benim 38. güne kadar az az geldi sonra kesildi. bugün 57. günümüz adet oldum sanırım çoğaldı kanamam...
bide doğurunca adet sancıları biter derler ama benim gitmedi karnım ağrıyo yaa....senağlama
dırımım ben altta kimlerin online olduunu nie goremiom???
günaydınnn...
kimse uyanmamış sanırım.. biz 6.30 da başladık mesaiye:)
babamız evde bugün gezmeye götürcek bizi... dünden sonra havada nasıl bilmiyorum..
bu arada kızlar benim 3 4 gündür hafif damla damla kanamam oluyo bi türlü sökülemedim. herkes 4 5 aydan sonra adet oluyo benim daha 2 ay dolmadan olacak galiba normalmiki?
günaydınn kızlarrrr,
Ankara dün itibarıyla hızzla sonbahara geçiş yaptı, aslında ne yalan söyleyim ben serin hava sevdiğim için gaayet memnunum, zaten tatile gitmedikten sonra da sıcak eziyetten başka bişey değil. dün gece illlk kez rüyamda bebişi gördümmm, çok güzeldiii. ama ikimiz de esmer olmamıza rağmen bu sarışın-kumral arası bişeydi resmen, bir de doğduktan çook kısa bir süre sonra bi baktım ayaklanmış yürüyor, yahu bu modeller bi süre kucakjta dolaşmıyormuydu diyorum, rüya işte :)
dırımcımmm nassı geçti doğumgünü aktiviteleri?
dorukcumm gezme planları varmış ne güssell?
kızlar bana sannki bugünlerde doğuracakmışım gibi geliyorr, bugün temizliğe gelen hanım da senin doğumun çok yakın dedi, yolun sonu görünüyormu nee eyvahedigeldismile
adet sancıları bitermi canım yaaa...herkes öyle diyo ama ben daha benim ki doğumdan sonra geçti diyeni görmedim.sancılar rahim duvarının dökülmesi sırasında oluşan kasınlmalara vücudun verdiği tepkiymiş.kimisi acı şeklinde hissediyormuş.
belki zamanla değişir ama doğumla alakası olduğunu zannetmiyorum.geçmiş olsun bu arada cnaım.:teselli:
oyyy evi süpürdüm.....etrafı topladım...üstümü değiştirdim...çantamızı hazırladım....yarın kocam havaalınından gelirgelemz alacak bizi
aşkolsun canan, düşmanlık mı? o da ne küüü kaydirigubbakcemile3 sevmedim mi sevmiyorum işte... kopyalayıp yapıştırmada üzerime yok biliyosun sositososito
benim de moral çok kötü be canom, mutsuz halsiz yorgun huysuz sevimsizim bugün çok, neferet ediyorum kıştan, yine her taraf kapkaranlık... pardon neferet değil nefret yazılıyordu dimi???
canım arkadaşım kalbinin güzelliğini gönül gözü açık olan herkes görüyor inanki göremeyenler olursada boşver sen kendini bil yete iiyiki doğmuşsun dostum iyiki kk ya üye olmuşsunda tanımışız seni hehehebugün çok mutluyum hayatım boyunca arkadaşlıklarıma değer verdim emek verdim...
bazılarını kaybettim ama bu benim hatam olduğundan olduğunu sanmıyorum...
benimde onlardan vazgeçişimdendir.....yeni yeni arkadaşlıklar edindim...ama ben arkadaş kelimesine çok şey yüklediğimden ,çokkkk şeyler verdim arkadaşlarıma,,,kendi adıma onlara asla zarar vermedim..aksine ince düşüncelerimle onları mutlu etmeye çalıştım...buna rağmen darbeler aldım..
ama pes etmedim.....yine yeniden arkadaşlıklar kurdum korktumda yine olursa diye...ama anladımki olacak canım yana yanaaada olsa elimde kalanlar benim dostum olacak...
bugün facede kaç kişi kutladı doğumgünümü bilmiyorum...ama sadece kutlama msj olmamış
hepsi bana duydukları ,hakkımda düşündüklerini yazmış....
