Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

mutlu pazarlar.......

geçmişe bakamadım herkez iyidir inşallah........

ne anlayışsızlık fatoşcuğm ya hayret birşey yani.......

Hoşgeldin kevsercim.
Bende niye artık gelmiyor bu kız diyordum.
Yoksa küstümü bize.......Neyseki artık bizimlesin.

Canım hoşgeldin özledik valla.
Yok hayatım sen merak etme,teslim tarihinden itibaren başlıyor süresi.
Evet aldık canım,çok memnunum,onda uyutuyorum gündüzleri yerine bile yatırmıyorum.
Şimidye kadar almadığım için çok kızıyorum kendime.Tam bizlikmiş yani,huysuz bebekelr için

FAtoş 11 geç olmuş bence,sabahın 7 sinde gelselermiş keşke.
Ya senin eşinin tarafı ne kadar anlayışlılarmış süper..Çok tebrik ettiğimi söyle bir daha geldiklerinde.
İki çocukla evin durumu nasıldı;?Valla ben bile tek çocukla bana habersiz gelmeyin diyorum.

mutlu pazarlar.......

Sanada mutlu pazarlar canım

merhaba kızlar...Kevser nihayet döndün sahalara,hoşgeldin:)

Fatoş yuh diyorum ya..tüm sülale gelmişler hemde pazar günü...delü mü bunlar

Nero,Medine,Erenzeyno:80:

bizde de iki gündür yoğunluk var..dün sabah 9 da arkadaşım geldi,anlatmıştım..sonra 2 de anneannemler..akşamda iki arkadaşım sürpriz yapıp gelmiş..ikiside doğumumda amasyadan ankaraya kadar gelmişlerdi,onları görünce tüm dertlerimi unutuyorum valla...

Ayşenur sen hergün yıkıyomusun bebekleri?bence kışın hergün yıkanmamalı..evler kombili sıcak ama olsun..dikkatli olmak lazım..

aynen bende yıkamıyorum hergün valla siliyorum

ben geldim.....
2 gündür bende yazamadım zöledim sizleri...
dün sabahdan abimin eşi ve yiğenim geldiler. akşama kadar bendelerdi. akşamda kuznimin ikizlerinin 2. yaşgünü kutlamasına gittik beraber... benim kızlar kesin kalabalıkda kudurur burnumdan getirirler dedim ama hiçde öle olmadı...iremim etrafa saçdığı gülücükleri görmeliydiniz. tam parti modundalardı takdıkkutlama şapkalarını verdik balonları ellerine nasıl mutlu oldular... çok güzel geçdi yani değişiklik çok iyi geldi..12 filandı geldik...
sabahda 9.30 da uyandıkkızların kahvaltısı verdim.bu arada kızlar 2 gündür kahvaltılarına yarım çay kaşığı peynir koyuyorum..tepki yok:) neyse sonra bizim kahvaltı filan.. 3 gibi markete gittik. kızlara bez ıslak mendil kavanoz meyvesi biberon maması kaşıkmaması sabun tozu filan aldım.. bu arada 2 paket 2 paket 2 numara aldım sanırım 15 güne kadar 2 ye geçeriz...bu alışverişde bizi 1 ay götürür...
yemek yedik veletler uyuyor şimdi. uyanınca muhallebi yedircem.. kocişle çay içme hayallerimiz var ama ne kadar gerçek olur bilemiyorum...

FOTOŞCUM geçenlerde bende yazmışdım en nefret ettiğim şey çat kağı misafirlik...yaniçok ayıp heleki bu pazar sabahı olursa...
AYŞENUR kız bebeleri hasta etcen hergün yıkanırmı çocuk kış günü... valla ben haftada 1 yada 10 günde bir yıkıom bi yıkadım geçen hemn nezle oldular kiiii evimde sıcak yani...
ARTVİNLİ yürüteçden menunmusun ben bi tane daha alıcam galiba ya...memnunsan seninkinden alayım bende...

baktım baktım canım da yine de orada olmayanlar da var..

Doruk biz memnunuz yürüteçten yükseklik .Ayarları tam idael.
Gönül rahatlığıyla alabilirsin?
Kız neyin 2 numarasına geçiyorsunuz?bezde kaç numara kullanıyorsunuz?
Doğum gününedemi gitti senin cadılar.oh eğlenin valla.

iyiakşamlar hanımlar
benim bebeklerimde hergün banyo yapıyorlar aşı ve iğne oldukları gün hariç evimde çok sıcak değil hiçbirşey olmuyor Allahın izniyle
suyu çok seviyorlar,alıştılar yıkamadığım gün çok huysuz oluyorlar bizim doktorumuz önermişti taburcu olurken biz burada hergün yıkadık sizde öyle devam edin daha çabuk gelişirler demişti bende öyle devam ediyorum

artvinlim yanlış yazmışım yahu mamadan bahsediom:)) 2 paket 1 numara 2 pakette 2 numara aldım ondan bahsediom senin dediğin gibi bi paktten snra 2 ye geçerken karışık vercem..

ohhh sefanız olsun Doruğum,eğlenmişsiniz ne güzel..bende 5,5 aylık olduklarında iki mamayı karıştırıp vermiştim alışsınlar diye..

