Dırım allah iyiliğini versin senin emi.Sen ne hamaratsın beeee
Tatlım senin iki fıstığın var,misafir çağırmakta neymiş.Sen onlarla ilgilensen yeter be.
Kızlar göğsüm feci durumda,hemde öyle böyle değil yani.Çatlaklar kanamalar ne ararsan var.
Bugün sağlık ocağına gittim.Lansinohla bepanten karıştırıp sür dedi birde antibiotik verdi.2 gündür ateşimde var 38 lerde hemde.Dün gece eşim uyandırdıki yanıyorum hemen yıkadık elimi ayağımıda birde minoset aldım sonra bir terlemişim kendime geldim.
Eğer geçmezse kadın doğumcuya git dedi dr.inşallah geçer çok canım yanıyor çoooook.
Bana tavsiyeleriniz varmı ne yapsam daha etkili olurki.
Dırım allah iyiliğini versin senin emi.Sen ne hamaratsın beeee
Tatlım senin iki fıstığın var,misafir çağırmakta neymiş.Sen onlarla ilgilensen yeter be.
Kızlar göğsüm feci durumda,hemde öyle böyle değil yani.Çatlaklar kanamalar ne ararsan var.
Bugün sağlık ocağına gittim.Lansinohla bepanten karıştırıp sür dedi birde antibiotik verdi.2 gündür ateşimde var 38 lerde hemde.Dün gece eşim uyandırdıki yanıyorum hemen yıkadık elimi ayağımıda birde minoset aldım sonra bir terlemişim kendime geldim.
Eğer geçmezse kadın doğumcuya git dedi dr.inşallah geçer çok canım yanıyor çoooook.
Bana tavsiyeleriniz varmı ne yapsam daha etkili olurki.
Sevgili ikiz anneleri selam...Aranızda 4 haftalık hamileyken b-hcg değerlerini hatırlayan var mı? Ben 4 hafta 5 günlük hamileyim ve değerim 6652 çıktı.Bana aşırı yüksek geldi.Bu tehlikeli birşey mi?Ailelerimizde hiç ikiz yok ama bu çoğul gebelik belirtisi mi yoksa tehlikeli bir durm mu fikrinizi almak istedim.
Bir de ilk ultrasonda hemen ikiz olduğu belli oluyor mu?Ben kesemi gördüm dün ama doktor ikiz falan demedi.Sonradan mı belli oluyor bu?Yardımcı olursanız sevinirim kızlar...
cnm değerin normal gebelik değerii.....ikiz olsaydı ilk ultrasonda çıkardı
bu değer gebeliğin gayet sağlıklı olduğunu göseriyor cnm
hayırlı olsun
Sevgili ikiz anneleri selam...Aranızda 4 haftalık hamileyken b-hcg değerlerini hatırlayan var mı? Ben 4 hafta 5 günlük hamileyim ve değerim 6652 çıktı.Bana aşırı yüksek geldi.Bu tehlikeli birşey mi?Ailelerimizde hiç ikiz yok ama bu çoğul gebelik belirtisi mi yoksa tehlikeli bir durm mu fikrinizi almak istedim.
Bir de ilk ultrasonda hemen ikiz olduğu belli oluyor mu?Ben kesemi gördüm dün ama doktor ikiz falan demedi.Sonradan mı belli oluyor bu?Yardımcı olursanız sevinirim kızlar...
kızlr aklımdayken isilik içinde bir önerim var. ben banyoları bittikten sonra bir tasın içine 1 litre kadar su 1 kaşık mısır nişastası ve göz kararı gül suyu koyuyorum. isilikleri bayağı söndü iyi geldi. bu arada aklıma geldikçe gül suyu sürüyorum vücutlarına hem mis gibi koksun hemde isilik için. koca karı ilaçlarına bayılıyom dermişim:))
cnm hoşgeldin tek bakabilirsin cnm ..yeterki düzeniniz otursun cnm...kızlarrr merhaba herkesi çookkk özledim yaklaşık 2 aydır uğrayamadım buralara...Tatildeydik internet fırsatım olmadı şimdide kızlara tek bakmaya başladım artık ondan fazla fırsatım olmuyo yanlızlığa alıştuırmaya çalışıyorum ...Biraz zor olacak ama öğrenmek zorundalar...Nasılsınız ne var ne yokk geçmişi okumam baya zor olucak artık takipteyim tekrardannn..Tecrübelerinize çok ihtiyacım varr...
Ayy bende tam isilik için bir öneri arıyodum cnm ya oğlumun biri çok fena oldu tüm vücudu acayipte kaşınıyor yavrum dr sadece yıkayın dedi başka hiçbirşey söylemedi.....Denicem inşallah faydası olur,teşekkürler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?