Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

Ay şimdide ayva bulunurmukibilmiyorumkismile
İçerde süt kalmadı kızlar,buna çok eminim çünkü ben makinayla sağıyorum ne kadarda canım acısa makinayla boşaltıyorum.Benim sıpam saolsun memeden çok biberonla besleniyor edepsiz işte.
Göğüs kalkanını bende düşündüm dırım.Ama temmuz annelerinde bir arkadaşın dr.sakın kullanma süt kanallarına etki ediyor sütün kesilmesine sebep oluyormuş. demiş bende vaz geçtim.

Amaaaaaaaan valla çığlık atasım geldi canım be.kafamçokkarıştı
Valla ben okurken yoruldum,allah kolyalık ve sabır versin.

canımmm hoş geldinnnnn..
canım ilk başta zor oluyor insan arıyorlar sonra imseyi bulamayınca sana manyak bir düşkünlükerü oluyor. tuvalete bile göndermiyorlar. zamanla bunada alışıyolar. ben hala zorlanıyorum. ama öyle yada bakılıyorcanım. bu sıralar bizim kızlar babaya fena düştüler beni tınlamıyorlar yaw(
canım ben günde 3 kez duş aldırıyorum akşamda banyo yaptırıyorum. genelde gece terlediklerinde isilik oluşuyor uzun süre yattıkları için. akşam banyo sularına yapıyorum. yareni kurtardık allaha şükür cereninkilerde söndü ama hala kırmızı. sanırım yakında o da geçer. birde ben 2 günde bir son sularına biraz tuz ekliyorum. onu döküyorum. o da iyi geliyor. denize sokma imkanınız varsa hemen geçiriyor tuzlu su. ama tekrar oluyor malesef..
serpilciğim naberrrrrrr cnm psa vermiyon cadılar ne yapıyor???
kıs pas vermeye fırsat mı bıraktı cadılar uyanı verdiler( bu arada evden aradım ama açmadın(

canımm nabersin nasıl oldun daha iyisindir inşallah. bu arada ben kalkan kullandım ama bebk çok zorlanıyor emmekte .en azından benim cadılar da öyle lduç gerçi pek ememyede meraklı değillerdi ya neysealsanaalsanasmile

SERPİLCİĞİM cnm senmiydin o tatlım..yetişemedim cnm tlf eski model telsiz değil numarada görünmüyor....bide benim ev tlf artık çocukların gardolabının üzerinde cnm bazen açık bırakıyorum ...
aramadan çağrı atki ben açayım...pek ev tlf kullanmadığımdan ...unutuyorum açık

ARTVİNLİ
cnm ayva çekirdeği aktara sor belki vardır....bide göğs kalkanı öle bişey yaparmı cnm hangi cahil bunu dedi yaaa öle bi durum olsa en iyi markalar bile üretiyor cnm
ve benm bütün arkadaşlarım kullandı cnm ya al kullan emin ol daha iyi olacak

duymdığını tahmin ettim canım. ayy bu kızlar beni öldürecek. bug
ünlerde boğuşmayı öğrendiler birbirlerinin canını yakacaklar diye ödüm patlıyor. yaren gidip gidip cerenin tepesine biniyr. kahkaha atmaya başlıyorlar. ayyy yicem ben bunları yicemmmm

cnm kızları serpest bırak sal gitsin ..ne canlar yanacak büyüdüklerinde

düşün yaren devamlo cereni ısırıyor :roflol:sürekli saçlarını yoluyolarr

ayyy harbiden siz kızsınız yawww saçları yoluyolar cnm ne yapacaksınız biz yaşımıza girmeden kestirdik...bu seferde kesilirse 3 kez kesilecek.....aliş şimdi yine başlamış saçını yolmaya ömerinn

ayyyy artık benimkiler günde 1 kere uyuyolar ...bugün bende bi kötüyüm midem bulanıyordu gündüz çocuklar la uyudum...ama bana yetmedi uyku ..dün misafirim vardı ...saat 1 geçerken gittiler....

