günaydınnnnnn:80:
Artvinli ve Berennaz sağolun kızlar..Beren bizde seni seviyoz datlummmm:)..kızçeler nasıl?
Artvinli dondolinoya baktım,ay ne zor bi ismi var..çok hoşuma gitti,bir sürü özelliği var..aklıma şu takıldı bizimkiler için geç mi kaldık acaba?sen memnunsun sanırım..eminim daha önce yazmışsındır ama ben kaçırdım nerden kaça aldın acaba?425 lira diyo bi sitede..
Kızlar biz bugün 7 aylık oldukkkkk..prematürelerim koca adam oldu teyzeleriiiii:))
bizde uyandık sabah 4 den sonra 5 dk dabi viyak viyak 8 e kadar dayandık.. kızçeleri doyurdum.. sıra bende.kociş simit alıp bırakıcak canım çekdi sabah sabah ekmekde yokmuş... evimde hafta sonu dağınıklığı var. ve sanırım en kötüsü nezle oluyorum..... veletler bana sattı hastalığı((
firdoscum dedene çok geçmiş olsun hayatım orayı atlamışım ya...
berennazcım bu kızlarla işin çok zor allah yardım etsin. benimde irem aynı... her
öğün kusuyruz((
geçmişi okudumda yazacak halim yok sabah sabah heyheyliyim uyumadık yine...
firdos dedene çokk geçmiş olsun cnm..
kirpicim sağol aklımda bir isim olsun en azından..
fatoş cum aynı benimkilerde seninkiler gibi habersiz gelenlerden sevmiyorum onları
ama sizleri sefiyom çokkk
merhaba kızlar...Kevser nihayet döndün sahalara,hoşgeldin:)
Fatoş yuh diyorum ya..tüm sülale gelmişler hemde pazar günü...delü mü bunlar
Nero,Medine,Erenzeyno:80:
bizde de iki gündür yoğunluk var..dün sabah 9 da arkadaşım geldi,anlatmıştım..sonra 2 de anneannemler..akşamda iki arkadaşım sürpriz yapıp gelmiş..ikiside doğumumda amasyadan ankaraya kadar gelmişlerdi,onları görünce tüm dertlerimi unutuyorum valla...
Ayşenur sen hergün yıkıyomusun bebekleri?bence kışın hergün yıkanmamalı..evler kombili sıcak ama olsun..dikkatli olmak lazım..
iyiakşamlar hanımlar
benim bebeklerimde hergün banyo yapıyorlar aşı ve iğne oldukları gün hariç evimde çok sıcak değil hiçbirşey olmuyor Allahın izniyle
suyu çok seviyorlar,alıştılar yıkamadığım gün çok huysuz oluyorlar bizim doktorumuz önermişti taburcu olurken biz burada hergün yıkadık sizde öyle devam edin daha çabuk gelişirler demişti bende öyle devam ediyorum
kız ewe geldıklerınden berı yıkıorum ve hıc hasta olmadılar cok sukur alıstılar cunku yıkanmaya kıs geldıgı ıcın 3 gunde bıre ındırıcem ne olur ne oşlmaz ama buyumelerınde gelısımlerınde cok buyuk etknmıs uyku duzenlerı oturdu bnmkılerın gecelerı bunaltmıolar artık sevıolarda suyuben geldim.....
2 gündür bende yazamadım zöledim sizleri...
dün sabahdan abimin eşi ve yiğenim geldiler. akşama kadar bendelerdi. akşamda kuznimin ikizlerinin 2. yaşgünü kutlamasına gittik beraber... benim kızlar kesin kalabalıkda kudurur burnumdan getirirler dedim ama hiçde öle olmadı...iremim etrafa saçdığı gülücükleri görmeliydiniz. tam parti modundalardı takdıkkutlama şapkalarını verdik balonları ellerine nasıl mutlu oldular... çok güzel geçdi yani değişiklik çok iyi geldi..12 filandı geldik...
sabahda 9.30 da uyandıkkızların kahvaltısı verdim.bu arada kızlar 2 gündür kahvaltılarına yarım çay kaşığı peynir koyuyorum..tepki yok:) neyse sonra bizim kahvaltı filan.. 3 gibi markete gittik. kızlara bez ıslak mendil kavanoz meyvesi biberon maması kaşıkmaması sabun tozu filan aldım.. bu arada 2 paket 2 paket 2 numara aldım sanırım 15 güne kadar 2 ye geçeriz...bu alışverişde bizi 1 ay götürür...
yemek yedik veletler uyuyor şimdi. uyanınca muhallebi yedircem.. kocişle çay içme hayallerimiz var ama ne kadar gerçek olur bilemiyorum...
