Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

kızlar bu arada hangi bebek arabasını öneriyosunuzz... wavy seningibi alayım dedim nerden baksan 750 lira tutuyo oda beni aşıyo.... kraftın yanyana kırmızı moelini beğendim ama nasıl kullanışlımı bilmiyorum...

ay valal maşallaha canım ya ben uyumadan bişey yapamıyorum. uyuduklarında da iş güç ancak wc de iken yada uyanmazlarsa bakabiliyom:kedi:
bu arada kayınvalidelre hiç güvenme onlar sevmeye gelince varlar işe gelince puff yok olurlar. zora gelince yine puff yok olurlar..kötükedihüsoallah annelerimizi başımızdan eksik etmesin..

benim eşim akşamları bayağı yardımcı sağolsun sanırım halime acıyorbilmiyorumkismile
canım o kadar pahalnmışmı ya ben 480 e almıştım hepsini. bu arada eğer yanında yardımcı olmayacak tek başına falan çıkman gerekcekse ikiz arabası daha mantıklı. ben genelde annemleydim o yüzden böyle almıiştım. şimdide rahat kullanıyorum ama tek başıma olsam ikiz arabası tercih edebilirdim. ama yinede alacaksan küçük ebatlı hafif veya baston şeklinde olanlardan almanı tavsiye edrim öbür türlü ağğır olur azansör alıveriş merkezi ve araba bagajında zorlar canım seni.. özelden sana bir site yazacağım ikinci el düşünürsen oraya bak derim. tertemiz arabalar satılıyor..

aa bu arada araç koltuklarımız aldık bizdeç kraftın armor modelini aldık. çok memnunuz şimdilik. ikisini 540 tl ye aldık. karşıda saraç hanede ikisini 500 e veriyorlar ama oraya git gel zaten aynı masraf ve yorgunluk olacaktı.nceki taşıma -oto koltuklarımızıda satışa çıkardım. daha ilk günkü gibiler inşallah olarda satılır tez zamanda.

dırımcım wavyicim hoşbulduk...Dediüiniz gibi düzenimi kurmaya çalışıyorum malum yanında biri olunca bi düzen kurulmuyo bazen destek bazende köstek oluyo yanındaki...Neyse yavaş yavaş alışıyolar artık...bugün daha iiler bakalım böyle gider inş.

wavyicim hayırlı olsun oto koltuklarınız güzel günlerde kullanı n inş. Dorukcum bende tek tek baston puset aldım birleşik olanlar pek kullanışlı olmuyo die duydum hep...Tek tek ve istenirse birleştirilebiliyo...hem ayrı ayrı kullanmak gerekiyo bazen rahat oluyo..

cnm benim yaa zor ama sık dişini atlatacaksın ama maratonun devam edecek cnm benim...
kaynananlar neden böyle yaa ufff çok konuşucak şey var ama boşver

kraftın yanyana modelinden aldım cnm 450 tl ama tek tek bastonda var
genelde ben evimden tek başıma inemediğim için kocamla tek pusetleri alıyoruz...
ama evimi değiştirince tek çıkınca ikiz arabasını kullanacağım

artı arabamdan memnunum cnm araba bagajlarının çoğuna sığıyor
alışveriş merkezlerinde kapılardan geçiyor...ve çok hafif ..ben tek başıma 6 kattan indiriyorum....ama herkesin bakış açısı farklı cnm sen karar ver yinede

canım markası ne ve nasıl birleştiriyosun?

cnm benim yaa zor ama sık dişini atlatacaksın ama maratonun devam edecek cnm benim...
kaynananlar neden böyle yaa ufff çok konuşucak şey var ama boşver
valla şöyleki benimkocam var bırakamam benimoğlum var gelemem onlar kendilerine bakamaz günü birlik geleyim İSTERSEN... diyo(ben b.çekmecedeyim o karşıda )anladın sen oniii... o yüzden varsa elin kaşırsın kelin:)

şimdilik içimesinen kraft.. wavy nin dediği sitede bi kadın satıyo 200 liraya gelin görün dio teee bostancıya.. olmadı hafta sonu kaynanama gidip kalır bi bakarım onada .. 1 sene kullanmış kadın zaten...

buarada wavy cim e bebeği aradım dedim chicco lite waymı birleşio sadece dedim hayır dedi ne kadar1 milyarlık araba varsa onları saydı ayrıca lite way birleşmez dedi 3 tanede aparat almalısınız dedi bende yuh dedimkaydirigubbakcemile3

dorukcum markası bilindik bişi değil benimki 2 arabaya 260 verdik.Birleştirme aparatınıda eşim yaptı öyle hallettik.Ama tek olupta birleştirme aparatı saılanlar var.E-bebekte bikaç model vardı öyle.Bi araştır istersen.

