Dirim senin Ali de 10 aylık yürümüştü dimi. yaren taytay durmaya başladı. bunun sonu adımmıdır. ay çok heyecanlandım. emeklerken yetişemiyom. ay koşturcak peşimden yer annesi onu..
ayy paçangamıı çok severimmm ımmımmAmanın canan valla benimi söyledin nedir.akannehir
Bende bu konuya takmış durumdayım,yağız kafasını ne zaman tutacak ya.
Canancım tam tutamıyor kafasını oğlum,ama ufak ufak tutmaya başladı,önüme gelene soruyorum ne zaman tutar kafasını diye,acaba erken doğmuş olması,yani yaşıtlarından küçük olması etkenmidir.Benide aydınlatırsanız çok sevinirim.
Saat gecenin 1.50 si,oğlum çok mızmız hep pışpışlıycanki uyusun.uykusunda bile mızırdanıyor.Daha yatamadım bende,eşime sahur için paçanga böreği yaptım bari onuda kızartayımda öyle yatayım.
zuhahha benimkızdan hiç umudumyok vallahawavyim gelmiş hoşgelmiş.. canım evet uyuz oldum dr.a, kesşke daha önce arasaydın diyo bide... neyse;
çağlamın 2. dişi 1 e yaklaştı bile de damla çıkardı önceki gece 2.yi, aman Allah ım korkunç bir geceydi...dolven verdim bugee de bari rahat uyudu sayılır...çağla bi taraftan bu bitaraftan... akşam babayı yatırdım çağlanın yanına, napiim olmuyor...
büyücekler tabi annesi, inanılır gbi değil ama büyücekler kocaman genç kız olup biri bulaşık yıkıycak biri ev süpürcek, biz de yan gelip yatçaz.. hihoyyt...
vallahi yazıyolar kilosunu bend eimreniyorum benim kız daha anca 7 kilo olmuştur sanırımmkiloları çok iyi canım, hiç takma bence bak benim damla henüz 7 kilo oldu, çağla da 9... önemi olan sağlıkları, topaç gibi olması değil dimi.. tabi ki hepimiz istiyoruz löp löp yesinler ama yemedimi yemiyor işte, ne taklalar atıyoruz wavy de bende kafayı yiyoruz ama yapacak bişi yok malesef.. mafoldumben insanın ne ekgıda hazırlayası geliyor ne meyve.. çünkü hepsi çöpegidiyor.. çöp olmasa da boğazlarından geçmiyor sonuçta.
,Herkese günaydın.
Bu kafa tutma işini konuşmamız çok iyi oldu.Demekki stres yapmamı gerektiricek bir durum yokmuş.5 6 aydan bahsediyorsunuz.
Prematüre annesi olmak zormuş,gelişimini neye göre takip edicem bazen çok daralıyorum.
zuhaha aynen öyle sola yattımmı soldaki vuruyodu kalk üstümden diye sağa yattımmı sağdaki uruyodu kalk üstümden diye ben 33 ten sonra hiç uyumadım diyebilirimmerhaba kızlarr ,
neyyyseki doğurmadım hala ama bayaa bi aşağıdan zorladi Elifcik dün, ya bir de hep aklimda ama sormayi unutuyorum size, ben gece sağa donunce bebiş vuruyo ısrarla ben de mecburen sola dönüyorum, sizce dönmesem de olur mu, aceba biryeri mi sıkışıyor, gerçi sizin ikiz olduğu için muhtemelen nereye dönseniz bir vyran oluyordu ama merak ettim işte, ne dersiniz?
ayyy al bendende o kadar çok özleidm hamileliğiii keşke içinde olup tıp tıp vursalar kıskanıyom hamişleriiicanım, doktor hep sola yatmamızı önerirdi, sağ taraftan onlara kan akışı sağlayan damar geçiyormuş, o yüzden ben hep sola yattım, hatta damla soldaydı, ne tekmelerdi ne tepişirdi.. hala da aynı tepikleri yapıyor ayaklarıyla..bir de sen ayaktayken yürürken falan hareket ettiğin içinsuyun hareketti ve sesi ile uyuyor ama sen hareketsiz olarak yatınca uyanıyormuş.. ay özledim karnımdaki tıpıtılarını.. tadını çıkar canım
ayyy çok halsizim yaa uyumak yatmak istiyorum..
aksama iftara misafir var....köfte yaptım anneme izmir köfte yapacakmış..patateslerini soydum....
yarın benim doğumgünüm annem bana klozet takımı almış..çok sevindim ihtiyacımdı valla
Birsenciiimm,
doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın güzellikler getirsinn. Oğluşlarınla eşinle nice nice mutlu yıllara. Benim evlendiğim yaşa gelmişsin, ennn güzel yaşlarr.
dırımcığım doğum günün kutlu olsun
3 erkeğinle mutlu bir ömür sür buruşuk bir nine olana kadar sağlıkla yaşa
uykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydın....