ve hepsi o kadar güzel sözlerki şaşırdım böyle bir izlenim bıraktığım içinde mutlu oldum....
herzaman derim...alamayacağımız tek şey sevgidir..
sadece kazanılır ve ben bu sevgiyi kazanmışım en büyük hediyem bugün bu teşekkür ederim sizlere
çok seviyorum sizleri :)))
normal canım benimde 40 çıktı adet oldum bu bünyeden bünyeye değişiyor 1 yıl olamayanda varrr hemen oşanda var kokrma yaniigünaydınnn...
babamız evde bugün gezmeye götürcek bizi... dünden sonra havada nasıl bilmiyorum..
bu arada kızlar benim 3 4 gündür hafif damla damla kanamam oluyo bi türlü sökülemedim. herkes 4 5 aydan sonra adet oluyo benim daha 2 ay dolmadan olacak galiba normalmiki?
günaydınn kızlarrrr,
Ankara dün itibarıyla hızzla sonbahara geçiş yaptı, aslında ne yalan söyleyim ben serin hava sevdiğim için gaayet memnunum, zaten tatile gitmedikten sonra da sıcak eziyetten başka bişey değil. dün gece illlk kez rüyamda bebişi gördümmm, çok güzeldiii. ama ikimiz de esmer olmamıza rağmen bu sarışın-kumral arası bişeydi resmen, bir de doğduktan çook kısa bir süre sonra bi baktım ayaklanmış yürüyor, yahu bu modeller bi süre kucakjta dolaşmıyormuydu diyorum, rüya işte :)
dırımcımmm nassı geçti doğumgünü aktiviteleri?
dorukcumm gezme planları varmış ne güssell?
kızlar bana sannki bugünlerde doğuracakmışım gibi geliyorr, bugün temizliğe gelen hanım da senin doğumun çok yakın dedi, yolun sonu görünüyormu nee eyvahedigeldismile
ohhh git bakalımmm bize kestane şekeri getirrrr ben çok ama çok severimmmm kokrma yağğızdanda gece çıksaydınız barivyola gece koynunda uyuya uyuya giderdiiGünaydın herkese.
Kızlar eşim biletimizi almış,gidiyoruz bursaya,ama tırsmıyorumda değil hani.bazen çok sabırsız ağlıyor otobüste ya tutarsa laz damarı yağızın ne yaparız bilmem eyvahedigeldismile
Şu kardeşimin söz işi olmasa,gitmek istemezdimde,hakkımızda hayırlısı olsun artık.
Dorukcum günaydın canım.Nasıl kızlar sabah dikmişler seni yine ayağı.oh gezin sefanız olsun ailecek.
Benim lohusalığım 55 gün kadar sürdü.Sonra peşine kayınvalidemin deyimiyle kırklama oldum.o çok ağır geçermiş,kanama fazla olurmuş,ağrılı olurmuş.seninde öyledir canım merak etme.
Aman rüyasında kızınıda görürmüş boshayallersmile.Dırımın dediği gibi daha doğurmazsın merak etme canım.Aman sakın sende benim gibi doğurucam deyipte akıllarına sokma,bak ben soktum yağızın aklına sıpam erkenden geldi.
HİTUCİ canım,çok normal merak etme.Bu sıpalar büyüdükçe,eskisi gibi yedir içir yatır olmuyor.Artık yaramazlık vakti diyorlar bize,konuşmak istiyorlar ilgi bekliyorlar bizden
ayy kızlar gelyorum okuyup okuyup çıkıyorum..bu ara pek yoğunum, tostoslar müsade etmiyor pc başında uzun oturmaya..hep ilgi hep oyun istiyolar..zaten oyundan kalan vaktimde mutfakta onlara yemek hazırlamakla geçiyor..havalar serinlemesi iyi oldu da eve tıkıldık..üşütücem korkusundan çıkaramıyorum bunaldım valla..bugün eşim evde çok şükür..öğlen yemeğinden sonra çıkmayı planlıyoruz bakalım nasıl geçecek..
