Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

cnm ya ben 6 ayda başladım etle birlikte verdim...siz 9 aylıksınız
aslında hepsi yiyebilirler
ama gaz varsa et patates havuç pirinç,irmik,soğan ,sarımsak bezelye,brokoli,tazefasulye karıştırıp ver cnm soğan çok yararlı ve sarımsakda at cnmkaydirigubbakcemile5

geçen mercime kverdimde ıkına ıkına bir hal oldular. kimyon dedi bir arkaaşım her yemeğe bir tutam at gaz yapmaz dedi bakalım nu deneyeceğim gerçi çoook iştahsızız bu sıralar ne yapsam yemiyolar. resmen aç geziyorlar. süzüldü ikiside. yaren diş çıakrdı sanırım bir tane daha geliyor. cerende kabarma var. sakin şeker kuzu gitti hırçın bir keçi geldi yerine.. inşallah dişle beraber nrmale döner.

cnm diş dönemi çok yıpratıcı oluyorrr...zorlama çocuklarııı

kimyon doğruuu cnm

AY sorm sahtı şahbaz oldu bu cadılar. dün akşam olamdık saatte uyudular bende iftarı rahat yapalım diye uyuttum. geç uyandılar. bizde dışarı çıkalım dedik. sahile gittik ohh orda kızlara ilgi çoktu yan masaya sattık keyfimize baktık:)) ama cerenin karnı açtı mama yapıyom yok basıyor feryadı yemiyor. 2 kez mama yapıp döktüm. neuse 11 e doğru kalakalım mızmızlanmadan dedik. yolda ceren bastı yaygarayı aman allahım resmen morarıyor yarende o ağlıyor diye basıyor feryadı. eve nasıl geldik bilemedik. bide evdeyken bana trip yapmıştı hanfendi bede daha çok ağladı. ne olduğunu da ah bir anlasam aynanın karşısında kahkaha atıyrodu yanına gidip eşlik ettim aynaya baltı bana baktı bastı feryadı.. heralde3 annesini başak bebek severken gördü sandı ne oldu anlamadım( o yüzden bende daha bir fena oldu. eve gelince babsı sakinleştirdi yedirdi doyurdu ve uyuttu oysa benim kokumu alarak uyurdu cadı( allahtan gece uyandığında beni istememezlik yapmadı. ve sabah uyandığında annesi olduğumu hatırladı:)) öptü kokladı yine beni. çok üzülüyor insan yaw yavrusunun onda itekleyerek ağlaması. ay amma yazdım yaw...

cnm yaaa diş dönemini siizin gibiyken ömerde çok zor atlattık biz devamlı hasta oldu devamlııı....artık deliiriyorrdum...
huzursuz çocuk çok zor...
demek cadı seni itti heee bakma yaa o anda başka sıkıntısı vardır
benim ali, babası eve gelince benden yemek yemiyor benim olduğum odaya bile gelmiyor..
aşırı düşkün babasına ...bu olay 10-11 ayda çok net çıktı ortaya yani...
alış derim..ömerde ananesine düşkün...
hahaa ben bakımdan sorumlu anne opuyorumnanaktan

slm kevserciğim naporsunuz bakim cadılar ne yapıyorrr......

sıcakla aranız nasıl?oruç tutuyormusun cnm?

slm kevserciğim naporsunuz bakim cadılar ne yapıyorrr......

sıcakla aranız nasıl?oruç tutuyormusun cnm?

cnımmm opuyorumnanaktan
iştahsızlık bizde de dizboyu, sabah püskürte püskürte zor la yarım kase yediler, şimdi acıktılr heralde ama yine yemeyeceklergibi vermicem 2 ye kadar :umursamaz:
sıcaklar fena ya, ilk kez dün akşam uyuyamadım sıcaktan, benim ev serin gördün ya, sabah güneşi vuruyor sadece, ilk kez dün akşam camı açarak yattım, tutulmuş belim sırtım, tutamıyorum canım oruç ya, sonra fenalaşıp kızları hırpalamaktan korkuyorum.
bu sabah tam 3 saat uyumuşum aralıksız, kociş izne çıktı bu hafta evde ben de biraz dinlenicem sanırım hihoyyyt
sen napıosn, paşalarım ii mi?

iyiyiz cnm ya bizde çok yaramaz döneme geçtik kelimelerin yetersiz olduğu bir dönem..
çok yoruyorlar beni çokkk..ömerim çok yaramaz oldu olmadık türde şeyleri görüp yaramazlık yapıyor....camları açıp diğe tarafa geçiyorlar allahtan balkon heryer..kapıları açıyolar balkona kaçıyorlar...mutfak çekmecesininin birini çekip tezgaha uzanıyor ...buzdolabı kurcalanıyor...canım çıkıyor kısaca eski rahatlık bitti bizde..
istanbul çok sıcak felaket hatta ..ben 24 saat klima açık oturuyorum.....çocuklarda klimalı odada oynuyorlar valla gitmiyor sıcağa....

