canım eskisi gibi her kafanıza estiinde gezemiyorsunuz istediginiz gibi film seyredemiyorsunuz sosyal hayat sıfırlanıyor annelik farklı baba dah düşüncesiz bu konuda kısacası bencil eski hareketli yaşantısını arıyor eşine istedigi zamn sarılmayı arıyor bunun gibi büssürü şey .bilmiyorumda bizim çok delidolu 8 yılımız oldu gece 2de kalkar dünyanın yolunu gider güneşin doğuşunu seyrederdik haftanın en az 3 günü o bar senin bu bar benim gezerdik biz anneler öocugumuzla hemen bütünleşip yeni hayata adapte oluveririz ama erkekler için zaman lazım
allahım ne güzel aratmadan anne yapmış seni ben sekiz yıl bekledim o anneligi allahım kimseyide bekletmesin .seninki daha zor canım daha evel ne kadar tanırsan tanı eini evlilik farklı siz tam birbirinizi tanıyacagınız düzen oturtucagınız zamanda kuzular gelmiş tabi bu sefer kendinizi ertelemişoluyorsunuznefes ne kadar haklisin vee ben evleneli 1,5 sene hemn cocuk oldu hadi olsun dedik baska sehirde kimse yoktu yanimda arkads olur dedim aile hic olmamasina ragmn ikiz oldu cok zor gunler yasiyorm unv biitti evde olmak biraz zorladi bizde cok tartisiyoruz alismaya calisiyoruz..
ay bu konuda cok sanslıyım arada bır uyumasalrda cogunluk gecelerı cok rahım masallahkızlar ben uyumak istiyorum nasıl uykum var anlatamam ama benim kuzular uyumuyor her on dakkada bir biri aglıyor ege temin yine kustu noldu bu çocuga anlamadımemrede bugün büyügünü yapamadı
o mızırdanıyor bu gece uyutmaz bunlar beni anacımda yok evinde hasta yatıyor yandım
çok zorda kalmadıkça koymuyorum fitil şuan idareediyor sık sık uyanıyor ama yarında yapamassa ozaman koyarım fitil belki
ay bu konuda cok sanslıyım arada bır uyumasalrda cogunluk gecelerı cok rahım masallah
cnm fıtıl vermıormsun kakası ıcın?
çok zorda kalmadıkça koymuyorum fitil şuan idareediyor sık sık uyanıyor ama yarında yapamassa ozaman koyarım fitil belki
rahatlardı cocuk kız verseydın hem o hem sen rahatlardın kakasın yapamıorsa karın agrısı yapar drumuz bıze 72 saat yapmamıssa fıtıl ver demıstı kansuk vırt zırt dıe bı fıtıl onerdı bıze
iyigeceler canımiyigeceler hanımlar
sağol canımCanım bende cok izlerdim müthiş bir kadın ondadki o şükür sevdası bitiriyo beni cok cok seviyorum zamanım osxa seminerleine katılırım ama izlemeye bile vaktim yok..
canım hayırlı olsun resimlerini cek yagız oglanı bizde görelim ben ilk yürütece bindginde aframın o mutllugunu hiç bişeye değişmem videoya almıstım izleriz güleriz nasıl gülüyodu tatlı kızım benim :)
canım cok geçmiş olsun siz hemde evde hem işte yoruluyosunuz işiniz daha zor ALLAH kolaylık versin canım..
cok geçmiş olsun canım...
eylülcüm cok sevindim sorun olmamasınacok şükür
çok geçmiş olsun dışardan gelenler taşıyo genelde pek evde üşütülmezgünaydın kızlar...
akşam6 civarı birden sağ tarafım tutuldu boynumkolum bi anda nolduğumuşaşırdım.eşim geldi. voltarenle ovdu sen yat dinlen ben bakarım dedi. uyumuşumsaat 8 gibi tekrar uynadım daha fena olmuşum am mecburen kızları yedirdim kociş beceremio...sonrn yemek yiyip yine yattım 12 ye kadar uyumuşum. 12 de eşimçıldırmışdı:)) irem sabah kadar 15 dk da uyandı ağlaya ağlaya. burunları tıkandı yine bay bay nezle oldular galiba orti bebyleçekioz sürekli..saki sokağaçıkıoz ya nerden kapıoz soğuğu bilmiom evimde sıcacık ama neden böle olduk ailecek anlamadım... eşimde soğuk soğuk terliom deyip duruyo. kızları kucağımalamıyoturmşuna kolum kalmıo boynum dönmüo. eşimde işe gitti 4 gibi gelirim idare et dedi ama bilmiyorum nasıl idare edicem(
geçmiş olsun canım senin ve kızın için inş kapanır hepsinin kivalla hastayım artvinlim sürekli çarpıntım var öptüm seni ve koca adamını
çokk geçmiş olsun cnm ya inş. önemli bşy değildir..
