Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

yaren ikindi uykusunda ceren ise oyunda. 5 dk uyudu uyandı. babaları evde olunca iyice sapıtıyorlar. uyumak istemiyorlar. her.eyi babları ile yapmak istiyırlar. ahh ahh gece uyumayan ben deli olunan baba ağlamak istiyorummmmm

birden aklıma geçen seneki iftar sohbetlerimiz geldi. ne tatlı muhabbetler ne tatlı heyecanlar vardı.

kimseler gelmemişş....kızlarrrrrrrrrr...

gece 2 kadar oturdum bulaşık makinası boşalttım çöpleri kapıya koydum..suları doldurdum pis bulaşıkları atttım...geldim yattım 1 saa sonra kalktım ...alişimde sahur yapıyor sütünü verdim
sahur yaptık yattım çocuklar kalktı 9 da....tabi uyuyamadım öğlene kadar evi talan ettiler...öğlen onları uyuttum bütün evi sildim süpürdm toz aldım...banyomu temizledim......o sıra ömer kalkı hemen pc saldırmış klavyesini sökmüş...hemen onu aldım banyoyu sildim..yourt yedirdim..
aliş kalktı ....oturma odasını topladım sildim süpürdüm..şimdi yine dağtıyolar..çorbalarınıda yaptım...

alişe yoğurt vereceğim geç çorba vereceğim...

şimdide uykum geldi çokkk hemde

AYYY kevserim hoşgeldin bitmedi senin cadıların derdi

ben bugün sildim süpürdüm ama oturma odası battı bile ne yeseler yarısı içeri yarısı dışarı

yarın iftara eltimler var...yemek işini sabahtan halletmem gerek erkenden böğrek açacağım
sıcakta hamur mayışıyor yaaa.........
barbunya yapacam
fıırında kaşarlı köfte yapacam ama köfteyide sabahtan hazır edip dolaba koyacam
böğreğide açıp koyacam...aksam üzeri pişireceğim

şimdi yaramazlarla babası uğraşıyorr

Dırım allah iyiliğini versin senin emi.Sen ne hamaratsın beeee
Tatlım senin iki fıstığın var,misafir çağırmakta neymiş.Sen onlarla ilgilensen yeter be.

Kızlar göğsüm feci durumda,hemde öyle böyle değil yani.Çatlaklar kanamalar ne ararsan var.
Bugün sağlık ocağına gittim.Lansinohla bepanten karıştırıp sür dedi birde antibiotik verdi.2 gündür ateşimde var 38 lerde hemde.Dün gece eşim uyandırdıki yanıyorum hemen yıkadık elimi ayağımıda birde minoset aldım sonra bir terlemişim kendime geldim.
Eğer geçmezse kadın doğumcuya git dedi dr.inşallah geçer çok canım yanıyor çoooook.
Bana tavsiyeleriniz varmı ne yapsam daha etkili olurki.

cnm benim çok geçmiş olsun sütünü boşaltamadığın için cnm ateşlenmişsin göğüsünü boşaltman gerek acill...iğne verseymiş doktor ya kaynanamda olmuş zamanında...
benim bildiğim ayva çekirdeğini gülsuyunu kouyorsun jel oluyor sürüyorsun birde muhakak göğüs kalkanı kullan ...ne sürersen sür göğüs pedine yapışıyor etki etmiyor ama kalkan koyarsan göğüsünün ucunda kalıp daha çok etki ediyor cnm...sütün akarsada ona akıyor dışarıya çıkmıyor bizim arkadaşlar böle böle kurtuldu cnm.....

misafire gelince ne yapem seviyorum cnm hep çocuklarla geçnmiyor zaman cnm

oyyy çok yoruldum yaaa....dün bugün misafir gelecek diye evi temizledim...anam ne fark etti bugn yine aynı ...