ben bu sene allahın izni ile niyetliyim çokda rahat geçiyor...çocuklar kasıyor ama zaten o kadar beni geriyolarki oruçla alakası yok...bu sene çok istedim..rabbimde kolaylığını verdi..
benimde dün aksam iftara misafirim vardı...annemelr halamlar kaldılar sahurda yaptık..şimdi oturuyoruz

anladım canım, Allah verecek kolaylığını inş. geçen yıl tutabilmiş miydin? benim kızla da oturmaya başladılar emekleme işini damla halletti ama çağla koca göbişini kaldırmaya üşünio, damla gidip elinden oyuncağını alınca ağlıyo tembel tembel..alsanaalsanasmile

cnm ya geçen sene tutum ama 15 gün tuttum..ama benim kan değerlerim çok düşük olduğundan başım gözüm dönüyordu.. eşim tutturmamıştı...

senin damla ali gibi çağlada ömer bu hep böyle gidecek...hala ali ömerin elinden heryeşi alıyor cnm

bende çocuk gelişimi uzmanı arıyorum
ali kızınca kafasını duvara yere vuruyor bunu gören ömerde yapıyor..nette araştıdım 2 yaş sendromu diyor ama oda 18 aylıkken başlarmışşş ee biz daha 16aylığız yaww eşimle karar verdik gidelimde nasıl davranacağız öğrenelim dedik

bizde de ceren öyle. yarenin elinde ne varsa almak istiyor. kendisine aynısını versek bile illa yarendeki alınaak. yarende nazlı bıcırık. hemen ağlar:)) ya kızlar bide bizimkiler birbirlerine düşkünlüklerindenmi yoksa cinsliklerinden mi anlamadım. aynı anda aynı şeyleri yapmak istiyorlar. biri gülünce diğeride kahkaha atıyor.ağlayınca dieride basıyor feryadı. mesela yürütece yalnız binince zevk almıyorlar. illa diğeri binerken öbürü ona asılacak. kıskançlıkmı düşkünlükmü çözemedim.. ama ilk uyandıklarında yataklarında tutunup ayağa kalkıp birbirlerie bakıp çılık atığ gülmeleri yokmu sevgiden kesin diyorum:))

cnm ben takip ettim kesinlike yanlızken çok sıkılıyolar
mesela ömer ali uyurken illa onu uyandırmak istiyor...

ama ali çok kıskanç bir karakter...beni babasından kısknıyor yanyana yatalım azcık birbiirimizi sevelim hemem ıııı diyip gelip aramıza giriyor..
ama ömer öyle değil....

ömerin elinde ne var ali alıyor ömer sakin verir almaz diğer altarnatife yönelir...
ama ali öle değil...bir bisikletimiz var ikisi biniyor ama ali ömeri istemiyor....
ömeri hep tartaklıyor..ama ikinci bir tane daha olsa ali ona gider....bence kıskanclık bu

sonra birbirlerini taklit ediyorlar doğru ..ali kızınca kafasını duvara vuruyor , ömer hiç yapamazdı o da yapıyor şimdi...ali düşünce ömerde yere atıyor kendi..bu liste uzuyoır iştee

henüz bizde kıskançlık diye yorumlanacak boyutta birşey yok. ama ceren ilerde sanki bunu yaşatacak bize(

bu sıralar araç koltuğu olayı ile kafayı bozum ya. amma pahalılar( bizim ana kucakları yetmez oldu. sıkılıyorlar içinde dışarıyı görmek istiyorlar. tıkıi pıkış rahat edemiyorlar.. kraftın almor diye bir modeli var onu beğendişm ama araştırmadayım hala. araç koltuğu alan var mı aranızda ne aldınız yaw..

cnm bizim arabamız olmadığından almadık
ama mayıs annelerinden alanlar var 400 den aşağa almadılar cnm

hadi yaaa. benim araştırdığım 250 civarı.. acep 400 olanlar hangisi.. çok para yaww...bizim koltukları satışa çıkaracağım. onları satarsam en azından biraz daha sermaye olur yazık yeni gibiler ihtiyacı olana vermek isterdim slında ama bu sıralar bizmde durumlar pek iyi değil(

bu arada yaren nerdeyse biberon mamasını bıraktı diyebilirim. günde bir kez 120 lik içerse içiyor onun dışında azına ne tıkarsam. geçen akşam bizimle masaya oturdu cadı. ne yiyorsak tıktım azına. sanırım masada yemenin verdiği hazla yedi. hatta yoğurtlu pilav bile yedi bide çiğnemeye çalışıyor ölürüm ya.:)) anne olmak çook zor ama o kadar da tatlı. bişey yapıyorlar tüm zorlukları unutuveriyorsun:))

cnm az içiyor biz yaşa kadar baya içtik...en az 2 kere içse iyi...çünki yaşından sonra çok aza iniyor...diğer yemekleri yemesi güzell cnm zorlanmayacaksını katılarda

içmiyor işte cadı benide böyle pat diye bırakmıştı. o değil diğer yedikleride fazla bişey değil süt ayakta tutuyordu onu. iyice zayıflayacak süzüldü bayağı zaten. aman napiyim canı içinde olsunda elbet yer bir gün...

cnm yaa bence sıkıntı yapma sütlü gıdalar yedirerek süt takviyesine devam edersin
illa sıvı olarak alması gerekmiyor.....mamada olacak diye bişey yok
yerse sütlaç yap yesin...sütlü muhallebi yedir..bir akadaşım yediriyordu valla
bak biz 16 aylığız..ali gecede 1 lt süt içiyor
ömer ise 300 cc alıyor...ama sabah kahvaltısı bir cezve sütle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…