canım göğsündeki süt birikmiş ondan ateşlenmişsindir. bu mevsimde ayva bulunurmu bilmiyorum ama ayva çekirdeği çok iyi gelmişti pamuğuma önermiştim öyle iyileşmişti göğüsleri. ayva çekirdeğini bardakta biriktirip içine ılık su koyu pbekletiyorsun merhem gibi oluyor onu sürüyorsun çok iyi geliyor canım. ben lansinoh krem almıştım ama hiç kullanmadım hep ayva çekirdeğinden hazırladığım losyonu sürdüm.
ay iki gündür uğrayamıyorum buralara.hem gezdik hemde kızlar evde çıldırttı beni. cadılar hep dışarda olmak istiyolar evde canımı okuyorlar ya...
cnm benim çok geçmiş olsun sütünü boşaltamadığın için cnm ateşlenmişsin göğüsünü boşaltman gerek acill...iğne verseymiş doktor ya kaynanamda olmuş zamanında...
benim bildiğim ayva çekirdeğini gülsuyunu kouyorsun jel oluyor sürüyorsun birde muhakak göğüs kalkanı kullan ...ne sürersen sür göğüs pedine yapışıyor etki etmiyor ama kalkan koyarsan göğüsünün ucunda kalıp daha çok etki ediyor cnm...sütün akarsada ona akıyor dışarıya çıkmıyor bizim arkadaşlar böle böle kurtuldu cnm.....
misafire gelince ne yapem seviyorum cnm hep çocuklarla geçnmiyor zaman cnm
oyyy çok yoruldum yaaa....dün bugün misafir gelecek diye evi temizledim...anam ne fark etti bugn yine aynı ...
sabah erkenden kalktım..çocukları besledim...altlarını aldım....hemen mutfağa geçtim...
böğreğimi açıyorum allahım ömer beni bi bırrakmadı..bacağıma yapışıyor ağlıyor...tam bitirdim..
alide ömerde koptu içeri aldım...sallıyorum yok...dertleri ben oturuacağım yanlarında
onlarda oynayacaklarmış..biraz oturdum vs. ama işim çok...hemen köfemi hazırladım borcama koydum
bisküvi pastamı yaptım...çorbamı ,barbunyamı yaptım,en son patatesleri haşladım..o ara çocujları besledim uyuttum....sonra bütün evi silip süpürmek zorunda kaldım...bisküvi vermişdim ağızlarına beyfendilerin...onlarda çıkarmış heryeri kırık yapmış..silkele süpür canım çıktı onlar uyandı..hemen duşa soktum onlar oynarken ben kloze lovaba temizliiiği yaptım sonra bir iki elde yıkanak şeyler vardı onları yıkadım..aksam için soğuk su yoktu hemen suları doldurdum...yerleştirdim...sonra çocukları yıkadım..içeri aldım biraz oynadılar çıplak..sonra zorla giydirdim...
ben duşa girdim çok susadım..soğuk su ile yıkadım....şimdi biraz bakınayım kalkacağım...5 geçerken böğreği atacağım fırına....
canımmm hoş geldinnnnn..kızlarrr merhaba herkesi çookkk özledim yaklaşık 2 aydır uğrayamadım buralara...Tatildeydik internet fırsatım olmadı şimdide kızlara tek bakmaya başladım artık ondan fazla fırsatım olmuyo yanlızlığa alıştuırmaya çalışıyorum ...Biraz zor olacak ama öğrenmek zorundalar...Nasılsınız ne var ne yokk geçmişi okumam baya zor olucak artık takipteyim tekrardannn..Tecrübelerinize çok ihtiyacım varr...
canım ben günde 3 kez duş aldırıyorum akşamda banyo yaptırıyorum. genelde gece terlediklerinde isilik oluşuyor uzun süre yattıkları için. akşam banyo sularına yapıyorum. yareni kurtardık allaha şükür cereninkilerde söndü ama hala kırmızı. sanırım yakında o da geçer. birde ben 2 günde bir son sularına biraz tuz ekliyorum. onu döküyorum. o da iyi geliyor. denize sokma imkanınız varsa hemen geçiriyor tuzlu su. ama tekrar oluyor malesef..Ayy bende tam isilik için bir öneri arıyodum cnm ya oğlumun biri çok fena oldu tüm vücudu acayipte kaşınıyor yavrum dr sadece yıkayın dedi başka hiçbirşey söylemedi.....Denicem inşallah faydası olur,teşekkürler.....
kıs pas vermeye fırsat mı bıraktı cadılar uyanı verdilerserpilciğim naberrrrrrr cnm psa vermiyon cadılar ne yapıyor???
