selamlar.
yine sabaha karşı 5 te yattık onada yatmak denirse.. ikiside ikide bir uyandı. uyanan uyuyanı uyandırdı.. zırlayıp durdular. tabi ben uykusuz yorgun ve asabi....
9,5 ta iyice uyandılar. karınlarını doyurdum. eşime dedim ölüyorum nolur bak şunlara...
10,5 ta tekrar kalktım durmuyorlardı. biraz daha oyaladık. tekrar yattım..
11,5 ta kapı çaldı.. k.valide, k. peder, eşimin teyzesi, eniştesi, kuzeni...10 dk sonra bi daha çaldı kapı... görümcem ve kızı.....
ya insan bi aramazmı.. pazar günü saat 11,30 da kim kime oturmaya gider.. belki kocamla yatıyodum.. ayyıp ya delirdim sinirimden.......
yatak odasından bi 15 dk çıkmadım... anlasınlar biraz. bişide olduğu yoktu ama canım sıkıldı.. yatakları topladım. öyle çıktım..
valide hemen yemek pişirmeye koyuldu.. bende çay falan koydum. kahvaltıda etmemiştik. biz kahvaltı ettik onlarda yemek yediler. sonra çay+ meyve.. neyseki gittiler az önce ............
slm canlar, artık tekrar sizlerleyim inşallah. külüstür laptop gitti artık ondan 8 kat hızlı netbookum var. kocişin balşının etini yiye yiye aldırdım sonuda, kurutma makinası mı netbook mu dedi? oyyy çok zordu ama netbuk ağır bastı özledim sizi beeee... yavaş yavaş geçmişe bakem bi bakalım kızlar müsade ederse, şimdilik iiler bakalım..
sizden ne var ne yok, herkes ii mi?
ya kızlar bir de face de ben kim kimdir bilemiom yaa, nolur bana msj falan atın
günaydın kızlarr,,
uzuuun bir aradan sonra yine burdayım, arada 50 sfya yakın akmış dönüp tam bakamadım o yüzden. biz geçen hafta eşimin istanbula gelmesi nedeniyle anneme gittik, bu sırada aloynaverden kiraladığımız salıncağı da 3 kez getirip götürmüşler ve iade olmuş, gene istiycez umarım süreyi işletmezler yoksa kurduğumuza değmiycek walla.
berencim doktor gittik ankara üniversitesinde doçent begüm atasay, başta hastane ortamı yok makbuzu kaydı şuısu busu hoşumuza gitmedi, muayenehaneye gitsek böyle olmaz dedik ama hoca çok hoşuma gitti sonra, yaklaşımı bilgisi tarzı çok iyiydi o yüzden sanırım burada devam ederiz artıkın. ücreti 200 tl canım.
artvinlim aldın mı dondolinoyuu
offf az önce üstümüzdeki medeniyet yoksunu komşumuz çıkarıp kilim silkeledi biz kahvaltı yaparken, tartıştık sinir oldum. süpürge icat oldu kadın apartmanda silkellemek neyin nesi dedik ama anlarsa tabii.
selamlar.
yine sabaha karşı 5 te yattık onada yatmak denirse.. ikiside ikide bir uyandı. uyanan uyuyanı uyandırdı.. zırlayıp durdular. tabi ben uykusuz yorgun ve asabi....
9,5 ta iyice uyandılar. karınlarını doyurdum. eşime dedim ölüyorum nolur bak şunlara...
11,5 ta kapı çaldı.. k.valide, k. peder, eşimin teyzesi, eniştesi, kuzeni...10 dk sonra bi daha çaldı kapı... görümcem ve kızı.....
ya insan bi aramazmı.. pazar günü saat 11,30 da kim kime oturmaya gider.. belki kocamla yatıyodum.. ayyıp ya delirdim sinirimden.......
yatak odasından bi 15 dk çıkmadım... anlasınlar biraz. bişide olduğu yoktu ama canım sıkıldı.. yatakları topladım. öyle çıktım..
valide hemen yemek pişirmeye koyuldu.. bende çay falan koydum. kahvaltıda etmemiştik. biz kahvaltı ettik onlarda yemek yediler. sonra çay+ meyve.. neyseki gittiler az önce ............
mutlu pazarlar.......