sabah erkenden kalktım..çocukları besledim...altlarını aldım....hemen mutfağa geçtim...
böğreğimi açıyorum allahım ömer beni bi bırrakmadı..bacağıma yapışıyor ağlıyor...tam bitirdim..
alide ömerde koptu içeri aldım...sallıyorum yok...dertleri ben oturuacağım yanlarında
onlarda oynayacaklarmış..biraz oturdum vs. ama işim çok...hemen köfemi hazırladım borcama koydum
bisküvi pastamı yaptım...çorbamı ,barbunyamı yaptım,en son patatesleri haşladım..o ara çocujları besledim uyuttum....sonra bütün evi silip süpürmek zorunda kaldım...bisküvi vermişdim ağızlarına beyfendilerin...onlarda çıkarmış heryeri kırık yapmış..silkele süpür canım çıktı onlar uyandı..hemen duşa soktum onlar oynarken ben kloze lovaba temizliiiği yaptım sonra bir iki elde yıkanak şeyler vardı onları yıkadım..aksam için soğuk su yoktu hemen suları doldurdum...yerleştirdim...sonra çocukları yıkadım..içeri aldım biraz oynadılar çıplak..sonra zorla giydirdim...
ben duşa girdim çok susadım..soğuk su ile yıkadım....şimdi biraz bakınayım kalkacağım...5 geçerken böğreği atacağım fırına....

canım göğsündeki süt birikmiş ondan ateşlenmişsindir. bu mevsimde ayva bulunurmu bilmiyorum ama ayva çekirdeği çok iyi gelmişti pamuğuma önermiştim öyle iyileşmişti göğüsleri. ayva çekirdeğini bardakta biriktirip içine ılık su koyu pbekletiyorsun merhem gibi oluyor onu sürüyorsun çok iyi geliyor canım. ben lansinoh krem almıştım ama hiç kullanmadım hep ayva çekirdeğinden hazırladığım losyonu sürdüm.

ay iki gündür uğrayamıyorum buralara.hem gezdik hemde kızlar evde çıldırttı beni. cadılar hep dışarda olmak istiyolar evde canımı okuyorlar ya...

kızlr aklımdayken isilik içinde bir önerim var. ben banyoları bittikten sonra bir tasın içine 1 litre kadar su 1 kaşık mısır nişastası ve göz kararı gül suyu koyuyorum. isilikleri bayağı söndü iyi geldi. bu arada aklıma geldikçe gül suyu sürüyorum vücutlarına hem mis gibi koksun hemde isilik için. koca karı ilaçlarına bayılıyom dermişim:))

Sevgili ikiz anneleri selam...Aranızda 4 haftalık hamileyken b-hcg değerlerini hatırlayan var mı? Ben 4 hafta 5 günlük hamileyim ve değerim 6652 çıktı.Bana aşırı yüksek geldi.Bu tehlikeli birşey mi?Ailelerimizde hiç ikiz yok ama bu çoğul gebelik belirtisi mi yoksa tehlikeli bir durm mu fikrinizi almak istedim.
Bir de ilk ultrasonda hemen ikiz olduğu belli oluyor mu?Ben kesemi gördüm dün ama doktor ikiz falan demedi.Sonradan mı belli oluyor bu?Yardımcı olursanız sevinirim kızlar...

cnm değerin normal gebelik değerii.....ikiz olsaydı ilk ultrasonda çıkardı
bu değer gebeliğin gayet sağlıklı olduğunu göseriyor cnm
hayırlı olsun

tiancu canım benim tüp bebek olduğu için 10. gün test yaptırmıştım. 110 çıkmıştı. 4. hafytalık değerimi o yüzden tam olarak hatırlamıyorum. ama iki günde bir çift katladığı için normal değer olabilir. senin tüp mü yoksa normal mi canım.

kızlarrr merhaba herkesi çookkk özledim yaklaşık 2 aydır uğrayamadım buralara...Tatildeydik internet fırsatım olmadı şimdide kızlara tek bakmaya başladım artık ondan fazla fırsatım olmuyo yanlızlığa alıştuırmaya çalışıyorum ...Biraz zor olacak ama öğrenmek zorundalar...Nasılsınız ne var ne yokk geçmişi okumam baya zor olucak artık takipteyim tekrardannn..Tecrübelerinize çok ihtiyacım varr...

İkiz olsaydı ilk ultrasonda iki kese görünürdü cnm,seninki tek sanırım hayırlısı olsun....

Ayy bende tam isilik için bir öneri arıyodum cnm ya oğlumun biri çok fena oldu tüm vücudu acayipte kaşınıyor yavrum dr sadece yıkayın dedi başka hiçbirşey söylemedi.....Denicem inşallah faydası olur,teşekkürler.....

cnm hoşgeldin tek bakabilirsin cnm ..yeterki düzeniniz otursun cnm...

cnm sen nasılsın??? kuzular nasıl??? bizde isilik olduk günde 3 kere yıkanıyoruz geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…