- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
mama ne kullanıyosun?
günaydın kızlar, akşam çağla baktım iyice hastalığı çoğalıyor, hemen dr.umuzuaradım, antibiyotik başladık, yavrum gece hep öksürük yüzünden uyandı. ateşi düştü epey, şimdi yine verdim ilaçlarını kahvaltılarını yaptılar, uykuları gelmek üzere, uyutucam.. 3 gündür eşim evdeydi poek bi rahattım, bugün zor geçeceğe benziyor...
kafa tutmaişine gelince benimkiler doğduklarından beri tutuyorlar neredeyse, ama tam anlamıyla 3 aylıktan sonra tuttular...
günaydın kızlar, akşam çağla baktım iyice hastalığı çoğalıyor, hemen dr.umuzuaradım, antibiyotik başladık, yavrum gece hep öksürük yüzünden uyandı. ateşi düştü epey, şimdi yine verdim ilaçlarını kahvaltılarını yaptılar, uykuları gelmek üzere, uyutucam.. 3 gündür eşim evdeydi poek bi rahattım, bugün zor geçeceğe benziyor...
kafa tutmaişine gelince benimkiler doğduklarından beri tutuyorlar neredeyse, ama tam anlamıyla 3 aylıktan sonra tuttular...
dorukcum cnaım çok teşekkür ederim çok güzel olmuş eline sağlık.
günaydınlar biz kalktık....geldik..mama işi sorulmuş...
ben ek gıdaya kadar 4 saatte bir 150 cc verdim...
sonra ek gıda ile değişti herşey onların istediğine göre oldu ...
dırım kaç aydan sonra 150 cc verdin?
günaydın kızlar,biz bu saate kadar uyuduk hala inanamıyorum:).mama konusunu ben sormuştm,her birinize cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.bizimkilerin karışık biraz.Kağan Samet her iki saatte bir acıkıp ağlıyor ve 120 cc içiyor.Deniz Oğuz 3-4 satte bir acıkıyor hatta biz vermesek onu bile yemeyecek,en fazla 100 cc içip bırakıyor.benim sütüm neredeyse hiç gelmiyor aRTIK O YÜZDEN MAMA AĞIRLIKLI BESLENİYORLAR.önceleri yemiyor diye çok kafama takıyordum ama artık o kadar üzülmüyorum.Deniz'in kilosu geriden geliyor,3,5 aylık olmamıza rağmen 5 kiloyuz.Kağan ise 6,5 kiloyu geçti.düzeltilmiş olarak ise 50 günlüğüz.33 haftalık doğduk.
kafa tutma durumuna gelince doğduklarından yaklaşık 1 ay sonra başladılar kafalarını tutmaya.şu anda ikisede çok güzel yapıyor bunu.bir sıkıntı yaşamadık.bilinçli gülmeye,bize tapki vermeye başladılar 1 aydır.sesler çıkararak cevap bile veriyorlar:).
Herkese günaydın.
Bu kafa tutma işini konuşmamız çok iyi oldu.Demekki stres yapmamı gerektiricek bir durum yokmuş.5 6 aydan bahsediyorsunuz.
Prematüre annesi olmak zormuş,gelişimini neye göre takip edicem bazen çok daralıyorum.
merhaba kızlarr ,
neyyyseki doğurmadım hala ama bayaa bi aşağıdan zorladi Elifcik dün, ya bir de hep aklimda ama sormayi unutuyorum size, ben gece sağa donunce bebiş vuruyo ısrarla ben de mecburen sola dönüyorum, sizce dönmesem de olur mu, aceba biryeri mi sıkışıyor, gerçi sizin ikiz olduğu için muhtemelen nereye dönseniz bir vyran oluyordu ama merak ettim işte, ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?