benimk,ler kanmıyo bişeye keçii inadı var pes yani kime çektilerse.. cnm berendede küçük bir delik var ilk doğduğunda duyuldu üfürüm ben ikisinede eko çektirdim şimdi duymuyo dr lar beren de inş. kapanmıştır yaşına geşmeden yine eko çektiricem..
inş. iyi gelir canım ya gerçekten iyi olmaya ihtiyacımız var,
seviyorum seni
aminnnnnnn canımdorukcum çok geçmiş olsun..
eylülcüm inşallah geçecek 1 yaşına kadar sabır canım..
artvinlicim güle güle kullanın cicilerinizi. bende bugün o siteden oyuncak alacam..
benimkilerde hasta. dün kusma rekoru kırdılar. üşütmüşler galiba. nasıl üşütüyolar anlamıyorum. dışarı çıkmıyoz. ev 24,5 derece.. cemreninde burnu tıkalı. sinirleniyo bağırıyo. 50 kere uyandı bağırarak...
sabaha karşı 5 te uyudular.. uyku düzeni diye bişi kalmadı.. böyle olunca bende çok kötü oluyorum. başım çatlıyor..
hep yiyo uyuyo diyodun çocuğa nazarın değdi bak annenin nazarı çok değermiş bol bol okuah bı bılsem kuzum ya son 1 haftadır canımı okudu oglan gecelerı ne guzel uyurdu kızım aynı ama eren cok duzenı bozuldu dısten dolayı gene uyuyor ama 10 dkk bır vızır vızır ıstahsızlıkta var az bıraz 150 ccyı banamısın demezdı sımdı 75 ı ıte kaka ıcırıorum
nermincim ben de şaşırdım ne yedirsek bilemiyorumnerminciğim hemen hemen giittiğim tüm doktorlar labne peyniri veriyor...gerçi biz şuan normal peynir yiyoruz ...şaşırdımmm
ay maşallah sana ben hiç bişey yapamıyorum ben çocuklara bakıyım sen yemekleri yaparsın iş bölümü yapalımvalla fatoşcuğum yemek sıkıntısı hiç çekmiyorum..hafatlık program yaparım ben...
bu hafta ilk gün karnıyark yedik..salı günü karnıbahar pişirdim..
çarşamba balık yedik....dün misafirlikteydik ama yemeğimi yapmıştım bugün yiyeceğiiz..
nohut bulgur pilavı......
ama önümüzdeki hafta eğer bi aksilik olmazsa...
p.tesi yöresel yemek yapacam karalahana yemeği...
salı......kuruasulye,pilav olur
çarşambada aynı olur...
perşembe fırında tavuk yaparım...
cuma patates oturtma yada bezelye yaparım buzluktada var..
ben de deniyim inşallah yerler ben de onu ilk yaptığımda pişirmeden yaptım annem almış aynı milupa gibi zannettim okumadm çocuğa bi paketi yedirdim bi de diyorum niye koyulaşmıyokızlar bişi dicem.
cemrenin pek iştahı yoktu. bugün bişi denedim.
bebelac ın pişirilen muhallebisini pişirdim ve soğuttum.
soğuduktan sonra evde yaptığım yoğurtla bu muhallebiyi karıştırdım.
küçük bi kase oldu 125 ml eder.
çok sevdi ikiside. tadına baktım bende. daninolar gibi olmuş.. sizde denemek isterseniz diye yazdım..
Allahım yokluğunu aratmasın inşallah benim eşim hastayken bile milletyin tafrasından geçilmiyodu o günleri hatırlamak bile istemiyorum Allahım bizlere bağışlamışvallaha bazen bende hissedorum o yaşlılığı
kaç yıllık evlisn bu arada hani benden fazlasysan belki ben snein zamanına geldiğimde takmam derim
önceleri eşim çok dayanmazdı böyle küslüğe gelir gönlümü alırdı yada konuşurdu artık oda tınlamıyo ben konuşmuyorum o da konuşmuyo gönül almaya felan hiç uğraştığı yok zaten
okuldan gelir muhakka yorgundur zaten ayağı ağrııştır ders anlatmaktan boğazı şişmiştir felan filan
oturur pc başına yazılı sorusu hazırlar 2-3 gnünü alır sonraki hafta 350 tane kağıt okur
sonraki hafta yazılı sonuçlarını girmekle uğraşır
anlayacağın bize hiç vakit yokbu evde bunşarı ona söylediğimde ben nankör oluyorum
çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrr aynı yaramazlıklarıgünaydın karular bebeısler nasıl bugunnnn
ohhh artvinliii güzel menüüü...afiyet olsun cnm....
fatoş kış sebzesini sevmiyorsan yazdan taze fasulye,barbunya,bezelye,patlıcan koy
hee yoksa kuru,nohut,yeşil mercimek,patates yemekleri,tavuk,balık,et türü yapacaksın
hosgeldın balım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?