opuyorumnanaktan ne sanıyordun ki yavrum, çok seviliyorsun ne mutlu sana.. ben de kıskandım bak.. ama kıskanmak değil adınaçoook mutlu olmak benimki birazda, ben senin gibi olamam keşke olabilseydim ama Şenizbugün çok mutluyum hayatım boyunca arkadaşlıklarıma değer verdim emek verdim...
bazılarını kaybettim ama bu benim hatam olduğundan olduğunu sanmıyorum...
benimde onlardan vazgeçişimdendir.....yeni yeni arkadaşlıklar edindim...ama ben arkadaş kelimesine çok şey yüklediğimden ,çokkkk şeyler verdim arkadaşlarıma,,,kendi adıma onlara asla zarar vermedim..aksine ince düşüncelerimle onları mutlu etmeye çalıştım...buna rağmen darbeler aldım..
ama pes etmedim.....yine yeniden arkadaşlıklar kurdum korktumda yine olursa diye...ama anladımki olacak canım yana yanaaada olsa elimde kalanlar benim dostum olacak...
bugün facede kaç kişi kutladı doğumgünümü bilmiyorum...ama sadece kutlama msj olmamış
hepsi bana duydukları ,hakkımda düşündüklerini yazmış....
ve hepsi o kadar güzel sözlerki şaşırdım böyle bir izlenim bıraktığım içinde mutlu oldum....
herzaman derim...alamayacağımız tek şey sevgidir..
sadece kazanılır ve ben bu sevgiyi kazanmışım en büyük hediyem bugün bu teşekkür ederim sizlere
çok seviyorum sizleri :)))
opuyorumnanaktan ne sanıyordun ki yavrum, çok seviliyorsun ne mutlu sana.. Ben de kıskandım bak.. Ama kıskanmak değil adınaçoook mutlu olmak benimki birazda, ben senin gibi olamam keşke olabilseydim ama şeniz
kevser kızzzzzzzzzzzzzzzzz ne diyem sana ben :)))) herkes hakettiğini alır cnm...
artvinli cnm nasıl söz o öle hastanede nasıl ağırlayacaktın beni delüüü
sanki evine gelmişimde :))) çok büyük güzellik vardı daha ne olsun yağız paşam biblo suratlıı paşa :))
benim okul bugün açıldı kızlar ve artık nete eskisi kadar giremeyebilirim.bu sene özel eğitim okulunda çalışıcam,yani zihinsel anlamda yetersiz olan çocuklara eğitim vericem İnşallah.bu yüzden hem kaygılıyım hem de heyecanlı:).yoğun bir yıl başladı benim için.geçmiş sayfalara şöyle bir baktım ama tam olarak okuyamadım.bugün bakıcı teyzemiz işe başladı.Deniz Oğuz kadıncağızı perişan etmiş.çok yaramazlık yapmış.ben gelince resmen kucağıma atladı,ne gülücükler saçtı inanamadım:).
ARTVİNLİ,benimkilerde 33 haftalık doğdular ve aynen dediğin gibi kilo,boy olayını neye göre hesaplıycam bilmiyorum.
DIRIMCIM doğum günün kutlu olsun,ailenle nice yıllara İnşallah.
ayy müsade ne demek..gel istediğin zaman ye..o resim ilkbahardan kalma..şimdi daha bi tostos olduk..şişmanladık..aklımız eriyor..yaramazlık yapıyoruz..tam sevmelik olduk anlayacağın..keşke gelsen de yesen ben de ali yağızı bi mıncırsam şöyle keşke :))Burcincim ya ben bu resimdeki bıdıkları yemek istiyorum müsaden varmı.Allah nazarlardan saklasın çoooooooook tatlı olmuşlar.
hakkaten haaa..amma taktın, takıldın kız..Allah diline düşürmesin :))fenasın ha kevser düşmanlılığını kazanmamak lazım haaaazemuszemus
bugün çok mutluyum hayatım boyunca arkadaşlıklarıma değer verdim emek verdim...
bazılarını kaybettim ama bu benim hatam olduğundan olduğunu sanmıyorum...
benimde onlardan vazgeçişimdendir.....yeni yeni arkadaşlıklar edindim...ama ben arkadaş kelimesine çok şey yüklediğimden ,çokkkk şeyler verdim arkadaşlarıma,,,kendi adıma onlara asla zarar vermedim..aksine ince düşüncelerimle onları mutlu etmeye çalıştım...buna rağmen darbeler aldım..
ama pes etmedim.....yine yeniden arkadaşlıklar kurdum korktumda yine olursa diye...ama anladımki olacak canım yana yanaaada olsa elimde kalanlar benim dostum olacak...
bugün facede kaç kişi kutladı doğumgünümü bilmiyorum...ama sadece kutlama msj olmamış
hepsi bana duydukları ,hakkımda düşündüklerini yazmış....
ve hepsi o kadar güzel sözlerki şaşırdım böyle bir izlenim bıraktığım içinde mutlu oldum....
herzaman derim...alamayacağımız tek şey sevgidir..
sadece kazanılır ve ben bu sevgiyi kazanmışım en büyük hediyem bugün bu teşekkür ederim sizlere
çok seviyorum sizleri :)))
günaydınnn...
kimse uyanmamış sanırım.. biz 6.30 da başladık mesaiye:)
babamız evde bugün gezmeye götürcek bizi... dünden sonra havada nasıl bilmiyorum..
bu arada kızlar benim 3 4 gündür hafif damla damla kanamam oluyo bi türlü sökülemedim. herkes 4 5 aydan sonra adet oluyo benim daha 2 ay dolmadan olacak galiba normalmiki?
günaydın herkese...
dorukcum iyi gezmeler size.bende gezmek istiyorum ama kimse beni biyere götürmüyo
kirpicim hayırlı doğumlar sanada.doğum ve anne olmak harika bişey her anın tadını çıkar canım.
tarihci günaydın sanada canım.
kanamanız nezaman bitti kızlar.bizim kırkımız çıkcak ama az da olsa benimki devam ediyo.
ya kızlar benimkilerin uyku düzenleri değişti iki gündür.uyku süreleri azaldı.uyanık kalma süreleri uzadı.normal mi acaba ya((çok yorgunum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?