bugün hep yattım ama yarın kardeşim gelecek arkadaşı ile iftara...okuldan geliyor
basit ama uğraştırıcı bir menü seçti...

bide bakalım yarın evi görmeye bir bayan gelecek...inş. hayırlısı ise olsun yaa

hayırlısı olsun canım. kıs mide bulantısı falan hayırlar olsun inşallah:)) saç konusunda ceren bahtsız saçı uzun olduğu için yaren çekiyor sürekli o çekmeye kalktığında ise eli boş kalıyor yaren babası gibi kel gillerden:)))

eşim iftara yetişemeyecek sanırsam( yemeklerimi hazır ettim bekliyorum..kızlarla yemek yapmakta çok zorlanıyorum yaw. peşimi bırakmıyorlar ilgilenmezsem basıyorlar yaygarayı( bu arada artık kendimize ne yaparsam ondan veriyorum kızlara. salça yerine yazın hep domates kullanırım ben. tuza gelince yemeklerim misafir gelmediği sürece tuzsuza yakın olur benim. el alışkanlığı babam tansiyon hastası yaşşlı anneannede vardı bekarken. e şimdide eşim de tansiyon var bu iş kızların işine yaradı. bizdee garip çorbalar yer olduk ama naalım. mesela bugünkü çorbamız enginarlı bulgurlu havuçlu patatesli mercimek çorbası:))

yokkk kızzzzzzzzz yorgunluktan sanırım yada adet olacağım 2-3 gün sonra ondan olabilir cnm..o zaman cerenin saçlarını kestir cnm ...ayyy büyüdükce daha çok geveze olacaklar...

benim kociş geldi iftarı bekliyoruz....ayyy herşey yedir cnm çokda sakınma valla ben normal salçalı sulçalı tuzmu muzlu verdim gitti....yiyolar şimdi herşeyiii..

çocuklarla herşey zor ne yapacaksın...ama ileriki yıllarda bu günlerin acısını çıkaracağız öle düşünüyorum ben

tünaydın hatunlar bu kevser nerede bee facede msn de yok .....

biz yine koşturmalı bir sabah başladık....
kahvaltı etti çocuklar bende duş aldım..

çamaşır asılacak,mutfak silinecek,ev süpürülcek,ütüm var allahım elim hiç gitmiyor işe güce yaa gece 12 den sonra yapıyorum...ütüyü ölemi yapsam acaba??
diğer işleri yapacağız tabi....
kardeşim var bugün ifarda arkadaşı ile

dorukk canım nabersin. nasıl gidiyor annelik.anlatsana biraz öyle okuyup kaçmak yok dermişim:))

ah canım bende sanırım okuyup kaçmışım görmeden seni:)
valla çokkk zor geçiyo annelik canım ya bi başıma başetmeye çalışıyorum bu gece hiçuyumadılar yine 2 gündür 2 saatlik uykuyla duruyorum biri sürekli kucağımda diğeri anadizine alıştı... ev işleride bana bakıyo oynatmaya az kaldı yanikafamçokkarıştı

ben geldimmmm.. ya birsencimkociş yıllık izinde bu hafta, dır dır başımda koca gün, e ramazan malum evdeyiz, ramazan olmasa sanki tatil varmıydı e yoktu tabi sıcaklarda çok evdeyiz kot kot... benim kociş çok titiz habire evde iş yapıo, yok mutfak topluypo yokyemek yapıyo çok sevio ev hep derli toplu dursun istiyo, benim tam tersim yuhahahah... e o iş yaparken ben de oturamıyorum sanki ben iş yapıom sen bilg.dasın der gibi baıkıo, amamn sanki ondan iş isteyen var, yapma git yat diom, vakit geçmip diyo, aman kocanın ev işinden anlayını da zormuş bee...

