- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
sayfamızdaki tüm bebişlere, annelerine gelsin...
öğün atlamadan yesinler, hasta olmasınlar, deliksiz uyusunlar inşallah...
NAZAR DUASI_____
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا""
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْه
isteyen herkese günlük yemek listesi yazarım yaa sizde yazın kopya çekelimm
fatoşcuğum pişirdiklerimi çocuklarda yiyor o yüzden yemek şart...ve eşim sulu yemek sever...
şart koşmaz ama sever...
Bende size katılıyorum avm oyuncaklar çok pahalı bana gereksiz geliyor dünya para vermek.
Geçen gün eşimle jokerden oyuncak beğendik piyano tuşlarına basıyorsun hayva n sesleri çıkarıyor.
49 TL.eşim iyimiş alalım istersen dedi.Yav nesi iyimiş
Fatoşcum dediğin oyuncaklara bende baktım fiyatlar gayet iyi.
Ama peluş çıngırakta alıcam demişsin,bu aylar tehlikeli aylar canım,ne bulsalar ağızda peluş zararlı olabilirmi malum çok toz yapışır üstüne.
Kuusruma bakma nacizane fikrim hayatım,işine karışmak istemem tabi.
haklısın canım aslında ucuz olunca alayım dedimdi.. valla nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum...
cnm ben strwberry hariç netten sipariş vermedim hiç, bebekavm den aldığınızda kapıdamı ödüyorsunuz yoksa kredi kartı ile alayım mı direk?
canım kapıda ödüyorum ben. 50 tl üstüne kargo parasıda vermiyrouz.
biz hipp içiyoduk. sıkıldılar ondan... içinde nişasta varya onun, cansu içerken hep bağırıyodu. biberona takılıyo nişastalar. hanfendi cuk cuk içmek istiyo. o yüzden bide sma deneyelim dedik. sevdi sıpa smayı.. cemre sevmedi oda milumil içiyo. şimdiden ayrı telden takılıyorlar :)
cnm telefonla mı veriyorsun siparişi peki?
bende milumil deneyim sma yı bitirebilirsek :)
evt canım ben telefonla veriyorum..
evt dene bakalım. cemre 60 cc de olsa içiyo şükür. dişten dolayı iştahsız..
sağol canım tlf edeyim bende çünkü sanal kartla alım yapılmıyo galiba
bu bebelac ın pişirilen muhallebileri kaşık mamalarından tadı farklı mı benimkiler daha hiç bir kaşık mamasını yemedi uyuzlar..
evt canım farklı. yaş pastalardaki kremalar gibi... benim bile yiyesim geliyo.. sende dene bakalım belki severler.
kızlar egem çok kusuyorbugün rahat 5 ci bu yediklerini kusmuyor yiyor bir iki saat sonra kusuyor ya nerde üşütüyoruz bunları ben arada yere koyuyorum acaba ondanmı altlarınada kalın seriyorum ama offf ne içireyim ne yapayım akıl verin bana[/COLOR
evt haklısın
ben kış sebzelerini hiç sevmiyorumkarnıbahar lahana yanlarına yanaşamıyorum. yemediğim için eşimde almıyor. kereviz fln da sevmem..
o yüzden kış sıkıntılı benim için..
nerocum süpersin :) kızartmada olabilir bak :)
haklısın canım aslında ucuz olunca alayım dedimdi.. valla nasıl oyalayacağımı şaşırıyorum...
kızlar bişi dicem.
cemrenin pek iştahı yoktu. bugün bişi denedim.
bebelac ın pişirilen muhallebisini pişirdim ve soğuttum.
soğuduktan sonra evde yaptığım yoğurtla bu muhallebiyi karıştırdım.
küçük bi kase oldu 125 ml eder.
çok sevdi ikiside. tadına baktım bende. daninolar gibi olmuş.. sizde denemek isterseniz diye yazdım..
sağol canım tlf edeyim bende çünkü sanal kartla alım yapılmıyo galiba
bu bebelac ın pişirilen muhallebileri kaşık mamalarından tadı farklı mı benimkiler daha hiç bir kaşık mamasını yemedi uyuzlar..
ben yerim o zaman sağol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?