bızde ıyıyız cnm sızınde ıyı olmanız asevındım kızcelerı op bnm ıcın
gelısımlerı ne durumda emekleme oun oynama vs...
kızçeler ii canımm emekliyolar ikiside ayrıca koltuklara falan kalkıp sıralıyolar..dişlerimizde 5.ler geliyoo..böyle işte bitin evi talan etmekle geçiriyolar zamanlarını benim cadılar..senin kuzucuklar nasıll bu arada pek msn de rastlaşmıyoruz artık adresinmi dseğişti yoksa
ewet cnm adresım degıstı yenısını ozelden mesajlarım sana cnm
bnmkılerde ıyıle cok sukur eren ellerını kesfe basladı yumruklarını acıo kapatıo takıp edıo elelrını kızımda hakır hakır gulmeye basladı yattıgı yerde kafayıkaldırıp yarı oturur duruma gelmeye basladı emekleme vs yok henuz oyuncak bılmıolar ne zaman bılecekler oyuncaktan falanyaa
hemserım nasılsın bakalım bebeıslerın naısllar buyuyorlarmı
emekleme daha erken canım hele çnce desteksiz oturmaya başlasınlar...emeklemeselerdi keşke diyeceğin günler gelecek6.ayda birbirlerini farkederler birlikte oynamaya başlarlar..sağlıkları iyi olsunda hepsi zamanla oluyoo
Sağol canım iyiyim bebekler büyümeye çalışıyorlar. Sen bebeklerinin uyuduklarını yazdıkça ben nasıl olur diyorum. Benimkiler o kadar az uyuyorki. Bizede uğrada uyku getir benim bebeklerede :)
emekleme daha erken canım hele çnce desteksiz oturmaya başlasınlar...emeklemeselerdi keşke diyeceğin günler gelecek6.ayda birbirlerini farkederler birlikte oynamaya başlarlar..sağlıkları iyi olsunda hepsi zamanla oluyoo
Sağol canım iyiyim bebekler büyümeye çalışıyorlar. Sen bebeklerinin uyuduklarını yazdıkça ben nasıl olur diyorum. Benimkiler o kadar az uyuyorki. Bizede uğrada uyku getir benim bebeklerede :)
Selam kızlar...Benim miniklerim uyuyor,ancak uyudular...
Benim sütüm yeterli değil,fışkırmıyor ne yazık ki,mama ağırlıklı besleniyoruz..İlk zamanlar çok üzülüyordum bu duruma,halen kanıksamış değilim ama elimden de bişey gelmiyor.Mecburen mama yiyorlar..Aptamil veriyoruz ilk günden beri,preaptamil de kullandık..Oğlumkakasını düznli yapamadığı için conformil alıyoruz,kızıma normal aptamil... Farklı bir mama denemedik ama burada bir yerde okudum aptamil çabuk acıktırıyor diye,bizimkilere de hakkaten 3 saate çoktan acıkmıi oluyorlar...Yeni bir mama deneyelim diyoruz eşimle,artık 2 ayımız doluyor..Sizlerin fikirlerini almak isterim..
haklısın cnmda ınsan bı an once gormek ıcın heveslenıo o zamanlarını
bebegı buyudukce mest oluorum glısımlerını gordukce allah saglık ve uzun omur versın ınss
gelırım kız gelırım sızede uyku bulastırırız ben onları cıtıleye cıtıleye bı yıkarım bak gor nasıl uyuyorlarha sahı netaraftasın eskısehırın sakarya cad.ben baglara doktorlara yakınım cok
ewettttcok sınır bozucu bısey o yaaaa
selam herkeseeee....güzel bir hafta olsun hepimiz için...dün canım arkadaşım zeynep (doudou) eşi ve kızları bizdelerdii..ayy kızlarım çok mutlu oldular arkadaşlarını görüncee..çok güzel geçti günümüzz...
sizler nasılsınızz bebişler nasıll
Biz Batıkent'te oturuyoruz Ayşenur'cum her zaman beklerim .Bende evlenmeden önce Bahçelievler'de oturuyorduk. Senin evine yakın yani. :)
kız sendemı es eslısın yoksamewetttt
oy ne güzel ya, hep ii olsun kuzularımız inş.