canımm yavruların en zor dönemi açıkçasıgece 2 saatte bir uyanırlar sürekli ağlarlar.kucağa alışmaları çok kötü olmuş. benimkilerde öyleydi zorla unutturdum benim yanımda annem vardı o olmasa napardım bilmiyorum. bütün gün çakılıyordum koltuğa.ama zorlada olsa unutturum. sonra bşaka şeyler çıktı. sabaha kadar ayakta sallamalar mı dersin göğüste uyutmalar mı. ama geçi allaha şükür. benimkiler biraz canavar çıktı hala kesintisiz iki saat uyumuyorum ama bünyem alıştı sanırım. bie büyüdükçe ağlamaları da değişiyor kolay sakinleştirebiliyorsun. yavaş yavaş rahatlayacaksın inşallah canım. keşke en azından 3-4 aylık olana kadar yanında biri olabilseydi sende rahat ederdin. ama şuda gerçek ki tek başına kendi rahatına göre bir düzen oturtursun ve ilerde avantajına olur canım. allah kolaylığını versin inşallah..

ayyy kevserciğim o iş yapsın sen kızlarla ilgilen arada kaçamak yap

bende tam iş yapacam çocukları uyuttum .....kk dan fazla kaldım mayıs annelerinde çok çene yapıyoz

sonra karnım ağrıyo sabahtan beri birazınıda tuvalette geçidim

tam bulaşık makinasını boşalttım ali ağladı şaka gibi...

ama şimdi kalkacağım çamaşır asacağım kuru olanları katlayıp yerleştireceğim..

sonra MUTFAK silinecek...evi süpürecektim vazgeçtim yarın yaparım...

aksama kardeşim ve arkadaşı iftarda...

patates köfte ,biber kızartmASI
pilav,mercimek çorbası ,amerikan salatsı yapacağım
hadi ben kaçtım

kevser senin kocanın bir versiyonuda bende var. ama ben halimdenn çooook memnunum vlla.:)) sağolsun bulaşık makinesini hep o başaltır yerleştirir:))hafta sonuda büyük yardımcımdır. akiamda bebişler için aynı şekilde altlarını alır hatta artık banyo bile yaptırmaya başladı. yaşasın kocammm:)))

Dirim akşamki menün azımı sulandırdı yaww.. bende patates kızartmak köfte yamak istiyorum. köfte yparımda patates kısmından şüpheliyim cadılar o kadarına müsade etmez. ayy bak şimdide canım karışık kızartma istedi. ay ben kesin hamileyim yaaa(( gelecek hafta doktora gideceğim allahın izni ile

valla cnm bende adet olacağım iştahım çok açık
ama menü kardeşimin istekleri....
ben 7 de başlarım kızartmaya tam iftara denk gelir sanırım....

benim kocam evde olmadığı için her işi ben görüyorum vala öle bulaşık mulaşık atmaz çıkarmaz..ama çocukların herşeyi ile ilgilenir.....

çamaşırımı astım su bidonumu değiştirdim tezgahı sildim..
bulaşık makinasına pisleri attım...kuruyan çamaşırıda katladım yerleştirdim ..alişe meyve yedirdim ...ömer istemedi yaaa....
tek mutfağımı silmedim ...onuda silmeyeceğim valla...

inşallah atlatıcaz canım bu zor günleride.. malesef annem şehir dışında oturuyo ve tüm hamileliğimde yanımdaydı yatarak geçirdiğim için artık kal demeye yüzüm yok.malesef kaynanamda uzakdan sevenlerden marifet yok yani... başkada yakınım yok çevremde...iş başa düşüyo yani. ev tımarhaneye döndü işler zorluyo çocuklar uyurken işe dalıyorum uykusuz kalıyorum bu sefer uyanıkkende şimdiki halim gibi biri memede biri anadizinde ayağımla sallıyorum tek elimde pc de kaydirigubbakcemile3 ii idare ediom yinede yakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…