Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

cnm yaaa gitmesin sütün kocana de bayramdan sonra getirsin senii
ben açarım sana böğrek

ay sanki kk avrupa yakasında toplanmış ya. herkes o tarafta burda kimse ykki bana böğreek açsın yaw. valla sütüm falan yok ama bir damla varsa o da gitmiştir hee:)
sende geççççç cnm yaaa böğrek dediiğiniz nedirrrrrrrrrr

size bişey diyeyimmi o kadar açarım bir dilim yemem nedense açtığımdanmı ne yiyemiyorum ..dana kocam hepsini yiyorrr

wavy kuzum ben arada kavacığa geliyorum 15 günde bir sen nerde oturuyosun yakınmısın kavacığa?
canım sen anadolu yakasının girişine geliyorsun ben çıkışında sayılırım kartaldayım. eğer yolun düşerse beklerim canım. Dirim gibi börek açamasamda elimden geldiğince güzel ağırlarım canımopuyorumnanaktan

oyyy bende adet olacağım karnım 4 <ylık olmuşşşş sinirime dokunuyorrr...zaten ramazanda sahurda diyet yiyorum iftarda sapıtıyorum püfffffff

kıssssssss bende bayramdan sonra karışıya geçecem kartal tarafına sanırım bi arkadaşım var mayıs annelerinden..toplaşacaz kızlarla

dirim sen oruç tutuyon mu canım.. bu sıralar eşimin bir arkadaşının evşnde bazı dekorasyon işleri var. eşim gidip bir bkacak. belki kendimi size bıraktırıım kız..

hahay temiz kalpli kız. ben yazana kadar hissetmiş yazmış sorularımın cevabını:))bayramdan sonra burdayım canım. bayramda eşimin memlektine gitcekmişiz. ay valla beklerim canım ya. hatta bende mi gelsem otraya kızlarla ilgilenirsiniz ben azcuk dinlenirim. ay ne fenayım dimi:))

hadi sen adet olucaksın bana noluyor ya. karnım davul gib oldu bu sıralar. kilo da değil dier yerlerim küçüldü

dirim sen oruç tutuyon mu canım.. bu sıralar eşimin bir arkadaşının evşnde bazı dekorasyon işleri var. eşim gidip bir bkacak. belki kendimi size bıraktırıım kız..
tutuyorum cnm yaa iki sene tutmadım geçen sene 15 gün tuttum rahasızlandım tutmadım bu sene nasip etti rabbim ...ama gündüz sersem tavuk gibiyim iftardan sonra mayışıyorum 11 den 3 kadar iş yapıyorum..sonra sahur yatıyorum sabahta çocuklar kalkıyor onlarla ilgileniyorum...peşlerinden koşuıyoum

gell kızzz ama senin cadılarla ben baş edemem hahah .9

ah canım benim inşallah nasip olur birgün benim karşıda hep bi ayağım ama bebeklerle zor artık görümcem çağırıyo uzun zmandır oda tuzlada ama o kadar yolu gözüm yemiyo ya....

oyyy bende adet olacağım karnım 4 <ylık olmuşşşş sinirime dokunuyorrr...zaten ramazanda sahurda diyet yiyorum iftarda sapıtıyorum püfffffff
ramazandada diyetmi olur kuzum zaten tüm gün açsın ye gitsin ya ne kadar yiyebilirsinki zaten... bu arada bende doğumdan 1 ahfta sonra eski kilomunda altındaydım dün bi tartıldım 2 kilo almışım gene yavaş yavaş şişmeye başladım sanırım

inşallah gelirim canımda sen nerde otuyon bilmiyorumkismile kızlar az büyüsün eve girmeyecem valla bu ne ya hamileyken evde tıkıl doğur yine tıkıl pufff yani...
kızları sahile götürmek istiyorum akşam ama korkuyorum esiyo dışarsı hasta olurlarmıki ?kızlar ya...

ay benim yavrulardn da herkes korkuyor yaw bilmim şişmiyim yoksa kızlara erkek kardeş mi geliyor. haftaya doktora gideceğim o zaman anlarız:)) tabi kızlar bir aksilik çıkarmazsa gideceğim.
Cerenim uyandı..

