bırdahakı eskısehır maceranda gorusmek ısterım ozaman :) otogardan tramvaya bın hoopp ıkı eyluldesın carsıda yanı ordada erenzeyno senı beklıor olucak bebegım
Eskişehir'e gelirseniz herzaman bizede bekleriz :)
Doyurucu diyosun yani...Kızım 3 saat dolmadan ellerini yemeye başlıyor bile.
bu yaz umutluyum kızlardan, bakalım böyle devam ederlerse çok zor ama belki sakinleşirler biraz, geleyim kayra ya da uğrıycam inş. buluşuruz valla, bursa ya çok yakın zaten esk.
bak şimdi canım bi adalarda kahve içmek istedi... ahhh aaahhhh:82:
bende bebelacı tavsiye bederim canım bizde aptamil kullandık uzun bir süre artık bebelac kullanıyoruz
inş..kevsercimm hoşgeldin ne güzel seni görmekkk nasıl kuzucuklarınnn
Bebelac deneyelim bakalım bir de,dün aptamil conformil aldık 4,5 paket,bir kutu da normal aptamil..Onlar bitsin..Bitmesi, çok zaman almaz zaten
canım ben bi yandan çalıştığım için bilg hep açık, ara ara gelip gidiyom elif müsaade ettilçe. iyi kızçemis uyuyo şu ann ben de yemek yiicem inşallah. yaw eskiden her açtığımda kaka yapmış olurdu şimdi günde 2-3e düştü normal dii mi?az mı sütüm acaba dedim de
ne oldu kız fatoş ne yorumu yapmışım bennn
artvinlim biz hala 3 numaradyız hayatım elimde alınmış paketim var zaten irem ücük kadar olduğ ve yemediği için küçük ona iyi beren ufak gelio ama bitirmem lazım yazık kalmasın.bugün 4 numara ladım ama. carrefourda 88 lisi 21 lira kızlar....
fatoscum misafirlerine sorsaydın sahura mı gelmişler patavatsızlar aynı bizimkiler
artvınlı canım kilonuz kaç 4e geçtiniz ben 3 numara kullanıyorum bezimiz bitiyo doğmadan önce stok yapmıştık artık almamız lazım yarın alıcaz kaç alsam acaba kızlar şu an 7 kilolar 1 paket 8 gün civarı gidiyo 4 paket alsam iyi olur
Eylülcüm en son 1 ay önce 7 kiloyduk.
94 lü 1 paket bitridik bile biz.
Hay maşallah 1 paket bez 8 günmü gidiyor.Allah eşinin yardımcısı olsun.
Eylül sen mecidiyeköydemi oturuyordun?:26:
selam herkeseeee....güzel bir hafta olsun hepimiz için...dün canım arkadaşım zeynep (doudou) eşi ve kızları bizdelerdii..ayy kızlarım çok mutlu oldular arkadaşlarını görüncee..çok güzel geçti günümüzz...
sizler nasılsınızz bebişler nasıll
Selam canım
doudou tekrar buluşunca selam söyle.Arada gelsin buralara bir merhaba desin bize yaw.
Merak ediyorum kızları nasıl,ne kadarlık oldular
ay maşallah sana utandırdın beni ben de az önce yıkadım 2 günde bir mi yıkasam acaba eskiden daha çok seviyolardı 1 hafta oldu bu sefer üşüyecekler diye ama korktu melisim ağladı tühhhsenin ev çok sıcakmış canım nasıl ısıtıyosun ben evi o kadar sıcak yapmıyorumewet cnm oda sıcaklıgını 30 dereceye gelene kadar ısıtıorum normalde 27 28 arasıdır ew onlaa uygunu bu 30 derece oldugunda heöen sogumadan yıkıorum esım su dokuo bazen o ısıde ben yapıorum bazen banyoda yıkıorum dızımde bazende kuvetlerını doldurup ıcıne oturur konumda yıkıorum drumuz herzaman yatırıp yıkama yada ayakta yıkama dedı arada bır oturup yıkamayada alıstır dedım buyuduklerınde ya hep yatark yıkanmak ıster yada hep ayakta dedı 6 aydan sonra ayakta tehlıkelı oluormus kayıp dusmesı acısından bende elımden gelenı yapıorum ne yapalım eylulcum artık hayatşlarımızı onlara adadık rahatları ıcın herseyı yapıoruz ben kendımı hergun yıkamaya usenırım ama onlar olunca hıc usenmıorum hatta zevk alıorum
ohhhhh sefanız olsun ne iyi yapmışsınızselam herkeseeee....güzel bir hafta olsun hepimiz için...dün canım arkadaşım zeynep (doudou) eşi ve kızları bizdelerdii..ayy kızlarım çok mutlu oldular arkadaşlarını görüncee..çok güzel geçti günümüzz...
