Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

günaydınnnnnn:80:

Artvinli ve Berennaz sağolun kızlar..Beren bizde seni seviyoz datlummmm:)..kızçeler nasıl?

Artvinli dondolinoya baktım,ay ne zor bi ismi var..çok hoşuma gitti,bir sürü özelliği var..aklıma şu takıldı bizimkiler için geç mi kaldık acaba?sen memnunsun sanırım..eminim daha önce yazmışsındır ama ben kaçırdım nerden kaça aldın acaba?425 lira diyo bi sitede..

Kızlar biz bugün 7 aylık oldukkkkk..prematürelerim koca adam oldu teyzeleriiiii:))

Son düzenleme:

kızlar aynı yemiyor uyumuyor dr zorlama diyor öyle takılyoz bakalım bugün yine bakıcak 2 aydır kilo almıyoruz yine almamışızdır çünkü iyice yemez oldu uyuz kızlar çok cadılar ya biberonu görseler uyuma numarası yapıyorlar güler misin ağlar mısın biberon gidince tilki gibi dikiliyorlar çok yoruldum valla hele gece hiç olmasın istiyorum ..

canım sendemi istanbuldaydın birtek ankarada 299 tl ye buldum bu mama sandalyesini ama benim kızlar oturmadığı için almadım.. çok hareketliler yürüteçten bile çıkmaya çalışıyorlar

7. ayınız kutlu olsun mucks..

Son düzenleme:
bizde uyandık sabah 4 den sonra 5 dk dabi viyak viyak 8 e kadar dayandık.. kızçeleri doyurdum.. sıra bende.kociş simit alıp bırakıcak canım çekdi sabah sabah ekmekde yokmuş... evimde hafta sonu dağınıklığı var. ve sanırım en kötüsü nezle oluyorum..... veletler bana sattı hastalığı((
firdoscum dedene çok geçmiş olsun hayatım orayı atlamışım ya...
berennazcım bu kızlarla işin çok zor allah yardım etsin. benimde irem aynı... her
öğün kusuyruz((

bizede babam simit bırakmış :) afiyet olsun cnm..
ben hemen balla ıhlamura dayanıyorum iyi geliyor inş. hafif atlatırsın cnm zor oluyo birde hastalık püfff..
valla bizim evde felaket dağınık hafta sonu annem olmuyor bende yetişemiyorum..
valla zor cnm kusmalarıda çok gıcık zorla yedirirsem yada süt içirirsem cork çıkıyor neye yanayım bilmem.. süt vermesem sakinleştirici kulanıcam valla bu aralar acaip asabiyim..
İrem de düzelir inş. gerçekten Allah sabır versin..

Berencim benimkilerde eğer birşeyi yemek istemiyorlarsa uyuma numarası yapıyolar:))..ama ben yer miyim heçç,uykuda tıkıyorum..canım ben amasyadayım..netten sipariş vericem.

Dorukcum soğal tatlım..afiyet olsun

fatoscum misafirlerine sorsaydın sahura mı gelmişler patavatsızlar aynı bizimkiler

artvınlı canım kilonuz kaç 4e geçtiniz ben 3 numara kullanıyorum bezimiz bitiyo doğmadan önce stok yapmıştık artık almamız lazım yarın alıcaz kaç alsam acaba kızlar şu an 7 kilolar 1 paket 8 gün civarı gidiyo 4 paket alsam iyi olur

firdos mama sandalyesi ben de istiyorum ama yerim yok şu portatif olanlar var ya ablam onlardan gösterdi bi tane kapanup çanta oluyo çok hoşuma gitti nerden baktın diyorum söylemiyo alıcak sanırım
7 ayınız kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

ewet cnm hergun yıkıorum drumuzda tavsıye etmıstı ama gercekten uyku duzenlerı yerıne geldı oturdu en gec 9 10 da uyurlar ve sabah 11 e kadar arada bır yıkamıorum ozaman bıle 9 10 dedımmı uyku cokuo onlara cok sevıolar yıkanmayı bende zevkle yıkıorum ewımız sıcak elektırıklı ısıtıcıyıda acıorum hamam gıbı oluo ew bırtek tellagımız eksık kalıo onuda ben kendımhalledıorum :)))

ewet cnm bnmkılerde ole yıkanmadıklarında huysuslanıolar banyoyu arıolar

kız ewe geldıklerınden berı yıkıorum ve hıc hasta olmadılar cok sukur alıstılar cunku yıkanmaya kıs geldıgı ıcın 3 gunde bıre ındırıcem ne olur ne oşlmaz ama buyumelerınde gelısımlerınde cok buyuk etknmıs uyku duzenlerı oturdu bnmkılerın gecelerı bunaltmıolar artık sevıolarda suyu
ASLICIM yayla corbası tarfı yaazmıstın sen bnde bugun baslıcamda bana bır kaselık ıcın corbanıon malzemelerını solermısın bn az yapıcm yenmıo corba bızdede nekar koyma lazım unu yumurtayı yogurdu bır ogunluk olmsadı 2

Eylülü canım Artvinlinin aldığı şey çok hoşuma gitti..biraz araştırayım alıcam sanırım..

Erenzeyno kız Maaşallah de yahu:94:

masallh cnm koca adam oldulr nıce yaslara ınş

kız hastalıktan yakn kurtulmuo okut kendını nazar olmasın hanende.

canım iyi yapıyosun keşke ben de yapabilsem nasıl alıştırırsan öyle gider evin ısısını ayarladıktan sonra sorun olmaz sanırım haklısın doktorlar yıkanmasından yana

canım iyi yapıyosun keşke ben de yapabilsem nasıl alıştırırsan öyle gider evin ısısını ayarladıktan sonra sorun olmaz sanırım haklısın doktorlar yıkanmasından yana
ewet cnm oda sıcaklıgını 30 dereceye gelene kadar ısıtıorum normalde 27 28 arasıdır ew onlaa uygunu bu 30 derece oldugunda heöen sogumadan yıkıorum esım su dokuo bazen o ısıde ben yapıorum bazen banyoda yıkıorum dızımde bazende kuvetlerını doldurup ıcıne oturur konumda yıkıorum drumuz herzaman yatırıp yıkama yada ayakta yıkama dedı arada bır oturup yıkamayada alıstır dedım buyuduklerınde ya hep yatark yıkanmak ıster yada hep ayakta dedı 6 aydan sonra ayakta tehlıkelı oluormus kayıp dusmesı acısından bende elımden gelenı yapıorum ne yapalım eylulcum artık hayatşlarımızı onlara adadık rahatları ıcın herseyı yapıoruz ben kendımı hergun yıkamaya usenırım ama onlar olunca hıc usenmıorum hatta zevk alıorum

selam herkeseeee....güzel bir hafta olsun hepimiz için...dün canım arkadaşım zeynep (doudou) eşi ve kızları bizdelerdii..ayy kızlarım çok mutlu oldular arkadaşlarını görüncee..çok güzel geçti günümüzz...
sizler nasılsınızz bebişler nasıll

bızde ıyıyız cnm sızınde ıyı olmanız asevındım kızcelerı op bnm ıcın
gelısımlerı ne durumda emekleme oun oynama vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…