Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Bende size katılıyorum avm oyuncaklar çok pahalı bana gereksiz geliyor dünya para vermek.
Geçen gün eşimle jokerden oyuncak beğendik piyano tuşlarına basıyorsun hayva n sesleri çıkarıyor.
49 TL.eşim iyimiş alalım istersen dedi.Yav nesi iyimiş

Fatoşcum dediğin oyuncaklara bende baktım fiyatlar gayet iyi.
Ama peluş çıngırakta alıcam demişsin,bu aylar tehlikeli aylar canım,ne bulsalar ağızda peluş zararlı olabilirmi malum çok toz yapışır üstüne.
Kuusruma bakma nacizane fikrim hayatım,işine karışmak istemem tabi.

Son düzenleme:
kuzucum kusura bakma nefes nefese açtım telefonu tam heyheylerim üzerimdeydi süt içirek diye amuda kalkmadığım kalmıştı

çok teşekkür ederim aradığın için, çok samimiydin insan göremesemde bir ses duydum bari

AMİNNNNN

isteyen herkese günlük yemek listesi yazarım yaa sizde yazın kopya çekelimm

cnm biz iki güne bir fırında tavuk yapmaktan gıdaklayacaz yakında, vakit kalmıyor hop al tavuğu koy fırına oluyor kociş eve gelmeyecek yakında, onun sevdiklerini nasıl yapalım şimdi lahana sarma, içli köfte, ekşili köfte, mumbar dolma v.s. daha çok bekler valla..

kızlar egem çok kusuyorbugün rahat 5 ci bu yediklerini kusmuyor yiyor bir iki saat sonra kusuyor ya nerde üşütüyoruz bunları ben arada yere koyuyorum acaba ondanmı altlarınada kalın seriyorum ama offf ne içireyim ne yapayım akıl verin bana[/COLOR

fatoşcuğum pişirdiklerimi çocuklarda yiyor o yüzden yemek şart...ve eşim sulu yemek sever...
şart koşmaz ama sever...

evt haklısın

ben kış sebzelerini hiç sevmiyorum karnıbahar lahana yanlarına yanaşamıyorum. yemediğim için eşimde almıyor. kereviz fln da sevmem..

o yüzden kış sıkıntılı benim için..

nerocum süpersin :) kızartmada olabilir bak :)

haklısın canım aslında ucuz olunca alayım dedimdi.. valla nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum...

cnm ben strwberry hariç netten sipariş vermedim hiç, bebekavm den aldığınızda kapıdamı ödüyorsunuz yoksa kredi kartı ile alayım mı direk?

canım kapıda ödüyorum ben. 50 tl üstüne kargo parasıda vermiyrouz.

biz hipp içiyoduk. sıkıldılar ondan... içinde nişasta varya onun, cansu içerken hep bağırıyodu. biberona takılıyo nişastalar. hanfendi cuk cuk içmek istiyo. o yüzden bide sma deneyelim dedik. sevdi sıpa smayı.. cemre sevmedi oda milumil içiyo. şimdiden ayrı telden takılıyorlar :)

cnm telefonla mı veriyorsun siparişi peki?

bende milumil deneyim sma yı bitirebilirsek :)

Son düzenleme:
kızlar bişi dicem.

cemrenin pek iştahı yoktu. bugün bişi denedim.

bebelac ın pişirilen muhallebisini pişirdim ve soğuttum.

soğuduktan sonra evde yaptığım yoğurtla bu muhallebiyi karıştırdım.

küçük bi kase oldu 125 ml eder.

çok sevdi ikiside. tadına baktım bende. daninolar gibi olmuş.. sizde denemek isterseniz diye yazdım..

evt canım ben telefonla veriyorum..

evt dene bakalım. cemre 60 cc de olsa içiyo şükür. dişten dolayı iştahsız..

sağol canım tlf edeyim bende çünkü sanal kartla alım yapılmıyo galiba
bu bebelac ın pişirilen muhallebileri kaşık mamalarından tadı farklı mı benimkiler daha hiç bir kaşık mamasını yemedi uyuzlar..

evt canım farklı. yaş pastalardaki kremalar gibi... benim bile yiyesim geliyo.. sende dene bakalım belki severler.

isteyen herkese günlük yemek listesi yazarım yaa sizde yazın kopya çekelimm

Önce ben vereyim bari yarınki yemen menümü.
Lahana sarması,sebze çorbası,nohut ve pilav.
yemeklerimi akşamdan yaptım,yarın misafitrim varda

Canım çok geçmiş olsun.
Bizim kusmuğumuz hiç bitmiyor doğduğundan beri var.

Fatoşcum kış sebzelerini sevmiyorsan.
Kabak,kereviz,havuç,karnıbahar,patates soğan sarmısak çok azda prinç ilave et süper çorba oluyor.
Kızlarada şifa olur sebze,sütünden geçer hiç değilse.

haklısın canım aslında ucuz olunca alayım dedimdi.. valla nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum...

Bizde şaşırdık eşimle artık,sirk palyançoları gibiyiz resmen
Biz özellikle yemek yedirirken 2 arabamız var,müzikli onunla yediriyoruz.onları çalıştırınca pür dikkat kesiliyor bende rahat yediriyorum.

Yağızda milupanın suyla yapılan muhallebisinden sıkıldı artık yemiyor.
Bende bugün bebelacın suyla pişirilen muzlu muhallebisinden aldım onu severek yedi.Ben bile çok beğendim.
Senin tarifte süpermiş onuda denerim yarın.

Canım ben bugün dendim çok farklı tadı.Çok çok güzel diğer suyla açılan mamalarından.
Ben bugün muzlu aldım birde biraz sulu yaptım severek yedi.
150 CC suya 2,5 yemek kaşığı yapıp pişirdim kıvamı gayet iyi oldu.
İçinde devam süütüde varmış.

cnm yarın alayım bakalım birde onu deneriz belkim yerler..
cnm yürüteç sen 50 TL olanımı almıştın? şimdi sipariş verdim sanal kartla alınıyormuş aradım bu saatte açılmayınca kurulu mu zor mu? birde kaç günde gelir ki ankaradayım ben

Son düzenleme:
ben yerim o zaman sağol tatlım

bişi değil canım..

artvinlicim kızlara kötü örnek olmamak için benimde yemem gerekiyo.. değilse onlarda yemezler akılları erince.

evt pişirilen lezzetleri daha güzel valla.. kendimizede mi pişiesek bi kase tatlı krizimiz tutunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…