Sanada mutlu pazarlar canım
merhaba kızlar...Kevser nihayet döndün sahalara,hoşgeldin:)
Fatoş yuh diyorum ya..tüm sülale gelmişler hemde pazar günü...delü mü bunlar
Nero,Medine,Erenzeyno:80:
bizde de iki gündür yoğunluk var..dün sabah 9 da arkadaşım geldi,anlatmıştım..sonra 2 de anneannemler..akşamda iki arkadaşım sürpriz yapıp gelmiş..ikiside doğumumda amasyadan ankaraya kadar gelmişlerdi,onları görünce tüm dertlerimi unutuyorum valla...
Ayşenur sen hergün yıkıyomusun bebekleri?bence kışın hergün yıkanmamalı..evler kombili sıcak ama olsun..dikkatli olmak lazım..
ay inanmıyorum bu ne patavatsızlık bravo bana a fatoşa koymştum ben gülümsemeleri pardon canım
canım hoşgeldin facedeki tartışma kısmına baksana orda yazıyo
canım aynı medeniyetsiz bende de var bi de laf söylesen üstüne çıkıyolar beni çileden çıkarttı ben bile dayanamadım bağırdım en sonunda5 yıldır anlat anlat anlamadı
Hoşgeldin kevsercim.
Bende niye artık gelmiyor bu kız diyordum.
Yoksa küstümü bize.......Neyseki artık bizimlesin.
Canım hoşgeldin özledik valla.
Yok hayatım sen merak etme,teslim tarihinden itibaren başlıyor süresi.
Evet aldık canım,çok memnunum,onda uyutuyorum gündüzleri yerine bile yatırmıyorum.
Şimidye kadar almadığım için çok kızıyorum kendime.Tam bizlikmiş yani,huysuz bebekelr için
FAtoş 11 geç olmuş bence,sabahın 7 sinde gelselermiş keşke.
Ya senin eşinin tarafı ne kadar anlayışlılarmış süper..Çok tebrik ettiğimi söyle bir daha geldiklerinde.
İki çocukla evin durumu nasıldı;?Valla ben bile tek çocukla bana habersiz gelmeyin diyorum.
yok hayatım küsmedim kızbenim notbuk çok eskimişti 250 mb idi düşün bu kk nın yeni sayfasını açamıyordu hoş eski halini de kaldıramıyordu ama ite kaka idare ediodum, sadece kızlar uyurken bakıyom onu da saatlerce açamıyordu sayfaları face kadar girip kapatmak zorunda kalıodum..
mutlu pazarlar.......
Sanada mutlu pazarlar canım
bizde de iki gündür yoğunluk var..dün sabah 9 da arkadaşım geldi,anlatmıştım..sonra 2 de anneannemler..akşamda iki arkadaşım sürpriz yapıp gelmiş..ikiside doğumumda amasyadan ankaraya kadar gelmişlerdi,onları görünce tüm dertlerimi unutuyorum valla...
Ayşenur sen hergün yıkıyomusun bebekleri?bence kışın hergün yıkanmamalı..evler kombili sıcak ama olsun..dikkatli olmak lazım..
ben geldim.....
2 gündür bende yazamadım zöledim sizleri...
dün sabahdan abimin eşi ve yiğenim geldiler. akşama kadar bendelerdi. akşamda kuznimin ikizlerinin 2. yaşgünü kutlamasına gittik beraber... benim kızlar kesin kalabalıkda kudurur burnumdan getirirler dedim ama hiçde öle olmadı...iremim etrafa saçdığı gülücükleri görmeliydiniz. tam parti modundalardı takdıkkutlama şapkalarını verdik balonları ellerine nasıl mutlu oldular... çok güzel geçdi yani değişiklik çok iyi geldi..12 filandı geldik...
sabahda 9.30 da uyandıkkızların kahvaltısı verdim.bu arada kızlar 2 gündür kahvaltılarına yarım çay kaşığı peynir koyuyorum..tepki yok:) neyse sonra bizim kahvaltı filan.. 3 gibi markete gittik. kızlara bez ıslak mendil kavanoz meyvesi biberon maması kaşıkmaması sabun tozu filan aldım.. bu arada 2 paket 2 paket 2 numara aldım sanırım 15 güne kadar 2 ye geçeriz...bu alışverişde bizi 1 ay götürür...
yemek yedik veletler uyuyor şimdi. uyanınca muhallebi yedircem.. kocişle çay içme hayallerimiz var ama ne kadar gerçek olur bilemiyorum...