FOTOŞCUM geçenlerde bende yazmışdım en nefret ettiğim şey çat kağı misafirlik...yaniçok ayıp heleki bu pazar sabahı olursa...
AYŞENUR kız bebeleri hasta etcen hergün yıkanırmı çocuk kış günü... valla ben haftada 1 yada 10 günde bir yıkıom bi yıkadım geçen hemn nezle oldular kiiii evimde sıcak yani...
ARTVİNLİ yürüteçden menunmusun ben bi tane daha alıcam galiba ya...memnunsan seninkinden alayım bende...
masallh cnm koca adam oldulr nıce yaslara ınşgünaydınnnnnn:80:
Artvinli ve Berennaz sağolun kızlar..Beren bizde seni seviyoz datlummmm:)..kızçeler nasıl?
Artvinli dondolinoya baktım,ay ne zor bi ismi var..çok hoşuma gitti,bir sürü özelliği var..aklıma şu takıldı bizimkiler için geç mi kaldık acaba?sen memnunsun sanırım..eminim daha önce yazmışsındır ama ben kaçırdım nerden kaça aldın acaba?425 lira diyo bi sitede..
Kızlar biz bugün 7 aylık oldukkkkk..prematürelerim koca adam oldu teyzeleriiiii:))
bizde uyandık sabah 4 den sonra 5 dk dabi viyak viyak 8 e kadar dayandık.. kızçeleri doyurdum.. sıra bende.kociş simit alıp bırakıcak canım çekdi sabah sabah ekmekde yokmuş... evimde hafta sonu dağınıklığı var. ve sanırım en kötüsü nezle oluyorum..... veletler bana sattı hastalığı((
firdoscum dedene çok geçmiş olsun hayatım orayı atlamışım ya...
berennazcım bu kızlarla işin çok zor allah yardım etsin. benimde irem aynı... her
öğün kusuyruz((
canım iyi yapıyosun keşke ben de yapabilsem nasıl alıştırırsan öyle gider evin ısısını ayarladıktan sonra sorun olmaz sanırım haklısın doktorlar yıkanmasından yanaewet cnm hergun yıkıorum drumuzda tavsıye etmıstı ama gercekten uyku duzenlerı yerıne geldı oturdu en gec 9 10 da uyurlar ve sabah 11 e kadar arada bır yıkamıorum ozaman bıle 9 10 dedımmı uyku cokuo onlara cok sevıolar yıkanmayı bende zevkle yıkıorum ewımız sıcak elektırıklı ısıtıcıyıda acıorum hamam gıbı oluo ew bırtek tellagımız eksık kalıo onuda ben kendımhalledıorum :)))
ewet cnm oda sıcaklıgını 30 dereceye gelene kadar ısıtıorum normalde 27 28 arasıdır ew onlaa uygunu bu 30 derece oldugunda heöen sogumadan yıkıorum esım su dokuo bazen o ısıde ben yapıorum bazen banyoda yıkıorum dızımde bazende kuvetlerını doldurup ıcıne oturur konumda yıkıorum drumuz herzaman yatırıp yıkama yada ayakta yıkama dedı arada bır oturup yıkamayada alıstır dedım buyuduklerınde ya hep yatark yıkanmak ıster yada hep ayakta dedı 6 aydan sonra ayakta tehlıkelı oluormus kayıp dusmesı acısından bende elımden gelenı yapıorum ne yapalım eylulcum artık hayatşlarımızı onlara adadık rahatları ıcın herseyı yapıoruz ben kendımı hergun yıkamaya usenırım ama onlar olunca hıc usenmıorum hatta zevk alıorumcanım iyi yapıyosun keşke ben de yapabilsem nasıl alıştırırsan öyle gider evin ısısını ayarladıktan sonra sorun olmaz sanırım haklısın doktorlar yıkanmasından yana
selam kızlar, geçmişi okıyım geliom :)) dirimim nerelerde bu arada?
Eylülü canım Artvinlinin aldığı şey çok hoşuma gitti..biraz araştırayım alıcam sanırım..
Erenzeyno kız Maaşallah de yahu:94:
senı burda gormek guzel :) optum
cnm ben de öptüm...
bi sürü alıntı yapmıştım kızlar uyurken yazıyım diye bağlantı koptu pöfff
selam herkeseeee....güzel bir hafta olsun hepimiz için...dün canım arkadaşım zeynep (doudou) eşi ve kızları bizdelerdii..ayy kızlarım çok mutlu oldular arkadaşlarını görüncee..çok güzel geçti günümüzz...
sizler nasılsınızz bebişler nasıll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?