Yeni ikiz anneleri burada paylaşalım soruları ve sorunlarımızı

canim sartik sadece onune bakman gerek, yasadiklairn tabii ki cok agir ama geri donmek seni uzmakten oteye gitmez ki...kader sadece kader

offfffffffffffff yeni sildiğim mutfağa pekmez döktüm masa masnın üstündekiler hep battı masanın altında deterjanlarım vardı onlara geldik ağlamak istiyorum yaaa bıktım temizlşk yapmaktan kabasınıı alıp yatcam vallaha dünden uykusuzmm öpüldünğzz

çok sevindim canım, Allah sonuna kadar böyle güzel geçim versin

oh sefam olsun iyi olmuş cnm, hava almışsın ne güzel..

canımmm, Allah sabır versin... eminim çok zordur, ama inan mikrop bahanei Rabbim böyle istemiş, Allah kimselere evlat acısı tattırmasın...

uyyyy...kolay gele canım..

DIRIMMIMMM, sefam olsun canım benim çok sevindim, inan hakediyorsun sen böyle güzel tatilleri... seneye bize de nasip olur inş. canom :teselli:

ben bugün temizlik yaptım, şöyle dip bucak, yarın da kociş evde nasılsa, yarın çıkarız dedik. bugün çağlam hasta yavrum ya, peditus verdim valla dayanamadım, bitkisel ilaç iyileştirmedi, daha da kötüleşti kuzum nasıl kısık sesi, boğaz falan çok acıyo belli su içerken bile ağlıyo, yarın dr.u arıycam yine, Allah tan ateş yok, uyku tutmadı ateşlenirse diye habire kalkıyorum, bi size bakiim dedim. bu arada ben hero baby kullanıyom kız, benimkiler seviyolar ama, çok öu kötü ki ben bi bebelac deniiim bakimCADIARZU

canım zaten unutman diye birşey düşünülemez ama artık sana ihtiyacı olan minicik bi yavrun var.tabiki kızlarının acısı çok büyük ve ne desek boş biliyorum.şimdi yapman gereken tek şey Yağız bebeği büyütmek.eminim kızlarında bunu istiyordur senden.

benimde ilk göz ağrımı kaybedişimin bugün tam 3.yılı,onu göremedim ona dokunamadım daha yolun çook başındaydı ama onu çok özledim....

kızlarr günaydın,

bu sabah elif bebek alttan alttan iğneliyor sanki, vajen bölgesinin biraz üzerinde batmalar oluyor sık sık, ne dersiniz bu bir belirti olabilir mi?

günaydınlar...........

Kevserciğim geçmişolsun cnm ali ile ömerde nezle
ben dolven ve sudafet veriyorum...

Inş.sizlerde seneye güzel tatiller yaparsınız.....

Yavru kirpi bu işaret ama yat dinlen işareti...daha doğurmazsın korkma cnmm

YOK kirpiciğimm gelmezzz öle pırt diye doğurmazsın

ama benim arkadaşım manyak sancısı varmış gitmemiş saatlerce çekmiş artık nişan gelmiş gene bekliyormuş kocası kızmış götürmüş hastaneye ....kızı kıyafetleri ile sokmuşlar doğuma gittiğinde bebeğin başı çıkmaya başlamış......

yuhhh o da evde doğurmak istemiş herhalde, okkadar direnilirmi yahuuu

Günaydın hanımlar.

Dün geceki bunalım halimden çıktım bugün.Dediğiniz gibi yağızımın bana ihtiyacı var.
Kuzum benim huzursuzluğum onada geçti galiba,pek huzursuz
Kızlarımın mezarına gidelim diyordum eşime,ama gidemiycem galiba,daha hazır değilmişim ben,gitsem nasıl daynırımki 3 tane yan yana yatan minik kızlarım içim nasıl dayansın.

YAVRUKİRPİ tatlım,korkutmak istemem seni ama,benimde gece yağız hareket ettikçe alttan batmalarım oluyordu,ertesi gün doğurdum biliyorsun.Bence git bir kontrole canım.

ne diyorsunnnnnnnnn :1shok::1shok::1shok: kontrole gidince napıyo doktor, alttan mı bakıyor, nstye mi bağlıyor?

hadi hayırlı olsun canım..
ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN..

aslında bizimkiler fazla mam almıyolar düşünkü 3 cc zor içiyolar bende azdan vrmeye basladım
corba yaptım patates havuc cok az verdim
here babynın muhallebisinden aldım verdim
meyveyi cam rendede gecirip verdim hergün birinden azda olsa veriyorum
tam olarak gecmedim yani alıştırmak durumundayım yoksa hiç mama içmiyolar

artvinli canım cok zor durum ama güzel yüzlü alı yagıza huzursuzluk hiç yakışmaz yakışıklı oglumu üzme onu veren Rabine binlerce şükret canım...
ALLAH'ım sana binlerce sabır versin..

ne diyorsunnnnnnnnn :1shok::1shok::1shok: kontrole gidince napıyo doktor, alttan mı bakıyor, nstye mi bağlıyor?

Dur hemen telaş yapma yav.Ben kontrole gittiğimde alttan muayene oldum,açılma yoktu,sonra nst ye bağlandım sancım azda olsa vardı.dr.sen evine git doğumuna var daha dedi.Sonra kendi dr.aramışlar oda sakın bırakmayın onun riski var zaten yatırın dedi.1 saat sonra tekrar nst ve sancılar 100 e çıkmıştı açılmamda olmuş acil sezeryana alındım.

Böyle durumlarda tedbirli olmak lazım bence,tedirgin olmada dr.ara durumunu bildir canım.

artvinli canım cok zor durum ama güzel yüzlü alı yagıza huzursuzluk hiç yakışmaz yakışıklı oglumu üzme onu veren Rabine binlerce şükret canım...
ALLAH'ım sana binlerce sabır versin..

Amiiin canım,olur teyzesi üzmem inşallah bir daha.

Sabrımı bol eylesin rabbim inşallah,imtihanım çok ağır.

Bizde dün ikeaya gittk orda bulana herkesin bize olan baskışalrında ve ilğisinden sadece milim milim ilerleyebildik güzeldi :)Bide bizimkiler kimseye gülmezken önüne gelene gülüçekler dagıttılar affrim dedi sizi ben okadar şaplabanlık yaparım siz pişt diyene gülün :)
Aynı zamanda hç aglamadılar arabada keni kendilerine uyanıp kendie kendilerine uyudular artık büyyolar mı ne yaşasın...:)

canım cevabın için çok teşekkürler.bende ek gıdaya geçme zamanını iple çekiyorum.çıldırmak üzeretim ya,bebeklerimden bi tanesi iki saatte bir 30 cc içiyo bırakıyo.daha fazlasını mümkün değil almıyo.suratımıza fışkırtıyo yada kusuyo.bugün oturdum ağladım sinirimden.diğeride tam tersi hiç doymuyor,o da 2 saatte bir 130 cc falan içiyor.bunlar ne kadar zıt ikizler böyle anlamadım ya((.

anneler birde birşey sorcam size,bebelacta 3 aylık bebeler için verilmesi gereken öğün ve miktarlar günde 5 öğün 150 cc,milupada ise 8 öğün 120 cc yazıyor.siz böyle mi yapıyorsunuz?mamayı kaçöğün ve kaç cc veriyosunuz?aklımı yemeyle bozdum bu aralar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…