Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

bırdahakı eskısehır maceranda gorusmek ısterım ozaman :) otogardan tramvaya bın hoopp ıkı eyluldesın carsıda yanı ordada erenzeyno senı beklıor olucak bebegım

Eskişehir'e gelirseniz herzaman bizede bekleriz :)

bu yaz umutluyum kızlardan, bakalım böyle devam ederlerse çok zor ama belki sakinleşirler biraz, geleyim kayra ya da uğrıycam inş. buluşuruz valla, bursa ya çok yakın zaten esk.
bak şimdi canım bi adalarda kahve içmek istedi... ahhh aaahhhh:82:

Doyurucu diyosun yani...Kızım 3 saat dolmadan ellerini yemeye başlıyor bile.

ewet cnm doyurucu ben 4 aydır kullanıorum cokta memnunum kabız yapmadı ıshal yapmadı doyurucu besleyıcı daha ne olsun bı dene bakalım

ayyy ayy ayyy adalarda kahve ıcmek cok guzel akıl ettın bak
yazın gel sen kayrayla cerenıde alırız bı kk bulusması yaparız adalarda kayfelerımızı yudumlarken hos sohbetler cevırırız cok guzel olurrrr

bende bebelacı tavsiye bederim canım bizde aptamil kullandık uzun bir süre artık bebelac kullanıyoruz

inş..kevsercimm hoşgeldin ne güzel seni görmekkk nasıl kuzucuklarınnn

Bebelac deneyelim bakalım bir de,dün aptamil conformil aldık 4,5 paket,bir kutu da normal aptamil..Onlar bitsin..Bitmesi, çok zaman almaz zaten

canım ben bi yandan çalıştığım için bilg hep açık, ara ara gelip gidiyom elif müsaade ettilçe. iyi kızçemis uyuyo şu ann ben de yemek yiicem inşallah. yaw eskiden her açtığımda kaka yapmış olurdu şimdi günde 2-3e düştü normal dii mi?az mı sütüm acaba dedim de

bence o normalde burda asıl sorulması gereken soru su her aktıı acmanda kaka yapmıs olması no9rmalmı ?

Selam arkadaşlar

Bugün epeyce muhabetler olmuş burada
Bende ilk kez yağızla tek başıma dışarı çıktım.Önce avm gittim yağıza tulum aldım.Artık büyüdük kıyafetlerimiz olmuyor.Tulumda sadece büyük boy C.A da bulabildim.Diğer mağazalarda en fazla 6,aya kadar var.
Aklınızda bulunsun tulumlar indirme girmiş C.A mağazalarında

ne oldu kız fatoş ne yorumu yapmışım bennn

Canan fatoşa yaptığın yorumu diyorum.Nereden aklına gelir böyle şeyler bilmiyorum.
Pek hoşsohbetsin zaten.Bir kez geldin ama bneim sıpam pek musade etmedi sohbetimize.

Çok iyimiş doruk bezlerin fiyatı.
Eşim en son 94 lüsünü 27 almış.
Canım yağızla senin beren aynı kiloda sanırım biz bir 94 lü 4 numarayı bitirdik bile

ARTVİNLİ yok canım mecidiyeköyde dğilim okmeydanı tarafındayım yakınız sanırım gel bigün sevinirim valla

ay maşallah sana utandırdın beni ben de az önce yıkadım 2 günde bir mi yıkasam acaba eskiden daha çok seviyolardı 1 hafta oldu bu sefer üşüyecekler diye ama korktu melisim ağladı tühhhsenin ev çok sıcakmış canım nasıl ısıtıyosun ben evi o kadar sıcak yapmıyorum

ohhhhh sefanız olsun ne iyi yapmışsınız
canım eline çıngırak ver onu yavaş yavaş tutmaya çalışır en azından onu inceleyerek oyalanır ben önceden oyuncakların hepsini birden çıkarıyodum daha çabuk sıkılıyolar şimdi birini çıkarıyorum diğerlerini unutturuyorum yeni oyunca görünce daha çok inceliyo
canım eğer kilosu iyi gidiyosa ishal yapmıyosa değişiklik yapma derim benim kızlar aptamil kullanıyor ama acıkmıyolar seninkiler iştahlı maşallah bebeğe göre değişiyo yani o yüzden bebeklerine göre karar ver bebelac kullananlar da iyi diyo ben de kaşık mamasını deniyorum arada bir de kavanozlarını

canım gittikçe düşecek

kız sen ne ettın 1 paket 8 gunmu gıdıo abooo kaçlı bu paket

bızdaha 3 numaraya yenı basladık 1 ay olmadı 2 numarayı bırakalı ama 4 e cabuk gececez sanırım

cnm ombım tam gaz yanıo alttakıde yakıo cok ordanda ılık ew zaten bırde yarım saat onceden ufoyu yakıorum hemen ısıtıo odayı ufo ısınmaya baslayınca odada hızla ısınıo cok fazla havayı kurutmasın dıyede 2 buhar makınesınıde full calıstırıorum ay pek hamarat gordum kendımı bı an :)
senınle aynı yerde laydık komsu gıbı hergun yıkardım senın bıcırları ben valla cok sevıorum bebıs yıkamayı hepınızınkını yıkardım topluca toplanırdık bı yerde gun hesabı sıradan yıkardım ne guzel olurdu

kız sen ne ettın 1 paket 8 gunmu gıdıo abooo kaçlı bu paket

bızdaha 3 numaraya yenı basladık 1 ay olmadı 2 numarayı bırakalı ama 4 e cabuk gececez sanırım

50 li paket 3 numara kullandık baktım 8 gün gitti şimdi tekrar hesaplıyım sizin ne kadar gidiyo ki
seninkiler kaç kilo ki yeni geçtiniz

ay iyi olurdu ben de yemekleri yapardım ben yemeğe bile yetişemiyorum daha doğrusu üşeniyorum yapmaya yemediğim zaman da süt olmuyo aslında yemem lazım eşim işte oluyo yemek zamanı

50 li paket 3 numara kullandık baktım 8 gün gitti şimdi tekrar hesaplıyım sizin ne kadar gidiyo ki
seninkiler kaç kilo ki yeni geçtiniz
cnm bnmkıler 6 bucuk kılo ıkısıde

ay iyi olurdu ben de yemekleri yapardım ben yemeğe bile yetişemiyorum daha doğrusu üşeniyorum yapmaya yemediğim zaman da süt olmuyo aslında yemem lazım eşim işte oluyo yemek zamanı

ıyyı olurdu gel tasın eskısehıre hehehe

iyi akşamlar kızlar..

Artvinli seninle konuştığuma o kadar mutlu oldum ki..ne garip ya,yüzünü görmediğin sesini ilk defa duyduğun birine ısınıvermek..sanki yıllardır arkadaşmış gibi hissetmek.Cananda da böyle olmuştu...

Selam canım
doudou tekrar buluşunca selam söyle.Arada gelsin buralara bir merhaba desin bize yaw.
Merak ediyorum kızları nasıl,ne kadarlık oldular
as sölerim selamını..hangi kızları sordun benimkilerimi doudoununkilerimi :26:
ohhhhh sefanız olsun ne iyi yapmışsınız

ewt canım ya çok ii oluyo arada gidip geliyorus böyle zeyneple... keşke sizlerde burda olsanız.. Ankaraya yolu düşenleri bekleriss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…