Artvinli mama sandalyesi almış mıydın sen?ya da alan var mı?site ismi arıyorum..biraz baktım ama kraft chicco falan pahalı gibi..birde iki tane mi almalıyım?

canım diş çıkaracaklar galiba.. çok huysuzlar. kucağımıza aldığımızda bizi yemek istiyorlar ağızlar hep açık ısırmak istiyorlar...

canım ben bizimkileri yıkadığım gündede aynılar.. calpol versemde aynılar. aşı olsalarda iğne olsalarda...

ben haftada bir yıkıyorum valla. yıkıyamam her gün canım çıkıyo zaten valla.. ama her sabah tülbenti sabunlayıp yüzünü, boynunun altını ellerini silerim. kıyafet değiştiririm o kadar...

mutlu pazarlar.......

geçmişe bakamadım herkez iyidir inşallah........

ne anlayışsızlık fatoşcuğm ya hayret birşey yani.......

malesef öyle canım..

yakında huniyi takacam sayelerinde :)))

valla çok şey mi istiyorum bilmiyorum. gelmesinler demiyorumda insan bari 10 dk önce arar...

FAtoş 11 geç olmuş bence,sabahın 7 sinde gelselermiş keşke.
Ya senin eşinin tarafı ne kadar anlayışlılarmış süper..Çok tebrik ettiğimi söyle bir daha geldiklerinde.
İki çocukla evin durumu nasıldı;?Valla ben bile tek çocukla bana habersiz gelmeyin diyorum.

evet keşke saat 5 ten önce gelselerdide az şu çocuklara baksalardı bende yatsaydım

evin durumu iyiydi. zaten bende bi huy var. her yer dağınık olsa bile mutfağım düzenli olur. tek bi çay kaşığı bile bırakmam. ocağıma çay damlasa batar bana.. ilk iş mutfağa girdiler zaten...
bizim ev bireysel kombili olduğu için her oda yanmıyo. oturduğumuz odada bebeklerin dağınıklıı vardı. zaten gelen insanların evi benim iki çocuklu evimden beter olduğu için dağınık pis olsaydıda takmazdım... :79:

ne güzel kız elinden az çok geliyo senin kocanın desene benimki hayatta kesmez bazen kes derim ne keser ne de yıkar sen hallet derçıkar işin içinden
gerçi sned ediyosundurki şimdi kesmese daha makbule geçer hahaha
enn sinir olduğum durummm
benim kaynanamda sürekli geceleri canan kalkmıyo oğluma baktırıyo derr sırf bu yüzden evi terkedesim geliyoo bazen bu lafı duyduğumda kan beynime sıçrıyo resmen
ah canım beniimmm dedene çok üzüldüm bak şimdi çok çok geçmiş olsun acil şifalarrrr

o kadın önce dengesizliğinden sonra hasetinden öyle konuşmuş tam anlamıyla bi gerizekalııııı
allah kabul etsin canım
bende çarşambaya niyetlendim bakalım hadi hayılısı

ayyy banada snein gibi yenge anne komşu laızm yaaaa
ben yakında delireceğim inankiiiiiii
özleidk vallaha seni kız
ay bende bi netbok istiyorum ya bu yavaşladı iyice baktım dün biraz toshıba 600liraydı alıcam ama dur bakalım
naber canım çok özletme kendiniii
haha süpürge icat edildimi kızzz haberi olmayanlar var demek hahahah
ayy bende 1 katta oturuyoum üst kattan sofra bezi silkenleniyor ya camın önü balık kılçığı ekmek kırığı sakız aklına ne gelirse bizim arabanın üstü sigara külü halı tozu aklına ne gelirse doluyo yüzlerce kezde söylüyor eşim özellikle arabın üstüne kül atmayın diye ağbisi gile ama insna olmadıkları için laftan analamıyoar hayatım onların dilinide biz bilmiyorzu bu yzüden çokanlaşamıyoruzzz

amanın maşallah patavatsız insanlar yaaa çocuklaro verip kaçsaydın kocanla bugün siz bakın bizde gezleim deseydin hahahah

artvinlim yanlış yazmışım yahu mamadan bahsediom:)) 2 paket 1 numara 2 pakette 2 numara aldım ondan bahsediom senin dediğin gibi bi paktten snra 2 ye geçerken karışık vercem..

Hııı şimdi oldu.
Peki bezi kaç numara kullanıyorsun.
Biz 4 e geçtik bayramdan sonra 4 kullanıyoruz

canancım bakacaklar tabi. onlar çalışıyorsa bizde evde çalışıyoruz. kayınvalidemler eltimede demişlerki tembellik yapma sabah kalk kahvaltısını hazırla oğlumun demiş :)

iyi fikir aslında çocukları atıp bi avm yapsaydık eşimle.. hiç aklıma gelmedi :))

artvinlim biz hala 3 numaradyız hayatım elimde alınmış paketim var zaten irem ücük kadar olduğ ve yemediği için küçük ona iyi beren ufak gelio ama bitirmem lazım yazık kalmasın.bugün 4 numara ladım ama. carrefourda 88 lisi 21 lira kızlar....

cano ne edion kız....
bugün kociş senin herüfü soruyodu napio die. dedimçok merak ediosan ara konuş hocişinle:)))ararım didi...
yoğurt mayalayıp geliom kızlar...

geçmişi okudumda yazacak halim yok sabah sabah heyheyliyim uyumadık yine...

firdos dedene çokk geçmiş olsun cnm..
kirpicim sağol aklımda bir isim olsun en azından..
fatoş cum aynı benimkilerde seninkiler gibi habersiz gelenlerden sevmiyorum onları

ama sizleri sefiyom çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…