvinlicim kızlara kötü örnek olmamak için benimde yemem gerekiyo.. değilse onlarda yemezler akılları erince.
evt pişirilen lezzetleri daha güzel valla.. kendimizede mi pişiesek bi kasetatlı krizimiz tutunca
slm ne cok akmıs sohbet peynır ve yemek menusu gundemde ben daha hıc bı peynır turu vermedım bnmde oglum ıstahsız dısten dolayı fatoscum ama bebelac ın pısırılen muhallebılerını guzel yıyorlar
bırde ben sey sorucam su kasık mamasının muhallebıden farkı ne cınsı cıbıleyetı ne bılmıorum desem gulermısınız :) bana su kasık mamasını tarıf etsenızde alsam denesem
yavrum pişirmiyosun kaşık mamasını alıp suya karıştır hop yemesinler çöpe dök
şaka bir yana pratik yani, yesin senin kuzular afiyetle..
Canım evet 50 tl.olanından aldım.
Biz sipairş verdik netten,kapıda ödedik,tlf.aramadık yani.
Bizim mama sandalyeside vardı renginden dolayo biraz geç geldi.
Ama normalde il içine 1,2 gün içinde geliyormuş.
Sanada 3,4 gün içinde gelir sanırım.
Valla bende aynısını düşündüm.
Arada yapıp yerim diye
su seylerdenmıı bu kasık maması denen sey bebelacın hipp in ve hero babynın toz olan muhallebısımı ılık suya atıosun 4 5 kasık karıstırıosun ondansa eger ben ondan verıorum her gece yatarken ıyı geceler maması mıdelerınde nınnı solesınde uyusunlar dıye
hi nese aldık artık kartla.. bende aynını aldım inşallah kurabilirim kolayca
ewet sacma sapan ıyı geceler maması ımıs mıs ne farkı varsa bende bole uydurdum heralde dedım mıdesınde nınnı soluo bnm bebeler oyuzden gece uyanmadan sabaha kadar uyuyolar sındırım olayı bıtınce uyanıolar dıorum :)))allah iyiliğini versin kıs koptum :)) ninni söylesinler hee :)
Herkese iyi geceler.....
peynir muhabbeti olmuş..ben kızlara bizim yediğimiz güzel ezine peynirinden veriyorum.geceden suya koyuyorum tuzunu salıyor. asla labne veya krem peynir kullanmadım. normalde kendimize bile almayız...
dirim haftabaşından yemek listesini assana valla çok iyi olur..yemek yapmayı çok severimde ne pişiricem diye düşünmekten nefret ediyorum...
iyi geceler cnm nasılsınnn
bende kendıme hep kızıordum cocuklar cok aglayınca onlara sınırlenıorum kızıorum dıye megersem herkes aynı durumda ınsan bazen cok kızıorya sınırlenmeden edemıor deılmıayyy uyuttuğumda uyandı ağlamaya başladı çıldırıyorum ...korkuyor galiba şimdi babasıyla yatıyor uyudu..yanında insan istiyor bazen...öbür cimcimede kıkırdıyor içerden sesi geliyor...annem şimdi çağırır beni...bu uyumuyor gel şunu emzir diye...kesin çözüm...off bi uyusalarda şöyle kafam sakin Beyazı izlicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?