FOTOŞCUM geçenlerde bende yazmışdım en nefret ettiğim şey çat kağı misafirlik...yaniçok ayıp heleki bu pazar sabahı olursa...
AYŞENUR kız bebeleri hasta etcen hergün yıkanırmı çocuk kış günü... valla ben haftada 1 yada 10 günde bir yıkıom bi yıkadım geçen hemn nezle oldular kiiii evimde sıcak yani...
ARTVİNLİ yürüteçden menunmusun ben bi tane daha alıcam galiba ya...memnunsan seninkinden alayım bende...
yuh dusuncesızlıgınde bu kadarı yanı pes dıorum ya
cnm kızların ne derdı var dısmı hastalıkmı allah korusun ewden uzak ama belkı anlamadıgın bır rahatsıslıklarımı var cnm yaa kıyanam sıze gecelerı hep uyanıksınız ben bole olmadıgım ıcın cogunlukla sızlere uzuluorum bbnm kıler genelde uyurlar sabaha kadar dr her yıkamama bagladı cunku hergun yıkanan bebeklerın uykuları duzene gırermıs kızlar aklınızda bulunsun
mutlu pazarlar.......
geçmişe bakamadım herkez iyidir inşallah........
ne anlayışsızlık fatoşcuğm ya hayret birşey yani.......
ben geldim.....
2 gündür bende yazamadım zöledim sizleri...
dün sabahdan abimin eşi ve yiğenim geldiler. akşama kadar bendelerdi. akşamda kuznimin ikizlerinin 2. yaşgünü kutlamasına gittik beraber... benim kızlar kesin kalabalıkda kudurur burnumdan getirirler dedim ama hiçde öle olmadı...iremim etrafa saçdığı gülücükleri görmeliydiniz. tam parti modundalardı takdıkkutlama şapkalarını verdik balonları ellerine nasıl mutlu oldular... çok güzel geçdi yani değişiklik çok iyi geldi..12 filandı geldik...
sabahda 9.30 da uyandıkkızların kahvaltısı verdim.bu arada kızlar 2 gündür kahvaltılarına yarım çay kaşığı peynir koyuyorum..tepki yok:) neyse sonra bizim kahvaltı filan.. 3 gibi markete gittik. kızlara bez ıslak mendil kavanoz meyvesi biberon maması kaşıkmaması sabun tozu filan aldım.. bu arada 2 paket 2 paket 2 numara aldım sanırım 15 güne kadar 2 ye geçeriz...bu alışverişde bizi 1 ay götürür...
yemek yedik veletler uyuyor şimdi. uyanınca muhallebi yedircem.. kocişle çay içme hayallerimiz var ama ne kadar gerçek olur bilemiyorum...
FOTOŞCUM geçenlerde bende yazmışdım en nefret ettiğim şey çat kağı misafirlik...yaniçok ayıp heleki bu pazar sabahı olursa...
AYŞENUR kız bebeleri hasta etcen hergün yıkanırmı çocuk kış günü... valla ben haftada 1 yada 10 günde bir yıkıom bi yıkadım geçen hemn nezle oldular kiiii evimde sıcak yani...