doruk canım kilo konusunda dikkatli ol derim. ben 68 kilo doğuma girdim 58 kilo çıktım. ve 4. ayın sonunda 70 i görmüştüm. doğumdan sonra alınan kilolar daha tehlikeli oluyor..
yavruları dışarı çıkarma konusuna gelince asıl alıştırırsan öyle gider canım. geçen gün sahile indik. orda 40 ı çıkmış bebek vardı getirmişlerdi. arabasında uyuyordu sarmış sarmalamışlardı. sende dışarıya göre giydirirsin bi çay içer dönersiniz en azından. çünkülönümüz kış şimdi çıkarmayacan ko zman nasıl çıkaracaksın canım ya..

cnm benim benim bünyem çok adi bir bünye ben hemen ipin ucunu bırakayımkii ramazanda öle oldu kilo alırım....nankör vücud işte...

Ben bahçelievlerdeyim cnm ..ama bayramdan sonra 3-4 ay kaynanamda kalacağım.....ama sorun olmaz ben daha önce onla yaşadığım için alışık gelenime gidenime ..oda bakırköyde

haklısın akşam bi havalanıp bi çay içip geliriz ya ii olurçokkk ihtiyacım var buna çok sıkıldım evde
şimdi ramazanda kimseye kokmasın die yemek yapmıyorum akşam saatine kadar ortalıkda bisküvi meyve tatlı abur cubur yani ee haliyle kilo yapıyo bunlardaüfff napim ya

ay benim yavrulardn da herkes korkuyor yaw bilmim şişmiyim yoksa kızlara erkek kardeş mi geliyor. haftaya doktora gideceğim o zaman anlarız:)) tabi kızlar bir aksilik çıkarmazsa gideceğim.
Cerenim uyandı..

HADİ BEEE VARMI ÖLE Bİ DUUM KIZZZZZZ KAFAYI YERSİN HEEE
ADETMİ OLMADIN NEREDEN BU KANIYA VARDIN SÖLEEEEEEEEEEEeyvahedigeldismile

EVET BU KONUYA TAMAMEN Kaılıyorum 85 kilo ile hamile kaldım 97 ile doğurdum eve geldim 81 .800 düm ....10 ayda 88.800 oldum....şimdi 76 ,800 indim şimdi çok korkuyorum kilo almaya bu aksam itibari ile hemen sıkacağım ..iftara misafirimde kalmadı bitti...haftayada adet olacam tam diyet yaparım..annemde bende olacak eşim seyhatte yürüyüş yaparım aldıysamda veririm diye umuyourm

ee sen evi satıyodun naptın satabildinmi? hayırdır nie kaynanada kalıyosun?
bahçelievler benim eski mekan bağlar lisesini biliyosan orda okudum ben.. ahh ulen gençlik günlerim geldi aklıma:)orda bi güveççi vardı pramitin orda yaylada nasıl güzel güveç yapardı adamlar yaaaaa... acıktımmı ne aklım fikrim yemede içmedekaydirigubbakcemile3

cnm çıkın dışarı yaaa havalar soğunca çok zor olacak iki kat orta kalınlıkta giydir cnm

yemek konusundada ye cnm ne olacak sen lohusasın abur cubur yeme ...düzenli yemeye cnm

cnm malesef satılmadı daha var gelen giden ama nasip olmayınca olmuyor...

kayınvalideme geçişimiz biraz maddi durumdan ötürü birazda eşimin sık seyhatleri yüzünden ...ve önemliside çocuklar evdeyken sıkılıyolar kalabalık iyi gelecek

çocuklaradeğişiklik iyi olur tabi benim bacaksızlar bile sesi biliyolar evde insan olduğunda yada arabada anında pür dikkatler ya. biz koca adamlar sıkılıyoruz onlar napsın...
evde inşallah satılır canım allah gönlüne göresini versin..

amin cnm benim ...biran önce satılması çok iyi olacak amabakalım hayırlı zamanı bekliyordur...cnm ben evde tekken çocukları hiçbiyere götüremiyorum
kayınvalide ile en azından çıkarır gezdiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…