ay bize de gel bize deee
bak aklıma dusurdun sımdı bana gezme cıktı napıcam ben :))))
gelmeye calısıcam cnm tanısmak ısterım senınle
kız sendemı es eslısın yoksam
bak aklıma dusurdun sımdı bana gezme cıktı napıcam ben :))))
gelmeye calısıcam cnm tanısmak ısterım senınle
kız sendemı es eslısın yoksam
ahh eskişehirim canım eskişehirim çok güzel 2 yılım geçti orada, ben afyonda okudum ama eşim esteydi yani ben de hafta 4 ben 5 oradaydım hep.. vişnelikte oturuyordu eşim, çok severim kızlara hamile kaldığımdan beri gelemiyoruz sık sık giderdik eşimle anıları tazelemeye, hele de beni otogara sor, 28 e binip hasan polatkan da inerdim...
ahh eskişehirim canım eskişehirim çok güzel 2 yılım geçti orada, ben afyonda okudum ama eşim esteydi yani ben de hafta 4 ben 5 oradaydım hep.. vişnelikte oturuyordu eşim, çok severim kızlara hamile kaldığımdan beri gelemiyoruz sık sık giderdik eşimle anıları tazelemeye, hele de beni otogara sor, 28 e binip hasan polatkan da inerdim...
Herzaman beklerim canım evimiz zaten çok kolay yerde gelde uyku görsünler benim bebekler bi de benimkileride çitileyiverirsin arada :) Hemde tanışmış oluruz dediğin gibi
tmm cnm mutlaka gelıcemm senı rahatsız etmeye bı cıtıleyıvereyımde bak nasıl uyuyolar elımdemı keramet vardır nedır...yakında ewlere bebe yıkamacı olarak ısemı baslasam...
guzel olur tanısmıs oluruz bır kapımız daha olur sık sık batıkentteyım ozel umıtte yakınmısın oraya
ewet cnm adresım degıstı yenısını ozelden mesajlarım sana cnm
bnmkılerde ıyıle cok sukur eren ellerını kesfe basladı yumruklarını acıo kapatıo takıp edıo elelrını kızımda hakır hakır gulmeye basladı yattıgı yerde kafayıkaldırıp yarı oturur duruma gelmeye basladı emekleme vs yok henuz oyuncak bılmıolar ne zaman bılecekler oyuncaktan falanyaa
Doyurucu diyosun yani...Kızım 3 saat dolmadan ellerini yemeye başlıyor bile.cnm ben bebelac ı tavsıye edıorum ben ılk zamanlar aptamıl verdım memnun kalamdım hipp verdım oda dokundu bebelac denedım ve onda kaldım memnunum doyurucu en az 4 5 saat acıkmıolar
Evet canım çok yakınız OMC sitelerinde oturuyoruz Özel ümite yürüyerek 2 dakika mesafede . Gelde bi uyut canım bende biraz dinleneyim. :)
bende bebelacı tavsiye bederim canım bizde aptamil kullandık uzun bir süre artık bebelac kullanıyoruzSelam kızlar...Benim miniklerim uyuyor,ancak uyudular...
Benim sütüm yeterli değil,fışkırmıyor ne yazık ki,mama ağırlıklı besleniyoruz..İlk zamanlar çok üzülüyordum bu duruma,halen kanıksamış değilim ama elimden de bişey gelmiyor.Mecburen mama yiyorlar..Aptamil veriyoruz ilk günden beri,preaptamil de kullandık..Oğlumkakasını düznli yapamadığı için conformil alıyoruz,kızıma normal aptamil... Farklı bir mama denemedik ama burada bir yerde okudum aptamil çabuk acıktırıyor diye,bizimkilere de hakkaten 3 saate çoktan acıkmıi oluyorlar...Yeni bir mama deneyelim diyoruz eşimle,artık 2 ayımız doluyor..Sizlerin fikirlerini almak isterim..
ewetttt
oy ne güzel ya, hep ii olsun kuzularımız inş.
ay bize de gel bize deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?