sizler nasılsınızz bebişler nasıll
canım eline çıngırak ver onu yavaş yavaş tutmaya çalışır en azından onu inceleyerek oyalanır ben önceden oyuncakların hepsini birden çıkarıyodum daha çabuk sıkılıyolar şimdi birini çıkarıyorum diğerlerini unutturuyorum yeni oyunca görünce daha çok inceliyoewet cnm adresım degıstı yenısını ozelden mesajlarım sana cnm
bnmkılerde ıyıle cok sukur eren ellerını kesfe basladı yumruklarını acıo kapatıo takıp edıo elelrını kızımda hakır hakır gulmeye basladı yattıgı yerde kafayıkaldırıp yarı oturur duruma gelmeye basladı emekleme vs yok henuz oyuncak bılmıolar ne zaman bılecekler oyuncaktan falanyaa
canım eğer kilosu iyi gidiyosa ishal yapmıyosa değişiklik yapma derim benim kızlar aptamil kullanıyor ama acıkmıyolar seninkiler iştahlı maşallah bebeğe göre değişiyo yani o yüzden bebeklerine göre karar ver bebelac kullananlar da iyi diyo ben de kaşık mamasını deniyorum arada bir de kavanozlarınıSelam kızlar...Benim miniklerim uyuyor,ancak uyudular...
Benim sütüm yeterli değil,fışkırmıyor ne yazık ki,mama ağırlıklı besleniyoruz..İlk zamanlar çok üzülüyordum bu duruma,halen kanıksamış değilim ama elimden de bişey gelmiyor.Mecburen mama yiyorlar..Aptamil veriyoruz ilk günden beri,preaptamil de kullandık..Oğlumkakasını düznli yapamadığı için conformil alıyoruz,kızıma normal aptamil... Farklı bir mama denemedik ama burada bir yerde okudum aptamil çabuk acıktırıyor diye,bizimkilere de hakkaten 3 saate çoktan acıkmıi oluyorlar...Yeni bir mama deneyelim diyoruz eşimle,artık 2 ayımız doluyor..Sizlerin fikirlerini almak isterim..
canım gittikçe düşecekcanım ben bi yandan çalıştığım için bilg hep açık, ara ara gelip gidiyom elif müsaade ettilçe. iyi kızçemis uyuyo şu ann ben de yemek yiicem inşallah. yaw eskiden her açtığımda kaka yapmış olurdu şimdi günde 2-3e düştü normal dii mi?az mı sütüm acaba dedim de
ARTVİNLİ yok canım mecidiyeköyde dğilim okmeydanı tarafındayım yakınız sanırım gel bigün sevinirim valla
ay maşallah sana utandırdın beni ben de az önce yıkadım 2 günde bir mi yıkasam acaba eskiden daha çok seviyolardı 1 hafta oldu bu sefer üşüyecekler diye ama korktu melisim ağladı tühhhsenin ev çok sıcakmış canım nasıl ısıtıyosun ben evi o kadar sıcak yapmıyorum
ohhhhh sefanız olsun ne iyi yapmışsınız
canım eline çıngırak ver onu yavaş yavaş tutmaya çalışır en azından onu inceleyerek oyalanır ben önceden oyuncakların hepsini birden çıkarıyodum daha çabuk sıkılıyolar şimdi birini çıkarıyorum diğerlerini unutturuyorum yeni oyunca görünce daha çok inceliyo
canım eğer kilosu iyi gidiyosa ishal yapmıyosa değişiklik yapma derim benim kızlar aptamil kullanıyor ama acıkmıyolar seninkiler iştahlı maşallah bebeğe göre değişiyo yani o yüzden bebeklerine göre karar ver bebelac kullananlar da iyi diyo ben de kaşık mamasını deniyorum arada bir de kavanozlarını
canım gittikçe düşecek
kız sen ne ettın 1 paket 8 gunmu gıdıo abooo kaçlı bu paket
bızdaha 3 numaraya yenı basladık 1 ay olmadı 2 numarayı bırakalı ama 4 e cabuk gececez sanırım
cnm ombım tam gaz yanıo alttakıde yakıo cok ordanda ılık ew zaten bırde yarım saat onceden ufoyu yakıorum hemen ısıtıo odayı ufo ısınmaya baslayınca odada hızla ısınıo cok fazla havayı kurutmasın dıyede 2 buhar makınesınıde full calıstırıorum ay pek hamarat gordum kendımı bı an :)
senınle aynı yerde laydık komsu gıbı hergun yıkardım senın bıcırları ben valla cok sevıorum bebıs yıkamayı hepınızınkını yıkardım topluca toplanırdık bı yerde gun hesabı sıradan yıkardım ne guzel olurdu
cnm bnmkıler 6 bucuk kılo ıkısıde50 li paket 3 numara kullandık baktım 8 gün gitti şimdi tekrar hesaplıyım sizin ne kadar gidiyo ki
seninkiler kaç kilo ki yeni geçtiniz
ay iyi olurdu ben de yemekleri yapardım ben yemeğe bile yetişemiyorum daha doğrusu üşeniyorum yapmaya yemediğim zaman da süt olmuyo aslında yemem lazım eşim işte oluyo yemek zamanı
as sölerim selamını..hangi kızları sordun benimkilerimi doudoununkilerimi :26:Selam canım
doudou tekrar buluşunca selam söyle.Arada gelsin buralara bir merhaba desin bize yaw.
Merak ediyorum kızları nasıl,ne kadarlık oldular
ohhhhh sefanız olsun ne iyi yapmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?