hamileyken bebeklerime tek başıma bakabilirmiyim diye endişeleniyordum.şimdilik bakıyorum şükür allaha ama dahada hareketlenince bebeler napcam bilmiyom.yetişebilecekmiyim
birde sorum olacak deneyimli annnelere bebekleriniz nezaman oyuncakla oynamaya başladı.yada oyuncaklar ilgisini cekmeye başladı?
ooo kımın dogum gunuymusssssssssss ya ..........kızım yaslandın artıkın ya ne dogum gunu .........neysemm şaka cok opt nıce yıllara oğullarınla ve gelınlerıneeeeeeeeeeeee ınşşşş
dırım doğum günün kutlu olsun.nice sağlıklı hayırlı mutlu huzurlu yıllara...
uykusuz bir gecenin sabahından herkese günaydın....
hamileyken bebeklerime tek başıma bakabilirmiyim diye endişeleniyordum.şimdilik bakıyorum şükür allaha ama dahada hareketlenince bebeler napcam bilmiyom.yetişebilecekmiyim
birde sorum olacak deneyimli annnelere bebekleriniz nezaman oyuncakla oynamaya başladı.yada oyuncaklar ilgisini cekmeye başladı?
DIRIM KIZI yakışıklı oğluşların ve eşinle çok uzun yıllar ve mutluluklar diliyorum
birsencim doğumgünün kutlu olsun canım..
sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yaşlara..
gelişiyorlar be fatmacım, sıkma canını, anormal bir durum olursa dr.un muhakkak uyarırdı zaten. bak ikisi de aynı anda doğdu, aynı karında gelişti ona rağmen çok farklı gelişimleri var. damla tırıl tırıl emekliyor, çağla oturduğu yterden kıpırdamıyor, sdamla neredeyse koltuklara tutunup sıralıyor, çağla hala yerde yuvarlanıyor... her çocuk farklı işte, kimseyle kıyaslama , kıyaslatma da...opuyorumnanaktan
fatma cnm bizden daha erken doğduk hiç bir zaman geriden hesaplamadık....doktorlara hep haftasını söyledim....gelişim olarak ayları ile uyumlu derdi...yani senin yağız çokda pramatüre sınıfında değil cnm
benimkiler 2 aydan sonra kafalarını tuttu
1 aydır sma gold...iyi doyuyorlar sma ile..
günaydın kızlar, akşam çağla baktım iyice hastalığı çoğalıyor, hemen dr.umuzuaradım, antibiyotik başladık, yavrum gece hep öksürük yüzünden uyandı. ateşi düştü epey, şimdi yine verdim ilaçlarını kahvaltılarını yaptılar, uykuları gelmek üzere, uyutucam.. 3 gündür eşim evdeydi poek bi rahattım, bugün zor geçeceğe benziyor...
kafa tutmaişine gelince benimkiler doğduklarından beri tutuyorlar neredeyse, ama tam anlamıyla 3 aylıktan sonra tuttular...
kevser cnm çok geçmiş olsun cnm ....
benimde aliş öksürüyor...
ben alerjik damlası var onu verdim
birsencim doğumgünün kutlu olsun canım..
sağlıklı, mutlu, huzurlu nice yaşlara..
fenasın ha kevser düşmanlılığını kazanmamak lazım haaaazemuszemusface deki msjımı aynen kopyalıyorummmm... gıcıklık değil mi ? hahahahahahahaha
---
Kevser Dinçer Çelen : yalansız, abartısız, gerçek, tek, güzel, yumuşacık, candan... daha sayamadığım bisürü güzelliği içine sığdırabilen güzel mi güzel biryüreğin var... ne diyim iyiki var.. çok seviyorum seni.. seni doğuran Allah'a kurban olayım, uğrunda öleyim...
---
Birsen Tepe Eser :canım benim senin güzelliğin bunlar çok sağol :))
---
Kevser Dinçer Çelen :değildeğil, lütfen bugün bari mütevazi olma, sadece ben değil tüm mesajlara baksana, herkesin sevgilisisin... canım benim.. kıskananlar çatlasın inşallah seni
---
Birsen Tepe Eser :hahaaa çatlasın o zamannn :))
Herkese günaydın.Uykusuz bir geceden çıkmış savaşçıyım bugün ben.Yağız dün gece kudurdu resmen.Neden bu kadar huzursuzdu anlayamadım.Kaç kez sallayıp beşiğine yatırdık sayısını bile bilmiyorum.Gece 3 ten sonrasını hatırlamıyorum eşim almış yanımdan uyusun diye,sabah 6 da uyandım gene aynıydı.şimdi uyuyor sıpam.
Birsencim doğum günün kutlu olsun vefalı arkadaşım benim.İki çocuğunu eşine bırakıp benim için cerrahpaşalara gelmiştin hakkını nasıl öderim bilmem.Beni o kadar mutlu etmiştinki,kendimi özel hissettirmiştin.Ama ben seni hiç iyi ağırlıyamadım.Aklıma gelirde bazen çok kızarım anneme senin düşünmen lazımdı diye.İyiki seni tanımışım canım.Rabbim eşinle yavrularınla sağlıklı,sıkıntısız bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin.Ağzınızın tadı hiiiiiiiiç bozulmasın emi :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?