valla bakdım canım onlarada astarı yüzünü geçio malesef çokkk pahalıya gelio... bakalım ya elbet bişi bulcaz...

maşallahh kuzumaaa banada patatesli börek aç kankammm

ohh güle güle kullanınn kız geçen aradım seni açmadın dahada arıyamadım naberrr

valla bakdım canım onlarada astarı yüzünü geçio malesef çokkk pahalıya gelio... bakalım ya elbet bişi bulcaz...

aslı naberrr sendin dimi büyükçekmece tarafında oturann

bende diyomki bu karılar nerdee yeni toplanma yeri edinmişsiniz kankamda haber vermese bi haberim vallaha yaaa

kk ustalarına bi sorum olacak ilk yazdığım mesajı bulabilirmiyim kızlarrr

bi yuhda benden ya valla foto çekip koyacam heee.. canım e-bebekten gidip alırsan ayrıca ikiz indirimide yapıyolar ben hem pusetleri hem araba koltuklarını öyle aldım. bende iki lite way iki aparat var..
ya cananım bir numara gördüm cevapsız 532li ama dedim ya numaran diğer telde kalmış kim olduğunu anlayamadım. geç saatte görmüştüm birdeç kuzum sen bana özelden telini atsana ya. böyle olmayacak bu . beleşlerim var kızlar izin verirse ararım yarın. muckkk..
Dirimmm mende ıspanaklı kıymalı yada patatesli kıymalı bürek istiyom mananeee:aklinialirimsmile

canancım bu topiğe yazdığın ilk mesajı şu şekilde görebilirsin. kontrol paneline gir. aboneliklerinde bu konuyu bul cevaplar kısmındaki rakamı tıkla adının karşısındaki rakamı tıkla ve tüm mesajlarını gör canım..

he kuzumm bendim.. gelionmu yoksa?? ayyy yolu düşen herkesi beklerim kızlar... b.çekmece gürpınardayım canım sahile arabayla 5 dklık yerdeyim bu tarafa geliosan uğramadan gitme.....

slm kızlar kankam sonunda bulmuş doğru adresii

ülen toplaşın açayım hepinize böğrekkkk........serpil 2-1 sin sen bu tarafa geçeceksin cnm böğek yemeğeeeee

slm kızlar kankam sonunda bulmuş doğru adresii

ülen toplaşın açayım hepinize böğrekkkk........serpil 2-1 sin sen bu tarafa geçeceksin cnm böğek yemeğeeeee

dırım böğrek deyip deyip durma bak sütüm kesilecek he. iki çocukla nası açıyosan artık.. bu arada ne böğreği arnavut böğreği deme sakındelikafadulden

dırım böğrek deyip deyip durma bak sütüm kesilecek he. iki çocukla nası açıyosan artık.. bu arada ne böğreği arnavut böğreği deme sakındelikafadulden

evettttttttttt arnavut böğreğiiiiiiiiii açıyomm

benim kuzenimde büyük çekmecede cnm çok yakın sahile green marke varr hemen sokaından çıkınca cnm

evettttttttttt arnavut böğreğiiiiiiiiii açıyomm

benim kuzenimde büyük çekmecede cnm çok yakın sahile green marke varr hemen sokaından çıkınca cnm

bana çok yakın orası yürüyerek 15 dk arabayl 2 dk :) gelmiyomusun bu taraflara gelince mutlaka gel haberim olsun ok?
allahım arnavut böreği için herşeyi yapabilirm öfff hele pırasalısına ölürüm ama mevsimi değil sen şimdi ıspanaklı yapıyosundur....sana ne diyim dırım yedin beni yedin sütümü kesecen he....

ay sanki kk avrupa yakasında toplanmış ya. herkes o tarafta burda kimse ykki bana böğreek açsın yaw. valla sütüm falan yok ama bir damla varsa o da gitmiştir hee:)

ay sanki kk avrupa yakasında toplanmış ya. herkes o tarafta burda kimse ykki bana böğreek açsın yaw. valla sütüm falan yok ama bir damla varsa o da gitmiştir hee:)

wavy kuzum ben arada kavacığa geliyorum 15 günde bir sen nerde oturuyosun yakınmısın kavacığa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…