canım cevabın için çok teşekkürler.bende ek gıdaya geçme zamanını iple çekiyorum.çıldırmak üzeretim ya,bebeklerimden bi tanesi iki saatte bir 30 cc içiyo bırakıyo.daha fazlasını mümkün değil almıyo.suratımıza fışkırtıyo yada kusuyo.bugün oturdum ağladım sinirimden.diğeride tam tersi hiç doymuyor,o da 2 saatte bir 130 cc falan içiyor.bunlar ne kadar zıt ikizler böyle anlamadım ya((.
anneler birde birşey sorcam size,bebelacta 3 aylık bebeler için verilmesi gereken öğün ve miktarlar günde 5 öğün 150 cc,milupada ise 8 öğün 120 cc yazıyor.siz böyle mi yapıyorsunuz?mamayı kaçöğün ve kaç cc veriyosunuz?aklımı yemeyle bozdum bu aralar!
nerdesiniz karularrr
artvinli canım ali yağız kafasını tam anlamı ile tutabiliyormu kızlar çocuklarınız tam olarak kafalarını ne zaman tuttu bu konuda sorun yaşayan bi annemiz varda
benim oğlum mesela tam olarak 1 aydır tutuyor ondan önce tam tutamıyodu düşürüyodu sizde yazarmısınızz
günaydın güzel anneler.
dün akşama kadar uyudu veletler gecede sahura kadar diktiler beni.babamız horul horul uyudu:umursamaz:
benim bebekler çok çabuk acıkıyo yaaa...2 saate kalmadan mızırdanmaya başlıyorlar.açlık durumlarına göre 60-75-90 cc içiyorlar.(bu arada takvim olmadığı için günümüzü de yazim.35 günlük olduk Allahın izniyle)
kafa tutma konusunda ebrar kısmen başarılı kısa sürelide olsa.iclal daha az tutuyo.
bugün aşımız var.valide gelince çıkcamçok acıyomu bebekler çok ağlıyomu?dayanamıyorum hiç ağlamalarına
kızlar mamayı her beslenmede veriyormusunuz?
ben 2-3 saatte bir sütümü sağıyorum.onlar uyurken sağdığımı uynadığında veriyorum.arada da beni emiyorlar.uyutacağım zamanda mama veriyorum.döngü böyle gidiyo.
günde 3 er biberon mama veriyorum onun dışında ya beni emiyorlar yada sağdığımı veriyorum.
siz nasıl yapıyorsunuz?
selam,genel bir göz attım son konulara :)
düzenli vermiyorum artık mamalarını..çok ağlayıp acıktıkları zaman veriyorum ki mamanın tamamını bitirsinler..değilse boşa gidiyor hazırladığım mamalar...zaten pahallı..3 günde 1 kutu gidiyor..bazan 60 bazan 90 bazan de o da çok açsalar 120 cc alıyorlar..daha fazlasını kusuyorlar..3-4 saatte 1 besleniyorlar..ikisi de kucağıma aldığımda 10-15 sn kadar kafalarını tutuyor ya da tutma çalışması yapıyorlar :) kafaları düşecek diye tedirgin oluyorum o arada tabi..henüz gözleri ile çok fazla odaklanamıyorlar,takip ettiklerine ya da cisimlere doğru uzandıklarına şahit olmadım..oğlum çenesini okşayınca gülümüyor bazan..refleks mi yoksa hoşuna gittiği için mi anlayamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?