ARTVİNLİ yürüteçden menunmusun ben bi tane daha alıcam galiba ya...memnunsan seninkinden alayım bende...
ne güzel kız elinden az çok geliyo senin kocanın desene benimki hayatta kesmez bazen kes derim ne keser ne de yıkar sen hallet derçıkar işin içindenhoşbuldum canım nasılsın :)
bugün eşim çocukların tırnaklarını kesmiş ben kahvaltı hazırlarken
cemrenin parmağını öyle bikanattıki kan yarım saat durmadı.. sinir oldumm hemde çok. anneside böyle. ne zaman gitsek elinde tırnak makası çocukların tırnaklarını taa dibinden kanata kanata keser marifetmiş gibi. dedim bi daha sakın.. uzunda değil öyle.. çok sinirlendim. git sen kendi toynaklarını kes önce dedim.
bugüne gergin başladım yani.......
dün temizlik yapmıştım. bugünde evi topladım. şimdi renklileri attım. bide bebişlere yoğurt mayaladım...
enn sinir olduğum durummmben çocukları giydirmeye hiç alıştırmadım. kış mevsimindeyiz ama halen yelek giydirdiğim nadirdir.
üstlerinde ince sayılabilecek bi uzun kol tshirt altlarındada penye pant. bi tane çorap. içlerindede her zaman giydirdiğim çıtçıtlı bodyleri. bu kadar.
k. valideyle aram iyi değil.
2 hafta önce kızları kontrole dr götürdük. hastane evlerinin tam karşısı. gidincede uğradık. yemek yemiştik. ben yerken kızlar uyandı kalktım sofradan. herkes yemiş çekilmiş masadan. eşim kalmış en sona. en sona kaldığı içinde masayı toplamış. bulaşık yıkamaya koyulmuş. evdede bu kadar marifetli olsa ne var.. kendini gösteriyo orda akıllı..
annesi bi bağırdı.. bırak yıkama! zaten senin bulaşık yıkamana sinir oluyorum! benim evimde bari yıkama! dedi.. şok oldum...bizim evde bulaşık yıkamak şöyle dursun su istesem zor getirir.. zaten makina var makina yıkıyo.. bu lafı anlamadım ama çoook sinir oldum. bişi de demedim.. zaten cemrede taş çıktığını öğrenmiştim o gün bide bu kadını kaldıramazdım...
ogündür bugündür görüşmüyorum.. aramıyorumda...
ah canım beniimmm dedene çok üzüldüm bak şimdi çok çok geçmiş olsun acil şifalarrrrmerhaba kızlar...geçmişi okudum ama aklımda pek bişey kalmadı..geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler..bizim aile genelde kanserden gidiyor,karadeniz ya çernobil faciasının lanet hastalığı işte..ama ben tansiyondan giderim herhalde..
Dırımcım yemek listesi süper,çok hoşuma gitti..sen gelince neşelendi buralar
Nerocum sen sormuştun galiba,ben hep labne verdim canım..yazıyı da okudum bir zararı görünmüyor gibi..ya şunu verme bunu verme,çalışan anneyim ben nasıl yapıcam peki..kaç elim varki hepsini kendim yapıyım..
kızlar iki gündür çok yoğunum..dün dedem aniden hastalanmış,hemen sivasa götürmüşler..annemlerde gitti acilen..daha bebekleri görememişti,istanbuldaydı hep..onları sayıklamış..doktorlarda artık yapacak birşey yok demişler annemlerde alıp buraya getirdiler..bizdeydiler yeni gittiler..canım dedecim onu çok seviyorum..uzun zamandır hasta zaten..
sabahta arkadaşım aradı bize geleceklermiş,düşünün saat 8.30!tamam dedim..9 gibi geldiler..kız hamile 32 haftalık..kaynanasıda gelmiş..ben bizimkileri severken sizin bebeğe abilik yaparlar,oynarlar falan dedim..kadın ne dedi biliyo musunuz?belli olmaz bizimki doğsun hele belki o daha iri olur,abiliği o yapar!kızlar bebeklerimizin arasında 9 ay var..gerizekalı karu ya
allah kabul etsin canımSelam arkadaşlar......
Dün gece muhabbet pek koyuymuş maşallah.
Geçen gece kestane yaparken aklımdan geçtiniz hepiniz,yakın olsak akşamları çocukları eşlere bırakıp çay ve kestane toplantısı yaparız.Ne muhabbetler çıkar bizden valla süper olurdu.