artvinlim geliyor musun bursaya?yuppiiiii :)) planlayabilirsek görüşelim bak mutlaka tamam mı?artık niyete girmişsin madem kötü senaryolarla strese sokma kendini..iyi düşün iyi olsun..bana birsen hep çık bişey olmaz dedi..ben 3 ay burnumu çıkarmadım evden..taki yalova buluşmasına kadar..bebekler 3 aylıktı yalovaya gittik hem birsenle kucaklaşma fırsatım oldu hem onun bursalı şahane arkadaşlarıyla tanıştım kaynaştım..sonra da eve girmedim bir daha..yazık 3 ay evde oturduğuma diyorum şimdi bak..sen de inşallah güzel bir yolculuk geçireceksin..üzme kendini..
günaydınnn...
canım günaydına.s.biz de erkenciyizzemuszemus oh oh gezin ne güzeellcanım ben hemen adet olmuştum o yüzden normal merak etmea.s
günaydın herkese...
dorukcum iyi gezmeler size.bende gezmek istiyorum ama kimse beni biyere götürmüyo
kirpicim hayırlı doğumlar sanada.doğum ve anne olmak harika bişey her anın tadını çıkar canım.
tarihci günaydın sanada canım.
kanamanız nezaman bitti kızlar.bizim kırkımız çıkcak ama az da olsa benimki devam ediyo.
ya kızlar benimkilerin uyku düzenleri değişti iki gündür.uyku süreleri azaldı.uyanık kalma süreleri uzadı.normal mi acaba ya((çok yorgunum...
dorukcuğum ben kırkım çıkar çıkmaz adet oldumm kirfpiiii doğurmazsın daha sen merak etme cnm
selam herkese.. benn git gide şifayı kapıyorum. işin ilginci anneden yavruya geçe bana yarenden geçti sanırım. ilk o hapşurmaya başladı. ama ben beter oldum. o ilaçların sayesinde sanırım şimdilik iyi görünüyor ama arada öksürüyor bu korkutuyor beni( yaklaşık 1 haftadır yarenim hiç itiraz etmedn biberonunu alıyordu yemeğini yiyordu. yine iki gündür yemiyor ve benim işgence dolu günlerim başladı. gece 1 de yattım 4 te uyandılar. birini pişpişla koy yerine saatlerce yareni salla. 4 te başladım 6,30 da yerine koydum. ve ceren uyandı. onu yedir uyut derken saat 7 oldu. 7,30 da yaren hortladı 8 de ceren derken ruh gibiyim.. şimdi azucuk kestireceğim. tabi kızlar müsade ederse arık öğlen 45 dk falan uyuyorlar. ve uykulaırnı almamaış oluyorlar mızır mızırlar. o yüzden pek uğrayamıyorum ilgi istiyorlar. bende onlarla debeleniyorum yerde. yarenin en sevdiği şey ben yerde yatarken gelip göbeğimi açıp şap şap vurması:)) oyunlar geldi geldi ay gıdı gıdı küçük kurbağa. laylay lom derken bir bakıyorum akşam olmuş ama bende bitmişim.
kızlar siz nasıl oyunlar oynuyorsunuz yavrularla fikir olur.
ay bu arada bu sıralar kızlar birbirleriyle iletişime geçtiler. ama ceren çok hırçın malesef nedenini çözemiyorum. sürekli yarene sataşıyor ona çığır çığır bağırıyor itiyor kakıyor. önce yaren bakıyor noluyoz oluyor sonra o da dalıyor ay güreşiyorlar resmen önce homur hour sesler sonra kahkahalar geliyor. bunlar kavga mı ediyor sevişiyormu anlamıyom anlayanınız var mı yaw:))
hayırlı cumalar herkese...
ne güzel herkes oyunlar oynuyo...biz daha çok küçüğüz((
benimkiler sabahtan beri horul horul uyuyo...bana yine uykusuz geceler var galiba...öğleden sonra uyutmamam lazım
burcin hoşgeldin cnaım...ikizlerle gezebilmişsin ne güzel.bende daha cesaret edemedim...
ilk denemeyi kırkımız çıkınca yapcam inş.
kızlar ya bu bebişlerle ilk zamanlar mı kolay oluyo?büyüdükçemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?