Ay şimdide ayva bulunurmukibilmiyorumkismile
İçerde süt kalmadı kızlar,buna çok eminim çünkü ben makinayla sağıyorum ne kadarda canım acısa makinayla boşaltıyorum.Benim sıpam saolsun memeden çok biberonla besleniyor edepsiz işte.
Göğüs kalkanını bende düşündüm dırım.Ama temmuz annelerinde bir arkadaşın dr.sakın kullanma süt kanallarına etki ediyor sütün kesilmesine sebep oluyormuş. demiş bende vaz geçtim.
Amaaaaaaaan valla çığlık atasım geldi canım be.kafamçokkarıştı
Valla ben okurken yoruldum,allah kolyalık ve sabır versin.
duymdığını tahmin ettim canım. ayy bu kızlar beni öldürecek. bug
ünlerde boğuşmayı öğrendiler birbirlerinin canını yakacaklar diye ödüm patlıyor. yaren gidip gidip cerenin tepesine biniyr. kahkaha atmaya başlıyorlar. ayyy yicem ben bunları yicemmmm
hayırlısı olsun canım. kıs mide bulantısı falan hayırlar olsun inşallah:)) saç konusunda ceren bahtsız saçı uzun olduğu için yaren çekiyor sürekli o çekmeye kalktığında ise eli boş kalıyor yaren babası gibi kel gillerden:)))
eşim iftara yetişemeyecek sanırsam( yemeklerimi hazır ettim bekliyorum..kızlarla yemek yapmakta çok zorlanıyorum yaw. peşimi bırakmıyorlar ilgilenmezsem basıyorlar yaygarayı ( bu arada artık kendimize ne yaparsam ondan veriyorum kızlara. salça yerine yazın hep domates kullanırım ben. tuza gelince yemeklerim misafir gelmediği sürece tuzsuza yakın olur benim. el alışkanlığı babam tansiyon hastası yaşşlı anneannede vardı bekarken. e şimdide eşim de tansiyon var bu iş kızların işine yaradı. bizdee garip çorbalar yer olduk ama naalım. mesela bugünkü çorbamız enginarlı bulgurlu havuçlu patatesli mercimek çorbası:))
dorukk canım nabersin. nasıl gidiyor annelik.anlatsana biraz öyle okuyup kaçmak yok dermişim:))
ah canım bende sanırım okuyup kaçmışım görmeden seni:)
valla çokkk zor geçiyo annelik canım ya bi başıma başetmeye çalışıyorum bu gece hiçuyumadılar yine 2 gündür 2 saatlik uykuyla duruyorum biri sürekli kucağımda diğeri anadizine alıştı... ev işleride bana bakıyo oynatmaya az kaldı yanikafamçokkarıştı
kevser senin kocanın bir versiyonuda bende var. ama ben halimdenn çooook memnunum vlla.:)) sağolsun bulaşık makinesini hep o başaltır yerleştirir:))hafta sonuda büyük yardımcımdır. akiamda bebişler için aynı şekilde altlarını alır hatta artık banyo bile yaptırmaya başladı. yaşasın kocammm:)))
Dirim akşamki menün azımı sulandırdı yaww.. bende patates kızartmak köfte yamak istiyorum. köfte yparımda patates kısmından şüpheliyim cadılar o kadarına müsade etmez. ayy bak şimdide canım karışık kızartma istedi. ay ben kesin hamileyim yaaa(( gelecek hafta doktora gideceğim allahın izni ile
canımm yavruların en zor dönemi açıkçasıgece 2 saatte bir uyanırlar sürekli ağlarlar.kucağa alışmaları çok kötü olmuş. benimkilerde öyleydi zorla unutturdum benim yanımda annem vardı o olmasa napardım bilmiyorum. bütün gün çakılıyordum koltuğa.ama zorlada olsa unutturum. sonra bşaka şeyler çıktı. sabaha kadar ayakta sallamalar mı dersin göğüste uyutmalar mı. ama geçi allaha şükür. benimkiler biraz canavar çıktı hala kesintisiz iki saat uyumuyorum ama bünyem alıştı sanırım. bie büyüdükçe ağlamaları da değişiyor kolay sakinleştirebiliyorsun. yavaş yavaş rahatlayacaksın inşallah canım. keşke en azından 3-4 aylık olana kadar yanında biri olabilseydi sende rahat ederdin. ama şuda gerçek ki tek başına kendi rahatına göre bir düzen oturtursun ve ilerde avantajına olur canım. allah kolaylığını versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?