Bende bugün aşuremi yaptım komşularımada dağıttım akşam misafirlerimde yedi.
İlk kez yaptığıma ben ben bile şaşırdım çok güzel olmuş valla.
ayyy banada snein gibi yenge anne komşu laızm yaaaaiyi akşamlar herkeze.
biz yine uykusuz bir gece ve gün geçirdik nasıl dayanıyor bünyeleri anlamadımsabah saat 9 da yengemi aratım artık iflasettim resmen kucagıma alacak halimkalmadı saat 11degeldi hemen aramızda bayagı var 2 ye kadar beni uyuttu saolsun yoksa yanmıştım ben bugün yazık kadın benden anneme geçti ordanda gelinleri erken dogum yapmış 34 haftalık oraya her yere yetişiyor canım ya.daha yazacaktım ama eşim geldi şimdi arabanın sesini duydum karşılayayımöpüldünüz
özleidk vallaha seni kızslm canlar, artık tekrar sizlerleyim inşallah. külüstür laptop gitti artık ondan 8 kat hızlı netbookum var. kocişin balşının etini yiye yiye aldırdım sonuda, kurutma makinası mı netbook mu dedi? oyyy çok zordu ama netbuk ağır bastı özledim sizi beeee... yavaş yavaş geçmişe bakem bi bakalım kızlar müsade ederse, şimdilik iiler bakalım..
sizden ne var ne yok, herkes ii mi?
ya kızlar bir de face de ben kim kimdir bilemiom yaa, nolur bana msj falan atın
naber canım çok özletme kendiniiigünaydın kızlarr,,
uzuuun bir aradan sonra yine burdayım, arada 50 sfya yakın akmış dönüp tam bakamadım o yüzden. biz geçen hafta eşimin istanbula gelmesi nedeniyle anneme gittik, bu sırada aloynaverden kiraladığımız salıncağı da 3 kez getirip götürmüşler ve iade olmuş, gene istiycez umarım süreyi işletmezler yoksa kurduğumuza değmiycek walla.
berencim doktor gittik ankara üniversitesinde doçent begüm atasay, başta hastane ortamı yok makbuzu kaydı şuısu busu hoşumuza gitmedi, muayenehaneye gitsek böyle olmaz dedik ama hoca çok hoşuma gitti sonra, yaklaşımı bilgisi tarzı çok iyiydi o yüzden sanırım burada devam ederiz artıkın. ücreti 200 tl canım.
artvinlim aldın mı dondolinoyuu
offf az önce üstümüzdeki medeniyet yoksunu komşumuz çıkarıp kilim silkeledi biz kahvaltı yaparken, tartıştık sinir oldum. süpürge icat oldu kadın apartmanda silkellemek neyin nesi dedik ama anlarsa tabii.
selamlar.
artvinlim yanlış yazmışım yahu mamadan bahsediom:)) 2 paket 1 numara 2 pakette 2 numara aldım ondan bahsediom senin dediğin gibi bi paktten snra 2 ye geçerken karışık vercem..
ohhh sefanız olsun Doruğum,eğlenmişsiniz ne güzel..bende 5,5 aylık olduklarında iki mamayı karıştırıp vermiştim alışsınlar diye..
Artvinli mama sandalyesi almış mıydın sen?ya da alan var mı?site ismi arıyorum..biraz baktım ama kraft chicco falan pahalı gibi..birde iki tane mi almalıyım?[/QUOTE
Dedene çok geçmiş olsun.Rabbim şifa versin inşallah.
Canım ben kraft dondolino aldım.Mama sandalyeside oluyor.
Oturma ayarları var,ben çok rahat ettim.Sandalyede daha rahat yediiriyorum.
Süütünü mamasını ekgıdayı artık onda yiyioruz.Her yeri batırıyordu benim sıpa,şimdi bağlıyorum sandalyeye,gerçi eli dursa ayağı durmuyor.Alışkanlık edindi ayağını nasıl vuruyorsa tepsiye mama hop yere
Canan kız senin yorumların öldürüyor beni.
Bu arada aşuren için afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?