Selam kızlar.
2,5 sene olmuştur kızlarımın videolarını izlemeyeli,eşim benden saklıyordu.Şimdi, ısrar ettim açtırdık.oooooooffff çok kötüyüm gayet sağlıklı yavrularımı mikrop uğruna mezara koyduk.
Çok kötüyüm arkadaşlar.Unutamıyorum unutamıycam :1no2:
4.aydan sonra ek gıdaya geçme işini çok sevim,belki o zaman iştahları düzelir.bugün bebelac aldık ilk defa,İnşallah onu severlerbiraz.milupadan bıktılar sanki.
kızlar bakıcımızla anlaştık,350 liraya bakacak.sabah 8.30 da gelecek akşam 17.00 a kadar.bebişleride çok sevdi,bizim oğlanlarda teyzemize bayıldı.kucağına gider gitmez gülücük dağıtmaya başladılar.ay çok hoşuma gitti benimde tabii.fiyatta süper oldu:).
ay gezdik dolaştık gewldik. uzun zamandır gündz dışarı çıkaramıyorduk. ay yaren bir ömutlu oldu. çığlıklar naralar kahkahalar:) tabe ikindi uykusunuda kaynattılar arada ve hala çığlık atıyolar yaaa. debeleniyolar boğuşuyorlar. ben yoruldum bu ne enerji valla şaştım kaldım..
Selam kızlar.
2,5 sene olmuştur kızlarımın videolarını izlemeyeli,eşim benden saklıyordu.Şimdi, ısrar ettim açtırdık.oooooooffff çok kötüyüm gayet sağlıklı yavrularımı mikrop uğruna mezara koyduk.
offfffffffffffff yeni sildiğim mutfağa pekmez döktüm masa masnın üstündekiler hep battı masanın altında deterjanlarım vardı onlara geldik ağlamak istiyorum yaaa bıktım temizlşk yapmaktan kabasınıı alıp yatcam vallaha dünden uykusuzmm öpüldünğzz
Selam kızlar.
YOK kirpiciğimm gelmezzz öle pırt diye doğurmazsın
ama benim arkadaşım manyak sancısı varmış gitmemiş saatlerce çekmiş artık nişan gelmiş gene bekliyormuş kocası kızmış götürmüş hastaneye ....kızı kıyafetleri ile sokmuşlar doğuma gittiğinde bebeğin başı çıkmaya başlamış......
Günaydın hanımlar.
Dün geceki bunalım halimden çıktım bugün.Dediğiniz gibi yağızımın bana ihtiyacı var.
Kuzum benim huzursuzluğum onada geçti galiba,pek huzursuz
Kızlarımın mezarına gidelim diyordum eşime,ama gidemiycem galiba,daha hazır değilmişim ben,gitsem nasıl daynırımki 3 tane yan yana yatan minik kızlarım içim nasıl dayansın.
YAVRUKİRPİ tatlım,korkutmak istemem seni ama,benimde gece yağız hareket ettikçe alttan batmalarım oluyordu,ertesi gün doğurdum biliyorsun.Bence git bir kontrole canım.
günaydın kızlar,bir haftadır bizim Maaşallahımız var.bebişler sabah çok güzel uyuyorlar,gecede sahur saatinde bizimle birlikte uyanıp mamalarını yiyip yatıyorlar.artık sabah 9.30 dan önce kalkmıyoruz.uykulara doydum valla:).
bizim oğlanlar bugün bakıcı teyzemizle tanışacak,İnşallah anlaşabiliriz.çok heyecanlıyımeyvahedigeldismile
ne diyorsunnnnnnnnn :1shok::1shok::1shok: kontrole gidince napıyo doktor, alttan mı bakıyor, nstye mi bağlıyor?
artvinli canım cok zor durum ama güzel yüzlü alı yagıza huzursuzluk hiç yakışmaz yakışıklı oglumu üzme onu veren Rabine binlerce şükret canım...
ALLAH'ım sana binlerce sabır versin..
hadi hayırlı olsun canım..
ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN..
aslında bizimkiler fazla mam almıyolar düşünkü 3 cc zor içiyolar bende azdan vrmeye basladım
corba yaptım patates havuc cok az verdim
here babynın muhallebisinden aldım verdim
meyveyi cam rendede gecirip verdim hergün birinden azda olsa veriyorum
tam olarak gecmedim yani alıştırmak durumundayım yoksa hiç mama içmiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?